Web Analytics Made Easy - Statcounter

نهم ربیع الاول سالروز آغاز امامت حضرت ولی عصر(عج) منجی عالم است و تمامی مردمان جهان به خصوص شیعیان چشم انتظار ظهور ایشان هستند تا دیگر شاهد جنایت های مستکبرین و استعمارگران در جهان نباشند و امیدوارند که شکوفاترین فصل تاریخ بشریت به اذن خدا آغاز شود.

خبرگزاری شبستان- خراسان جنوبی؛ نهم ربیع الاول روزی است که منجی عالم حضرت ولی عصر (عج) به امامت می رسند و بعد از پدر بزرگوارشان امام حسن عسکری (علیه السلام) ناخدایی کشتی نجات بشریت را به اذن خداوند متعال بر عهده می گیرند و از این روز دوره ای تازه از حیات و تاریخ بشریت آغاز می گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در روز هشتم ربیع الاول سال 260 هـجری قمری امام حسن عسكری علیه السلام پس از این كه نماز صبح را خواندند، بر اثر زهری كه هشت روز قبل معتمد به ایشان خورانده بود، به شهادت رسیدند و پس از ایشان امامت حضرت ولی عصر (عج) به اجازه خداوند متعال آغاز شد تا بشریت در تاریکی مطلق فرو نرود.

 

امام زمان (عج) پس از به امامت رسیدن از طریق چهار نایب خاص خودشان با مردم در طول غیبت صغری ارتباط داشتند و عثمان بن سعید، نائب اول امام زمان(عج) بود و با آغاز غیبت ولی عصر(عج) نامه های حضرت را به شیعیان می رساند و از همین زمان بود كه شیعیان برای نخستین بار طعم غیبت را چشیدند.

 

آغاز غیبت صغرا مصادف با آغاز امامت حضرت مهدی (عج) بود تا مردم آرام آرام با مفهوم تلخ و دردناك غیبت آشنا شوند و بتوانند تا آن زمان كه به اشتباه خود پی می‌برند و به وظایف خود در برابر امامان آگاه می‌شوند، همچنان دیندار بمانند.

 

 

امام زمان (عج)؛ واسطه فیض بین خالق و مخلوق

یک هزار و 181 سال از آغاز امامت آخرین ذخیره الهی و حجت خداوند برای خلق می گذرد و ایشان در 2 دوره غیبت صغری و غیبت کبری بر اعمال، رفتار و کردار بشریت نظارت دارند و به امور مسلمین رسیدگی می کنند هر چند ایشان از نظرها غایب هستند اما هیچگاه بشریت را به فراموشی نسپرده اند.

 

امام زمان (عج) واسطه فیض بین خالق و مخلوق هستند و نور وجود، علم و هدایت به واسطه ایشان به مخلوقات می رسد و ظهور امام زمان (عج) به عنوان هدف نهایی آفرینش انسان و جهان محسوب می شود و تمامی موجودات عالم، هم اصل وجودشان و هم نعمت هایی را که در طول حیات خود دارند، به واسطه وجود با برکت امام زمان (عج) بستگی دارد.

 

امـامـت و جایگاه اعتقادی آن به عنوان تداوم رسالت مطرح است و جایگاه رفیعی دارد و امامت، مقامی است که از جانب خدا و به واسطه پیامبر اکرم(ص) برای امت پس از او جعل شده و امام کسی است که سرنوشت امور دینی و دنیایی مردم در دست او قرار دارد.

 

از این رو مسلمانان به خصوص شیعیان منتظر هستند تا در دولت کریمه حضرت ولی عصر (عج) شاهد ایجاد جامعه اخلاقی و بر پایی عدالت در جهان باشند و انتظار ظهور یک مصلح بزرگ آسمانی و امید به آینده و استقرار صلح و عدل جاویدان، امری فطری و طبیعی است که با ذات و وجود آدمی سر و کار دارد و با آفرینش هر انسانی همراه است و زمان و مکان نمی شناسد و به هیچ قوم و ملتی نیز اختصاص ندارد.

