Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@10:03:12 GMT

انصاری: سرانه‌ مطالعه استان بسیار کم است

تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۳۴۵۴۷

انصاری: سرانه‌ مطالعه استان بسیار کم است

مدیرکل فرهنگ‌ و ارشاد اسلامی استان اصفهان با اشاره به اینکه چرخه توزیع و ارائه کتاب نیاز به بازنگری کلی دارد، گفت: یکی از راه‌های افزایش سرانه مطالعه نمایشگاه کتاب است، نمایشگاه بخشی از مردم را به مطالعه علاقه‌مند می‌کند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، محمدعلی انصاری عصر امروز -شنبه ۱۸ آبان- در آیین افتتاحیه چهاردهمین نمایشگاه‌ کتاب اصفهان اظهار کرد: چرخه نشر بسیار ارزشمند است‌، همه این چرخه از مولف تا فروشنده برای یک سرمایه اصلی یعنی‌ کتابخوان‌ها می چرخد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرمایه اصلی حوزه کتاب مردمانی هستند که از کتاب به عنوان یک نعمت استفاده می‌کنند.

وی ادامه داد: ارزیابی هر جامعه، ملت‌ و هر فردی به میزان علاقه مندی به کتاب است. معجزه پیامبر اسلام نیز کتاب و بالاترین سرمایه این‌ مکتب کتاب بوده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان با اشاره به توصیه مقام رهبری به کتاب خوانی خاطرنشان کرد: فعالیت‌های خوبی در کشور در  ۴۰ سال گذشته در حوزه نشر انجام شده است اما باز هم نیاز به کار دارد. در اصفهان حوزه نشر و کتاب پررونق است، اما نواقص زیادی نیز دارد. در این استان بیش از ۴۰۰ ناشر وجود دارد و ۲۹۰ نفر از آنان فعال هستند ضمن اینکه ۱۸۰ کتاب‌فروشی در استان فعالیت دارد. در سال گذشته ۲ هزار و ۴۰۰ کتاب در استان چاپ شده است. از ابتدای سال جاری نیز یک هزار و ۷۰۰ عنوان کتاب منتشر شده است. این آمارها نشان دهنده وضعیت خوب کتاب در سطح استان است.

انصاری سرانه مطالعه در استان اصفهان را پایین دانست و تاکید کرد: نیاز داریم که در چرخه توزیع و ارائه کناب بازنگری کلی انجام شود. یکی از راه‌های افزایش سرانه مطالعه، برگزاری نمایشگاه های کتاب است، این نمایشگاه بخشی مردم از استان را به مطالعه علاقه‌مند می‌کند. سال گذشته‌ رقم فروش و تعداد بازدید کنندگان در تاریخ ۱۲ دوره ای نمایشگاه کتاب بی نظیر بود. در اصفهان علاقه و استقبال نسبت به کتاب خوب است و میزان فروش بستگی به چگونگی ارائه و رفتار مسئولان دارد. 

وی با اشاره به تغییرات نمایشگاه سال جاری نسبت به سال گذشته، تصریح کرد: فعالیت‌های هر حوزه را به کاربلدان همان حوزه واگذار کردیم، سال گذشته تجربه خوبی از برگزاری نمایشگاه توسط انجمن ناشران استان وجود داشت و امسال نیز ۱۰۰درصد برگزاری به این انجمن واگذار شده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان افزود: در هیچ کجای دنیا در نمایشگاه‌ها کتاب فروخته نمی‌شود، اما این‌مسئله در ایران عرف است و ناشران می توانند محصولات خود را بفروشند. با برنامه های جنبی نمایشگاه باید حداقل فضای استان در این‌ یک‌ هفته، حال و هوای کتاب خوانی باشد. همچنین توجه‌ ویژه‌ای نسبت به کودکان و نوجوانان که اصلی ترین مخاطب کتاب هستند در نمایشگاه‌ وجود دارد.

انصاری با اشاره به هفته‌ کتابخوانی که بلافاصله پس از نمایشگاه خواهد بود، تاکید کرد: از مسئولان در سطح استان خواهش دارم که در این‌ یک‌ هفته‌ نگاه ویژه‌ای به‌ کتاب فروشی‌ها داشته باشند.

به گزارش ایمنا، چهاردهمین نمایشگاه کتاب اصفهان با شعار "بخوان برای زندگی" ۱۸‌ الی ۲۳ آبان ماه ۱۳۹۸ از ساعت ۹ الی ۲۰ در محل دائمی نمایشگاه‌های استان واقع در پل تاریخی شهرستان برگزار می‌شود. بیش از ۴۰۰ غرفه و ۵۰۰ ناشر با حدود ۹۷ هزار عنوان‌ کتاب در چهاردهمین نمایشگاه کتاب اصفهان حضور دارند.

کد خبر 396164

منبع: ایمنا

کلیدواژه: نمایشگاه کتاب محمدعلی انصاری کتاب بخوانیم شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۳۴۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هندی‌ها به نمایشگاه کتاب تهران نمی‌آیند؟

بر اساس بیانیه اخیر دولت هند مبنی بر منع مسافرت شهروندان هندی به ایران و اسرائیل شنیده‌ها حاکی از عدم حضور هند به عنوان مهمان ویژه در نمایشگاه کتاب تهران است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم،‌ کمتر از 11 روز مانده به برگزاری نمایشگاه کتاب تهران،‌ حضور هندی‌ها به عنوان مهمان ویژه این رویداد در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

پیگیری‌های خبرنگار تسنیم نشان می‌دهد که پس از صدور بیانیه دولت هند در روز 24 فروردین که در آن  به شهروندانش توصیه کرد که با توجه «به شرایط حاکم بر منطقه» تا اطلاع ثانوی از سفر به ایران و اسرائیل خودداری کنند. بعید است که ناشران هندی بتوانند خود را به نمایشگاه کتاب تهران برسانند. پیگیری‌های دوطرف تا این لحظه به نتیجه‌ای ختم نشده است.

نگاهی به سالن رایت نمایشگاه کتاب دهلی/ رایت سنتر دهلی چه قابلیت هایی برای نشر ایران دارد؟

وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مذاکره با وزارت فرهنگ هند پیگیر حضور ناشران این کشور در نمایشگاه کتاب تهران است،‌  یاسر احمدوند رئیس نمایشگاه کتاب تهران و معاون فرهنگی وزرات ارشاد در گفت‌وگو با تسنیم ضمن تایید این پیگیری‌ها گفت: نتیجه این پیگیری‌ها به زودی اعلام می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتشارات جمکران با ۵۰۰ عنوان به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • نشر آموت با ۱۸۰ عنوان به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • عرضه ۳ اثر از سوره مهر یزد در نمایشگاه کتاب
  • اخراج سفیر ایتالیا از نمایشگاه کتاب به دلیل اعتراض به جنگ غزه
  • بازی برای کودکان خیلی مهم است اما جایگاه ادبیات هم حفظ شود
  • «یمن» به جای «هند» مهمان ویژه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد
  • ۳ نمایشنامه جدید در نمایشگاه کتاب
  • یمن مهمان ویژه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد
  • یمن مهمان ویژه سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران خواهد بود
  • هندی‌ها به نمایشگاه کتاب تهران نمی‌آیند؟