Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس مدیرکل کتابخانه های عمومی استان فارس با یادآوری آغاز هفته کتاب و کتابخوانی، از اجرای بیش از ۱۳۰۰ برنامه ویژه هفته کتاب و کتابخوانی در این استان و ۴۰ ویژه برنامه در شیراز خبر داد.

روح الله منوچهری عصر شنبه، هجدهم آبان در یک نشست خبری، سفیر کتاب را از برنامه های مهم هفته کتاب و کتابخوانی اعلام و اضافه کرد: هدف این طرح تسهیل دسترسی به کتاب برای عشایر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه زیارت قبور شهدا و جشن کتاب از دیگر برنامه های این هفته خواهد بود، از اجرای برنامه های کتابخوانی ویژه زندانیان، پاکبانان و باغبانان، فرهیختگان، هنرمندان و دیگر گروه های جامعه خبر داد.

به گفته منوچهری، اجرای همایش های خیرین خیرین در شهرستانهای آباده، اقلید، بوانات و خرمبید و آغاز عملیات اجرایی ساخت یا افتتاح کتابخانه در نقاط مختلف استان فارس، از دیگر برنامه های این هفته است.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز نیز به تشریح برنامه های این سازمان در هفته کتاب  کتابخوانی خبر داد و گفت: این برنامه ها طی روزهای ۲۴ تا ۳۰ آبان اجرا می شود.

ابراهیم گشتاسبی راد گفت: فعالیت های خوبی تحت عنوان آتشنشانان کتابخوان، روشندلان کتابخوان، سالمندان کتابخوان و کودکان کتابخوان انجام شد. این هفته هم با بودجه ی بیش از ۷۷ میلیون تومانی برنامه هایی در نظر گرفته شده است.

او خاطرنشان کرد: راه اندازی کتابخانه ی ورزش و اندیشه در کانون کشتی گیران، اجرای برنامه های «پابه پای کتاب» در پیاده راه سلامت و «چرخ خورشید» در آرامگاه های حافظ و سعدی و کتابخانه ی عبدالله خفیف ازفعالیت های شهرداری شیراز به مناسبت هفته ی کتاب و کتابخوانی است.

به گفته گشتاسبی راد، رکاب زنی نمادین دوچرخه سواران حرفه ای در فواصل سه کتابخانه ی تاریخی شیراز و عضویت پنج قهرمان ملی دوچرخه سواری در شبکه ورزشکاران دوستدار کتاب، اجرای نمایش هایی با موضوع کتابخوانی با عنوان « همای مهربانی»، آغاز به کار شبکه تاکسیرانان دوستدار کتاب، مسابقه ی فراگیر« یار مهربان شیراز» و قدردانی از نویسندگا ن شیراز، رونمایی از کتاب «زنان نامدار شیراز»، در درازای هفته ی کتاب و کتابخوانی اشاره کرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس نیز با بیان اینکه این استان گامهای بلندی را برای به دست آوردن پایتختی کتاب برداشته است، گفت: در طول این چند سال شیراز به عنوان نامزد اصلی یا ۵ شهر برتر در حوزه کتاب و کتابخوانی و ترویج کتاب معرفی شد؛ سال گذشته هم که به حمدلله با همکاری همه دستگاه ها ۴ شهر و روستا از استان فارس به عنوان شهر و روستای برتر دوستدار کتاب انتخاب شد.

صابر سهرابی با بیان اینکه امسال فارس به شکل جدی برای کسب عنوان پایتختی کتاب ایران تلاش خواهد کرد، به تشریح برنامه های هفته کتاب و کتابخوانی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در این استان پرداخت.

سهرابی گفت: طی ۶ ماه اول امسال، بالغ بر ۲۲ هزار جلد کتاب در مدارس استان خصوصا مناطق محروم توزیع شده است و امیدواریم این تعداد تا پایان سال ۲ برابر شود.

به گزارش ایسنا، در پایان این نشست خبری، پوستر هفته کتاب و کتابخوانی با عنوان حال خوش خواندن، رونمایی شد.

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۳۶۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکانات جدید رفت‌وآمد به نمایشگاه کتاب | «مشاور کتاب» در کنار بازدیدکنندگان

همشهری آنلاین_ آزاده سلطانی: سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مصلای امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد. در همین زمینه نشست خبری این رویداد ۱۶ اردیبهشت‌ماه با حضور یاسر احمدوند و علی رمضانی رئیس و قائم‌مقام این رویداد فرهنگی در مصلای امام خمینی (ره) برگزار شد. در ادامه به نکات مهم این نشست اشاره می کنیم.

