Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،  فرزاد ویسی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه رازی، اشاره‌ای به تغییر رویکرد آموزش عالی و توجه جدی به پژوهش‌های تقاضامحور داشت و بیان کرد: ورود به عرصه پژوهش‌های بنیادی و مباحث دانش‌بنیان از ماموریت‌ها و کارکرد‌های جدی دانشگاه است.

 ویسی در ادامه جایگاه مطلوب دانشگاه رازی در نظام‌های مختلف رتبه‌بندی به ویژه در عرصه کیفیت پژوهشی را یادآور شد و گفت: براساس تازه‌ترین رتبه‌بندی پایگاه یو اس نیوز، دانشگاه رازی رتبه یازدهم را در میان دانشگاه‌های جامع کشور کسب کرده و از نظر موضوعی بهترین وضعیت را در حوزه مهندسی با کسب رتبه ۶۴۰ بین‌المللی داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه افزود: چندسالی است که هدفمندی پایان‌نامه‌ها، پژوهش‌های تقاضامحور، تجاری‌سازی فعالیت‌ها، مراکز رشد و شرکت‌های دانش‌بنیان جای خود را در رویکرد و ادبیات دانشگاه باز کرده‌اند و از ابتدای مهر امسال نیز پرداختی پایان‌نامه‌های مبتنی بر تقاضا‌های کاربردی تا ۵۰% افزایش می‌یابد.

ویسی بیان کرد: در ترفیعات سالانه نیز جایگاه ویژه‌ای برای فعالیت‌های کاربردی داریم و از ابتدای سالجاری شرط تبدیل وضعیت اعضای هیأت علمی، شش ماه تا یکسال فعالیت و حضور در صنعت به‌عنوان فرصت مطالعاتی می‌باشد.

این مسئول با اشاره همکاری‌های مشترک دانشگاه رازی با پژوهشگاه نیرو و مجموعه وزارت نیرو، بر تداوم این همکاری‌ها تاکید کرد و افزود: آزمایشگاه مرکزی دانشگاه از ظرفیت بسیار خوبی برای گسترش فعالیت‌ها برخوردار است و آمادگی راه‌اندازی آزمایشگاه مرجع و ارائه خدمات منطقه‌ای در این بخش را داریم. در این راستا می‌توانیم تجهیزات و نیروی انسانی متخصص را به اشتراک بگذاریم و به لحاظ فضا نیز امکان استقرار نیرو‌های ستادی در این آزمایشگاه وجود دارد و آماده سرمایه‌گذاری مشترک در این خصوص هستیم.

او با اشاره به نیم قرن فعالیت موثر دانشگاه رازی در عرصه‌های علمی، آموزشی و پژوهشی افزود: بیش از ۱۲ هزار دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند که یک سوم از این تعداد را دانشجویان تحصیلات تکمیلی تشکیل می‌دهند، در این دانشگاه سالانه قریب به ۸۰۰ نفر در مقطع کارشناسی ارشد و ۱۰۰ نفر در مقطع دکترا فارغ‌التحصیل می‌شوند.

محمدرضا صفری مدیر طرح هماهنگی شرکت‌های توزیع برق کشور به ارائه توضیحاتی در خصوص افزایش سطح همکاری سه‌جانبه پرداخت و اظهار داشت: هر یک از ما باید نقش خود را در این تعاملات بشناسیم، در این راستا دانشگاه رازی یک جایگاه دانشی دارد، در صنعت برق نیز سه گروه ایفای نقش دارند؛ «سیاست‌گذاران» که مشخصا در کشور ما وزارت نیرو عهده‌دار این مهم است، گروه دوم «مدیریت صنعت برق» با مسئولیت شرکت توانیر و گروه سوم نیز بخش «اجرایی» با مسئولیت شرکت‌های توزیع می‌باشد.

 صفری در ادامه به نقش نهاد‌های تحقیقاتی، آموزشی، مشاوره‌ای و مطالعاتی اشاره کرد و گفت: سیاست‌گذاران عرصه دانش صنعت توزیع برق نهاد‌هایی مانند معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وزارت علوم و بخشی از وزارت نیرو هستند، مدیریت این موضوع به پژوهشگاه نیرو سپرده شده که متولی مباحث دانش‌محور و تحقیقات صنعت برق است، دانشگاه‌ها، شرکت‌های مشاور و نهاد‌های دانش‌بنیان نیز متولی اجرای تحقیقات هستند.

او توجه به نیاز‌های زمانی شامل حال، آینده نزدیک و آینده دور و نیاز‌های مکانی شامل مسائل محلی، منطقه‌ای و ملی را امری مهم برای انجام پژوهش و تحقیقات در عرصه صنعت برق دانست و گفت: تعاملات فی مابین دانشگاه، شرکت توزیع و پژوهشگاه نیرو ممکن است از نوع تعاملات دانشی، مالی، تجاری و بازرگانی و تعاملات اطلاعاتی و دیتایی باشد.

 مرآتی مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه  بر حضور دانشگاه رازی در شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه تاکید کرد و با استقبال از پیشنهاد راه‌اندازی آزمایشگاه مرجع در این دانشگاه اظهار داشت: باید از این فرصت استفاده کرد و برای راه‌اندازی این آزمایشگاه تلاش کنیم و از ظرفیت دکتر صفری در پژوهشگاه نیرو نیز برای استان بهره‌مند شویم.

