Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-27@15:27:31 GMT

عمارت زباله آمل یک فاجعه انسانی و زیست محیطی است

تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۲۷۹۳۵

عمارت زباله آمل یک فاجعه انسانی و زیست محیطی است

رئیس شورای شهر آمل گفت: عمارت که سی و چند سال از عمرش می‌گذرد و با یک رانش در آستانه انفجار بوده یک فاجعه انسانی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ خسرو ابراهیم‌زاده در گفتگو با خبرنگار بلاغ، با اشاره به اینکه معضل پسماند اولویت شورای شهر است، گفت: عمارت که سی و چند سال از عمرش می گذرد و با یک رانش انفجاری رخ می‌دهد با توجه به تردد زیاد خودرو و ترافیک در جاده هراز تبدیل به یک فاجعه انسانی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه آسفالت خیابان ها از اولویت دیگر شورای شهر است، عنوان کرد: امسال در حوزه آسفالت وضعیت خوبی داشتیم، در فاز یک 100 درصد اعتبارات جذب شد، تمام مسیرهای چاکسر، پایین بازار، هسته مرکزی، انجام شد.

رئیس شورای شهر آمل تصریح کرد: اسپیاری، خیابان محمودآباد، امت آباد در فاز دوم هستند که پیمانکار گرفته شده است و در حال انجام است.

وی از اجرای ممیزی شهری خبر داد و اظهار کرد: داشتن پایان کار و پروانه کسب و در واقع آورده اقتصادی برای رفاه عمومی  و عدالت شهروندی است که نشان می دهد قانون باید برای همه شهروندان اجرا شود.

ابراهیم زاده از دیگر برنامه های شورا گفت: لایه روبی رودخانه، تملک و ساماندهی بازار میدان فجر در خیابان پاسداران، ساماندهی وضعیت بازار روز و رودخانه هراز که از وسط شهر عبور می کند امسال کاربری نهایی خواهیم کرد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: مردم با امید به اعضای شورا رای دادند، شورا نهادی جمعی با تفکر جمعی و گروهی است که تلاش می کنیم برای مردم قدم برداریم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۲۷۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۲ با بیان اینکه این طرح با هدف به حداقل رساندن اثرات زیست محیطی ناشی از منابع آلاینده اجرا شد، گفت:این طرح علاوه بر شناسایی منابع آلاینده زیست محیطی رصد و نظارت منطقه‌ای بر وضع منابع آلاینده، ارائه راه کار‌های مدیریتی کاهش پیامد‌های محیط زیستی، ایجاد بستری مناسب برای تصمیم گیری بهتر و ارتقای آگاهی‌های عمومی در رابطه با مسائل زیست محیطی را در پی خواهد داشت.

علی اصغر طاهری، مراحل انجام طرح را شامل مرحله مطالعات و بررسی کلیات وضع محیط زیستی منطقه، شناسایی منابع آلاینده منطقه، تهیه بانک اطلاعاتی، ارائه راهکار‌های کاهش آلاینده ها، تهیه اطلس زیست محیطی منطقه و ارائه راه کار‌های مدیریت محیط زیست در منطقه عنوان کرد.

آقای طاهری بابیان اینکه دراین اطلس منابع آلاینده هوا، خاک، نور، انرژی، امواج شناسایی شده است، افزود: در گام دوم براساس داده‌های احصا شده، برنامه ریزی برای به حداقل رساندن آلودگی ناشی از مراکز آلاینده آغاز خواهد شد.

دیگر خبرها

  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • ایران جزو آسیب‌پذیرترین کشورها از بلایای طبیعی
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • شهروند خبرنگار،آلاینده های زیست محیطی کامیونها درپلدشت
  • لزوم نهادینه کردن علم محیط زیست در کنار سایر علوم برای دانش‌آموزان
  • ممنوعیت چیدن ریواس در منطقه حفاظت شده پلنگ دره قم
  • آشنایی دانش آموزان مهابادی با آموزه های زیست محیطی
  • رای پارلمان اروپا به تضعیف قواعد زیست محیطی به نفع کشاورزان
  • جامعه‌شناسی محیط‌زیست
  • ایمن سازی زیست محیطی حاشیه رودخانه کرج