Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@02:12:14 GMT

دهلران از مناطق پیشرو در توسعه جنگل کاری است

تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۹۴۱۷۹

دهلران از مناطق پیشرو در توسعه جنگل کاری است

به گزارش خبرنگار مهر، نصر الل پارسه ظهر سه شنبه در حاشیه بازدید مسئولان منابع طبیعی استان از طرح های جنگل کاری شهرستان دهلران اظهار داشت: تجربه وتوسعه جنگل کاری در استان ایلام به خصوص شهرستان دهلران سبب شده که دیگر استانهای کشور برای استفاده از تجربیات جنگل کاری به استان ایلام وشهرستان دهلران سفر کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی تصریح کرد: بدون شک بازدید مدیران کل وکارشناسان دیگر استانها ی کشور از جنگل های دست کاشت  نشان از پیشرو بودن استان ایلام و شهرستان دهلران در بحث جنگل کاری است.

 رئیس اداره منابع طبیعی  وآبخیزداری شهرستان دهلران عنوان کرد: خوشبختانه توسعه جنگل کاری به خصوص جنگل دست کاشت از موضوعات بسیار مهمی است که مورد توجه مدیرکل منابع طبیعی وآبخیزداری استان و معاونین وی قرار گرفته است.

 پارسه افزود: امروز استان ایلام به خصوص شهرستان دهلران به خاطر وجود عرصه های بیابانی در بحث جنگل کاری دشت کاشت بیش از گذشته تلاش شده واین امر نشان از توجه مسئولان استانی و شهرستانی و تلاش همکاران ما در منابع طبیعی شهرستان است.

 وی گفت: نحوه کاشت ونگهداری جنگل دست کاشت در شهرستان دهلران سبب شده که مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان خراسان جنوبی ومعاونین وی به استان ایلام شهرستان دهلران سفر کنند تا از تجربیات توسعه جنگل کاری وتولید نهال بازدید کنند.

 رئیس اداره منابع طبیعی وآبخیزداری شهرستان دهلران عنوان کرد: در این سفر کاری مدیرکل منابع طبیعی استان و معاون مدیرکل آنها را همراهی کردند.

کد خبر 4764518

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرستان دهلران جنگل کاری منابع طبیعی یوم الله 13 آبان بوشهر راهپيمايي 13 آبان ایلام گرگان بارش باران پدافند غیرعامل خطبه های نماز جمعه بیرجند قزوین شهرکرد مشهد شهادت امام رضا ع تئاتر کودک و نوجوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۹۴۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گیاهان دارویی بومی ایلام، در خطر انقراض

ایسنا/ایلام مدیر مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام گفت: برداشت بی‌رویه گیاهان دارویی بومی توسط افراد بومی و غیر بومی در استان ایلام، وجود برخی از این گیاهان را در انقراض قرار داده است.

«علی فرضی‌نژاد» در گفت‌وگو با ایسنا با بیان این مطلب، اظهار کرد: از حدود ۱۰۰۰ گونه گیاه دارویی شناخته شده کشور ۳۵۰ گونه در استان ایلام وجود دارد که در هر منطقه از طبیعت استان بسته به شرایط آب و هوایی و خاک رشد می‌کنند و مردم برای مصارف درمانی و همچنین برخی صرفه اقتصادی و فروش، به برداشت آن‌ها مبادرت می‌کنند.

وی با بیان اینکه گیاهان دارویی، داروخانه کوچک طبیعت محسوب می‌شوند، خاطرنشان کرد: متأسفانه برداشت بی‌رویه و بهره‌برداری غیراصولی به‌واسطه عدم شناخت از نحوه برداشت این گیاهان، آن‌ها را در خطر انقراض قرار داده است.

 مدیر مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام افزود: کنگر، پاقازه، ترگ، پیچگ و ونگی و ازبوه، تشنه‌داری بلاورو گیاهانی هستند که بیشترین استفاده را دارند و بیشترین خطر متوجه این گیاهان است.

فرضی‌نژاد گفت: برای پیشگیری از انقراض این گیاهان باید سیاست‌های ابلاغی سازمان منابع طبیعی کشور و استان در خصوص ممنوعیت‌ها و میزان برداشت گیاهان دارویی را اجرایی کرد.

وی با بیان اینکه حفاظت، احیا و توسعه گیاهان دارویی کار منابع طبیعی استان است عنوان کرد: سازمان منابع طبیعی به تنهایی از عهده این مهم برنمی‌آید و باید همه مردم و بهره‌برداران برای این کار آموزش ببینند تا این این گیاهان برای نسل‌های بعدی حفظ شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ضرورت استفاده از هوش مصنوعی و پهپاد‌ها برای حفاظت از جنگل‌ها
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران / بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می‌دهد؟
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران | بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می دهد؟ | ۹۵ درصد حریق ها عامل انسانی دارد
  • گیاهان دارویی بومی ایلام، در خطر انقراض
  • ظرفیت های گردشگری روستای «طولاب» ایلام در انتظار سرمایه گذاری
  • دستگیری قاچاقچیان چوب در لفور سوادکوه
  • پویش کاشت هزار و ۵۰۰ اصله نهال زالزالک در پیرانشهر
  • ماجرای قطع ۴۰ درخت در نوشهر
  • ماجرای قطع ۴۰ اصله درخت در کجور نوشهر از زبان رئیس منابع طبیعی