Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت: از پسماند‌های دوره‌های گذشته در سایت شهید احمدی روشن 25 تن گاز هگزافلوراید اورانیوم (uf 6) تولید کرده ایم.
به گزارش خبرگزاری آریا، بهروز کمالوندی در گفتگو با بخش خبری 21 شبکه یک سیما افزود: دو هزار کیلو از این گاز به سایت فردو انتقال یافته و به لوله‌های خوراک سانتریفیوژ تحت نظر بازرسان سازمان بین المللی انرژی اتمی متصل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: تزریق گاز، خلاء سازی خطوط، رساندن سانتریفیوژ‌ها به دوره اسمی، بررسی شیرها، سامانه‌های اتوماسیون و زنجیر‌های سانیریفیوژ‌ها با سرعت بسیار زیاد و موفقیت آمیز انجام شده است و تا ساعت 24 امشب کار خارج کردن گاز‌های سبک را تمام می‌کنیم و به مرحله برداشت محصول می‌رسیم.
سخنگوی سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه در دوره خارج کردن گاز‌های سبک، محصول پسماند را دوباره مخلوط می‌کنیم افزود: از ابتدای نیمه شب امشب، شیر‌ها را باز و محصول را جمع آوری می‌کنیم.
آقای کمالوندی تصریح کرد: از فردا محصول، نمونه گیری می‌شود و تا شنبه روند پایداری ادامه خواهد یافت و بازرسان آژانس این نمونه‌ها را می‌بینند.
سخنگوی سازمان انرژی اتمی ادامه داد: حدود 10 تا 11 صبح شنبه به سطح غنی سازی 4 و نیم درصد و به حد پایدار می‌رسیم.
وی گفت: در این روز در بازدید خبرنگاران نشست خبری نیز خواهیم داشت.
آقای کمالوندی افزود: در حوزه غنی سازی، دیروز و روز قبل از آن به 8 هزار و 600 سو ظرفیت تولید دست یافتیم و با 900 سو که در فردو به این ظرفیت اضافه می‌شود به 9 هزار و 500 سو خواهیم رسید که این در حدود ظرفیت پیش از برجام که حداکثر 11 هزار سو بود، است.
سخنگوی سازمان انرژی اتمی افزود: صنعت هسته‌ای کشورمان صنعت شادابی است و دانشمندان ما قله‌های فناوری را فتح کرده اند و در موقعیت بسیار خوبی هستیم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کمالوندی انرژی اتمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۱۲۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۰ درصد پنبه کشور در گلستان تولید می شود

به گزارش خبرنگار مهر، قربان قربانی صبح یکشنبه در همایش توسعه کشت محصولات کم‌آب بر در راستای الگوی کشت با محوریت پنبه اظهار کرد: در گذشته ۲۵۰ هزار هکتار پنبه در کشور کشت می‌شد که از این میزان ۱۸۰ هزار هکتار مربوط به استان گلستان بود.

وی با اشاره به اینکه در گذشته ۷۰ درصد پنبه کشور در استان گلستان تولید می‌شد، افزود: کشت ۱۰۰ تا ۱۱۰ هزار هکتار می‌تواند ما را در محصول پنبه به خودکفایی برساند.

رئیس مؤسسه تحقیقات پنبه کشور گفت: باتوجه به تأکیدات وزیر جهاد کشاورزی ما باید در بحث محصولاتی چون گندم، برنج، شکر، چغندرقند و پنبه به خودکفایی برسیم.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته سطح زیر کشت پنبه در گلستان به دلیل کم آبی به ۱۴ هزار هکتار رسید و گلستان بیشترین کاهش سطح زیر کشت را در کشور تجربه کرد.

قربانی با اشاره به اینکه استان گلستان به رقم سرسبز بودن مشکل کم آبی دارد، گفت: در کشت محصولات کشاورزی باید به سمت محصولات کم آب بر حرکت کنیم.

وی خاطرنشان کرد: در سال ۷۵ تنها دو رقم پنبه در کشور موجود بود که برای بهره برداری این محصول نیاز به ۲۲۰ روز زمان بود اما اکنون ۱۴ رقم تجاری پنبه در کشور موجود است که طی ۱۱۰ روز به بهره برداری می‌رسد.

قربانی اظهار کرد: پنبه یک محصول اشتغالزا است که هر چهار هکتار پنبه‌کاری یک شغل مستقیم و پنج شغل در صنایع جانبی ایجاد می‌کند.

کد خبر 6090878

دیگر خبرها

  • طرح یک شرکت آمریکایی برای نصب آینه در فضا برای تولید انرژی خورشیدی
  • وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها
  • گسترش همکاری‌های سازمان ثبت و سازمان انرژی هسته‌ای
  • ۷۰ درصد پنبه کشور در گلستان تولید می شود
  • آتش‌سوزی در ساختمان اقامتی در خیابان ولی‌عصر(عج)
  • مسمومیت ۵۳ نفر با قارچ وحشی
  • سازمان بهداشت جهانی: باید فورا در غزه آتش‌بس برقرار شود
  • جای توربین‌های بادی دیگر در خیابان‌ها است
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل
  • سیاست‌های خلاف تولید، بازنگری شود