Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرعت کند اینترنت در مناطق سیل‌زده لرستان داد مردم را درآورده ولی مسئولان به‌جای رفع مشکل درگیر حاشیه‌سازی شده‌اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیرافلاک، براثر سیلاب ۱۲ فروردین‌ماه امسال علی‌رغم هشدارهای مدیریت بحران کشور و استان لرستان به دستگاه‌های خدمات رسان ازجمله شرکت مخابرات برای آمادگی مقابله با حوادث و لزوم ارتباط دهی تلفنی، ولی وزارت ارتباطات و جهرمی وزیر جوان دولت اعتدال بیشتر به حاشیه کشیده شده تا اینکه به وظایف ذاتی خود در خدمات‌رسانی به مردم عمل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سایه سهل‌انگاری زیرمجموعه این وزارتخانه و شرکت مخابرات لرستان، سیلاب رخ‌داده کلیه تجهیزات مخابراتی پل‌دختر را از بین برد و در هنگام وقوع سیلاب هیچ‌گونه ارتباط تلفنی یا اینترنتی وجود نداشت؛ هرچند سهل‌انگاری این وزارتخانه به‌روز سیلاب محدود نشد بلکه باگذشت یک هفته از سیلاب، سیل‌زدگان و نیروهای امدادی و جهادی امکان ارتباط تلفنی مناسب به‌خصوص اینترنت نداشتند.

خدمات چند ساعته وزیر نیرو به سیل زدگان

در این میان دولتمردان به دلیل شرایط خاصی که در مناطق سیل‌زده پل‌دختر وجود داشت نمی‌توانستند به این مناطق سفر کنند و در بین مردم حاضر شوند.

با پیگیری‌های فرماندهان نیروهای مسلح، سپاه، بسیج، ارتش و ناجا بالاخره جهرمی وزیر حاشیه‌دار ارتباطات در سفری دیرهنگام به پل‌دختر آمد و برای برقراری اینترنت از یک بالن لاک‌پشتی و نصب مودم‌های های وب اقداماتی را انجام داد که دوام این خدمات‌رسانی و رایگان بودن آن فقط در زمان حضور وزیر در شهرستان بود تا اینکه هواپیمای جهرمی از آسمان لرستان خارج شد و بالن لاک‌پشتی هم پایین آمد و اینترنت رایگان تمام شد.

دعوت وزیر ارتباطات به مناظرات لایو اینستاگرامی

بااین‌همه سهل‌انگاری وزیر در انجام وظایف خود در خدمات‌رسانی به مردم، حالا جهرمی که سابقه خوبی در پوشیدن لباس‌های مختلف دارد و عاشق عکس گرفتن سوژه‌ای و قابل‌توجه اینستاگرامی برای مخاطبین خود است حالا با داغ شدن پرداخت حقوق ۶۹میلیونی به یکی از اقوام خود، یکی از نمایندگان مجلس که افشاگر این حقیقت بوده را به مناظره لایو اینستاگرامی دعوت می‌کند.

در حاشیه این آتش‌بازی‌های وزیر، وضعیت اینترنت در مناطق سیل‌زده پل‌دختر حال‌وروز خوشی ندارد به‌طوری‌که سرعت‌پایین اینترنت داد کاربران اینترنتی در شهرستان پل‌دختر درآورده است.

رحمانی از شهروندان پلدختری بابیان اینکه شرکت‌های وابسته به وزارت ارتباطات متقلب هستند اظهار داشت: هر چه بسته‌های اینترنتی و مکالمه از این شرکت‌ها خریداری می‌کنیم علاوه بر پرداخت پول خدمت، ارزش‌افزوده نیز باید پرداخت کنیم ولی در مقابل کیفیت خدمات‌رسانی همچنان ضعیف است.

کلافگی مردم از سرعت پایین اینترنت

وی افزود: شغل من آزاد است و مصرف شارژ و مکالمه زیادی دارم ولی هر زمان شارژ گرفتم هنوز صحبت نکرده شارژ به‌زودی تمام می‌شود.

کلانتری از اهالی روستای چم مهر با انتقاد از سرعت ضعیف اینترنت گفت: چم مهر از روستاهای شهرستان پل‌دختر است که براثر سیلاب بیشترین آسیب را دیده است ولی تاکنون شرکت مخابرات نتوانسته سرعت اینترنت را در این منطقه درست کند.

وی بیان کرد: با توجه به بهینه نبودن مصرف بسته‌های اینترنتی و مکالمه‌ای شرکت‌های وابسته به وزارت ارتباطات نیاز است در چم مهر امکان استفاده اینترنت وای فای فراهم شود.

نورمحمدی از اهالی دهستان افرینه با انتقاد از سرعت کند اینترنت در شهرستان پل‌دختر عنوان کرد: واقعاً حیف است که در عصر تکنولوژی مانتوانیم از بستر اینترنت پرسرعت برای امر تعلیم و پژوهش استفاده کنیم.