 

همه انسان ها بر اساس فطرت ذاتی خود مایل هستند تا روزی فرا برسد که جهان در پرتو ظهور رهبری الهی و آسمانی و با تأیید عنایت پروردگار، از ستم ستمگران نجات یابد و انسان ها از فلاکت موجود، نابسامانی ها و ناامنی ها و تیره روزی ها رها شوند و سرانجام به کمال مطلوب و زندگی شرافتمندانه ای دست یابند.

 

لزوم توجه به اندیشه مهدویت

مهدویت اندیشه ای گران بها است که اگر به آن هر انسانی توجه داشته باشد می تواند را ه سعادت و به کمال رسیدن خود را به واسطه آن بیابد و اگر این اندیشه در بین بشریت به خصوص مسلمانان رواج پیدا می کرد اکنون شاهد این نبودیم که برخی ملت های به ظاهر مسلمان دست به جنایت هایی علیه مسلمین می زنند و با کفار همکاری کنند.

 

اندیشه مهدویت می تواند در نجات بشریت به خصوص مسلمانان از دست دشمنان بسیار موثر باشد چرا که اگر همه مسلمانان به این اندیشه ارزشکند عمل می کردند هیچ گاه دشمنان به خود اجازه نمی دادند که مسلمانان را تهدید کنند و یا به آنان نگاه چپ بیاندازند و شاهد برپایی عدالت بودیم.

 

بی گمان خانواده ها در تربیت کودکان و نوجوانان، نقش بنیادی و مهمی دارند؛ زیرا کودکان آینه تمام نمای باورها، ارزش ها، ایمان و تربیت یک خانواده هستند و براساس نظام فکری و عملی خانواده، تربیت می شوند بر این اساس، یکی از شیوه های مهم نهادینه کردن اندیشه مهدویت، رفتار والدین است و کار تربیت مهدوی، کودک و نوجوان را باید از خانواده شروع کرد و پدر و مادرانی که می خواهند فرزند مهدوی داشته باشند، باید صالح و منتظر باشند.

 

بشریت در انتظار شکوفاترین فصل تاریخ

ظهور حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف، شکوفاترین فصل تاریخ انسانیت است؛ دورانی که وعده های خداوند درباره خلافت مؤمنان و امامت مستضعفان و وارثت صالحان تحقق می یابد و جهان با قدرت الهی آخرین پرچمدار عدالت و توحید، صحنه شکوه مندترین جلوه های عبادت پروردگار می شود. در احادیث گوناگون، گوشه هایی از عظمت آن دوران به تصویر کشیده شده است.

 

پس از ظهور امام زمان (عج) گروهی بر ضد حضرت وارد جنگ می شوند و می کوشند از تشکیل حکومت عدل الهی بر روی زمین ـ که وعده آن، از سوی انبیا و امامان علیهم السلام داده شده است ـ جلوگیری کنند. امام زمان (عج) ابتدا آنان را به راه حق دعوت می کند و اگر قبول نکردند، با آنان وارد کارزار می شود و هرگونه فساد و کژی را نابود می کند.

 

امام باقر علیه السلام در تفسیر آیه «وَ قاتِلُوهُمْ حتی لا تَکونَ فِتْنَهٌ وَ یکونَ الدِّینُ کلُّهُ لِلّهِ». (انفال:۳۹) می فرماید: «تأویل این آیه هنوز نیامده است. پس زمانی که تأویل آن فرا رسد، مشرکان کشته می شوند، مگر موحّد شوند و شرکی باقی نماند». ( مجلسی، 1388: ج ۵۲: 378 )

 

ریشه کن کردن ستم مهم ترین شاخصه ظهور امام زمان (عج)

ظهور امام زمان (عج) اهداف مختلفی را به دنبال دارد که می توان به اهداف مهمی شامل احیای قرآن کریم، گسترش عدالت، گرایش مجدد به اسلام و غیره اشاره کرد که این اهداف سعادت بشریت را در پی خواهد داشت و تمام مسلمانان برای داشتن زندگی سالم نیاز به این اهداف مهم دارند.

