Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی مدیر اقامت‌گاه بوم‌گردی شهرستان باخرز گفت: احساس نیاز به مکانی برای استراحت گردشگرانی که از روستای ارزنه بازدید می‌کردند، یکی از دلایل تاسیس اقامت‌گاه بوم‌گردی ما بوده است.

 جواد خوجه‌گی در گفت‌وگو با ایسنا، عنوان کرد: اقامت‌گاه بوم‌گردی شهرستان باخرز حدود سه ماه است که به بهره‌برداری رسیده اما هنوز به‌صورت رسمی افتتاح نشده، این اقامت‌گاه در منطقه ییلاقی باخرز قرار دارد، سالانه تعداد زیادی گردشگر از آبشار این منطقه دیدن می‌کنند و همیشه کمبود یک محل مناسب برای استراحت این گردشگران احساس می‌شد و یکی از مواردی که ما را برای تاسیس یک اقامت‌گاه ترغیب می‌کرد استقبال و علاقه گردشگران به این منطقه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: روستای ارزنه پتانسیل‌های گردشگری بسیار زیادی دارد که شاخص‌ترین آن آبشار این منطقه بوده که بسیار مورد توجه و استقبال گردشگران است، همچنین طبیعت زیبا و بناهای تاریخی این روستا از جمله موارد جذب گردشگر است. در همین سه ماهه اخیر که این اقامت‌گاه به بهره‌برداری رسیده هر آخر هفته ما مهمانانی داشته‌ایم.

مدیر اقامت‌گاه بوم‌گردی شهرستان باخرز بیان کرد: علاوه‌بر علاقه و استقبال گردشگران یکی دیگر از انگیزه‌های موجود برای تاسیس اقامت‌گاه بوم‌گردی و فراهم کردن چنین فضایی در باخرز و روستای ارزنه علایق شخصی نسبت به تاریخ و طبیعت این منطقه بوده است.

فضای مجازی و تبلیغات سینه به سینه عامل رونق اقامت‌گاه‌هاست

خوجه‌گی اظهار کرد: اقداماتی که تاکنون در راستای معرفی و تبلیغات برای اقامت‌‎گاه بوم‌گردی شهرستان باخرز صورت گرفته فعالیت‌های مختلف در فضای مجازی از جمله کانالی در تلگرام و صفحه‌ای در اینستاگرام است اما در حال حاضر مهمانانی که برای ما می‌آیند به دوستان و آشنایان خود اطلاع داده و مهمانان جدید از این طریق با اقامت‌گاه آشنا می‌شوند.

فروش محصولات روستا در اقامت‌گاه‌ها

وی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از مواردی که باید به آن اشاره کرد تهیه مواد اولیه غذایی است که کاملا سنتی است و از محصولات موجود در روستا استفاده می‌شود.

مدیر اقامت‌گاه بوم‌گردی شهرستان باخرز ادامه داد: ارزنه روستای بزرگی است و جمعیت زیادی دارد از این رو از اهالی این روستا خواسته‌ایم صنایع دستی‌ای که تولید خودشان است را ارائه دهند و در اختیار ما بگذارند تا برای عرضه و فروش به گردشگران آن‌ها را آماده کنیم، همچنین مواد غذایی از جمله عسل تولید خود ما بوده و لبنیات از تولیدات یکی از اهالی روستا است.

خوجه‌گی گفت: این اقامت‌گاه شامل 5 اتاق با ظرفیت 25 نفر است و به نظر ما اقداماتی از جمله کیفیت خدمات، خلق‌وخو و رفتار خوش با مهمانان می‌تواند در جذب گردشگر و ماندگاری آن‌ها موثر باشد، درواقع این موارد باعث می‌شود مهمانان ما این محل را به دوستان خود معرفی کنند و استقبال افزایش پیدا کند.

وی عنوان کرد: محلی که در آن اقامت‌گاه بوم‌گردی شهرستان باخرز قرار دارد خارج از روستا است در نتیجه یکی از مشکلاتی که با آن دست‌وپنجه نرم می‌کردیم مسائلی از جمله آب، برق و گاز بود که به دلیل عدم همکاری مسئولین و هزینه‌های بالا قادر به فراهم کردن تعدادی از این امکانات نبودیم و به ناچار برای گرمایش محل از نفت استفاده می‌کنیم، همچنین آب را با شرایط سختی فراهم کرده‌ایم.

