Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو جامعه مدرسین توسعه سازمان وکالت توسط امام حسن عسکری(ع) را تمهیدی برای غیبت حضرت دانست و گفت: این سازمان برای خنثی کردن توطئه‌های خلفا و از بین بردن تأثیرات فرق انحرافی و گسترش تعالیم اسلامی تشکیل شد. ۱۵ آبان ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۰ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین محمود رجبی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم، با اشاره به اقدامات امام حسن عسکری (ع) برای آمادگی شیعیان در عصر غیبت اظهار داشت: در دوران گذشته ارتباط شیعیان با ائمه معصومین به سهولت انجام می‌شد منتهی به دلیل شرایط خاصی که در دوران امامت ایشان حاکم بود بنا را بر این گذاشتند تا شیعیان با نمایندگان و شاگردان حضرت مرتبط باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو جامعه مدرسین با بیان چگونگی نحوه ارتباطات حضرت با شیعیان تصریح کرد: برای آمادگی شیعیان در زمان غیبت که از عدم حضور امام دچار بحران نشده همچنین برای نهادینه ساختن ارتباط باواسطه، امام اقدام به تربیت شاگردانی برای گسیل ساختن به اقصی نقاط کشورهای اسلامی کردند.

وی تثبیت امامت حضرت بقیة‌الله همچنین حفاظت از جان ایشان را در نحوه ارتباط با شیعیان مؤثر دانست و یادآور شد: از آنجایی‌ که شخص پیامبر(ص) از قیام حضرت و سرنگونی حکام جاعل از پیش خبر داده و دشمنان نیز درصدد شناسایی حضرت برآمدند لذا امام از معرفی علنی حضرت معذور بودند.

مداحی محمود کریمی در سوگ امام عسکری (ع)عسکری: هنوز فرصت داریم با درخشش در روسیه 3 سهمیه المپیک را کسب کنیم/ نتایج قهرمانی اروپا در روحیه بچه‌ها تأثیر خواهد گذاشتبررسی اوضاع دوران امام یازدهم/ امام عسکری(ع) از چه طریقی خبر تولد امام دوازدهم را به تاریخ مخابره کردند؟

استاد حوزه علمیه قم تشکیل دوایر متحدالمرکزی از افراد مورد اطمینان را از دیگر اقدامات امام حسن عسکری(ع) معرفی کرد و افزود: امام با ارائه و شناسایی خصوصیات وصی خود به نمایندگان به‌نحوی در بین شیعیان مسئله حضور باواسطه حضرت را فرهنگ‌سازی کردند.

رجبی توسعه سازمان وکالت توسط امام را تمهیدی برای غیبت حضرت قلمداد کرد و گفت: این سازمان برای خنثی کردن توطئه‌های خلفا و از بین بردن تأثیرات فرق انحرافی و تهاجمات فرهنگی و گسترش تعالیم اسلامی شبکه ارتباطی گسترده‌ای از نمایندگان و وکلا را تشکیل دادند.

انتهای پیام/ح

R7854/P/S6,62/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۰۱۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسلیت اخوان انصاری در پی درگذشت همسر شهید آیت‌الله سیدمصطفی خمینی

به گزارش جماران؛ متن پیام محمد علی انصاری، مجید انصاری و حمید انصاری در پی درگذشت همسر مکرّمه آیت الله شهید حاج سید مصطفی خمینی، سرکار حاجیه خانم معصومه حائری یزدی بدین شرح است:

انّا لله و انّا الیه راجعون

بیت شریف و مکرّم حضرت امام خمینی  (رضوان الله علیه)

و بیت معژّز و محترم آیت الله شهید حاج آقا مصطفی خمینی  (اعلی الله مقامه)

ضایعه رحلت همسر مکرّمه آیت الله شهید حاج سید مصطفی خمینی، سرکار حاجیه خانم معصومه حائری یزدی موجب نهایت تأثر و اندوه عموم علاقمندان این خاندان شریف و پیروان حضرت امام خمینی (س) گردید.

بانوی فاضله و پرهیزکار و فرزند آیت الله حاج شیخ مرتضی حائری و نوه حضرت آیت الله العظمی حاج شیخ عبدالکریم حائری یزدی، موسس حوزه علمیه قم، علاوه بر مراتب فضل و کمالات مکتسبه شخصیه و افزون بر شرافت نسبی و سببی وابستگی به بیوت شریف آیات عظام: حائری یزدی، حجت کوه کمره ای و خمینی، شخصا نیز در مسیر مبارزات آزادیبخش ملت ایران و نهضت امام خمینی بهره مند از فیوضات معنوی فراوانی در همراهی با کاروانسالاران انقلاب اسلامی بوده است.

تحمل رنجهای دوران مبارزه در خاندان امام خمینی و تحمل توأم با نهایت شکیبائی در دشواریهای فراوان زندگی در غربت و هجرتهای مکرر؛ گذر صبورانه از دوران همراهی در تبعید 14 ساله همسر و فرزندان؛ تحمل داغ التیام ناپذیر شهادت همسر در عنفوان جوانی؛ آنهم عزیزی چونان آیت الله حاج آقا مصطفی خمینی که حقیقتا امید آینده امام و انقلاب و حوزه های علمیه بود ؛ و پس از آن نیز، تحمل قریب پنجاه سال رنج تنهایی و صبوری  بی آنکه حتی یک بار در تمام این دوران لب به شکوه گشوده باشد و یا آنکه به واسطه جایگاه ممتازی که در مسیر افتخار آمیز زندگی دشوار خویش داشته است اندک امتیازی از نام و نشان طلب کرده باشد، اینها و روشن بینی در مسائل اجتماعی و بزرگ منشی و مناعت طبع از  دیگر خصلتهای ارزنده اخلاقی حیات طیبه این بانوی فداکار است.

به سهم خویش، فقدان این بانوی محنت کشیده انقلاب از خاندان حائری بزرگ و خمینی کبیر را به عموم بستگان محترم آن مرحومه، به ویژه به اعضای بیت شریف ایشان و بیوت وابسته به حضرت امام خمینی و خاصتا به فرزندان داغدیده ایشان جناب حجت الاسلام و المسلمین سید حسین خمینی دامت افاضاته و دختر گرامیشان تسلیت می گوئیم.

محمد علی انصاری؛ مجید انصاری؛ حمید انصاری

دیگر خبرها

  • برای تقرب به ساحت مقدس امام زمان(عج) چه کنیم؟
  • پیام های تسلیت در پی درگذشت همسر شهید آیت الله سید مصطفی خمینی
  • سربازی برای امام زمان (عج)بالاترین توفیق طلاب حوزه‌های علمیه است
  • چرا زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی برابر با زیارت امام حسین (ع) است؟
  • تسلیت اخوان انصاری در پی درگذشت همسر شهید آیت‌الله سیدمصطفی خمینی
  • دلیل عظمت شاه عبدالعظیم حسنی (ع) چه بود؟
  • همایش جمعیت خدمت‌رسانی فاطمی‌ها در قم برگزار شد
  • جامعه المصطفی، بازوی صادرکننده گفتمان انقلاب است
  • علل انتخاب حضرت عبد العظیم حسنی (ع) برای وکالت در ری
  • شصت و پنجمین سالگرد ارتحال آیت الله العظمی بروجردی برگزار شد