 

قرآن، محور حرکت جنبش جهانی امام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف است و آن حضرت با آموزش قرآن، آن را سرمشق زندگی انسان ها قرار خواهند داد و حضرت علی علیه السلام در این باره می فرماید: «کأَنّی أنْظُرُ اِلی شِیعَتُنَا بِمَسْجِدَ الْکوفَةِ وَ قَدْ ضَرَبُوا اَلْفساطِیطِ یعَلِّمُونَ النََّاسَ اَلْقُرآنَ کمَا اُنْزِلَ; گویا شیعیان ما اهل بیت علیهم السلام را می بینم که در مسجد کوفه گرد آمده اند و خیمه هایی برافراشته اند و در آنها قرآن را آن چنان که نازل شده است، به مردم یاد می دهند». (مجلسی، 1388: ج ۵۲: ۳۶۶)

 

مهم ترین شاخص قیام امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف بحث ریشه کن ساختن ستم و فراگیر کردن عدل و قسط در سراسر گیتی است، به گونه ای که می توان ادعا کرد، جمله «یمْلَأُ الْأَرْضََ قِسْطاً وَ عَدْلاً کمٰا مُلِئَتْ ظُلْماً وَ جَوْراً» که در بیشتر احادیث ذکر شده، تواتر لفظی دارد.

 

پیامبر صلی الله علیه و آله می فرماید: «قیامت بر پا نمی شود، مگر اینکه مردی از اهل بیت من که اسمش شبیه اسم من است، حاکم شود و زمین را پر از عدل و قسط کند، همان گونه که پر از ظلم و جور شده بود». (مجلسی، 1388: ج 51: 81)

 

هنگامی که امام زمان (عج) قیام می کند، به پیراستن دین اسلام از انحراف ها و پیرایه هایی می پردازد که از سوی منحرفان بر دین اسلام تحمیل شده است و مردم را به اسلامی که پیامبر آن را ابلاغ کرده بود، دعوت می کنند و امام صادق علیه السلام در این خصوص می فرماید: «زمانی که حضرت قائم علیه السلام قیام می کند، مردم را مجدداً به اسلام فرا می خواند و به امری هدایت می کند که فراموش شد و جمهور از آن منحرف شده اند». ( مجلسی، 1388: ج ۵۱: ۳۰)

 

در نظام حکومتی امام زمان (عج) به طور کلی نادانی، بی سوادی و کم خردی، ریشه کن می شود و همه انسان ها براساس توانایی خود، از بالاترین حد دانش و معرفت برخوردار می شوند و عدالت فرهنگی در سراسر جهان حاکم خواهد شد و عدالت مهدوی تنها به عدالت اقتصادی یا عدالت قضایی محدود نمی شود و بلکه شامل حوزه های دیگری نیز از جمله فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و حقوقی است.

 

در روایتی که از امام باقر علیه السلام نقل شده، در زمینه رشد و توسعه خردورزی در زمان امام زمان (عج) آمده است: «إِذَا قَامَ قَائِمُنَا وَضَعَ اللهُ یدَهُ عَلی رُؤُسِ الْعِبادِ فَجُمِعَ بها عُقُولُهُمْ وَ کمُلَتْ بِهِ أَخْلَاقُهُمْ؛ هنگامی که قائم ما به پا خیزد، خداوند دستش را بر سر بندگان می گذارد و بدین وسیله عقول آنها افزایش می یابد و خردهای آنها به کمال می رسد». (مجلسی، 1388: ج 52: 336)

 

عدالت گستری در زمان حکومت امام زمان (عج)

امام زمان(عج) منجی عدالت گستری است که به امر حق تعالی سال ها از نظرها پنهان و با ظهور وی حق بر جهان حاکم می‌شود، آگاهان برای ظهور وی لحظه‌شماری کرده، با بصیرت دینی و خودسازی زمینه آن را فراهم می‌آورند.

