Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-29@00:17:07 GMT

کلاهبرداران سایت‌های فروش اینترنتی دستگیر شدند

تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۲۷۱۶۰

کلاهبرداران سایت‌های فروش اینترنتی دستگیر شدند

سرهنگ حسنوند از دستگیری کلاهبرداران و سارقان شرق پایتخت خبر داد.

به گزارش مشرق، سرهنگ عبدالوهاب حسنوند سرکلانتر چهارم پلیس پیشگیری در گفتگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان درباره دستگیری سارقان شرق تهران  گفت: در شرق تهران، کودکان و نوجوانان ۱۲ تا ۱۵ ساله بدون حضور والدین یا بزرگ ترها در بوستان‌ها یا پارک‌ها در ساعت غیرشلوغ تردد داشته و در غلفت والدین، با افرادی نااهل آشنا شده و به سمت سیگار یا مواد مخدر گُل کشش پیدا کرده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دو شرور با شناسایی این کودکان در مناطق نارمک، شمال رسالت و فرجام، در موقعیت مناسب به آن‌ها حمله کرده و با ترساندن با قمه، وسایل ارزشمند آن‌ها مانند تلفن همراه و و جه نقد را به سرقت می‌بردند.

بیشتر بخوانید: ماجرای دزدی‌های زوج جوان با پلاک تقلبی و سگ انتقام‌گیری مجازی کارمند از مدیرعامل کشف ۱۰۰۰ لیتر مشروب‌الکلی در شمال تهران +تصاویر

سرهنگ حسنوند در توصیه‌ای به والدین ادامه داد: کانون اولیه تربیت فرزندان، خانواده است و والدین نباید از تربیت فرزندان غافل شوند و با تنها نذاشتن آنان در برابر خطرها از انحراف فرزندان خود جلوگیری کنند.

وی افزود: از والدین می‌خواهیم علی الخصوص در ساعات غیر شلوغ، از تنها گذاشتن فرزندانشان در اماکن مختلف خودداری کنند. همچنین توصیه می‌کنیم از در اختیار قراردادن وسایل گران قیمت به کودکانی که به تنهایی از منزل خارج می‌شوند، جلوگیری کنند.

سرکلانتر چهارم درباره تعداد شاکیان گفت: این دو سارق، ۱۷ تلفن همراه به سرقت برده بودند که شاکیان شناسایی شده و سارقان به مجازات خود می‌رسند.

باند ۷ نفره کلاهبرداری از سایت‌های فروش اینترنتی متلاشی شد

سرهنگ حسنوند گفت: گزارش‌های مردمی بسیاری از مردم منطقه تهرانپارس مبنی از کلاهبرداری از سایت‌های اینترنتی داشتیم.

وی افزود: در بررسی‌ها مشخص شد شاکیان با قراردادن آگهی فروش در یکی از سایت‌های خرید و فروش اینترنتی در دام کلاهبرداران افتاده اند.

سرکلانتر چهارم پلیس افزود: عده‌ای با خودروی سرقتی برای خرید اقلام ارزشمندی مانند طلا، لپ تاپ، تلفن همراه و ... برای دیدن این اقلام به عنوان خریدار رفته و سپس با حقه بازی این اموال را از صاحبان به سرقت می‌بردند.

وی درباره روش‌های سرقت گفت: این کلاهبرداران حرفه ای، در روش اول با جعل درگاه‌های پرداخت بانکی و ایجاد پیامک‌های جعلی، فروشندگان را متقاعد کرده که پول اقلام را برای آن‌ها کارت به کار کرده اند.

سرهنگ حسنوند ادامه داد: در روش دوم، این افراد به بهانه نداشتن وجه نقد، صاحبان را با خودروی دزدی خود به محلی برده و ادعا می‌کردند که با پول بر می‌گردند. اما در پایان روشن می‌شود این افراد از یک در بهداخل رفته و ازدر دیگری که توسط صاحبان آگهی قابل رویت نبوده، از محل دور شده و اموال را به سرقت می‌برده اند. همچنین خودروی سرقی را در همان محل با صاحبان اقلام، رها می‌کردند.

سرکلانتر چهارم پلیس گفت: این باند ۷ نفره متشکل از ۲ زن و ۵ مرد متلاشی و در اختیار مراجع قضایی قرار گرفته اند.

وی در پایان اظهار کرد: پلیس خرید و فروش در سایت‌های اینترنتی را توصیه نمی‌کند و به شهروندان توصیه می‌کنیم تا از دریافت وجه مطمئن نشده اند، اقدامی جهت تحویل کالا انجام ندهند. همچنین باید توجه داشت این افراد، مجوز قانونی ندارند و بدون تاییدیه اقدام به خرید و فروش کالا می‌کنند.

ساماندهی وانت بارها در منطقه ۴ و ۸ برای کاهش ترافیک

سرهنگ حسنوند گفت: توقف وانت بارها در دو منطقه که در حوزه استحفاظی این سرکلانتری قرار دارند، باعث ایجاد ترافیک سنگین می‌شدند.

وی افزود: با دستور فرماندهی انتظامی محترم پایتخت، اجرای طرح ساماندهی در دستور کار قرار گرفت. در بررسی‌های مشخص شد نیروهای امدادی همچون اورژانس و آتش نشانی و دستگاه‌های خدمات رسان از ترافیک موجود در مناطق خاک سفید، شمیران نو، نظام آباد، میدان تسلیحات و دماوند شکایت داشته و اعلام کرده بودند که نمی‌توانند به به موقع به محل حادثه برسند.

