Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدباقر نوبخت پنجشنبه شب در جلسه اقتصاد مقاومتی استان گیلان در رشت افزود:  هیچ گاه طی نیمه نخست سال، این میزان مبلغ صرف طرح های عمرانی نشده بود.

وی تصریح کرد: همچنین اعتباراتی که داده شد نشان دهنده اینست که همت ما در طرح های  توسعه، اشتغال و تولید، در طرح های عمرانی نیز در حال انجام است.

نوبخت یکی از مسیرهای توسعه کشور و اشتغال را طرح های عمرانی در قالب اقتصاد مقاومتی دانست و افزود: نمایندگان و ناطرانی برای انجام پروژه های اقتصاد مقاومتی در استان تعیین کردم  و  زمان هایی هم بدون رسانه ای کردن در محل پروژه ها برای بررسی روند پیشرفت انها شخصا حضور یافته ام.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به برنامه اتصال راه اهن رشت- انزلی خاطرنشان کرد: سال اینده بایستی با قطار وارد انزلی شویم که  اگر این اتفاق نیفتد ، کوتاهی شده است .
وی با بیان اینکه مشکلات فقط با تخصیص اعتبارات حل نمی شود،گفت: باید کار هم دنبال شود که البته طرح های عمرانی در استان براساس گزارش ها ، به خوبی پیش می رود.
نوبخت با اشاره به  اینکه  یکی از مسیرهای دیگر اشتغالزایی طرح های تولیدی است، آنها را در  بخش های صنعت و معدن ، کشاورزی و خدمات و گردشگری  ذکر کرد.
وی بیان کرد: حدود چهار هزار فرصت شغلی از تکمیل طرح های بالای ۷۰ درصد در استان ایجاد می شود که  نیازمند  ۸۵۰ میلیارد تومان تسهیلات است.
وی با اشاره به اینکه دو  هزار شغل در بخش صنعت و یک هزار فرصت شغلی در بخش های  گردشگری و کشاورزیست، تاکید کرد: بایستی همه چیز شفاف سازی شود و بدون ضابطه و با رعایت انصاف  و عدالت نیروها به کار گرفته شوند و اسامی و نیروی انسانی به کار گرفته شده و محل کار آنان نیز مشخص شود.
رئیس سازمان برنامه و بودجه میزان تسهیلات ، تعداد واحدهای تولیدی  بازگشت به چرخه تولید و  مشخص شدن تعداد نیروهای انسانی را  دستور کار اقتصاد مقاومتی گیلان عنوان کرد.
نوبخت  با تاکید بر ضرورت دسترسی همگان به سامانه شفاف اضافه کرد: پروژه های اقتصاد مقاومتی باید هر فصل بررسی شود که چه تغییراتی انجام شده، ضمن اینکه ما بایستی مشکل مدیران را نیز برطرف کنیم.
وی بیان کرد : ۱۱ سد لاستیکی در قالب چهار طرح در استان در حال انجام است و برای چهار سد لاستیکی استان۶۴ میلیارد تومان  پرداخت شده  و ۳۵ میلیارد تومان دیگر نیاز است .
وی گفت: در مجموع ۱۰۵ میلیارد تومان در این زمینه پرداخت شده که ۹۵ میلیارد تومان نیاز داریم تا تکمیل شود  که میانگین حدود ۵۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
نوبخت گفت: از ۱۱۷ میلیارد تومان ، ۹۳ میلیارد تومان اختصاص داده شده و بیش از ۸۰ درصد اعتبارات داده شده که با توجه به وضعیت اعتبارات این پرداخت نسبت به مصوب خوب بود.
رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به پرداخت ۱۴۵ میلیارد تومان برای مدیریت پسماند در گیلان گفت: فقط ۱۸۰ میلیارد تومان  نیز طی دو ماه گذشته برای پسماند در دو استان مازندران و گیلان پرداخت شده است.
وی از تشکیل کارگروه  پسماند متشکل از نخبگان ، دانشگاهیان، متخصصان  و استانداران خبر داد و گفت: از نطر پسماند در شمال کشور  وضعیت خوبی  نداریم و مشکل جدی در این رابطه وجود دارد.
نوبخت با گلایه از روز شماری که عملی نشده، گفت: شما که به مردم سراوان قول دادید، کجا رفتید؟  تحت هیچ شرایطی نمی توانم این نوع مدیریت را توجیه کنم.

وی تصریح کرد: پیش از این نیز ما برای پسماند اعتبار تزریق کردیم ولی هنوز برخی پول ها به طور کامل استفاده نشده است.

نوبخت در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به برنامه ساخت دو هزار واحد مسکن مددجویی در گیلان گفت: افزون بر ۲۰۰ واحد از این تعداد طی دهه فجر سال گذشته به بهره‌برداری رسید و امروز نیز یک هزار واحد دیگر افتتاح شد و بایستی تا دهه فجر امسال واحدهای باقی مانده به اتمام برسد و در اختیار نیازمندان قرار بگیرد.

وی یادآور شد:  پول ساخت این دو هزار واحد واحد مسکونی مددجویی  به طور کامل پرداخت شده و قبل از این پروژه  ۲۳ میلیارد تومان برای ساخت مسکن مددجویی در گیلان اختصاص داده شده بود.