 

در زمان حکومت امام مهدی (عج) عدالت در مناسبات حقوقی و قضایی حاکم می شود و داوری و قضاوت میان مردم از هرگونه اشتباه، بی عدالتی و جانب داری پیراسته می شود که این امر در عادلانه شدن همه روابط اجتماعی و جلوگیری از ستم و تجاوز به حقوق دیگران تأثیر مهمی خواهد داشت.

 

امام صادق علیه السلام، شیوه قضاوت امام مهدی علیه السلام را به شیوه پیامبرانی چون حضرت داوود علیه السلام ـ که قضاوت عادلانه و بدون اشتباه آنها در تاریخ مشهور است ـ تشبیه می کند و می فرماید: إِذٰا قٰامَ قٰائِم آلِ مُحَمَّدٍ علیهم السلام حُکمَ بَینَ النّٰاسِ بِحُکمِ دٰاوُد لٰایحْتٰاجُ إِلٰی بَینَةٍ یلْهِمُهُ اللهُ تَعٰالٰی فَیحْکمُ بِعِلْمِهِ وَ یخْبَرُ کلُّ قَوْمٍ بِمٰا اسْتَبْطَنوه؛ (مجلسی، 1388: ج 52: 339) زمانی که قائم آل محمد ـ که بر آنها درود باد ـ به پاخیزد، در میان مردم به حکم داوود قضاوت خواهد کرد. او به بینه (شاهد) نیازی نخواهد داشت؛ زیرا خدای تعالی امور را به وی، الهام و او بر پایه دانش خود داوری می کند و هر قومی را به آنچه پنهان کرده اند، آگاه می سازد.

 

آمادگی جهانیان شرط لازم برای ظهور حضرت ولی عصر (عج)

انتظار قائم برابر با شهادت در راه خدا است و امام صادق علیه السلام در این راستا می فرمایند: «کسی که در حال انتظار ظهور بمیرد، همانند فردی است که با قائم در خیمه اوست.» پس از این سخن، امام قدری درنگ کردند و فرمودند: «نه، بلکه مانند فردی است که در رکاب مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف شمشیر زده باشد.» سپس فرمود: «نه، به خدا سوگند همانند کسی است که در رکاب پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله شهید شده باشد». (مجلسی، 1388: ج 52: 126)

 

در طول زمان غیبت امام زمان (عج) وظایف بسیاری را منتظران آن حضرت بر عهده دارند که می توان به شناخت امام زمان (عج)، پیروی از نائب ایشان، خودسازی، جامعه سازی و دعا برای تعجیل در فرج ایشان اشاره کرد و خوش به حال افرادی که به این وظایف عمل کنند و در مسیر تسهیل و نزدیک شدن ظهور امام زمان (عج) گام بر می دارند.

 

ظهور امام مهدی(عج) به عنوان خاتم الاوصيا و منجي بشريت و تحقق يک انقلاب همه جانبه در سطح جهان، علاوه بر وجود رهبری شايسته، قطعاً زمينه و آمادگی جهانی نيز نیازمند است بنابراين می توان فقدان آمادگی جهانیان را يکی از فلسفه ها و حکمت های غيبت امام مهدی(عج) به حساب آورد.

 

نهم ربیع الاول دل های ملت مومن ایران اسلامی همانند سایر مسلمین جهان مسرور آغاز ولایت و امامت امام زمانشان حضرت بقیه ا.. اعظم، حجت بن الحسن العسگری (عج) است و در این روز به شادی می پردازند و دعا می کنند که ظهور ایشان نزدیک تر شود تا دیگر شاهد جنایت های مستکبرین و استعمارگران در دنیا نباشند و حق هیچ مظلومی در جهان ضایع نشود.

