Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

یک کارشناس هوانوردی با بازنشر یادداشتی که به بهانه ورود اولین هواپیمای جدید به کشور منتشر کرده بود، نوشت: بعد از ورود اولین هواپیمای نو به کشور اگر از ذوق‌زدگی، دلواپسی و عکس‌های سلفی عده‌ای که همچنان ادامه دارد، بگذریم، متخصصان امید به ورود سفارشات هواپیما، گردشی کارشناسی به نحوه به‌کارگیری، هاب شدن فرودگاه حضرت امام و امثالهم داشته‌اند که در نهایت می‌رسیم به اینکه خدمات ناوبری و فرودگاه می‌توانند گلوگاه جدی پسابرجام باشند یا خیر؟

به گزارش تین نیوز، روح‌الله فلاح‌تبار در این مطلب که امروز در شبکه‌های اجتماعی بازنشر کرد، افزود: اگر از فرودگاه مهرآباد صرف‌نظر کنیم در حال حاضر فرودگاه حضرت امام با حداقل پنچ گلوگاه جدی روبه‌رو است که اگر هر چه سریع‌تر اقدام عاجل صورت نگیرد می‌تواند به گلوگاه پسابرجام تبدیل شود کما اینکه اکنون نیز در بعضی مواقع خارج از ظرفیت در برخی از فاکتورها درحال سرویس‌دهی می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: این پنج گلوگاه شامل منابع انسانی، ساختار پایانه هوایی تهران، تجهیزات نظارتی و ارتباطی، باند پرواز و پارکینگ هواپیما را شامل می‌شود که البته سه عامل منابع انسانی، ساختار پایانه هوایی تهران و تجهیزات نظارتی و ارتباطی را در فاکتور مشترک با فرودگاه مهرآباد و با ۲ عامل باند پرواز و پارکینگ هواپیما به صورت اختصاصی روبه‌رو است.

این کارشناس خاطرنشان کرد: بدیهی است برای برون‌رفت از شرایط حال حاضر و رسیدن به ظرفیت مضاعف برای پاسخگویی به نیازهای ذی‌نفعان هر پنچ عامل باید در مسیر توسعه به صورت همزمان و هوشمندانه راهبری گردد چرا که تقویت یک زنجیره از بخش‌های مختلف زمانی رخ می‌دهد که تمام حلقه‌های زنجیره به صورت متناسب و یکسان تقویت شود و این مستلزم آن است که در خصوص این پنج عامل تصمیم‌گیری، راهبری و کنترل پروژه در سطح کلان وزارتخانه با همراهی شرکت فرودگاه‌ها و شهر فرودگاهی امام صورت پذیرد.

فلاح‌تبار اظهار کرد: در خصوص عوامل ذکر شده، با منطق اولویت بندی، به قاطعیت می‌توان فاکتور منابع انسانی را اولویت اول ذکر کرد، به‌خصوص این‌که در برخی مشاغل نظیر مراقبت پرواز، انسان، محور تولید خدمت بوده و صرف‌نظر از محدودیت‌های قانونی جذب و استخدام در دستگاه‌های دولتی، فرآیند آموزش ضمن‌ خدمت برای رسیدن به مطلوبیت و تولید خدمت کنترل ترافیک هوایی طولانی بوده و نیازمند استراتژی مناسب در این بخش هستیم.

به گفته وی، اکنون و حدود یکسال پس از این رخداد، اگرچه در آن زمان به منتقدان عملکرد دولت در زمینه خرید هواپیماهای نو واژه دلواپس اطلاق شد اما روسیاهی برای ذغال مانده است.

در عین حال حمید نجف یکی دیگر از کارشناسان هوانوردی نیز به بازنشر مطلبی در شبکه‌های اجتماعی پرداخت که حدود یکسال پیش در خبرگزاری ایسنا منتشر کرده بود.

