Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل شرکت پالایش نفت جی گفت: شرکت پالایش نفت جی سالانه 572 هزار و 233 تن صادرات دارد و مقاصد صادراتی ما 19 کشور مهم را تشکیل می دهد. به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو مجید اعظمی مدیر عامل شرکت پالایش نفت جی در نشست خبری در پاسخ به گزارش پخش شده از صدا و سیما پیرامون فعالیت شرکت پالایش نفت جی و ایجاد ابهاماتی در خصوص عملکرد این شرکت گفت: در هفته گذشته صدا و سیمای مرکز خلیج فارس اتهاماتی از قبیل: خام فروشی، قاچاق، نداشتن مجوز تولید و رانت به عنوان اتهاماتی در خصوص عملکرد شرکت پالایش جی مطرح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: شرکت جی بزرگترین صادر کننده قیر خاورمیانه است و یک بنده ریشه دار در صنعت نفت شناخته می‌شود و جزو ده برند اول جهانی در بحث صادرات قیر جهان محسوب می‌شود.
اعظمی تصریح کرد: آذر ماه سال گذشته اتهاماتی مبنی بر عرضه خارج از شبکه متوجه جی شد که در ۲۷.۱۲ همان سال تعزیرات تبرئه شدن این سازمان را نشان داد.
مدیر عامل شرکت پالایش نفت جی افزود: طبق مصوبه دیوان عدالت اداری کلیه آرای تعزیرات عمومی رای قطعی محسوب می‌شود.
وی تصریح کرد: این که عنوان می‌شود ما رانتی در پالایشگاه اصفهان داریم درست نیست، چون اساسا شرکت ما به ۱۶ پالایشگاه در اطراف خود سوخت رسانی می‌کند و سوخت ۱۶ استان متاثر از این پالایشگاه است.
اعظمی گفت: سال ۹۷ این پالایشگاه قرارداد سهمیه را پیشنهاد داد که البته سهام آن داخل بورس عرضه می‌شود و جی نیز مانند سایر شرکت‌ها به رقابت می‌پردازد و این عرضه در بورس در سال گذشته به صورت ماهانه ۴۰ هزار تن انجام می‌شود.
مدیر عامل شرکت پالایش نفت جی یکی از این عرضه‌ها را عرضه لاکنچر عنوان کرد که هر کسی می‌تواند در این عرضه بورس شرکت کند و عرضه دیگر عرضه هفتگی است که آن نیز قدرت رقابت داشت.
**شرکت پالایش جی در بورس رقابت می‌کند و تاییدیه شورای رقابت را به دنبال دارد
وی افزود: سال ۹۸ این ساز و کار به ۴ بلوک ۳۰ هزار تنی در هر ماه تبدیل شد و یکی از شرکت‌های خصوصی در مهر ماه شرکت کرد و یک بلوک را برنده شد عرضه هفتگی نیز ۸ هزار تن بود و هیچ رانتی در کار نیست، چون اساسا تاییدیه شورای رقابت در عرضه این سهام نقش مهمی دارد.
اعظمی در خصوص عملکرد شرکت پالایش جی در بندرعباس نیز گفت: اساسا جی در بندرعباس تولیدی ندارد و آنچه انجام می‌دهد خرید وکیوم باتوم است که دوستان در مورد مجوز آن تشکیک دارند که سهام دار آن شخصیت حقوقی مجزاست یا خود پالایشگاه جی.
مدیر عامل شرکت پالایش نفت جی ساز و کار عملکرد شرکت پالایش جی در بندرعباس را این طور عنوان کرد که آنچه در بندرعباس وکیوم می‌خریم به همراه جی واگذار می‌کنیم و او نیز در مقابل به ما قیر تحویل می‌دهد اساسا وکیوم بندرعباس معادل قیر و محصول نهایی محسوب می‌شود.
وی ادامه داد: جی متهم به قاچاق شده است که طبق الزام سازمان بورس، گمرک، توسعه تجارت و شرکت ملی پالایش پخش نفت در سال ۸۹ گفته شده صادرات قیر فقط با مجوز صادراتی و پس از عرضه در رینگ صادراتی صورت می‌گیرد یعنی به طور خلاصه اخذ مجوز از بورس صورت می‌گیرد و فروش هم باید به بورس باشد و اساسا ساز و کار بورسی ساز و کاری نیست که بتوان در آن تقلب کرد.
اعظمی ادامه داد: در مورد قاچاق که به دو بخش تقسیم می‌شود یا از مبادی رسمی است یا مبادی غیررسمی است، شرکت پالایش جی مجرای غیررسمی ندارد و مبادی رسمی ما شامل اسکله‌های ۴۹، ۵۳ و ۵۴ می‌شود آنچه در گزارش صدا و سیما پخش شد مربوط به اسکله ۵۱ است که ارتباطی با ما ندارد و حتی راننده کشتی سوخت رسان که در گزارش نشان داده شد متعلق به شرکت دیگری است.
مدیر عامل شرکت پالایش نفت جی ادامه داد: در این گزارش عنوان می‌شود که خبرنگار با روابط عمومی شرکت جی هماهنگ کرده این در حالی است که ما اصلا روابط عمومی نداریم.

