Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- دبیر شورای عالی فضای مجازی، گفت: ضرورت دارد حداقل ۵۰ درصد از لایه‌های مختلف فضای مجازی بومی شود. در حال حاضر موتور جستجو، پسام‌رسان، ایمیل و حوزه‌های بسیاری در فضای مجازی آمریکایی هستند و این میزان در ایران در مقایسه با سایر کشور‌ها بیشتر است. تاریخ انتشار: 11:52 - 14 آبان 1398 - کد خبر: ۵۶۵۰۹۰ به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، ابوالحسن فیروزآبادی در همایش ملی پدافند غیرعامل که امروز سه‌شنبه ۱۴ آبان در سالن همایش‌های بین‌المللی صداوسیما برگزار شد، با اشاره به ویژگی‌های فضای مجازی و تهدیدات این فضا گفت: هنر مدیریت در حوزه فضای مجازی آن است که نظام تصمیم‌گیری در مورد اطلاعات و اشتراک‌گذاری این اطلاعات به نحو احسن انجام شود و سیستمی کارآمد در سطح ملی بتواند تسهیل در اشتراک‌گذاری اطلاعات را برقرار سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دبیر شورای‌عالی فضای مجازی خاطرنشان کرد: مرز‌ها در فضای مجازی مبهم و در هم تنیده است و فضای مجازی فضایی جهانی است و مرز‌ها در این فضا مبهم و سیار هستند.

فیروزآبادی افزود: یکی از اصلی‌ترین اهداف دشمن برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی، عمل کردن از طریق فضای مجازی است که با سرعت و تحول در کسری از ثانیه ساختار‌های مهم اقتصادی و سیاسی کشور را نشانه می‌گیرد و به آن‌ها ضربه وارد می‌کند.

وی ادامه داد: از خصلت‌های دیگر فضای مجازی این است که این فضا به شدت هویت‌گریز است و برنامه‌هایی از پیش طراحی‌شده در آن اجرا می‌شود و‌ کسانی‌که در این فضا فعالیت می‌کنند از آی‌پی استفاده می‌کنند که در فضای مجازی احراز هویت نمی‌شود.

دبیر شورای عالی فضای مجازی با بیان اینکه هنوز در پیاده‌سازی شبکه ملی اطلاعات به نتیجه نرسیده‌ایم، گفت: ضرورت دارد حداقل ۵۰ درصد از لایه‌های مختلف فضای مجازی بومی شود. در حال حاضر موتور جستجو، پسام‌رسان، ایمیل و حوزه‌های بسیاری در فضای مجازی آمریکایی هستند و این میزان در ایران در مقایسه با سایر کشور‌ها بیشتر است.

وی افزود: باید اقدامات اساسی صورت بگیرد تا در تمام حوزه‌های سخت‌افزاری و‌نرم‌افزاری تا جایی که ممکن است از محصولات داخلی و در جایی که امکان ندارد از محصولات غیرآمریکایی استفاده کنیم. بیش از حد آمریکایی بودنِ تکنولوژی در فضای مجازی نگران‌کننده است.

فیروزآبادی گفت: ما منتظر بودیم کسی شبکه ملی اطلاعات را پیاده‌سازی کند، اما خود سازمان‌ها هم در این موضوع مکلف هستند. سال گذشته بخش‌نامه‌ای که در حوزه زیرساخت‌های کشور بود، به تایید رهبر معظم انقلاب اسلامی و رئیس جمهور رسید و به تمام سازمان‌ها ابلاغ شد.

وی با بیان اینکه توسعه‌ها نباید با سخت‌افزار آمریکایی صورت بگیرد و همه باید در عملیاتی شدن این موضوع کمک کنیم، گفت: در بودجه سال ۹۹ پانزده درصد بودجه آی‌سی‌تی سازمان‌ها باید به موضوع پدافند غیرعامل و امنیت اختصاص بگیرد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ابوالحسن فیروزآبادی همایش ملی پدافند غیرعامل فضای مجازی پدافند غیرعامل جمهوری اسلامی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۹۱۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماده واحده «اصلاح ماده 4 آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی»

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ماده واحده «اصلاح ماده ۴ آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی» که در جلسه ۸۹۷ مورخ 8 اسفند 1402 شورای عالی انقلاب فرهنگی و براساس مصوبه جلسه ۴۶۵ مورخ اول اسفند 1402 شورای معین، به‌تصویب رسیده است، به شرح ذیل برای اجرا ابلاغ می‌شود:

شورای عالی حوزه‌­های علمیه
شورای تخصصی حوزوی
دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی

ماده واحده «اصلاح ماده ۴ آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی» که در جلسه ۸۹۷ مورخ 8 اسفند 1402 شورای عالی انقلاب فرهنگی و براساس مصوبه جلسه ۴۶۵ مورخ اول اسفند 1402 شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی (به پیشنهاد شورای عالی حوزه­های علمیه) به تصویب رسیده است؛ به شرح ذیل برای اجرا ابلاغ می‌شود:

«ماده واحده- ماده ۴ اصلاحی آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی (مصوب جلسه ۸۸۴ مورخ 13 تیر 1402 شورای عالی انقلاب فرهنگی) به شرح ذیل اصلاح می‌شود:

ماده ۴- اعضای شورا:

 سه نماینده از شورای‌عالی حوزه‌­های علمیه
 سه نماینده از شورای‌عالی انقلاب فرهنگی
 مدیر حوزه‌های علمیه یا نماینده وی
 رئیس جامعة المصطفی العالمیه یا نماینده وی
 مدیر حوزه علمیه خراسان
 مدیر حوزه علمیه اصفهان
 مدیر حوزه‌های علمیه خواهران
 مدیر جامعة الزهرا (س)
 رئیس دفتر تبلیغات اسلامی
 هفت نفر از فضلای صاحب‌نظر حوزوی

تبصره - اعضای حقیقی موضوع بند ۱۰ بنا به پیشنهاد شورای عالی حوزه­‌های علمیه و تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی و با حکم رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، برای یک دوره ۳ ساله منصوب می‌شوند».

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عاطفه خادمی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور شد
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • ماده واحده «اصلاح ماده ۴ آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی» ابلاغ شد
  • رئیس جمهور ماده واحده شورای عالی انقلاب فرهنگی را برای اجرا ابلاغ کرد
  • ماده واحده «اصلاح ماده 4 آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی»
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • ابلاغ ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی»
  • عضو مجلس خبرگان: دشمن از فضای مجازی به عنوان قتلگاه جوانان استفاده می‌کند
  • تاکید بر اهمیت اطلاع رسانی در خصوص فضای مجازی
  • لیست نهایی «ائتلاف امناء» برای دور دوم انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه تهران+ اسامی