Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر علمی انجمن ارتودنتیست های ایران، بر اهمیت درمان ارتودنسی با هدف سلامت دهان و دندان و همچنین زیبایی دندان ها و صورت افراد تاکید کرد. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، هومن زرنگار، در حاشیه برگزاری کنگره انجمن ارتودنتیست‌های ایران، در سالن همایش‌های پژوهشگاه صنعت نفت، گفت: درمان ارتودنسی دو مزیت عمده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نخست، بحث سلامت دهان و دندان است و دوم، زیبایی دندان‌ها و صورت را شامل می‌شود.

این متخصص ارتودنسی، افزود: درمان‌های ارتودنسی باعث می‌شود سیستم جونده و دندان‌ها در یک رابطه صحیح قرار گرفته که می‌تواند بر روی سلامتی بافت‌های نگهدارنده دندان‌ها (استخوان و لثه) تاثیر مثبت بگذارد.

زرنگار ادامه داد: وقتی جویدن و بلع درست باشد، بر روی سیستم گوارشی اثر مثبت می‌گذارد به طوری که پزشکان عنوان می‌کنند، یکی از دلایلی که می‌تواند باعث بیماری‌های گوارشی شود، این است که سیستم جونده فرد به درستی کارا و موثر نباشد.

وی به موضوع زیبایی صورت و درمان‌های ارتودنسی اشاره کرد و گفت: باید بدانیم که درمان‌های ارتودنسی نه تنها از لحاظ داخل دهانی و مرتب و قرینه بودن دندان‌ها اثر گذار است و باعث ایجاد لبخند زیبا شود، بلکه بر روی بافت نرم تاثیر مثبتی می‌گذارد.

زرنگار با تاکید بر اهمیت درمان‌های ارتودنسی در کودکان، افزود: درمان‌های ارتودنسی در کودکان خیلی مهم است.

وی ادامه داد: یک ارتودنتیست با شناخت کافی از کودک، می‌داند چه طرح درمانی بدهد که بعدا با پیری بافت نرم، صورت فرد خراب‌تر نشود.

این متخصص ارتودنسی، به زمان طلایی درمان‌های ارتودنسی که سن ۶ تا ۷ سالگی است، اشاره کرد و افزود: باید بدانیم که درمان‌های ارتودنسی قبل از سن بلوغ، به استثنای بیمارانی که مشکلات شدید فکی دارند، می‌بایست انجام شود.

زرنگار با عنوان این مطلب که درمان‌های ارتودنسی در همه سنین امکان پذیر است، گفت: درمان ارتودنسی به شرطی امکان پذیر است که استخوان و لثه فرد سالم باشد و انگیزه درمان ارتودنسی داشته باشد.

دبیر علمی انجمن ارتودنتیست‌های ایران، تاکید کرد: باید بدانیم که درمان‌های ارتودنسی باعث پوسیدگی دندان‌ها و بیماری لثه نمی‌شود. منبع: خبرگزاری مهر

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ارتودنسی نفت ایران سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۰۳۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما: مهدی رضایی گفت: با توجه به احتمال قطعی سامانه در زمان دریافت خدماتی که به صورت الکترونیک تجویز شده‌اند، از پزشکان درخواست شود تا اطلاع ثانوی، در صورت تجویز الکترونیک، نسخه کاغذی و یا پرینت نسخه الکترونیک را با درج مهر و امضا در اختیار بیمه شدگان قرار دهند.
رضایی تاکید کرد:همچنین در صورت عدم امکان نسخه نویسی الکترونیک یا قطعی سامانه با تشخیص مدیرکل استان، صدور نسخه کاغذی به عنوان روش جایگزین استفاده شود.
وی افزود:هموطنان می‌توانند از طریق سامانه شهروندی اقدام به چاپ نسخه الکترونیک خود نماید، همچنین در صورت ممهور نشدن چاپ نسخه توسط پزشک، مهر و امضای کارشناس ادارات کل بر روی پرینت نسخ، به منزله تایید وجود و صحت نسخه الکترونیک می‌باشد.
معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران با بیان اینکه داروخانه‌ها می‌توانند اقدام به ثبت تمامی اقلام داروئی نسخ کاغذی در سامانه تایید خدمات نمایند، تاکید کرد: در صورتی که تنظیمات نرم افزار داروخانه منطبق بر سامانه اعلام نرخ دارو (mdp.ihio.gov.ir) انجام شده باشد، ثبت اقلام غیر پرونده‌ای در نرم افزار داروخانه جهت محاسبه قیمت کفایت می‌نماید. رضایی ن گفت: پرداخت سهم صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج، برای بیمه شدگان مشمول در قالب خسارت متفرقه قابل انجام است. وی بیان کرد: تا زمان پایداری سامانه، منعی بابت پذیرش نسخه کاغذی دارو‌هایی که دارای شرط اجباری تجویز الکترونیک بوده اند، وجود ندارد.

دیگر خبرها

  • موفقیت در اسپیکینگ آیلتس!
  • نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت
  • سه راهکار طلایی برای انس کودکان قرن جدید با امام زمان (عج)
  • سرخ و سفید و دوست‌داشتنی
  • ‌بیماری مالاریا در صورت ‌تشخیص دیرهنگام، خطرآفرین است
  • دلیل اصلی و علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی + درمان آن
  • آماده‌باش کامل شهرداری کرمان در شرایط جوی ناپایدار
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر سنگ کلیه می‌گیرند؟/ شایع‌ ترین بیماری های اورولوژی در کشور
  • لیست مرکز کاشت دندان در تهران