Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر اقتصاد با اشاره به فعالیت‌های بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در راستانی توانمندسازی جامعه گفت: تنها راه مقابله با تحریم‌ها توانمندسازی مردم است. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، فرهاد دژپسند در آیین افتتاحیه سومین دوره آموزش تسهیلگران اقتصادی- اجتماعی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: وجود تسهیلگران نشانه این واقعیت است که بنیاد برکت به دنبال تصدی‌گری نیست، کاری که شما انجام می‌دهید، هم مقدس است و هم توجیه اقتصادی و اجتماعی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وزیر اقتصاد افزود: در هفت ماهه امسال ۲۴ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی داشته‌ایم و واردات کالا‌های اساسی نیز ۲۳ درصد رشد داشته است.

وی با طرح این پرسش که برای بهبود معیشت مردم چه باید کرد گفت: ما باید ماهی گرفتن را یاد بدهیم و الان یک گام جلوتر هستیم و درست کردن تور ماهی را آموزش می‌دهیم. اولین آموزش این است که فردی که به دنبال توانمندسازی می‌گردد را با داشته‌هایش آشنا کنیم و ما به جای توزیع کالا و پرداخت نقدی که همیشه نیازمند را محتاج دیگران می‌کند، باید اعتماد به نفس و قدرت استفاده از داشته‌های خود را به آن‌ها بیاموزیم.

وی یادآور شد: باید به فردی که دنبال تولید و اشتغالزایی است، مسیر را نشان دهید و منابع مالی براساس مسیری که طی کرده است به آن اختصاص یابد.

دژپسند بااشاره به تحریم‌ها گفت: راهی که ترامپ و امثال ترامپ را سرجایشان می‌نشاند این است که مردم و محرومین را توانمند کنید و در ابتدا زیرساخت‌های لازم باید درست شود.

وی افزود: در هفت ماهه امسال ۲۴ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی داشته‌ایم و واردات کالا‌های اساسی ۲۳ درصد رشد داشته است. در این مدت ۸۴۰ هزار اشتغال خالص ایجاد شده که محصول کار همین دستگاه‌ها و مردم است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: جامعه وزیر اقتصاد صادرات غیرنفتی واردات کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۳۳۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک رواشناس اجتماعی بیان کرد؛ رواج قلیان در ایران نتیجه کم کاری وزارت بهداشت

علیرضا شریفی یزدی درباره تأثیر استعمال قلیان بر کاهش استرس اظهار داشت: قلیان به عنوان یکی از مواد دخانی از نظر علمی ثابت شده که به صورت ذاتی و مستقیم هیچ تأثیری بر آرامش و کاهش اضطراب ندارد و جنبه تلقینی دارد.

وی ادامه داد: تماس سنسورهای لب با دهانی قلیان موجب تحریک سیناپس های مغزی می شود که به صورت موقت و غیر مستقیم بر کاهش اضطراب تاثیر می گذارد، بنابراین اثر مستقیم، مستقل و شناخته شده بین مصرف قلیان و کاهش اضطراب وجود ندارد مگر اینکه به صورت عادت و اعتیاد برای کوتاه مدت مغز را از هجمه های ذهنی دور می کند و پس از مدتی بازمی گردد.

این روانشناس اجتماعی درباره دلیل رواج قلیان در ایران گفت: به نظر من به دلیل صنعت و کسب درآمد، قلیان در ایران رواج پیدا کرده است. قلیان حدود ۲۵ سال پیش در ایران به معنای مدرن کنونی وجود نداشته و نوعی ساز و کار بوده که بیشتر توسط افراد مسن مورد استفاده بوده است.

 شریفی یزدی بیان کرد: متأسفانه کم کاری وزارت بهداشت در جلوگیری از رواج قلیان و تبلیغات غلطی که در بحث قلیان مطرح است، مثل اینکه دود قلیان از آب است و ضرری ندارد، صورت گرفته، منجر به ورود قلیان در رستوران ها، کافی شاپ ها، قهوه خانه ها و راه افتادن پیک موتوری قلیان شد و دلیل اصلی آن درآمدی است که اشخاصی که در این حوزه فعالیت می کنند.

 این روانشناس اجتماعی اظهار کرد: هر قلیان به اندازه ۸۰ تا ۱۱۰ نخ سیگاربرای فرد ضرر دارد، هر نخ سیگار بین ۷ تا ۹ دقیقه عمر انسان را کم می کند، اگر یک فرد یک قلیان بکشد انگار ۵ پاکت سیگار کشیده و حدود ۷۰۰ دقیقه از عمرش کاهش پیدا کرده است.

وی افزود: یکی از سونامی ها در این حوزه سرطان های ریه، حنجره و دهان است که بخش عمده دلیل ابتلا به این بیماری ها قلیان است. امروز  قلیان در بین جوانان به عنوان یک تفریح یاد می شود.

منبع: خبرگزاری برنا

دیگر خبرها

  • گرامیداشت هفته معلم در اسکو
  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • فرونشاندن التهابات اجتماعی و تنش‌های داخلی، ضرورتی امنیتی است
  • دستگاه‌ها به مسئولیت‌ در قبال آموزش و پرورش عمل نمی‌کنند
  • تحریم ترکیه طی چند روز بر مصرف‌کنندگان اسرائیلی تأثیر خواهد گذاشت؟
  • ایفای مسئولیت اجتماعی صنایع برای واحد تجاری، جامعه و محیط سودمند است
  • روزگاری جامعه مداحی از مراجع تقلید اجازه نقل حدیث می‌گرفت
  • «سیزیف» به مردم ایران چه می آموزد؟ / ورود ایرانیان به دالان باریک آزادی / مهمترین پروژه توسعه ایران توانمندسازی جامعه
  • یک رواشناس اجتماعی بیان کرد؛ رواج قلیان در ایران نتیجه کم کاری وزارت بهداشت
  • رئیس انجمن جامعه شناسی ایران: پروژه یکدست‌سازی همه جا شکست خورده است/ هر روز شکاف‌های عمیق‌تری بین ایدئولوژی حاکمیت با مردم می‌بینیم/ گروه‌های مختلف مردم به همدیگر احترام می‌گذارند