Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، یوسف نژاد عضو هیئت رئیسه مجلس نامه ۲۲۲ نماینده مجلس به حجت الاسلام روحانی رئیس جمهور درباره بودجه صدا و سیما به شرح زیر قرائت کرد:

احتراماً همانگونه که مستحضرید نظام سلطه در مصاف رسانه‌ای نابرابر و با راه‌اندازی حدود ۲۹۰ ماهواره شبکه‌ای معاند فارسی زبان، به عیان، فرهنگ، اقتصاد و سیاست نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را هدف قرار داده و این در حالی است که در هیچ جای جهان سابقه ندارد به زبان مردم یک کشور، علیه آن کشور در چنین حجم و تعدادی محتوای رسانه‌ای تولید شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شایان ذکر است در شرایطی که کل منابع بودجه‌ای سازمان صدا و سیما در قوانین سنواتی، کمتر از ۵۰ درصد بودجه یک شبکه کمپانی BBC است، این سازمان بیش از ۱۵۰ شبکه تلویزیونی ملی، استانی، منطقه‌ای و بین‌المللی را اداره می‌کنند. عملکرد مراکز استانی این سازمان در سراسر کشور برای تقویت همدلی و هم‌زبانی ملی قابل تقدیر است و شبکه‌های بین‌المللی همچون العالم، پرس تی‌وی، هیسپان‌تی‌وی و ... در معرفی دستاورد‌های انقلاب اسلامی از سطح تأثیرگذاری بالا و قابل توجهی برخوردارند.

متأسفانه در سال‌های اخیر کاهش سهم دولت در تأمین بودجه این سازمان به کمتر از ۵۰ درصد، تکلیف این سازمان به فروش بیشتر تبلیغات بازرگانی را به همراه داشته است که لاجرم در شرایط کنونی فرصت فراهم کردن آرایش رسانه‌ای مورد نیاز در جبهه جنگ نرم را دشوار کرده است.

از سوی دیگر روند تهیه سریال‌های فاخر، الف ویژه و نیز انیمیشن در شبکه‌های سراسری معطل مانده و رسالت رسانه ملی در فرهنگ‌سازی از تاریخ کهن این مرز و بوم، معارف والای اسلامی و ریشه‌های انقلاب اسلامی با کندی مواجه شده است. همچنین فرایند تکمیل پوشش دیجیتال و سیگنال رسانی به ویژه در مناطق مرزی از اولویت‌های مهمی است که به دلیل مسائل مالی متوقف مانده است؛ لذا نظر به بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور در دولت و نیز اجرای نشدن ماده ۹۳ قانون برنامه ششم توسعه مبنی بر اقتصاد ۰/۷ درصد بودجه عمومی به سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، در لوایح سنوات گذشته بدین وسیله تاکید می‌شود دستور فرمایید قانون مصوب مجلس مورد احترام و اجرای مبادی مربوطه در تنظیم لایحه بودجه سال آینده قرار گیرد.

پیشاپیش از حسن توجه و دستور قاطع و عادل جناب عالی تشکر و قدردانی می‌کنیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رئیس جمهور سازمان صداوسیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۹۲۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصمیم نهایی مجلس درباره یارانه‌ ها در سال ۱۴۰۳

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با جدول شماره ۱۴ لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ «منابع و مصارف هدفمندی یارانه ها» موافقت کردند.   در نشست علنی مجلس شورای اسلامی گزارش کمیسیون تلفیق در مورد بخش دوم جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور در دستور کار صحن علنی قرار گرفت و نمایندگان با جدول شماره ۱۴ هدفمندی موافقت کردند.   رحیم زارع سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی در مورد جدول ۱۴ بیان داشت: این جدول مربوط به هدفمندی یارانه هاست همان مبلغ ۷۵۸ همت که دولت در این جدول در نظر گرفته بود از سوی کمیسیون تلفیق و صحن علنی مصوب و در این جدول ۳۱۵ همت برای یارانه نقدی و معیشتی در نظر گرفته شد.   وی ادامه داد: کاری که مجلس انجام داد این است که در لایحه بودجه ۱۴۰۳، ۱۰ درصد به مستمری بگیران کمیته امداد و بهزیستی اضافه کرد. این رقم در لایحه ۲۰ درصد بود که اکنون با مصوبه مجلس به ۳۰ درصد رسیده است.   نماینده مردم آباده در مجلس شورای اسلامی افزود: در این جدول ۴۲ همت برای کمیته امداد، ۳ همت برای بهزیستی و ۱۴۳ همت یارانه نان و ۷۴ همت برای یارانه دارو و شیرخشک در نظر گرفته شده است.   زارع اضافه کرد: در این جدول برخی موارد هزینه سرمایه گذاری در شرکت ملی نفت و پخش و پالایش و گاز مصوب شد و مبالغی که دولت برای واردات بنزین نیاز داشت هم درکمیسیون تلفیق و صحن علنی تصویب شد.   عبدالعلی رحیمی مظفری در مخالفت با این بخش از لایحه بودجه بیان داشت: با این رقم‌هایی که در این جدول دیده شده گازرسانی تعطیل خواهد شد وقتی نتوانیم در زیر ساخت‌های نفت سرمایه گذاری کنیم تولیدی نداریم.   وی افزود: دلیل مخالفت من با این جدول این است که توسعه نفت تعطیل می‌شود.   حمیدرضا حاجی بابایی رییس کمیسیون تلفیق بودجه در مورد جدول ۱۴ لایحه بودجه ۱۴۰۳ گفت: به دلیل اینکه توازن به هم نخورد تغییراتی در این جدول ایجاد نکردیم با همین کیفیت کار را به دولت سپردیم که دولت خود بتواند هدفمندی یارانه‌ها را اجرا کند.   داوود منظور رییس سازمان برنامه و بودجه در مورد این جدول گفت: در این موضوع سعی کردیم با توجه به مقدوراتی که در وصول منابع داریم به گونه‌ای تنظیم شود که همه اهداف هدفمندی محقق شود.   وی با بیان اینکه این جدول نیاز به اصلاح و بازنگری دارد، گفت: ما پیش بینی کردیم که اعتبارات مربوط به کالا برگ که از محل سایر درآمد‌های داخلی وزارت نفت تامین شود و عمدتا محصولات جانبی است، این عنوان در کمیسیون به "صرفه جویی انرژی" تغییر کرده است چراکه صرفه جویی انرژی تبدیل به درآمد نمی‌شود و قابل انداره گیری نیست که ما بتوانیم منابع را ماهیانه وصول کنیم و این عنوان قابل اجرا نیست از این رو پیشنهاد می‌شود عنوان دولت لحاظ شود.   وی افزود: برای کالابرگ ردیف جداگانه پیشنهاد کردیم و برای این موضوع دو ردیف آورده شده که باید پرداخت نقدی معیشتی و کالا برگ را از هم تفکیک کنیم و با این ملاحظه با این جدول موافق هستیم. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور
  • ایرادات شورای نگهبان به جداول بودجه چه زمانی بررسی می‌شود؟
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از موفقیت‌های مجلس یازدهم
  • از «بیژن نوباوه وطن» چه می‌دانیم
  • اولویت مجلس آتی تعیین تکلیف لایحه عفاف و حجاب باشد
  • تصمیم مجلس برای فوق‌العاده پرستاری و حقوق کارکنان وزارت کشور
  • خبر‌های رسانه - ۱۳ اردیبهشت
  • در مجلس آینده تضارب آرا وجود خواهد داشت
  • شفاف سازی بودجه محقق شد؟
  • تصمیم نهایی مجلس درباره یارانه‌ ها در سال ۱۴۰۳