مدیر اقامت‌گاه بوم‌گردی شهرستان باخرز بیان کرد: یکی از مسائلی که بسیار به آن توجه شده و جدی گرفته‌ایم مسئله بهداشت است در نتیجه در این راستا ما آشپزخانه‌ای مدرن تاسیس کرده‌ایم تا در عین حال که جنبه سنتی را حفظ می‌کنیم در زمینه رعایت بهداشت دچار مشکل نشویم. همچنین باید به این موضوع اشاره کنم که صنعت گردشگری در استان ما رو به رشد است و امیدواریم در آینده‌ای نزدیک مشکلات اقتصادی به کمک این صنعت بهبود پیدا کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری گردشگري اقامتگاه بوم گردی گردشگر سفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۳۱۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نجات ۵ گردشگر گرفتار شده در مسیر برفی دریاچه‌های هویر و تار

رییس جمعیت هلال احمر دماوند از نجات ۵ گردشگر گرفتار شده در مسیر برفی دریاچه‌های «تار» و «هویر» خبر داد.

به گزارش مهر، سعید طاهری عصر سه شنبه در جمع خبرنگاران از نجات ۵ گردشگر گرفتار شده در مسیر برفی دریاچه‌های «تار» و «هویر» خبر داد و اظهار کرد: در ساعت ۵ بامداد چهارم اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ گزارشی مبنی بر گرفتار شدن پنج نفر در حوالی دریاچه «هویر» به هلال احمر دماوند اعلام شد که بلافاصله نجات گران هلال احمر از نزدیک ترین پایگاه امداد و نجات در شهر کیلان به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: گردشگران علی‌رغم انسداد جاده کوهستانی منتهی به دریاچه «هویر» و «تار» به علت شرایط نامساعد جوی اقدام به ورود به این محدوده کرده بودند که گرفتار شده و درخواست کمک خود را به جمعیت هلال احمر اعلام کردند.

رئیس جمعیت هلال احمر دماوند گفت: پس از انجام هماهنگی و با تلاش دهیاری و شورای اسلامی و اهالی روستای «هویر» این مسیر کوهستانی برای دسترسی نجاتگران بازگشایی شد.

طاهری عنوان کرد: همزمان این گردشگران با راهنمایی عوامل جمعیت هلال احمر اقدام به پیمایش به موقعیت اعلام شده توسط هلال احمر کردند و به محل ایمن منتقل شدند.

وی در ادامه افزود: یک نفر که در این حادثه در اثر برودت هوا و شوک ناشی از حادثه دچار مصدومیت شده بود توسط عوامل امدادی به مرکز درمانی منتقل شد.

طاهری در پایان گفت: از شهروندان و گردشگران درخواست می‌شود به هشدارهای هواشناسی و موانع ورود به محیط‌های تفریحی و گردشگری توجه کنند و در صورت بروز حادثه، با تلفن ۱۱۲ ندای امداد جمعیت هلال احمر تماس بگیرند. جو و رحمتی بودند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تامین همه نیازهای ارزی توسط بانک مرکزی
  • الجزایر:کمک‌های هوایی ۰.۰۳% نیازهای غزه را برآورده می‌کند
  • منتظر ثبت چند اثر جهانی دیگر در قزوین
  • تظاهرات مجدد شهرک‌نشینان در برابر محل اقامت نتانیاهو
  • معرفی نامزدهای ایرانی کتاب‌ برای کودکان با نیازهای ویژه
  • قیمت هتل وان فوریه 2024
  • هنرستان‌ها متناسب با نیازهای بومی خراسان شمالی نیرو تربیت کنند
  • نجات ۵ گردشگر گرفتار شده در مسیر برفی دریاچه‌های هویر و تار
  • سند چشم‌انداز بلندمدت در حوزه گردشگری قم طراحی شود
  • سفر حدود ۷ میلیون گردشگر با وسیله نقلیه شخصی به قشم