 

از بین رفتن ظلم و حاکم شدن عدالت از برکات اندیشه مهدویت است

به مناسبت سالروز آغاز امامت حضرت ولی عصر (عج) به سراغ یکی از کارشناسان مذهبی رفتیم تا در این زمینه گفتگویی داشته باشیم و حجت الاسلام «احمد رضایی» مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان اظهار داشت: خداوند متعال برای هدایت بشر انبیا و اولیا را فرستاد و از آن جا که اسلام آخرین دین و پیامبر گرامی اسلام آخرین پیامبر است هدایت جامعه و تفسیر دین و بیان بشریت در اختیار ائمه اطهار علیهم السلام قرار گرفت.

 

وی با بیان اینکه ائمه اطهار علیهم السلام بعد از پیامبر گرامی اسلام(ص) به تشریح و تفسیر دین پرداختند، گفت: ائمه اطهار علیهم السلام حدود 260 سال در میان مردم امامت و رهبری را بر عهده داشتند اما مورد بی مهری تعدادی از مردمان زمان خودشان قرار گرفتند و در برهه ای از زمان خلفای عباسی با ابراز دوستی ظاهری هر کدام از ائمه اطهار علیهم السلام را با زهر به شهادت رساندند و ائمه اطهار علیهم السلام همه هستی خود و جانشان را تقدیم اسلام کردند.

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه خدواند متعال آخرین حجت خود را برای بشریت حفظ کرده است، افزود: همه مردم جهان از فیض حضور امام زمان (عج) بهره می برند و هیچ گاه زمین از حجت خدا خالی نبوده و نخواهد بود و در روایات داریم که اگر حجت خدا در زمین نبود زمین اهلش را فرو می برد.

 

حجت الاسلام رضایی با توجه به اینکه در روایات آمده است که مردم همانند خورشید پشت ابر از نور و برکات امام زمان (عج) استفاده می کنند، ادامه داد: خداوند 11 نور را برای مردم فرستاد اما برخی از مردم آن ها را شکستند و خداوند متعال آخرین نور را نگه داشت تا در مردم ظرفیتی به وجود بیاید که قدر این نورها را درک کنند.

 

وی در ادامه بیان کرد: خداوند متعال آخرین نور یعنی امام زمان (عج) را در معرض دید عموم قرار نمی دهد تا برخی از نااهلان ایشان را هم مانند سایر ائمه اطهار علیهم السلام به شهادت نرسانند و این نور را خاموش کنند و باید بستری فراهم شود تا شاهد ظهور و حضور ایشان باشیم.

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با بیان اینکه اندیشه مهدویت یک اندیشه جهانی است، گفت: همه مکاتب دینی منتظر منجی بشریت هستند و در مصداق آن با یکدیگر اختلاف دارند و شیعیان به این باور هستند که امام زمان (عج) به عنوان آخرین حجت خداوند و به مهدی موعود برای نجات بشریت ظهور خواهد کرد.

 

حجت الاسلام رضایی اظهار داشت: اندیشه مهدویت به این معنا است که در مسیر حضرت حق و اسلام اصیل حرکت کنیم که اگر این اندیشه در عالم حاکم شود قطعا جهان به یک مدینه فاضله تبدیل خواهد شد و مردم در یک آرامش به سر خواهند برد و به حقوق خود خواهند رسید و از بین رفتن ظلم و حاکم شدن عدالت از برکات اندیشه مهدویت است.

 

وی در ادامه گفت: اگر به دنبال احیای فرهنگ انتظار هستیم و اندیشه مهدویت را دنبال می کنیم به این دلیل است که شاهد این موضوع باشیم که تمام مستضعفین عالم با آرامش در مسیر رسیدن به کمال گام برمی دارند.

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی در پایان با تاکید بر اینکه مهمترین موضوع برای نزدیک شدن ظهور، دعا کردن است، افزود: گام برداشتن در مسیر فرهنگ اصیل انتظار نیز بسیار اهمیت دارد و یک منتظر واقعی انسانی سالم و صالح است و به خودسازی می پردازد و صدقه دادن و نذر کردن برای ظهور امام زمان نیز راهکارهایی است که می توان برای نزدیک شدن ظهور آقا امام زمان (عج) به کار ببریم.

