Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی خدابخشی که روزگای به «ویرانگر» در تکواندو دنیا معروف بود و مدالهای با ارزشی برای ایران در میادین بین المللی کسب می کرد، به دلیل ازدواج با یک ملی پوش سابق تکواندو مسلمان اهل صربستان که مدتی است در عرصه رسانه فعالیت می کند، تغییر تابعیت داده و با زندگی در این کشور، رشته مورد علاقه خود را نیز در صربستان ادامه خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به عبارت ساده تر تکواندوکاری که پدرش از داوران و مربیان برجسته تکواندو ایران است و برای او هزینه زیادی از بیت المال در جهت رشد، ارتقا و کسی افتخار صرف شده، از این پس با نام کشوری دیگر به روی «شی هاپ چانگ» رفته و احتمالا مدال و افتخار کسب کند. موضوع فوق از دو جنبه قابل بحث و بررسی است.

 کاری به مشکلات گذشته وی با فدراسیون و سرمربی وقت تیم ملی(مهدی بی باک) نداریم، ولی آیا فدراسیون و به قولی سازمان عریض و طویل تیم ملی نمی توانست راهی برای حفظ این استعداد تکواندو و استعدادهای دیگری که جسته و گریخته خبر خروج آنها شنیده می شود، طراحی و اجرا کند؟ اصولا سازمانی که رئیسش دائم در حال سفر با تیم ملی است و برای شبکه مورد علاقه خود گزارش تهیه می کند، چه برنامه ای در این بخش می تواند داشته باشد؟

زمانی که خدابخشی به دلیل آسیب دیدگی حضور در مسابقات انتخابی را از دست داد، آیا فدراسیون و سازمان تیم ملی برای رفع آسیب او و بازگشت به اردو برای او برنامه ای داشت؟ از همان زمان بحث رفتن خدابخشی مطرح بود و متاسفانه بی تفاوت از کنار آن گذشتند.

شاید برای اولین بار بود که روابط عمومی یک فدراسیون ورزشی با انتشار خبر و گفتگوی یک ورزشکار به تغییر تابعیت او مشروعیت می داد! ولی آیا  نوع برخورد می تواند قصور فدراسیون در نادیده گرفتن و از دست رفتن سرمایه های این مرزو و بوم را پوشش دهد؟ این درست که خدابخشی ازدواج کرده و محل زندگی خود را تغییر داده و در شرایط فعلی شاید بتوان حق را به او داد، ولی برای آینده چه برنامه ای خواهیم دارید؟

اگر خدابخشی هم چون میلاد بیگی در میادین مختلف درخشید و مدال کسب کرد، بازهم باید گفت ای کاش او حفظ می کردیم و...  آیا مسئولان فدراسیون در جریان هستند که بازهم شاهد چنین اتفاقاتی در تیم ملی خواهیم بود و به نوعی نفر بعدی لیست خروجی کیست؟ تکواندوکار با رسیدن به شرایط موفقیت و کسب مدال ترک دیار خواهد کرد؟

به هر حال تکواندو ایران پتانسیل بالایی از نیروی انسانی مستعد موفقیت دارد و اگر سازمان به اصطلاح تیم ملی برای آنها برنامه نداشته باشد، شک نکنید که موج خروج تکواندوکاران از ایران که طی سالهای گذشته شیب اندکی داشته، شدت خواهد گرفت. فدراسیون تکواندو می تواند با یک برنامه ریزی اصولی و منطقی نه تنها برای تکواندوکاران مستعد، بلکه برای مربیان کار آزموده و تاثیرگذار که تعدادشان هم کم نیست می توان برنامه داشت. 

امید می رود چالش هایی از این دست از سوی مسئولان فدراسیون جدی گرفته شود تا بازهم شاهد خروجی دیگری نباشیم و استعدادهای ورزشی زیر پرچم مقدس کشورمان افتخارآفرین باشند. 

کد خبر 4766850

منبع: مهر

کلیدواژه: تکواندو مهدی خدابخشی تیم ملی تکواندو لیگ برتر فوتبال ایران تیم فوتبال استقلال تهران تیم فوتبال پرسپولیس تیم ملی فوتبال ایران کشتی فرنگی والیبال لیگ برتر والیبال تیم فوتبال تراکتور تیم ملی فوتبال عراق گابریل کالدرون کشتی آزاد باشگاه پرسپولیس تیم کشتی امید ایران مسابقات قهرمانی جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۲۹۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه از تهران گذشت/ آمادگی راه‌آهن برای حمل محموله‌های بعدی

راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران با اعلام عبور محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه راه‌آهن تهران، برای حمل محموله تجاری بعدی پس از کسب مجوزات لازم از سوی مراجع ذی‌ربط از جمله مرزبانی و گمرک، اعلام آمادگی کرد.