وی خاطرنشان کرد : دولت در کنار توسعه و برنامه‌های زیربنایی و زیرساختی کشور برای رفع مشکل مسکن محرومان نیز اهتمام دارد که  در همین رابطه برنامه ویژه‌ای در سراسر کشور داریم از جمله طرح هایی که در خراسان جنوبی، کرمان و سیستان و بلوچستان اجرا شده است.

افتتاح یک هزار واحد مسکونی مددجویی، افتتاح ساختمان دانشکده جدید کشاورزی ، کلنگ زنی زورخانه رشت در مجموعه ورزشی شش هزار نفری ، بازدید از کتابخانه مرکزی رشت و شرکت در جلسه اقتصاد مقاومتی از برنامه های امروز نوبخت معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در سفر به گیلان بود.

برچسب‌ها سازمان برنامه و بودجه کشور اقتصاد مقاومتی محمدباقر نوبخت گیلان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان برنامه و بودجه کشور اقتصاد مقاومتی محمدباقر نوبخت گیلان سازمان برنامه و بودجه کشور اقتصاد مقاومتی محمدباقر نوبخت گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۱۶۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ٤٠ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های صنعت برق از طریق بورس

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، مصطفی رجبی مشهدی با اعلام این خبر افزود: اصلاحات مالی جامعی در صنعت برق با ابلاغیه وزیر نیرو در حال انجام است به طوری که حساب‌های وکالتی شرکت‌های توزیع ماهانه تا ٢ هزار میلیارد تومان و به صورت هفتگی شارژ خواهد شد.

وی با ابراز امیدواری نسبت به اینکه در سال جاری از طریق بورس بخش مهمی از بدهی‌های صنعت برق پرداخت شود، خاطرنشان کرد: در گذشته مشترکان بالای ٥ مگاوات ملزم به تأمین برق مورد نیاز خود از بورس بودند و در سال گذشته هم الزام خرید برق مورد نیاز از بورس به مشترکان بالای یک مگاوات ابلاغ و در مجموع سال گذشته ٣ تراوات ساعت برق کشور از طریق بورس یا قراردادهای دوجانبه تأمین شد.

وی هدف گذاری انجام شده برای تأمین برق مورد نیاز از بورس را در برنامه هفتم توسعه تا ٦٠ درصد مجموع برق کشور عنوان کرد و گفت: بر اساس هدف گذاری مقرر شده که ٢١٠ تراوات ساعت از برق کشور از طریق بورس یا قراردادهای دوجانبه تأمین شود به طوری که در سال اول برنامه هفتم تا ٣٠ درصد و در سال پایانی این میزان به ٦٠ درصد از مجموع برق مصرفی کشور خواهد رسید.

سخنگوی صنعت برق این اقدام را گامی مهم در جهت اصلاح اقتصاد برق و توقف موتور تولید بدهی در این صنعت دانست و تصریح کرد: با این اقدام ارتباط مستقیم میان خریدار و فروشنده برقرار می‌شود و نقش دولت در این بازار به حداقل خواهد رسید و به توسعه رقابت، شفافیت قیمت، توسعه و رونق نیروگاه‌ها به دلیل دریافت نقدی پول از بورس و… کمک خواهد کرد. از سوی دیگر این اقدام به استقلال مالی شرکت‌های توزیع نیز کمک خواهد کرد که امیدواریم در ٦ ماه دوم امسال از طریق اخذ مصوبات لازم، این هدف محقق شود.

رجبی مشهدی با اشاره به اینکه بر اساس قانون مانع زدایی از صنعت برق مطالبات بخش خصوصی باید در طول ٣ سال پرداخت شود، خاطرنشان کرد: سال گذشته موفق به پرداخت ٣٠ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های صنعت برق شدیم، اما هنوز هم حدود ١٠٠ هزار میلیارد تومان به پیمانکاران، سازندگان و… بدهی داریم، اما امیدواریم با استفاده از ظرفیت‌های قانونی تعریف شده، بتوانیم این مطالبات را پرداخت و موتور تولید بدهی را نیز با تغییرات انجام شده، متوقف کنیم.

کد خبر 6091042 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • برخی شهرهای استان مرکزی با پدیده حاشیه‌نشینی روبرو است
  • پرداخت ٤٠ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های صنعت برق از طریق بورس
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند
  • برنامه‌ریزی برای تامین تسهیلات بانکی ۱۲هزار واحد مسکن در ایلام
  • نگران رسوب پروژه های عمرانی معطل مانده در اردبیل هستیم
  • تاکسی‌های قم مجهز به کارت‌خوان می‌شوند
  • پرداخت ۹۰۷ میلیارد ریال تسهیلات خود اشتغالی به جامعه ایثارگری
  • پرداخت ۹۰۷ میلیارد ریال تسهیلات خود اشتغالی به جامعه ایثارگری آذربایجان غربی
  • پاسخگویی مدیران استانداری خراسان رضوی به هم‌استانی‌ها در سامانه سامد
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج پارسال در کشور