وی با اشاره به اینکه شرکت پالایش جی یک برند ریشه ار است یادآور شد: انصاف نیست که این برند را در شرایط تحریمی و نیاز کشور به ارزآوری تحقیر کنیم.
اعظمی در خصوص روش‌های تولید قیر نیز گفت: این روش‌ها به دو بخش اختلاط و هوادهی تقسیم می‌شوند که آبادان از روش اختلاط استفاده می‌کند.
مدیر عامل شرکت پالایش نفت جی در بخش دیگری از سخنان خود به بخشی از گزارش پخش شده در خصوص این که این شرکت عرضه خارج از شبکه دارد اشاره کرد و گفت: خرید و فروش ما کاملا در بورس است و خارج از این محدوده هیچ اتفاقی در خصوص خرید و فروش صورت نمی‌گیرد و سایت بشکه سازی که در گزارش نشان داده شد اصلا مربوط به ما نیست بلکه مربوط به شرکت رقیب است.
وی با اشاره به نرخ بالای ایجاد اشتغال و ارزآوری شرکت پالایش جی گفت: هرمزگان دومین نرخ بیکاری را در کشور دارد و جی با گردش مالی بالا و سوددهی مناسب به دنبال اشتغالزایی در این استان است که متاسفانه مجموعه آنجا به ما قدری کم لطفی کردند.
اعظمی در خصوص جزییات عملکرد این شرکت نیز گفت: این شرکت یک میلیون و ۱۹۵ هزار تن وکیوم باتوم عرضه کرده که برداشت آن ۹۰۰ هزار تن است و ده درصد مربوط به خود جی و ظرفیت ۲۵ درصد خالی بود.
مدیر عامل شرکت پالایش نفت جی تصریح کرد: ما از گزارش پخش شده و خبرنگار مربوطه تاکنون هیچ شکایتی به عمل نیاوردیم و تنها گلایه ما به شورای نظارت بر صدا و سیماست و امیدواریم دوستان با مدارک مستند که موجود است وارد قضیه شوند و از لطمه خوردن به یک برند ملی جلوگیری کنند.
وی در همین نشست خبری از نهادهایی، چون سازمان بازرسی کل کشور، دیده بان شفافیت، سپاه پاسداران و خبرنگاران دعوت کرد تا بازدیدی از شرایط موجود و عملکرد این شرکت در اصفهان و بندرعباس داشته باشند و برمبنای آن قضاوت کنند.
اعظمی در خصوص تبعات پخش این گزارش گفت: گزارش پخش شده سبب شد قرارداد ۳۰۰ میلیون دلاری در شرایط تحریم از دست برود و دوستان ما در صدا و سیما کاش قبل از تنظیم این گزارش تماسی با شخص بنده یا دفتر می‌گرفتند و در خصوص ادعا‌های مطرح شده اطلاعات بیشتری کسب می‌کردند.
مدیر عامل شرکت پالایش نفت جی تصریح کرد: پیگیری پشت پرده این ادعا‌ها به شرکت جی مربوط نمی‌شود ما در این مسائل ورود نمی‌کنیم اساسا صدا و سیما برای ما محترم است و آن را جدایی از سیستم نظام نمی‌دانیم و معتقدیم پاسخگویی وظیفه ما و سوال پرسیدن وظیفه آن‌ها است.
وی در پایان این نشست خبری در خصوص عملکرد کلی شرکت پالایش نفت جی و صادرات کلی این شرکت گفت: کل صادرات ۵۷۲ هزار و ۲۳۳ تن بوده که ۱۸۷ هزار تن آن به صورت قیر و از بندرعباس صادر شده است که زیر صد هزار تن از محصول مربوط به پالایشگاه بندرعباس بوده و بقیه به پالایشگاه اصفهان مربوط می‌شود.
وی از ذکر مقاصد صادراتی این شرکت براساس مصوبه شورای عالی امنیت ملی خودداری کرد و گفت: ۱۹ کشور جزو مقاصد اصلی ما برای صادرات محسوب می‌شوند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بورس شورای عالی امنیت ملی پالایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۳۰۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرایط خرید کامیونت فورس در بورس کالا ابلاغ شد

بورس کالا شرایط خرید خودرو کامیونت فورس که قرار است سه شنبه این هفته عرضه شود، را ابلاغ کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، تالار خودرو بورس کالا سه‌شنبه هفته جاری (18 اردیبهشت) میزبان عرضه 50 دستگاه کامیونت فورس متعلق به شرکت بهمن دیزل شامل 20 دستگاه کامیونت فورس (FORCE) کابین بدون خواب 6 تن بدون کاربری و 30 دستگاه کامیونت فورس (FORCE) کابین خوابدار 6 تن بدون کاربری است.

در این راستا مهلت ثبت سفارش ساعت 8 صبح روز سه‌شنبه این هفته(18 اردیبهشت) است و به منظور مدیریت سفارش های دریافتی مشتریان، کارگزاران امکان مسدودسازی سفارش های دریافتی را تا ساعت 8:30 روز عرضه خواهند داشت.

بر اساس این گزارش، میزان پیش دریافت خرید محصول به میزان 10 درصد است.

همچنین هر کد ملی (اشخاص حقیقی) صرفا امکان ثبت سفارش یک دستگاه خودرو و هر شناسه ملی (اشخاص حقوقی) امکان ثبت سفارش حداکثر سه دستگاه خودرو را دارند.

اشخاصی که در عرضه های قبلی در بورس کالا موفق به خرید خودرو شده اند و از ابتدای سال 1398 از شرکت های خودروسازی خودرو خریداری کرده اند نیز امکان ثبت سفارش را دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۴۰ درصد شرکت‌های خلاق مرتبط به کودک و نوجوان است
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • شرایط خرید کامیونت فورس در بورس کالا ابلاغ شد
  • صادرات نفت ونزوئلا کاهش یافت
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲
  • مکمل خارجی و وارداتی نداریم | بیشترین تقلب در این مکمل‌هاست | روش‌ های تشخیص مکمل اصل از تقلبی 
  • اولین زیان غول گاز روسیه در ربع قرن گذشته
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲ شد
  • محسن رضایی از جلسات با گروه‌های سیاسی دنبال چه هدفی است؟
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است