***

یاسر احمدوند با اشاره به شعار سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه کتاب تهران؛ «بخوانیم و بسازیم» گفت: این نمایشگاه به‌عنوان بزرگترین اجتماع فرهنگی مردم ایران، حول محور و موضوع دانش و آگاهی و کتاب شکل می‌گیرد که با اهتمام دستگاه‌ها و نهادهای مختلف در سطح ملی و شهر تهران برگزار می‌شود. امیدواریم نمایشگاه کتاب تهران ۱۴۰۳ به نقطه عطفی در ارتقاء دانش و پیشرفت حوزه کتاب و کتابخوانی در کشور تبدیل شود. نمایشگاه بعد از ۳۵ دوره به قوام و جایگاه ویژه‌ای در خانواده‌های ایرانی رسیده است؛ از خانواده‌ها برای حضور در نمایشگاه و استفاده از آثار ناشران و برنامه‌های فرهنگی دعوت می‌کنم.

برنامه‌های ویژه برای «غزه»

وی به برنامه‌های فرهنگی نمایشگاه اشاره کرد و گفت: برنامه‌های ویژه برای «غزه» و فلسطین با هدف پاسداشت مقاومت مردم غزه پیش‌بینی و برنامه مختلفی با حضور چهره‌های فرهنگی و اصحاب قلم و تقدیر از نویسندگان و مترجمان حوزه فلسطین تدارک دیده شده است.

بزرگداشت مقام دختران ایران

احمدوند در ادامه به دیگر برنامه متمایز امسال نمایشگاه کتاب اشاره کرده و گفت: به‌مناسبت همزمانی دهه کرامت با نمایشگاه کتاب تهران نیز ویژه‌برنامه «بزرگداشت مقام دختران ایران» برگزار خواهد شد.

افزایش حضور مجازی و فیزیکی ناشران در نمایشگاه

رئیس سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران به حضور گسترده ناشران در دو بخش مجازی و فیزیکی نمایشگاه اشاره و بیان کرد: نمایشگاه در دو بخش حضوری و مجازی امسال هم استمرار دارد و تعداد قابل توجهی از ناشران علاوه بر بخش مجازی در بخش حضوری، کتاب‌های خود را عرضه می‌کنند. با توجه به هماهنگی با شرکت ملی پُست، ارسال بسته‌ها با شرایط مطلوبی انجام خواهد شد. حضور کتابفروشان با رفع نواقص نمایشگاه سال گذشته، امسال ادامه دارد. پیش‌بینی می‌کنیم حجم مراجعه و استقبال از نمایشگاه نسبت به سال گذشته بیشتر باشد؛ بنابراین تقاضا داریم مردم حضور خود را در روزهای مختلف، به‌ویژه روزهای آغازین تقسیم کنند تا کمر با تراکم روبه‌رو باشیم.

رویداد نشر ایران

احمدوند درباره ویژه برنامه «رویداد نشر ایران» در نمایشگاه کتاب تهران افزود: میزبان برنامه‌ای با عنوان «رویداد نشر ایران» در روزهای ۲۴ تا ۲۶ اردیبهشت در بخش خارجی خواهیم بود که با هدف معرفی ظرفیت نشر ایران به کارگزاران منطقه‌ای است. ۲۰ کشور از ناشران و کارگزاران ادبی در این رویداد حضور دارند. بازدید از مراکز چاپ و فروش کتاب و مراکز مختلف خواهند داشت و می‌تواند شروع ارتباط با نشر بین‌الملل باشد.

****

امکانات جدید رفت‌وآمد بازدیدکنندگان

در ادامه این نشست، علی رمضانی، قائم مقام سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه کتاب تهران با بیان اینکه امسال بیش از ۷۰ دستگاه مختلف در برگزاری نمایشگاه مشارکت دارند، گفت: شهرداری، نیروی انتظامی، شرکت پست، مجموعه مصلا، بانک ملی ایران و سایر نهادها که در حال فعالیت هستند تا مجموعه نمایشگاه خدمات بهتری به مردم ارایه بدهند. همه ناشران، سومین سال پیاپی در فضای مسقف جانمایی شدند و در بخش ناشران دانشگاهی، آموزشی و کودک افزایش فضا داشتیم. هم چنین در خصوص امکانات جدید رفت‌وآمد بازدیدکنندگان و پارکینگ، سه در جدید به مصلا اضافه شده که دو در برای ورود مردم و یک در برای ماشین پیش‌بینی شده است که شامل درهای ۲۱، ۱۱ و ۴ است؛ بنابراین از همه جهت‌های نمایشگاه ورود نفری و خودرویی داریم.

