Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، احمدعلی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه سیستان و بلوچستان گفت: شبکه آبرسانی به زمین‌های کشاورزی سیستان یکی از طرح‌های مهم و بی‌نظیر کشور است.

او  ادامه داد: طرح ۴۶ هزار هکتاری دشت سیستان طرحی بزرگ و ملی است که همواره مورد تاکید رهبرمعظم انقلاب و دولت تدبیر و امید بوده و باید به بهترین شکل ممکن به بهره‌برداری برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه امیدوار هستیم این طرح تا پایان سالجاری به اتمام برسد گفت: شرایط نصب شیرفلکه آغاز شده و هم‌اینک ۱۶ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی سیستان قابل کشت است.

اوتصریح کرد: تا پایان آذر، ۳۷ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی سیستان آب دریافت خواهند کرد.

موهبتی با بیان اینکه هم‌اینک شرایط آبی در چاه نیمه‌ها مطلوب است افزود: با توجه به لایروبی انهار و اتمام این طرح تا پایان آذر، آبرسانی در انهار دی انجام خواهد شد.

او بیان کرد: کار‌های فنی این طرح هم‌اینک در دست اقدام است و تا پایان این ماه کارفرمایان مهلت دارند مسیر زمین‌های کشاورزی را به حالت قبل برگردانده تا آماده کشت شود.

استاندار سیستان و بلوچستان در حوزه نظام بهره‌برداری گفت: نظام بهره‌برداری طرح ۶۴ هزار هکتاری تهیه و توجیه کشاورزان و مجموعه اقدات گروه‌های هم آب و سر آب‌ها تعیین و مدیریت خواهد شد.

وی در حوزه الگوی کشت اظهار داشت: الگوی کشت مناسب در منطقه سیستان در نظر گرفته شده که در یک بازه ۲ ساله و با توجه به شرایط شبکه و منافع حداکثری و ارزش افزوده انجام خواهد شد.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: خدمات دولت در منطقه سیستان بی‌نظیر است، اما با آرمان‌های نظام و شان مردم فاصله بسیاری دارد که باید برطرف شود.

معاون زراعت وزارت جهاد کشاورزی نیز در این نشست اظهار داشت: طرح ۴۶ هزار هکتاری دشت سیستان یکی از طرح‌های مهم دولت در خصوص بهره‌مندی مناسب کشاورزی مردم این منطقه است.

عباس کشاورز بیان کرد: در این طرح مشکلات و نارسایی‌هایی وجود دارد، اما به هیچ عنوان نباید اصل طرح زیر سوال برود.

وی بیان کرد: با توجه به وضعیت آبی موجود و با قواعد مشخص آب را در اختیار کشاورزان قرار دهیم.

معاون زراعت وزارت جهاد کشاورزی افزود: طرح باید امسال تکمیل و به هر اندازه که می‌توانیم آب در اختیار کشاورز قرار دهیم.

وی با بیان اینکه طرح دارای مشاور و تثبیت شده است گفت: هرکجا در طرح ابهام و مشکلی وجود دارد باید از مشاوران این طرح برای برطرف کردن آن ابهام توزیع خواسته شود.

نماینده مردم شهرستان‌های زابل، زهک، هیرمند، نیمروز و هامون در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: هدف و انتظار این است که یک اتفاق مهم و تاریخی در بحث آبیاری نوین در منطقه سیستان انجام شود.

حبیب الله دهمرده بیان کرد: بخشی از مردم در حوزه اجرا و لوله گذاری طرح ۴۶ هزار هکتاری دچار مشکلاتی هستند که باید این مشکلات بر طرف و توضیحات لازم به مردم ارائه شود.

وی اظهار داشت: مردم این منطقه انتظاراتی، چون رهاسازی آب، لایروبی انهار و بیان زمان دقیق اتمام طرح ۴۶ هزار هکتاری دشت سیستان و نحوه بهره‌برداری از آن هستند که نیاز است تبیین شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی سیستان و بلوچستان در این نشست گفت: اعتبار طرح ۴۶ هزار هکتاری دشت سیستان از محل صندوق توسعه ملی تامین شده و از جمله طرح‌های مهم دولت به حساب می‌آید.

مهرداد عرب گفت: این طرح در سال ۹۴ در هفت ناحیه اجرایی و هم‌اینک در ۱۶ ناحیه و در پنج شهرستان حوزه سیستان اجرا شده است.

او ادامه داد: طرح به صورت سه ساله برنامه ریزی شده بود که برخی مشکلات مالی موجب طولانی‌تر شدن این طرح شد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی سیستان و بلوچستان گفت: در قالب این طرح عنوان شد که ۴۰۰ میلیون متر مکعب حق آبه کشاورزی برای ۴۶ هزار هکتار دشت سیستان منتقل شود.

وی بیان کرد: ۱۵۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی در دشت سیستان وجود دارد که این طرح ۴۶ هزار هکتار را آبرسانی خواهد کرد.

عرب اظهار داشت: نشست‌های کارشناسی بسیاری در خصوص نحوه اجرا، میزان بهره‌برداری، الگوی کشت و موارد دیگر در سطح کشور، استان و منطقه سیستان برگزار شده است.

انهای پیام/گ

پیشرفت فیزیکی دشت سیستان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۲۶۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۶ درصد مصوبات سفر رئیس‌جمهور به ایلام اجرایی شده است‌

ایسنا/ایلام استاندار ایلام گفت: از مجموع ۱۴۵ مصوبه ابلاغ شده سفر ریاست محترم جمهوری به استان ایلام ۹۶ درصد از این مصوبات اجرایی شده است و پیگیری برای تکمیل همه طرح‌های ادامه دارد و این مصوبات شامل ۳۰۱ پروژه است.

«حسن بهرام‌نیا» امروز شنبه ۸ اردیبهشت‌ماه، نشست مصوبات ریاست‌جمهوری به استان ایلام این نشست اظهار کرد: پیگیری مصوبات سفر رییس‌جمهور تا تکمیل همه طرح‌ها ادامه دارد و مدیران در جذب اعتبار برای تکمیل پروژه‌ها اهتمام جدی داشته باشند.

وی اضافه کرد: پروژه مصوب سفر رییس‌جمهور در حوزه نوسازی و تجهیز مدارس استان که بیش از ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارند حداکثر تا ۴۵ روز آینده به بهره‌برداری خواهند رسید و پایگاه اورژانس انجیره ‌که ۶۰ درصد پیشرفت دارد در اسرع وقت تکمیل شود.

بهرام‌نیا خاطرنشان کرد: از ۲۳ پروژه دانشگاه علوم پزشکی ۱۸ پروژه به بهره‌برداری رسیده است‌ و مابقی پروژه‌ها تا خردادماه باید تکمیل شود.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۲۰ دوربین پلاک خوان برای نخستین بار در زابل نصب می‌شود
  • پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا
  • کنترل هوشمند ترافیکی شهر زابل
  • ۹۶ درصد مصوبات سفر رئیس‌جمهور به ایلام اجرایی شده است‌
  • پیشرفت ۸۵ درصد طرح نور در مازندران
  • بازدید استاندار از اراضی ده هکتاری واقع در پهنه شمالی شهر زاهدان (شهرک شهریار)
  • طرح ۵۵۰ هزار هکتاری کشاورزی باید در اولویت مجلس پیش رو باشد
  • پیشرفت ۴۶ درصدی بوستان ۵ هکتاری بانوان طُرق مشهد
  • نوری؛ استاندار: برای پیشرفت مازندران برنامه داریم
  • پیشرفت فیزیکی مسکن ملی سیستان و بلوچستان به ۵۰ درصد رسید