به گزارش ایسنا، روابط عمومی راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد:

«با وجود عدم اخذ مجوزات لازم و عدم هماهنگی با راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، ۱۰ واگن محموله صادراتی کشور افغانستان به ترکیه که لکوموتیو آن توسط مجموعه موسوم به کنسرسیوم جدا شد و در مرز شمتیغ رها شده بود، روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت، توسط راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران و با همراهی مرزبانی کشور به سمت مرز رازی در غرب کشور حمل شد.

همچنین راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود را جهت حمل قطار دوم محموله تجاری پس از انجام تشریفات گمرکی و مرزبانی توسط صاحبان بار و شرکت فورواردر اعلام می‌کند.

در پی اطلاع‌رسانی‌های گذشته تاکید می‌شود متاسفانه مجموعه موسوم به کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان، بدون طی روال قانونی اعم از اخذ مجوزات مرزبانی و گمرک و همچنین عدم اخذ مجوز از راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان متولی حمل‌ونقل ریلی کشور، اقدام به ارسال تعدادی واگن با محموله تجاری به مرز شمتیغ و سپس رها کردن این ۱۰ واگن در شمتیغ کرده و تلاش کرد با فشارهای رسانه‌ای و توسل به برخی ادعاهای بعضا کذب، نسبت به عبور این بار از مسیر ریلی جمهوری اسلامی ایران اقدام کند.

در این راستا راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران به‌رغم ناپختگی و بی‌صداقتی صورت‌گرفته از سوی کنسرسیوم، با لحاظ کردن مصالح ملی و با حسن نیت، حمل بخش اول محموله تجاری را روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت آغاز کرد و این محموله روز گذشته (شنبه ۱۵ اردیبهشت) از تهران نیز عبور کرده و اکنون در مسیر مرز رازی واقع در شمال غرب کشور است. همچنین راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود جهت حمل محموله تجاری بعدی را پس از کسب مجوزات لازم از سوی مراجع ذی‌ربط از جمله مرزبانی و گمرک اعلام می‌دارد.

راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران تاکید می‌کند برقراری خط دائمی تبادلات تجاری ریلی با کشور افغانستان به ایران مستلزم انجام اصلاحات لازم روی خطوط ریلی افغانستان جهت رسیدن به استانداردهای مورد نیاز و همچنین انجام روال اداری و تشریفات قانونی لازم شامل اخذ مجوزهای مربوطه از مرزبانی، گمرک و راه‌آهن توسط فورواردرها خواهد بود.

راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در راستای سیاست دولت سیزدهم مبنی‌بر توسعه ارتباط با همسایگان، ضمن تاکید مجدد بر تمایل خود برای گسترش هرچه بیشتر حمل ریلی محموله‌های تجاری کشور افغانستان به صورت صادرات، واردات یا ترانزیت آمادگی خود جهت کمک به بهسازی و بازسازی خطوط مربوطه و تسریع در برقراری مبادلات تجاری ریلی میان دو کشور ایران و افغانستان را اعلام می‌دارد.»

بیشتر بخوانید

اولین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه از ایران عبور می‌کند

اعلام آمادگی مجدد راه‌آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه

دومین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه آماده حرکت است

به گزارش ایسنا، در روزهای گذشته اخباری مبنی بر ورود و توقف اولین قطار ترانزیتی افغانستان ـ ترکیه به خاک ایران منتشر شد. پس از آن راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد با توجه به رویکرد توسعه‌ای در حوزه کریدورهای بین‌المللی ریلی، اقدامات لازم جهت اعزام آزمایشی اولین قطار ترانزیتی از افغانستان به ترکیه انجام گرفت.

با وجود این هفته گذشته، جواد طاهرافشار ـ معاون کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان ـ در پاسخ به اینکه در صورت رفع مشکلات و انجام شدن تشریفات گمرکی، چرا همچنان بار متوقف است، گفته بود: تا زمانی که به ما اجازه ندهند لکوموتیومان به واگن متصل شود، یعنی مشکل هنوز حل نشده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رفتار عجیب و غیر حرفه ای شهربانو منصوریان، جنجال ساز شد!
  • مسابقات تکواندو با نام جام صفوی به میزبانی استان اردبیل برگزار می‌شود
  • رفتار غیر حرفه ای شهربانو منصوریان/ مسئولان ووشو پاسخگو باشند
  • پدر جغرافیای ایران کیست؟
  • نامه تاج به وزیر: لیگ بعدی را شروع نمی‌کنیم!
  • فصل‌های بعدی «برمودا» ساخته می‌شود
  • فصل‌های بعدی «برمودا» ساخته می‌شود
  • بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه از تهران گذشت/ آمادگی راه‌آهن برای حمل محموله‌های بعدی
  • (ویدئو) زیباترین دختر ایران در استادیوم آزادی؛ ندا نویدی‌نسب بانوی پرسپولیسی کیست؟
  • رنکینگ المپیکی تکواندو اعلام شد