Web Analytics Made Easy - Statcounter

خدیجه رحمانی متخصص تغذیه در گفت گو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،   درباره تغذیه زنان باردار اظهار کرد: تغذیه زنان در دوران بارداری از اهمیت خاصی برخوردار است زیرا دیگر تنها نیستند و نوزاد خود را به همراه دارند. زنان باردار باید در این دوره از یکسری مواد غذایی دوری و برخی را به فراوانی مصرف کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در ادامه گفت : زنان باید در طول بارداری از نان و غلات، میوه ها سبزیجات، شیر و ماست به مقدار کافی مصرف کنند زیرا اگر به اندازه کافی انرژی دریافت نشود، پروتئین موجود در بدن به جای ذخیره شدن مورد استفاده قرار می گیرد. منبع خوب برای تامین پروتئین بدن مادر و نوزاد حبوبات است که به عنوان سازنده بافت بسیار مفید خواهند بود. زنان باردار باید از سبزیجات و میوه ها به وفور استفاده کنند تا بتوانند ویتامین‌های  C، A و مواد معدنی را در بدن خود تأمین کنند. میوه‌هایی همچون پرتقال، نارنگی ،لیمو ،انگور منشاء بسیار خوبی برای تامین ویتامین هاهستند .

متخصص تغذیه بیان کرد: اگر زنان باردار از شیر و ماست به اندازه کافی مصرف نکنند حتماً بعد از زایمان دچار پوکی استخوان و پوسیدگی دندان خواهند شد. پس بهتر است در آن دوران به اندازه کافی پروتئین و مواد معدنی را دریافت کنند.

بیشتر بخوانید::داروی تقویت حافظه‌ای که موجب سقط جنین می‌شود/ چرا برخی افراد همیشه گرسنه‌اند؟

وی تاکید کرد: به زنان باردار توصیه می‌شود در خوردن گوشت ها بخصوص گوشت ماهی بسیار دقت کنند زیرا اگر مرغوب ، خوب و سالم نباشند ممکن است حاوی مقدار فراوانی رسوب و جیوه باشند که برای نوزاد بسیار خطرناک خواهد بود.

رحمانی گفت: زنانی که عادت به خوردن چای و قهوه دارند سعی کنند در این دوران از نوشیدن آنها پرهیز کنند زیرا خطرات و عوارضی را برای جنین به همراه خواهند داشت. زنان باردار باید دقت کنند که پرخوری نکنند بلکه مناسب و خوب غذا مصرف کنند تا به وزن ایده آل بارداری  برسند. زیرا اگر وزن به صورت صعودی حرکت کند و مناسب نباشد برای جنین و مادر خطراتی را به همراه خواهد داشت. حتی چاقی بی ربط و بدون برنامه مانع تنفس راحت مادر و نوزاد خواهد شد.

انتهای پیام/

اصول تغذیه بارداری

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت اخبار علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۱۵۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نجات جان مادر باردار قمی از مرگ حتمی

به نقل از دانشگاه علوم پزشکی قم، یک خانم باردار ۲۸ ساله با سابقه یک بار زایمان و یک سقط، در چهل و دومین هفته بارداری به یکی از مراکز بیمارستانی قم مراجعه می کند.

تلاش برای انجام زایمان طبیعی انجام و بی نتیجه می ماند و مادر جهت زایمان سزارین به اتاق عمل منتقل می شود. پس از خروج جنین، به ناگاه مادر دچار ایست قلبی شده که بلافاصله تلاش جهت احیا مادر شروع می شود.

این مادر با حالت اینتوبه به icu منتقل می‌شود و به علت وضعیت بحرانی وی، پس از هماهنگی با دفتر پرستاری بیمارستان شهید بهشتی، به بیمارستان منتقل می شود.

پس از انتقال به بیمارستان تیم پزشکی و پرستاری با مدیریت دکتر وفایی منش وارد عمل شده و جان مادر را نجات می دهند.

درحال حاضر با تلاش وهمت شبانه روزی  کادر درمان، بیمار هوشیار بوده و وضعیت وی پایدار است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • درصد موفقیت درمان ناباروی با روش IVF در ایران
  • قلیان اکسیژن چیست و چه خطراتی می‌تواند داشته باشد؟
  • ویپ و خطراتی فراتر از آسیب به ریه و مغز
  • نجات جان مادر باردار قمی از مرگ حتمی
  • فتوای رهبر انقلاب درباره مصرف داروی سقط جنین با احتمال بارداری و استشمام بوی خوش در اعتکاف
  • فواید فوق العاده انجیر در دوران بارداری (فیلم)
  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • بودجه مربوط به زنان و خانواده کافی نیست
  • خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند
  • معیار انتخاب یک ضد آفتاب مناسب/ مصرف ضد آفتاب در مادران باردار و کودکان چگونه است؟