وی تصریح کرد: با هر باران یا وزش باد اینترنت افرینه دچار اختلال و قطعی می‌شود به‌طوری‌که جوان افرینه ای که کافی‌نت دارد برای سه روز هم شده بایستی مغازه خود را تعطیل کند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۲۹۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه حمل و نقل بر پایه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کارخانه نوآوری آزادی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، استفاده از هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء در سال های اخیر منجر به پیشرفت های قابل توجه در صنایع مختلف شده است. در همین راستا یک شرکت دانش‌بنیان در کارخانه نوآوری آزادی (شعبه پارک فناوری پردیس) با استفاده از هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء توانسته است محصولی را در حوزه حمل و نقل به بازار عرضه کند.

آیه غفرانی هم بنیان گذار این شرکت دانش‌بنیان در خصوص ایده اولیه تأسیس این مجموعه گفت: این شرکت از سال 1401 فعالیتش را در مرکز نوآوری دیجی‌کالا (دیجی‌نکست) واقع در کارخانه نوآوری آزادی آغاز کرده است. با وجود چالش های گسترده و متنوع در حوزه حمل و نقل،  تمرکز خود را بر حل مشکلات این حوزه با استفاده از فناوری های نو قرار داده که در نهایت منجر به تولید پلتفرم هوشمند مدیریت ناوگان حمل و نقل شد.

وی افزود: پلتفرم مدیریت ناوگان با هدف کاهش هزینه و ریسک شرکت‌های پخش و حمل و نقلی، خدمات متنوعی را ارائه کرده است. این خدمات شامل یک پلتفرم جامع نرم افزاری در کنار انواع مختلف و متنوع ماژول‌های سخت افزاری می‌باشد. هدف اصلی ما، ایجاد یک بستر یکپارچه، هوشمند و مطمئن برای شرکت‌ها و سازمان‌هاست که بتوانند بهره‌وری فرایندهایشان را بهبود داده، کیفیت خدماتشان را بالا برده و با ابزارهای مختلفی که ما در اختیارشان قرار می‌دهیم هزینه‌های مربوط به سوخت، نگهداری تعمیرات و خسارات تصادفات را تا حد بسیار زیادی کاهش دهند.

غفرانی همچنین در خصوص امکانات این پلتفرم گفت: امکانات ارائه‌شده توسط سیستم مدیریت ناوگان شامل ۲ بخش نصب و راه‌اندازی ماژول‌های متنوع سخت افزاری و امکانات گسترده نرم افزاری است.

وی گفت: ماژول‌های سخت افزاری شامل نصب انواع مختلف ردیاب به منظور نظارت بر موقعیت لحظه‌ای خودرو و راننده، قفل هوشمند درب کابین، پایش اطلاعات مهم از کامپیوتر خودرو، پایش لحظه‌ای دما و رطوبت کابین جهت زنجیره حمل سرد و نصب دوربین کابین جهت رصد کامل و دقیق رخدادهای داخل کابین و جاده به صورت همزمان است.

هم بنیان گذار مجموعه کارپو ادامه داد: این شرکت توانسته است در کمتر از ۱ سال از آغاز فعالیت خود، عنوان دانش‌بنیان را کسب کرده و به عضویت مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی مازندران و پارک فناوری پردیس در بیاید.

وی در خصوص برنامه های این شرکت در سال 1403 نیز گفت: این شرکت در ۲ سال اول تاسیس خود، تمرکز خود را صرفاً برروی نیازسنجی بازار و توسعه محصول گذاشت. اما در سال جدید برنامه ما ورود جدی به بازار در کنار توسعه و ارتقاء همیشگی محصول است.

غفرانی در پایان، حضور در کارخانه نوآوری آزادی را موجب تسهیل برخی از فرایندها مانند کسب برخی مجوزها، ارتباط راحت‌تر با بازار، شبکه سازی گسترده و حضور در محیطی پویا برشمرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اتصال جزایر سه‌گانه ایرانی خلیج فارس به سرزمین اصلی
  • توسعه حمل و نقل بر پایه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کارخانه نوآوری آزادی
  • تا رفع مشکل سیل‌زدگان، خدمات‌رسانی نیروی دریایی ارتش انجام می‌شود
  • تا رفع مشکل سیل‌زدگان، خدمات‌رسانی نیروی دریایی ارتش انجام می شود
  • در دستورکار قرار گرفتن مولدسازی دارایی‌های شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران
  • ثبت نام اینترنت فیبر نوری + جزئیات
  • کرونوس؛ نخستین زیردریایی رادارگریز جهان با قابلیت چرخش 180 درجه در سرعت کامل(+فیلم و عکس)
  • قدردانی وزیر ارتباطات از شرکت‌های دانش بنیان ارائه‌دهنده تجزیه‌گر مرسولات
  • نشست خبری مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
  • کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود