Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیر دفتر برنامه‌ریزی منابع آب سازمان آب و برق خوزستان با بیان اینکه از ابتدای سال آبی تا کنون بارش موثری که موجب تغییر ورودی آب به سد‌های استان خوزستان شود رخ نداده گفت: بیلان روزانه منابع و مصارف آبی منفی است. تاریخ انتشار: 15:42 - 18 آبان 1398 - کد خبر: ۵۶۶۱۸۷

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری میزان به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، داریوش بهارلویی با بیان اینکه از ابتدای سال آبی جدید تاکنون یک میلیارد و ۳۶۰ میلیون مترمکعب آب وارد سد‌های استان خوزستان شده است، اظهار کرد: در همین مدت میزان آب مصرفی سه میلیارد و ۷۱۲ میلیون مترمکعب بوده که بیانگر کاهش حجم استراتژیک سدهاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: حجم خالی سد‌های خوزستان بیش از ۹ میلیارد مترمکعب گزارش شده که برای مهار سیلاب‌های پاییزه مناسب ارزیابی می‌شود، در همین حال سیاست‌های کشاورزی تدوین شده در سال آبی جاری حدود ۹۰۰ هزار هکتار کشت در خوزستان را دنبال می‌کند که تامین آب این سطح از کشت نیازمند برنامه‌ریزی دقیق منابع آبی و حداکثر بهره‌وری از آب است.

وی در ادامه گفت: با توجه به اینکه از یک سال بسیار مرطوب وارد سال آبی جاری شده‌ایم، به‌طور طبیعی دبی پایه رودخانه‌ها در مقایسه با سال گذشته بیشتر است، بنابراین نمی‌توان بر این اساس درباره شرایط آینده قضاوت کرد.

مدیر دفتر برنامه‌ریزی منابع آب سازمان آب و برق خوزستان گفت: متوسط بارش حوضه‌های آبریز خوزستان از ابتدای سال آبی تا کنون ۳۰ میلی‌متر بوده که در مقایسه با سال گذشته ۶۷ درصد و نسبت به آمار بلند مدت ۵۰ ساله ۱۰ درصد کاهش نشان می‌دهد.

بهارلویی افزود: اگرچه نگرانی‌هایی در خصوص وقوع سیلاب وجود دارد، اما در حال حاضر شواهد و آمار ثبت شده نشان می‌دهد که شرایط بارشی مانند سال گذشته نیست. همچنین آخرین پیش‌یابی‌های بلندمدت مرکز اقلیم شناسی کشور از کاهش بارندگی در زمستان خبر می‌دهد که این موضوع قابل توجه بوده و باید احتیاط در مصارف آب را نیز در دستور کار داشت.

وی ادامه داد: در سال آبی جدید اصول برنامه‌ریزی بر مبنای مدیریت ریسک بوده و سعی شده در بازه خشکسالی‌های متوسط تا‌تر سالی‌های متوسط با اعمال مدیریت آب، تنش‌های محتمل کنترل شود. بدیهی است نمی‌توان بر اساس وقایع نادر سیاست و مدیریت برنامه‌ریزی مخازن سد‌ها را تدوین و اعمال کرد. بدین منظور در این امر از مشورت اساتید دانشگاهی و شرکت‌های مهندسین مشاور نیز در قالب شورای مشورتی برای رسیدن به بهترین سیاست ممکن، بهره برده شده است.

مدیر دفتر برنامه‌ریزی منابع آب سازمان آب و برق خوزستان، حجم کنونی قابل برنامه‌ریزی سد‌های خوزستان را چهار میلیارد و ۵۵ میلیون متر مکعب عنوان و خاطرنشان کرد: ایمنی کامل در خصوص بخش مخرب سیلاب‌ها زمانی حاصل می‌شود که تمامی بهره‌برداران و ذینفعان آب به وظایف و تکالیف قانونی خویش عمل کنند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سد خوزستان حجم خالی سیلاب بهارلویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۳۲۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌ریزی برای گازرسانی به ۵۰ روستای کرمانشاه

ناصر حسینی مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه با بیان اینکه در حال حاضر هیچ روستای بالای ۲۰ خانواری که جزو تعهدات گازرسانی شرکت گاز در استان باشد، فاقد گاز نیست، گفت : سال گذشته به ۲۳۱ روستای استان گازرسانی شد و در حال حاضر بیش از ۲۲۵۰ روستای استان از نعمت گاز برخوردارند که تعدادی از این روستا‌ها خارج از تعهد شرکت گاز بودند، اما در مسیر خطوط گازرسانی قرار داشته و به آنها گازرسانی شده است.

وی ادامه داد: امسال برنامه داریم سراغ روستا‌های پراکنده در سطح استان برویم که زیر ۲۰ خانوار و بعضا زیر پنج خانوار هستند و هزینه گازرسانی به این روستا‌ها گاهی تا چهار برابر سرانه مصوب است.

مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه با بیان اینکه ۵۰ روستا شناسایی شده که گازرسانی به آنها در دستور کار است، تاکید کرد: رساندن گاز به این روستا‌ها همین امسال آغاز می‌شود و در سال جاری نیز به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی معتقد است، با توجه به پراکندگی و همچنین صعب‌العبور بودن برخی از این روستا‌ها و اینکه سرانه گازرسانی به هر یک از آنها متفاوت است، اعتباری که برای اجرای این پروژه‌ها مورد نیاز است هنوز به طور دقیق مشخص نیست.

حسینی ضریب نفوذ گاز در روستا‌های استان را ۹۶ درصد اعلام کرد که با گازرسانی به روستا‌های پراکنده‌ای که باقی مانده، این ضریب نفوذ افزایش خواهد یافت.

مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه عمده روستا‌هایی که امسال گازرسانی خواهند شد را مربوط به بخش «سرفیروزآباد» کرمانشاه و همچنین برخی روستا‌های منطقه اورامانات اعلام کرد.

حسینی با بیان اینکه امسال گازرسانی به واحد‌های تولیدی و صنعتی را نیز در دستور کار داریم، خاطرنشان کرد: تعداد این واحد‌ها به تقاضای صاحبان واحد‌های تولیدی و صنعتی بستگی دارد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • به حقوق قشر کارگر توجه شود
  • برنامه‌ریزی مالک جدید استقلال برای قهرمانی در آسیا
  • گلایه از عدم حضور هیئت دولت در بخش بسطام/برنامه ریزی سفر خوب نبود
  • راه‌اندازی بزرگ‌ترین مزرعه بادی فراساحلی بریتانیا
  • کاهش منابع آب زیرزمینی و آبدهی رودخانه‌های لرستان
  • ۹۷۶میلیارد تومان اعتبار به حساب دستگاه های اجرایی اردبیل واریز شد
  • ۹۷۶ میلیارد تومان اعتبار به حساب دستگاه های اجرایی واریز شد
  • برنامه ریزی برای توزیع ۱۵ هزار جعبه تخم نوغان در گیلان
  • برنامه‌ریزی برای گازرسانی به ۵۰ روستای کرمانشاه
  • استفاده از هوش مصنوعی در برنامه‌ریزی‌های بخش کشاورزی