Web Analytics Made Easy - Statcounter

موضوع انتقال مکان جمعه بازار یاسوج موجب نگرانی غرفه‌داران شده و کسانی که در جمعه بازار یاسوج مشغول به کار هستند قشر ضعیف و آسیب پذیر جامعه اند و قادر به خرید مغازه و غرفه در مکان دیگر نیستند.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مهدیه حسینی نسب؛ * مسئله اشتغال برای جوانان و خانواده‌ها امروز به یکی از دغدغه‌های اصلی تبدیل شده و این موضوع زندگی را تحت تاثیر قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


توسعه زیرساخت‌ها و بسترسازی مناسب و ایجاد اشتغال جزو وظایف دولت است و عدم زیر ساخت‌های مناسب برای اشتغال، مشکلی است که گریبان گیر کشور شده و شهر یاسوج هم از این موضوع مستثنا نیست.    متاسفانه سیستم پایش تصویری و بازار مشخص و معینی برای رفع نیازمندی‌های شهروندان ندارد و این موضوع به یکی از دغدغه‌های اصلی شهروندان شهر یاسوج تبدیل شده است.

بازاری که محل کسب و درآمد مردم این شهر بود، حدود یک سال پیش دچار حریق شد و خسارات زیادی به غرفه داران وارد کرد و باعث بیکاری نان آوران خانواده شد.

با توجه به حادثه رخ داده، اعلام شده جمعه بازار این شهر فاقد ایمنی و استاندارد‌های لازم است و این موضوع مسئولان استانی را به فکر انداخته که این بازار را به منطقه دیگری انتقال دهند.     این مسئله موجب نگرانی غرفه‌داران شده، ضمن اینکه باید به این نکته توجه داشت که کسانی که در جمعه بازار یاسوج مشغول به کار هستند قشر ضعیف و آسیب پذیر جامعه اند و قادر به خرید مغازه و غرفه در مکان دیگر نیستند.

گویا زمین جمعه بازار یاسوج به مساحت ۱۷ هزار متر مربع متعلق به بانک صادرات با کاربری فرهنگی-ورزشی به یک سرمایه گذار با هدف ساماندهی جمعه بازار واگذار شد. در سال‌های اخیر بحث ساماندهی جمعه بازار یاسوج از سوی دستگاه‌های اجرایی گرم بود و البته بیشتر در حد حرف باقی ماند، اما اخیرا شهرداری و شورای شهر به فکر این افتاده اند که جای مناسبی را برای جمعه بازار پیدا کنند.

در جمعه بازار کنونی یاسوج تقریبا ۹۰۰ نفر مشغول به کار هستند که غالب این افراد با ورق‌های آهنی توانسته اند غرفه‌ای برای خود درست کنند و ماهانه حدود ۸۰ هزار تومان عوارض به شهرداری پرداخت می‌کنند.     به گفته حمید آذربو، فعال دانشجویی یاسوجی چند متر پایین‌تر از جمعه بازار، زمینی وجود دارد که حدود ۷۰۰ مغازه ساخته و قرار شده جمعه بازار فعلی را به این منطقه منتقل کنند که البته حرف و حدیث‌های زیادی در مورد نحوه واگذاری این زمین وجود دارد.

آذربو در ادامه می‌افزاید: با بررسی‌های انجام شده قیمت یک دهانه مغازه ۱۵ متری در این منطقه حدود ۲۰۰ میلیون تومان است؛ حال که کاسب‌های جمعه بازار که از اقشار کم در آمد این شهر هستند قادر به خرید مغازه‌های ۲۰۰ میلیون تومانی در این منطقه نیستند.

با توجه به اینکه انتقادات زیادی از لحاظ زیر ساخت، ایمنی و ایجاد ترافیک به جمعه بازار وارد است، اما قابلیت رفع شدن این مشکلات وجود دارد. به گفته این فعال دانشجویی مکانی را که برای جمعه بازار در نظر گرفته اند، ترافیک هم دارد.     وی معتقد است حدود ۱۱ سال است که جمعه بازار ایجاد شده است چرا مسئولان استانی برای ایمنی این مکان تاکنون کاری نکرده طی این مدت می‌توانستند مشکل ترافیک راهم حل کنند. بیشترین ترافیک این منطقه فقط در روز‌های جمعه به خاطر بازار است و در روز‌های دیگر چنین مشکلی نداریم.