 مرآتی  را خدمات‌رسانی و تامین برق پایدار دانست و گفت: خوشبختانه امسال بودجه تحقیقاتی ما نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

این مسئول بر انجام پروژه‌های اولویت‌دار پژوهشی در شرکت توزیع نیروی برق استان تاکید کرد و افزود: ما خود را از دانشگاه جدا نمی‌دانیم و برای هر نوع همکاری با دانشگاه رازی آماده هستیم.

انتهای  پیام/ز

 

آزمایشگاه مرکزی دانشگاه از ظرفیت بسیار خوبی برای گسترش فعالیت‌ها برخوردار است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت نیرو برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۰۹۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ نکته در مورد پذیرش دانشجویان اخراجی در آمریکا

به گزارش «تابناک»، مصطفی داننده در عصرایران نوشت: بعد از رفتار غیر انسانی پلیس آمریکا با دانشجویان معترض به جنگ غزه و حمایت مالی از اسرائیل، رئیس دانشگاه شیراز از مصوبه مدیریت این دانشگاه برای بورسیه کردن دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های اروپا و آمریکا خبر داد و گفت: «دانشجویان و حتی اساتیدی که اخراج یا تهدید به اخراج شده‌اند، می‌توانند در دانشگاه شیراز به ادامه تحصیل بپردازند و گمان می‌کنم سایر دانشگاه‌های شیراز و استان فارس هم این آمادگی را داشته باشند.»

اظهار نظری که بیشتر به نظر می‌رسد یک شوی تبلیغاتی است تا یک واقعیت که دانشگاه شیراز بتواند آن را محقق کند. برای راستی آزمایی بهتر است رئیس دانشگاه شیراز را با واقعیت‌های پذیرش دانشجوی خارجی به ویژه آنهایی که سابقه تحصیل در اروپا و آمریکا را دارند روبرو کنیم.

اول: دانشجویان مقطع دکترا در آمریکا حدود دو هزار دلار و در اروپا نزدیک به دو هزار پانصد یا 3 هزار یورو حقوق می‌گیرند و با این پول می‌توانند در بسیاری از شهرهای آمریکا یک خانه اجاره کنند و حتی یک ماشین بخرند. آیا امکان دارد با حقوقی که به آنها می‌دهید، این شرایط را برای‌شان فراهم کنید؟ آنها می‌توانند با حقوقی که به آنها می‌دهید برای خودشان یک زندگی معمولی داشته باشند؟

دوم: دانشجویان لیسانس که احتیاج به حمایت مالی خانواده دارند، احتیاج به یک سیستم بانکی برای انتقال پول از کشور خود به ایران هستند. آیا امکان این انتقال وجود دارد؟ به طور مثال یک دانشجویی که خانواده او در لندن یا پاریس زندگی می‌کنند، چگونه می‌توانند ماهیانه، هزینه تحصیل را پرداخت کنند؟ به این نکته توجه کنید که هیچ کارت بانکی یا کردیت کارت خارجی در ایران، کار نمی‌کند و بانک‌های خارجی در ایران شعبه ندارد.

سوم: همین دانشجویان در آمریکا از اینترنت پرسرعت بدون فیلتر استفاده می‌کنند. اصلا برای آنها تعریف نشده است که شبکه‌های اجتماعی فیلتر باشد یا رسیدن به سایت‌های علمی احتیاج به فیلتر شکن داشته باشد. آنها اگر بخواهند با خانواده خود صحبت کنند، باید «بله» را نصب کنند؟

چهارم: در مورد حجاب به دانشجویان چه می‌گویید؟ بسیاری از دانشجویان مسلمان ساکن آمریکا از کشورهایی مثل پاکستان، مصر و یا دیگر کشورهای غیر مسلمان، حجاب ندارند. آیا آنها وقتی به دانشگاه ایران می‌آیند، باید حجاب و پوشش اسلامی داشته باشند؟

پنجم: این دانشجویان یاد گرفته‌اند که به مسائل مختلف صنفی، سیاسی و اجتماعی اعتراض کنند؟ شما می‌توانید به آنها اجازه بدهید به مسائل مختلف در دانشگاه اعتراض کنند؟

ششم: برخی از دانشجویان معترض، گرایش‌های جنسی مختلف دارند. بعضی از آنها با پرچم‌های هم جنس گرایانه در کنار پرچم فلسطین، به اسرائیل اعتراض می‌کنند؟ با آنها چه رفتاری خواهید داشت؟

حالا از شب زنده‌داری‌ها و خوردن نوشیدنی‌های مختلف توسط همین دانشجویان در آخر هفته بگذریم.

اگر رئیس دانشگاه شیراز این سوال‌ها را پاسخ داد، می‌توانیم ببینیم که می‌توانیم دانشجویان ساکن آمریکا و اروپا را پذیرش کنیم یا نه؟

دیگر خبرها

  • روایت یک دانشجو از حمله پلیس آمریکا به دانشگاه کالیفرنیا + فیلم
  • بررسی شهریه دانشگاه های اروپایی با فراکنش
  • بالگردها در آسمان، پلیس روی زمین؛ حلقه فشار بر دانشگاه‌های آمریکا سخت‌تر می‌شود
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکایی
  • ۶ نکته در مورد پذیرش دانشجویان اخراجی در آمریکا
  • واکنش تند به دعوت دانشگاه‌های ایران از دانشجویان معترض آمریکایی
  • گرفتن ویزای دانشجویی اروپا چگونه است؟
  • دانشگاه رازی آماده پذیرش دانشجویان و اساتید اخراجی آمریکا