وی در این مطلب از جابه‌جایی اولویت‌ها در خرید هواپیماهای دست دوم خبر داده و افزوده بود: با وجود ورود تعدادی هواپیما هنوز اجرای کامل توافق‌های ایران با هواپیماسازان بین‌المللی در هاله‌ای از ابهام قرار دارد. با وجود گذشت ماه‌های نسبتا طولانی از آغاز فرآیند اجرایی برجام، همچنان سنگ‌اندازی‌های دولت آمریکا در طول ماه‌های گذشته ادامه داشته و بسیاری از توافقات ایران ازجمله قراردادهای خرید هواپیما با اما و اگر مواجه شده‌اند. تصمیمات جدید دولت ترامپ که تحریم‌ها را برای سه ماه دیگر تعلیق کرده، نشان می‌دهد که هنوز نمی‌توان به توقف تحریم‌ها امیدوار بود. این درحالی است که ما تمام تخم‌مرغ‌هایمان را در سبد هواپیماهای نوساز گذاشته‌ایم و این موضوع می‌تواند مشکل‌ساز شود.

نجف تاکید کرده بود: با توجه به عدم همکاری بانک‌های بزرگ بین‌المللی مجبور شدیم هواپیماهای وارد شده را به شکل نقدی خریداری کنیم و در این راستا مصوبه ۳۳۰ میلیون دلاری صندوق توسعه ملی را خرج کرده‌ایم که اگر قرارداد به طور کامل اجرا نشود، به معنای آن است که ما هواپیماهای وارد شده را بالاتر از نرخ قیمت جهانی خریداری کرده‌ایم.

وی گفته بود: برای عبور از بحران‌های احتمالی آینده باید نسبت به تنوع برنامه‌ریزی درباره حضور ایران در بازار جهانی اقدام کرد. یکی از این برنامه‌ها می‌تواند خرید هواپیماهای دست دوم باشد یعنی هواپیماهایی که با میانگین سنی کمتر از ۱۰ سال و حتی پایین‌تر امکان وارد شدن به ایران با قیمتی کم دارند و خرید آن‌ها نیز برای بسیاری از ایرلاین‌های ایرانی ممکن خواهد بود. در چنین فضایی دیگر بحث درباره فاینانس یا محدودیت‌های تجاری جهانی وجود ندارد و ایران می‌تواند ناوگان خود را نوسازی کند.

این کارشناس خاطرنشان کرده بود: باید توجه داشته باشیم که دولت ترامپ سیاست‌های خود را به شکل پیش‌بینی‌ناپذیر اجرایی کرده و هر لحظه امکان افزایش فشارها به هواپیماسازهای بین‌المللی وجود دارد. از این رو در کنار امیدواری به نهایی شدن قراردادهای خرید هواپیما با ایرباس و بوئینگ باید سیاست‌های جانبی مانند هواپیماهای دست دوم و وارد کردن آن‌ها به ایران را نیز در نظر بگیریم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: هواپیمای نو ورود هواپیما به کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۲۸۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرود اضطراری بوئینگ ۷۳۷ در آفریقای جنوبی

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ شبکه تلویزیونی‌ ای بی سی نیوز آمریکا در مطلبی به ادامه مشکلات در هواپیما‌های مسافربری ساخت شرکت بوئینگ پرداخت. در سالروز ناپدید شدن هواپیمای بوئینگ در خطوط هوایی مالزی، خبر دیگری درباره نقص در یکی دیگر از هواپیما‌های این شرکت منتشر شد که روز یکشنبه رخ داد و تصویر آن امروز منتشر شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 
یک فروند جت بوئینگ ۷۳۷ به هنگام برخاستن از زمین، یک چرخ خود را از دست داد و مجبور به فرود اضطراری شد. تصاویر این رویداد از ابتدا تا انتها با دوربین‌ها ثبت شده است. 
این اتفاق وحشتناک بود. این اتفاق چند روز قبل اتفاق افتاد، اما تصاویر ویدئویی آن ساعتی پیش منتشر شده است. حال همه مسافران و خدمه این هواپیما خوب است. اما همانطور که می‌بینید، هواپیما به شکل وحشتناکی فرود اضطراری انجام داد. این تصاویر ویدئویی به یک فروند هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ شرکت هواپیمایی فلای سافیر (FlySafair) در آفریقای جنوبی مربوط می‌شود که حدود ۲۰۰ مسافر و خدمه داشت. این هواپیما پس از افتادن یکی از لاستیکهایش در هنگام از زمین برخاستن، مجبور به فرود اضطراری شد. کارکنان فرودگاه در روی زمین که این اتفاقات را شاهد بودند، به خلبان اطلاع دادند که یکی از چرخ‌های عقب هواپیما افتاده است. خلبان پس از شنیدن این خبر، هواپیما را بازگرداند و در ارتفاع پایینی حرکت کرد تا گروه بازرسی فنی بتواند هواپیما را قبل از فرود ببیند. درنهایت، هواپیما در حالی که روی باند می‌لغزید و دود از زیر آن بلندشده بود، به زمین نشست.