آذربو می‌گوید: مکان جدید که برای جمعه بازار در نظر گرفته شده است در مسیر بزرگترین آرامستان یاسوج قرار دارد وسط منازل مسکونی، ترمینال مرکزی و تاکسیرانی سوال ما در ایجا است که آیا با انتقال جمعه بازار به این منطقه ترافیک به وجود نمی‌آید یا پای منافع شخصی در میان است!

وی می‌افزاید: طی تحقیقات و بررسی‌های قرارگاه احمدی روشن بعضی از کسانی که در جمعه بازار مشغل به کار هستند زنان بی سرپرست اند با درآمد کم زندگی خود را می‌گذارنند چطور می‌توان از این افراد انتظار داشت که مغازه بخرند یا اجاره‌های بالا پرداخت کنند متاسفانه با این کار خیلی از غرفه دارن بیکار می‌شوند و همچین سطح خرید مردم پایین می‌آید.    

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: جمعه بازار یاسوج بسیج دانشجویی اشتغال دانشگاه یاسوج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۲۴۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولان با ابتکار عمل در جهت افزایش حضور مردم در نمازجمعه تلاش کنند

مدیر شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه آذربایجان‌غربی با بیان اینکه نماز جمعه باید به عنوان یک فریضه واجب و ضروری در بین مردم نهادینه شود، گفت: مسئولین و متولیان امر باید با برنامه‌ریزی‌های مدون و ابتکار عمل در جهت افزایش حضور مردم در نماز جمعه تلاش کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، حجت‌الاسلام حسن اسماعیلی در سفر به شهرستان نقده و شهر محمدیار و در دیدار با مسئولین این منطقه بر ضرورت برنامه‌ریزی جهت افزایش حضور مردم در فریضه الهی نماز جمعه تأکید کرد.

وی با اشاره به اهمیت نماز جمعه به عنوان سنگر اسلام و انقلاب، افزود: حضور در نماز جمعه علاوه بر واجب شرعی، فرصتی برای وحدت و همدلی مسلمانان و همچنین تجدید بیعت با آرمان‌های انقلاب اسلامی است.

مدیر شورای سیاستگذاری ائمه جمعه آذربایجان‌غربی با بیان اینکه نماز جمعه باید به عنوان یک فریضه واجب و ضروری در بین مردم نهادینه شود، گفت: مسئولین و متولیان امر باید با برنامه‌ریزی‌های مدون و ابتکار عمل در جهت افزایش حضور مردم در نماز جمعه تلاش کنند.

اسماعیلی همچنین از زحمات و تلاش‌های برگزارکنندگان نماز جمعه محمدیار قدردانی کرد و از آن‌ها خواست با توجه به گسترش شهر و ازدیاد جمعیت، از هم اکنون برای جانمایی و احداث مکانی مناسب برای برگزاری نماز جمعه در آینده برنامه‌ریزی کنند.

کد خبر 748046

دیگر خبرها

  • مدیریت بحران شهرستان خوروبیابانک ار امکانات کافی برخوردار نیست
  • دولت سیزدهم برای مناطق جنوبی تهران چه برنامه هایی دارد؟ | نوسازی بافت فرسوده حریم راه آهن تا انتقال بازار شادآباد
  • عزم دولت و شهرداری برای حل مشکلات مناطق جنوبی تهران | از نوسازی بافت فرسوده حریم راه آهن تا انتقال بازار شادآباد
  • باید از غول‌های رسانه جلوتر باشیم
  • امام جمعه اهواز به مسئولان: تنها تا مهر و آبان ماه جاری برای کار کردن وقت دارید
  • شهادت هزاران نفر از مردم فلسطین، دستاورد غرب وحشی و مدعی دموکراسی است
  • مسئولان نسبت به ایمنی راه‌ها توجه بیشتری داشته باشند
  • رسانه‌ها مشکلات را با رعایت اخلاق منعکس کنند
  • مسئولان بسترهای حضور مردم برای مشارکت در تولید را فراهم کنند
  • مسئولان با ابتکار عمل در جهت افزایش حضور مردم در نمازجمعه تلاش کنند