Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، ترانه استکی، با اشاره به اهمیت فرهنگ سازی تغذیه سالم در جامعه بر سلامت افراد، افزود: کمبود این فرهنگ در جامعه به شدت احساس می شود.

وی با بیان اینکه تغذیه رکن اصلی سلامت جسمی و روانی افراد است، یادآور شد: آمار بیماری های مرتبط با تغذیه ناسالم به سرعت در حال افزایش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استکی با بیان اینکه تغذیه می تواند عامل بروز ناهنجاری های رفتاری نیز باشد، یادآور شد: پیروی از رژیم غذایی سالم نقش پررنگی بر تامین سلامت روان افراد دارد، به طوری که یکی از عوامل بروز ناهنجاری هایی همچون پرخاشگری، تغذیه ناسالم است.

عضو هیئت علمی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تمام مراکز درمانی، آموزشی و رسانه ها را دخیل در این موضوع دانست و ادامه داد: از زمان تولد نوزاد و در دوران شیردهی، فرهنگ سازی تغذیه ای برای افراد آغاز می شود و این روند در مدارس و دانشگاه ها نیز ادامه پیدا می کند.

وی افزود: البته آموزش به طور صرف در مراکز کفایت نمی کند؛ رسانه ها از طرق مختلف می توانند در تعیین فرهنگ غذایی و سبک زندگی افراد سهیم باشند.

استکی با مفید دانستن برخی برنامه های صدا و سیما، افزود: شبکه های تلویزیونی برنامه های مناسبی در زمینه مصرف مواد غذایی سالم تولید می کنند، اما در پخش برخی از تبلیغات، به ویژه تبلیغات مرتبط با کودکان باید با دقت بیشتری عمل و از کمرنگ شدن اهمیت سلامت در مقابل تجارت جلوگیری کرد.

وی در پایان بر لزوم انجام پایش و اعمال نظارت بر تبلیغات کالاهای سلامت محور تاکید کرد و گفت: دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، به اهمیت تغذیه بر سلامت جسمی و روانی فرد توجه ویژه دارد و اقدامات موثری در این زمینه انجام داده است، اما هیچ ارگانی همچون صدا و سیما نمی تواند بر عادات زندگی مردم تاثیر داشته باشد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: فرهنگ سازی سلامت تغذیه ناهنجاری رژیم غذایی سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی رسانه نوزاد سبک زندگی شبکه های تلویزیونی مواد غذایی تبلیغات کودکان تجارت صدا و سیما تبلیغات تغذیه دانشگاه علوم پزشکی رژیم غذایی شبکه های تلویزیونی صدا و سیما فرهنگ سازی مواد غذایی ناهنجاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۰۷۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا برخی افراد سریع‌تر از دیگران می‌دوند؟

دلایل متعددی وجود دارد که چرا برخی افراد می‌توانند بسیار سریع بدوند در حالی که برخی دیگر آهسته‌تر می‌دوند. ژنتیک و ویژگی‌هایی که از والدین خود به ارث می‌برید جزء عواملی است که در سرعت نقش دارد، اما انتخاب‌ها و تجربیات شما نیز نقش ایفا می‌کند.

به گزارش ایسنا، یوسین بولت(Usain Bolt)، سریع‌ترین فرد جهان، دوی ۱۰۰ متر را با سرعت ۲۳.۳۵ مایل در ساعت(۳۷.۵۷ کیلومتر در ساعت) دوید. این برای یک انسان بسیار سریع است و تقریبا مشابه همان سرعتی است که با ماشین در محله یا مناطق نزدیک به مدرسه حرکت می‌کنید. شاید وقتی در ماشین هستید آنقدر سریع به نظر نرسد، اما برای یک انسان بسیار سریع است و باید گفت تعداد کمی از دوندگان در جهان می‌توانند حتی نزدیک به این سرعت شوند.

به نقل از اس‌اف، یکی از عوامل اصلی که بر توانایی افراد در دویدن سریع تأثیر می‌گذارد، ساختار بدن از جمله نحوه عملکرد عضلات است.

بدن انسان بیش از ۶۰۰ ماهیچه دارد که با هم کار می‌کنند و به فرد این امکان را می‌دهند که در جهات مختلف و با سرعت‌های مختلف حرکت کنند. این ماهیچه‌ها از گروه‌هایی از فیبر تشکیل شده‌اند. دو نوع اصلی فیبر وجود دارد: تند انقباض و کند انقباض.

ماهیچه‌ها دارای ترکیبات مختلفی از این فیبرها هستند. به عنوان مثال، دو عضله ساق پا را تشکیل می‌دهند که یکی عمدتا فیبرهای تند انقباض دارد. این عضله ماهیچه دوقلو نام دارد که برای دوی سرعت و پریدن استفاده می‌شود. عضله دیگر عمدتا دارای فیبرهای کند انقباض است که برای پیاده روی و آهسته دویدن استفاده می‌شود.

فیبرهای عضلانی سریع انقباض، بزرگتر هستند و به بدن شما کمک می‌کنند تا سریع حرکت کند و نیروی قابل توجهی تولید کند. دوندگان سرعت معمولا دارای فیبرهای عضلانی سریع انقباض فراوانی هستند. با این حال، این نوع فیبر عضلانی نیز به سرعت خسته می‌شود که این مدت زمان دویدن با حداکثر سرعت را به مسافت‌های نسبتا کوتاه محدود می‌کند.

فیبرهای عضلانی کند انقباض کوچکتر هستند و به شما کمک می‌کنند با سرعت کمتر اما با استقامت بیشتری بدوید. دوندگان مسافت طولانی و دوچرخه سواران رقابتی مقادیر زیادی از این عضلات دارند.

اینکه چه مقدار از هر نوع فیبر عضلانی داشته باشید، عمدتا توسط ژن‌های شما تعیین می‌شود، بنابراین در مورد انواع ماهیچه‌ها باید با آنچه متولد شده‌اید کار کنید. اما تمرینات می‌تواند به تمرین دادن این عضلات کمک کند.

مغز شما نقش بزرگی ایفا می‌کند

توانایی بدنی فقط مربوط به ماهیچه‌ها نیست. مغز شما نیز نقش مهمی ایفا می‌کند.

ماهیچه‌های اسکلتی شما توسط مغز شما کنترل می‌شوند. برای مثال، می‌توانید طول گام‌هایتان، نحوه حرکت بازوها، برخورد پاهایتان با زمین و حتی روش‌هایی را که برای تنفس استفاده می‌کنید کنترل کنید. می‌توانید به بدن خود بیاموزید که از بهترین روش‌های دویدن استفاده کند.

همچنین می‌توانید فرم دویدن خود را با استفاده از کل بدن، حرکت دادن بازوها خلاف جهت پاها، دویدن روی انگشتان پا و به حداکثر رساندن زمان صرف شده در فاز اوج گرفتن با هر دو پا از زمین بهبود بخشید. استفاده از روش‌های مناسب دویدن به عضلات کمک می‌کند نیروی بیشتری ایجاد کنند و با هم کار کنند، که به شما کمک می‌کند سریع‌تر بدوید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چرا برخی افراد سریع‌تر از دیگران می‌دوند؟
  • ۱۰ فایده پیاده روی در سلامت بدن
  • ۱۰ فایده پیاده روی در سلامت بدن | بهترین زمان پیاده روی چه زمانی است؟
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی
  • فوری | واریزی مددجویان تحت پوشش ۳ برابر شد
  • واریزی مددجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی ۳ برابر شد
  • گفتگو با با تولیدکننده خلاق گلاب در رادیو
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • مهم‌ترین علت چاقی در ایران