جان هانس کارشناس هواپیمایی گفت: افتادن چرخ هواپیما‌ها یک اتفاق بسیار غیرعادی است. اما هواپیما‌ها به گونه‌ای طراحی شده اند که اگر چرخ‌های دیگر هم از دست برود، بتوانند حتی روی قلاب فرود بیایند. در این قضیه نیز دقیقا همین اتفاق رخ افتاد.
شرکت هواپیمایی مذکور با انتشار بیانیه‌ای از مسافران به علت صبر و درک آنها در این فرآیند تشکر کرد. این شرکت از کارکنان شرکت در داخل هواپیما و در روی زمین برای مدیریت عالی و توجه عالی، تشکر کرد و آن را نشانه تعهد شرکت به ایمنی به عنوان اولین اولویت شرکت، توصیف کرد.
این اتفاق، جدیدترین مورد از زنجیره رویداد‌های هوایی درزمینه تعمیر و نگهداری است که نگران کننده شده است. لاستیک این بوئینگ ۷۷۷ خطوط هوایی شرکت یونایتد در ماه مارس به زمین سقوط کرد. در اوایل ماه جاری نیز، بخش پوشش موتور یکی از هواپیما‌های شرکت ساوث وست، در وسط پرواز، از جای خودش کنده شد. در ماه ژانویه نیز، اهرم درب این هواپیما در ارتفاع شانزده پا در هوا ازجای خودش کنده شد. این اتفاق در یکی از هواپیما‌های خطوط هوایی آلاسکا رخ داد که از نوع بوئینگ ۷۳۷ مکس MAX بود.

جان هانس کارشناس هواپیمایی گفت: وقتی این اتفاق می‌افتاد یا اتفاقی شبیه این رخ می‌دهد، توجه همه به آن جلب می‌شوند. نباید با بی خیالی از کنار این رویداد‌ها بگذریم. باید بپرسم چه چیزی باعث وقوع این اتفاق شد.
ما این سوال را از مسئولان شرکت هواپیمایی پرسیدیم. آنها به ما گفتند که علت بروز مشکل در لاستیک این هواپیما در حال بررسی است و آنها هم هواپیما و هم باند فرودگاه را بررسی می‌کنند.

دیگر خبرها

  • تامین سوخت سه هزار و ۴۴۰ هواپیما از آبادان
  • تحریم مشترک سه کشور علیه ایران | از اشخاص تا هواپیما و کشتی!
  • فرودگاهی در ایران برای خواستگاری! + عکس
  • فرودگاهی در ایران برای خواستگاری!/ عکس
  • واکنش تند بیروت به فرود یک هواپیما با عبارت حک‌شده «تل‌آویو»
  • فرود اضطراری بوئینگ ۷۳۷ در آفریقای جنوبی
  • فرودگاهی در ایران برای خواستگاری! | ببینید
  • فرود دلهره‌آور بوئینگ ۷۴۷ در فرودگاه (فیلم)
  • فیلم/ ورود هواپیمای رئیس‌جمهور به فرودگاه بین‌المللی سریلانکا
  • شکست پنجه عقاب در صحرای طبس