Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، علاءالدین بروجردی نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به اینکه سال از سوی مقام معظم رهبری با عنوان رونق تولید نام‌گذاری شد وظیفه همه مسئولین برای تحقق این امر است.

او افزود: یکی از واحد‌های تولیدی مهم شهرستان بروجرد که متأسفانه در چندساله اخیر دچار رکود و مشکلاتی شد کاشی جم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم بروجرد و اشترینان خاطرنشان کرد: با اقدامات مسئولین مرتبط کوره‌اش فعال است و ظرف مدت یک‌ماه آینده فاز اول آن افتتاح خواهد شد.

بروجردی اضافه کرد: برنامه‌ریزی لازم برای راه‌اندازی فاز‌ها بعدی صورت گرفته است.

حبیب‌زاده مدیر کارخانه کاشی جم نیز در این بازدید، اظهار کرد: کارخانه در آستانه استارت است و در یک ماه آینده مواد اولیه تأمین می‌شود.

او ادامه داد: تمام تلاش مجموعه بر این است که تا یک‌ماه آینده تولید شروع شود.

مدیر کارخانه کاشی جم خاطرنشان کرد: با تمام پتانسیل قدیم و با دستگاه‌های که به‌روزرسانی کرده و می‌شوند تولیدات وارد بازار شود.

حبیب‌زاده گفت: در فاز اول این کارخانه ۸۰ نفر مشغول به‌کار خواهند شد و با راه‌اندازی فاز‌های بعدی این تعداد بیشتر می‌شود.

انتهای پیام/م

کاشی جم بروجرد ظرف یک‌ماه آینده راه‌اندازی می‌شود

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۲۶۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت کاشی هفت‌رنگ اصفهان نشان جغرافیایی بین‌المللی دریافت کرد

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گفت: کاشی هفت‌رنگ اصفهان سومین رشته صنایع‌دستی است که پس از رشته‌های میناکاری و پارچه قلمکار  موفق به دریافت نشان جغرافیایی بین‌المللی شده است.


امیر کرم زاده افزود: تدوین پرونده ثبت جهانی کاشی هفت‌رنگ اصفهان در معاونت صنایع‌دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان و با همکاری صمیمانه اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان و اتحادیه صنایع‌دستی اصفهان به نتیجه رسید، به گونه‌ایی که با همکاری این دوستان در طی سال گذشته، اطلاعات کامل و جامعی درباره این هنر ارزشمند، مانند نوع هنر، قدمت و تعداد کارگاه‌های تولیدی فعال جمع‌آوری شد.


او گفت: تعداد دیگری از رشته‌های صنایع‌دستی اصفهان نیز در حال ثبت جهانی‌شدن هستند، با این وصف زمانی که این رشته‌ها، نشان جغرافیایی بین‌المللی را دریافت کنند یعنی این رشته خاص در سطح جهان به نام این منطقه ثبت می‌شود.

استفاده از کاشی هفت‌رنگ از اواخر دوره تیموریان در سده نهم و آغاز دوره صفوی در سده دهم هجری قمری در تزیین بنا‌ها متداول شد به گونه‌ایی که مرمتگران سنتی از این کاشی‌ها بانام کاشی خشتی هم یاد می‌کنند.


در اواخر دوران تیموریان و در عصر شهریاران صفوی (از سده دهم تا پایان سده دوازدهم هجری قمری)، به‌تدریج تزیینات کاشی هفت‌رنگ جایگزین کاشی معرق شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری خط دوم کارخانه سیمان رزن در سال آینده
  • هوشمندسازی و مجازی‌سازی فرآیند حمل و نقل کالا در یزد
  • دامپروری یکی از مزیت‌های لرستان محسوب می‌شود
  • طرح‌های اقتصادی در استان بوشهر حمایت می‌شوند
  • خودکفایی در تولید برخی از ملزومات خودرو‌های سنگین در جنوبشرق کشور
  • مهارت کاشی هفت‌رنگ اصفهان نشان جغرافیایی بین‌المللی دریافت کرد
  • خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • سعدمحمدی: خریداری ۱۵ دستگاه تراک یکصد تنی برای معدن جانجا
  • باز هم یک حکم قضایی خاص در عجب‌ شیر
  • راه‌اندازی کانون نهج‌ البلاغه در دانشگاه‌ها تصویب شد