 

سخن آخر؛

غیبت امام زمان (عج) فرصتی است تا انسان به خود بیاید و اقدام به خودسازی کند و تا زمانی که تمام بشریت آمادگی برای حضور ایشان نداشته باشد قطعا خداوند متعال اجازه ظهور ایشان را صادر نخواهد کرد و امام زمان (عج) اکنون مانند خورشیدی پشت ابر در انتظار هستند تا روزی به صورت مستقیم برکات خود را به مسلمانان و بشریت برسانند و ای کاش ما با کارها و اعمال ناخواسته و یا از روی غفلت خود باعث عقب افتادن زمان ظهور ایشان نشویم.

 

 

پایان پیام/573

منبع: شبستان

کلیدواژه: راهپیمایی 13 آبان 13 آبان راهپیمایی 13 آبان کانون های فرهنگی هنری مساجد 13 آبان ۱۳ آبان روز استکبار ستیزی مسجد کانون های مساجد روز 13 آبان یوم الله ۱۳ آبان نهم ربیع الاول آغاز امامت امام زمان عج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۰۸۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای تقرب به ساحت مقدس امام زمان(عج) چه کنیم؟

آیت‌الله ناصری(ره) معتقد است انسان برای رسیدن به قرب الهی و دیدن امام زمان(ع) باید یکسری موارد را رعایت کند تا حجاب‌ها برای او کنار زده شود.

به گزارش ایسنا، آیت‌الله ناصری دولت آبادی رحمة الله برای کسانی که خواهان تقرب به خدا و ساحت مقدس امام زمان علیه السلام هستند موارد زیر را که متخذ از روایات هستند، توصیه کرده است.

از منظر این عالم ربانی این موارد در حقیقت، قدم‌های اولیه خودسازی و سلوک معنوی محسوب می‌شوند.

۱-هرکسی اول توبه‌ای از اعمال گذشته بکند و تصمیم بگیرد که در آینده گناه نکند، مبارزه با حق ننماید و شیطان را پیروی نکند.

۲-ملتزم بشود که نمازهایش را اول وقت بخواند.

۳-تسبیح حضرت زهرا علیها السلام را بعد نمازها حتماً بخواند.

۴-هر صبح، دعای عهد را بخواند.

۵-اغلب اوقات با وضو باشد.

۶-همین طوری که در روایت آمده است، روزی صد بار استغفار کند.

۷-روزی پنجاه آیه قرآن بخواند.

۸-موقع خواب، با وضو باشد و مقداری قرآن بخواند.

از منظر آیت‌الله‌ ناصری(ره) انجام این اعمال، بسیار مفید است و سبب زوال یا کم‌رنگ شدن این حجاب‌ها می‌شود و در نتیجه، انسان از انوار قدسی حضرت بیشتر بهره می‌برد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آیت‌الله حسینی همدانی: اینکه دانشجویان آمریکایی در آمریکا به خاطر غزه کتک می‌خورند و به زندان می‌روند یعنی غزه پیروز است/ نفرت جهانی از آمریکا کاملاً عیان شده است/ امروز همه مردم آزاده عالم با نفرت فریادشان بر سر اسرائیل بلند است
  • سلامتی و طولانی عمر در حکومت امام زمان(عج)
  • برای تقرب به ساحت مقدس امام زمان(عج) چه کنیم؟
  • شناساندن حضرت حجت(عج) به جهانیان؛ اولین گام ظهور
  • حضرت نجمه خاتون علیهاالسلام، مصداقی برای آیه شریفه تطهیر است
  • چرا زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی برابر با زیارت امام حسین (ع) است؟
  • حضرت فاطمه زهرا (س) و مادران شهدا الگوی دختران جامعه است
  • ترمیم حرم‌ مطهر ائمه تعظیم شعائر اسلامی است
  • دلیل عظمت شاه عبدالعظیم حسنی (ع) چه بود؟
  • حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) مدال ولایت را از امام زمان خود گرفت