Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@03:07:26 GMT

اولین جشنواره ملی ایل سنگسر به کار خود پایان داد

تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۲۲۲۱۹

اولین جشنواره ملی ایل سنگسر به کار خود پایان داد

جشنواره ملی ایل سنگسر یکی از هفت رویداد ملی تعریف شده در کشور برای رونق صنعت گردشگری است که از پانزدهم آبان جاری گشایش یافت و بعد از سه روز، هفدهم آبان ۹۸ با حضور حبیب‌الله خجسته‌پور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان، احمد همتی نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی و جمعی دیگر از مسئولان استانی به کار خود پایان داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


برپایی نمایشگاه فرش‌های دستباف، رونمایی از المان‌ها، ادای احترام به شهدا، نمایشگاه صنایع دستی و پوشاک و رونمایی از کمپ سیاه چادرهای عشایر، رونمایی از ۲ عنوان کتاب درباره عشایر ایل سنگسر و برگزاری جشن‌های شاد و برنامه‌های جذاب مانند آفرود از مهمترین برنامه‌های جشنواره ملی ایل سنگسر بود.
اولین جشنواره ملی ایل سنگسر عصر چهارشنبه با حضور حسین اربابی معاون سرمایه‌گذاری وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و جمعی دیگر از مسئولان کشوری و استانی افتتاح شد.
اولین جشنواره ملی ایل سنگسر عصر چهارشنبه پانزدهم آبان با حضور حسین اربابی معاون سرمایه‌گذاری وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، علیرضا آشناگر استاندار سمنان، احمد همتی نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی، حبیب‌الله خجسته‌پور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان و جمعی دیگر از مسئولان افتتاح شد و در روز دوم این جشنواره ملی سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پس از شرکت در نشست تخصصی پوشاک، دست‌یافته‌ها و فرش سنگسر، از این جشنواره و بخش‌های مختلف آن بازدید کرد.
نمایشگاه صنایع‌دستی و نمایشگاه فرش سنگسری تا ۱۰ روز دیگر در محل برگزاری جشنواره ملی ایل سنگسر برپا است.
مهدی شهر یا سنگسر مرکز شهرستان مهدیشهر  واقع در استان سمنان، خاستگاه ایل عشایر سنگسری از شاخص‌ترین کوچ‌نشینان دامنه‌های البرز است که برای جابه‌جایی از ییلاق به قشلاق مسافت بیش از یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر را طی می‌کنند و طی چنین مسافت طولانی توسط عشایر بی مانند است، «برنارد هوکارد» محقق مشهور اروپایی نیز معتقد بود عشایر ایل سنگسری طولانی‌ترین مسیر کوچ رو جهان را دارند.
عشایر استان سمنان متشکل از سه هزار و ۱۸۱ خانوار و بیش از ۱۴ هزار و ۴۰۰ نفر جمعیت، شامل ۷۴ طایفه، ۱.۰۷ درصد از جمعیت عشایری کشور را شامل می شوند که مهمترین و بزرگترین طایفه را ایل سنگسری تشکیل می دهد، به روایتی این عشایر طولانی ترین مسیر کوچ عشایر کشور را دارند و تولید ۸۰ نوع مشتقات لبنی و ۴٠ نوع نان از جمله قابلیت های عشایر سنگسر در بخش گردشگری است.

برچسب‌ها گردشگری سمنان جشنواره ملی مهدی شهر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری سمنان جشنواره ملی مهدی شهر گردشگری سمنان جشنواره ملی مهدی شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۲۲۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی قابلیت‌های گردشگری گیلان در جشنواره بهار نارنج

به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر مهدی پور عصر پنج شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه و خبرنگاران با اشاره به برگزاری جشنواره بهار نارنج در کومله اظهار کرد: این جشنواره همانند سال گذشته با قدرت و قوت برگزار می‌شود.

شهردار کومله با بیان اینکه جشنواره بهارنارنج در ۴ روز برگزار می‌شود، گفت: روز نخست جشنواره به کودک و نوجوان اختصاص یافت و روز دوم به غذاهای محلی و بومی گیلان خواهیم پرداخت.

مهدی پور از ایجاد ۱۰۰ غرفه صنایع دستی و مواد غذای در جشنواره بهار نارنج در کومله خبر داد و بیان کرد: جشنواره بهار نارنج فرصتی برای معرفی غذاهای محلی و صنایع دستی و قابلیت‌های گردشگری گیلان است.

به گفته وی جشنواره بهار نارنج در سال گذشته با استقبال خوب مردم و گردشگران همراه بود و پیش بینی می‌شود امسال هم این استقبال تکرار شود.

شهردار کومله از ثبت ملی جشنواره بهارنارنج خبر داد و اضافه کرد: جایگاه ملی جشنواره به معرفی کومله و محصول بهارنارنج و تقویت گردشگری این شهر کمک می‌کند.
مهدی پور با اشاره به گردشگری بودن شهر کومله بیان کرد: جشنواره بهارنارنج فرصتی برای رونق اقتصاد گردشگری در کومله است.

وی با اشاره به سرویس رایگان حمل و نقل تا محل جشنواره افزود: ۷ دستگاه خودرو مینی بوس برای انتقال مسافرین از مرکز شهر کومله تا محل جشنواره اختصاص یافته است.

شهردار کومله از برندسازی جشنواره بهارنارنج خبر داد و اضافه کرد: در کنار استمرار برگزاری جشنواره بهار نارنج در کومله، دنبال برندسازی آن هستیم.

مهدی پور با تاکید بر لزوم ساماندهی محصولات بهارنارنج در کومله بیان کرد: جشنواره مقدمه‌ای برای ثبت مشتقات بهارنارنج و ساماندهی محصولات است.

وی تاکید بر لزوم ساماندهی مساله ترافیکی محل جشنواره بهارنارنج افزود: مقدمات رفع مشکلات ترافیکی جشنواره بهار نارنج فراهم شده که البته این مهم با کمک مسافرین و گردشگران محقق می‌شود.

شهردار کومله با اشاره به ساماندهی مساله پسماند در روزهای جشنواره بهار نارنج بیان کرد: با تدابیری که اتخاذ شده در ساماندهی مساله پسماند مشکلی نخواهیم داشت و خدمات شهری کاملاً آماده هستند.

مهدی پور از رونمایی سرود ملی بهارنارنج خبر داد و بیان کرد: این سرود با محوریت بهارنارنج در روز جشنواره رونمایی می‌شود.

کد خبر 6095251

دیگر خبرها

  • معرفی قابلیت‌های گردشگری گیلان در جشنواره بهار نارنج
  • آغاز چهارمین جشنواره گل و گلاب در بوستان آب و آتش
  • منطقه گردشگری کولیدر بروجرد مهیای توسعه و سرمایه گذاری
  • تقویم رویدادهای گردشگری کشور بوی گل و گلاب گرفت
  • اقامتگاه سنتی گل‌سنگ دربند افتتاح شد
  • کولیدر منطقه‌ای بکر برای توجه به مسئله گردشگری عشایر است
  • افتتاح هتل در ارومیه
  • هنرنمایی زنان عشایر در ۳۰ رشته صنایع دستی
  • برگزاری جشنواره سرود امید فردا در شاهرود
  • شیراز میزبان جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور شد