فعالیت «مشاور کتاب»

رمضانی درباره حضور فعالان رسانه در نمایشگاه کتاب تهران، گفت: ۲۷۵ خبرنگار، کارت ثابت و تعدادی نیز کارت روزانه دریافت می‌کنند؛ همچنین ۸۴ شهروندخبرنگار در نمایشگاه حضور دارند که امیدواریم از میان آن‌ها نیروهای مناسب جذب شوند. ۳۰ نماینده رسانه خارجی نیز ساماندهی شده‌اند. شبکه اجتماعی «بله» و «نشان» با دقت و جزییات بیشتری در جستجوی غرفه‌ها به کمک ناشران و مردم می‌آیند. مرکز پاسخگویی با حدود ۱۰۰ نفر، سوالات مردم درباره نمایشگاه مجازی و فیزیکی را با خط ارتباطی ۹۱۰۰۹۸۹۸ پاسخ می‌دهند؛ همچنین ۱۲۰ نفر، نقشه توزیع می‌کنند. «مشاور کتاب» در بخش شبستان و کودک و نوجوان برای مشاوره بهتر به بازدیدکنندگان پیش‌بینی شده است.

عشایر دوستدار کتاب در نمایشگاه

رمضانی درباره حضور ناشران دیجیتال و پایتخت کتاب ایران و روستاها و عشایر دوستدار کتاب در نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ بیان کرد: ناشران دیجیتال در رواق دوم شرقی با چینش متناسب و فضای بیشتر جانمایی شده‌اند. رمضانی‌درباره حضور پایتخت کتاب ایران و روستاها و عشایر دوستدار کتاب در نمایشگاه ۱۴۰۳ بیان کرد: برنامه مفصل ترتیب شده است.

یمن، میهمان ویژه

احمدوند درباره تعاملات بین‌المللی نمایشگاه کتاب تهران عنوان کرد: هند، به‌دلیل روابط گسترده فرهنگی و سابقه دیرینه تمدنی بین دو ملت ایران و هند، این کشور، به‌عنوان مهمان ویژه نمایشگاه، انتخاب و اعلام شد. به‌رغم اینکه شاید مطلوب حوزه حکمرانی در کشور هند هم نباشد اما تلاش کردیم با جامعه فرهنگی و فرهنگیان هند، روابط فرهنگی، توسعه پیدا کند. گروهی از هند از فروردین‌ماه در مصلی حاضر شدند و جزییات حضور بررسی و قطعی شد، بعد از حمله رژیم صهیونسیتی به کنسلوگری سفارت ایران و بعد از آن پاسخ ایران، بیانیه‌ای صادر شد که امکان حضور اتباع هند در ایران ممنوع شد، در این زمینه سفیر هند مهلت خواست که مسئله حل شود. به‌رغم تلاش‌ها، محدودیت و ممنوعیت رفع نشد و در فرصت اندک، کشور یمن به‌عنوان کشور میهمان ویژه اعلام شد. تلاش و تدابیر حداکثری انجام شد، اما اتفاقات، خارج از پیش‌بینی هر کسی بود. ان‌شاالله که یمن برنامه‌های فرهنگی خوب و گسترده‌ای خواهد داشت.

کد خبر 849584 برچسب‌ها کتاب - نویسندگان و پدید آورندگان نمایشگاه

دیگر خبرها

  • امکانات جدید رفت‌وآمد به نمایشگاه کتاب | «مشاور کتاب» در کنار بازدیدکنندگان
  • برنامه‌های کانون در سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران اعلام شد
  • شست‌وشوی عقل به واسطه کتاب انجام می‌شود
  • حمامی که کافه کتاب شد
  • ۶۶۱ نفر در جشنواره کتابخوانی عشایر اردبیل نام‌نویسی کردند
  • اجرای بیش از ۱۱۵۸ کیلومتر شبکه گاز در فارس
  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • سند راهبردی شیراز سومین حرم اهل بیت(ع) رونمایی می‌شود
  • سیستان‌وبلوچستان، فارس و تهران رکوددار بیشترین تعداد حوادث ترافیکی در کشور
  • آیین گرامیداشت مقام پیشوای ششم شیعیان در شیراز برگزار شد