سرکلانتر چهارم پلیس ادامه داد: به طوریکه عبور از یک مسیر یک کیلومتری، گاهی حتی تا یک ساعت نیز زمان می‌برد. در بررسی‌های بعدی مشخص شد علت این ترافیک، توقف ۸۰۰ وانت بارهای فروش میوه و سبزیجات در حاشیه خیابان‌ها است.

سرهنگ حسنوند اظهار کرد: انتقال این وانت بارها به منطقه‌ای مناسب تر، علاوه بر رفع ترافیک موجود، باعث قطع نشدن درآمد این افراد از فروش محصولات خود شد. به این ترتیب رضایت راننده‌های وانت، شهروندان و نیروهای امدادی فراهم شد.

وی درباره جرائم کشف شده در این طرح ساماندهی افزود: در روند این ساماندهی مشخص شد برخی از این وانت‌ها با ایجاد ۲۵۰ انشعاب غیرقانونی از تیر برق ها، از شرکت برق سرقت می‌کردند که به مراجع قضایی معرفی شدند.

سرکلانتر چهارم پلیس گفت: فروش مواد مخدر نیز توسط این رانندگان وانت انجام می‌شد که در این راستا ۱۷ منزل فروش مواد مخدر شناسایی و بیش از ۲۵ کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف و ضبط شد.

منبع: میزان

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز تحولات عراق روح الله زم تحولات لبنان سارق دستگیری شرق تهران پلیس پیشگیری اخبار حوادث

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۲۷۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابلاغ دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی

به گزارش ایفدانا، سیدحیدر محمدی معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به ابلاغ آیین‌نامه عرضه و حمل دارو از طریق سکو‌های اینترنتی، اظهار کرد:  تدوین این آیین‌نامه با برگزاری جلسات متعدد بین سازمان غذا و دارو و وزارت ارتباطات به‌منظور بررسی‌های تخصصی موضوع انجام شد.

وی با تاکید بر اینکه سازمان غذا و دارو با نفس ورود سکو‌های اینترنتی به حوزه فروش دارو مخالف بوده و هست و هنوز هم تاکید می‌کنیم فروش اینترنتی دارو غیرقانونی و غیرمجاز است، عنوان کرد: آنچه درمورد حمل دارو توسط سکو‌ها تدوین شده و توسط وزارت ارتباطات اعلام شد «آیین‌نامه حمل دارو از طریق سکوی اینترنتی است» و به‌هیچ‌وجه فروش اینترنتی دارو مطرح نیست.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه در این آیین‌نامه تاکید شده است که هرگونه خرید، فروش و انبارش دارو توسط سکو‌های اینترنتی غیرمجاز و غیرقانونی است، گفت: پس از ثبت کد رهگیری نسخه توسط بیمار در سامانه سکو‌های مورد تایید (سازمان غذا و دارو)، نسخه از طریق سکو حمل و به نشانی متقاضی که در سیستم ثبت شده است تحویل داده می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه موضوع فروش اینترنتی دارو به‌هیچ‌عنوان مطرح نیست، گفت: این آیین‌نامه تنها درمورد حمل دارو و  تحویل آن به نشانی بیمار به‌صورت غیرحضوری است، همچنین عرضه دارو‌های خاص، سهمیه‌ای، تحت کنترل و دارای شرایط خاص حمل، توسط پلتفرم‌ها صورت نخواهد گرفت.

به گفته دکتر محمدی مجوز فعالیت سکو‌های اینترنتی متقاضی فعالیت در حوزه حمل دارو در یک کارگروه مشترک توسط سازمان غذا و دارو با همکاری وزارت ارتباطات صادر می‌شود، تمامی متقاضیان فعالیت در این حوزه باید ضوابط فنی سازمان غذا و دارو را داشته و حائز شرایط باشند،   دوره‌های آموزشی توسط سازمان غذا و دارو برای سکو‌های متقاضی برگزار خواهد شد، وزارت بهداشت (سازمان غذا و دارو) مسئولیت نظارت بر ضوابط اجرایی و فنی را دارند و سکو‌ها مکلف به رعایت این ضوابط هستند، درج هرگونه تبلیغات و تشویق به مصرف فرآورده‌های دارویی و خرید، فروش و انبارش در این آیین‌نامه برای سکو‌ها غیرمجاز اعلام و کاملاً منع شده است.

وی تصریح کرد: داروخانه‌هایی که درخواست فعالیت با سکو‌های اینترنتی به‌منظور تحویل دارو را دارند باید درخواست خود را به سازمان غذا و دارو ارائه دهند و تنها داروخانه‌های مورد تایید این سازمان مجاز به فعالیت در این حوزه خواهند بود، همچنین درصورت ثبت شکایت از سکو و یا داروخانه سازمان غذا و دارو مرجع پیگیری معرفی شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • اجرای طرح ساماندهی وانت‌های میوه‌فروش در سنندج
  • وظیفه پلتفرم‌ها در عرضه دارو/ ۶ ماه اجرای آزمایشی در یک استان
  • دستگیری کلاهبردار اینترنتی در شهرستان فریدن
  • تنها «حمل» دارو از طریق سکوی اینترنتی است/ به هیچ وجه «فروش» دارو مطرح نیست
  • ابلاغ دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی
  • وعده شهردار سنندج برای ساماندهی وانت‌های میوه‌فروش ‌
  • بازداشت سرایدار خیانتکار یک مزون در شمال تهران
  • دستگیری باند سرقت از مغازه و فروشگاه‌های پوشاک
  • معرفی بهترین سایت های خرید عطر عمده در ایران
  • وب‌سایت‌هایی که بازدید می‌کنید چقدر ایمن هستند؟