Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، حسین مدرس خیابانی با اشاره به فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه یکی از راه‌های رونق تولید جلوگیری از واردات زائد، بی رویه و کالاهای دارای ساخت داخل است، افزود: سخنان مقام معظم رهبری در این مورد حجت را بر همه تمام کرده است.

وی همچنین اظهارداشت: متن مصوبه ای طی هفته گذشته در شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران سه قوه به جهت لبیک گفتن به فرمایشات مقام معظم رهبری تمدید شد که امکان ادامه ممنوعیت ورود کالاهای غیر ضرور و اقلام دارای زمینه توان تولید داخل را بیش از پیش در کشور فراهم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی گفت: این وزارتخانه مطابق مصوبه مزبور مکلف شده که نسبت به ممنوعیت این دو گرو کالاهایی یعنی اقلام غیر ضروری و دارای توان ساخت داخل اقدام کند.

وی در ادامه افزود: طبق این مصوبه ورود یک هزار و 650 ردیف تعرفه کالاها به کشور ممنوع شده است.

مدرس خیابانی با اشاره به اینکه حجم واردات کالاها به خصوص در بخش مصرفی کاهش چشمگیری داشته است، اظهارداشت: خوشبختانه با اجرای این مصوبه بخش های تولیدی کشور هم با یک توان مضاعف نسبت به افزایش ظرفیت تولید که بتوانند قطع وابستگی داشته باشند وهم فرصت پیدا خواهند کرد که کیفیت کالاهای خود را ارتقا بخشند.

وی ادامه داد: بطورکلی موقعیت و جهش خوبی برای رونق و شکوفایی تولید در مملکت ایجاد شده و بدون شک لیست ممنوعیت واردات کالاها گسترش پیدا خواهد کرد.

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی گفت: واردات کالا به کشور از این پس معطوف به دو گروه اول واردات کالاهای ضروری و راهبردی مربوط به سفره مردم و دوم قطعات، مواد اولیه و تجهیزات مورد نیاز واحدهای تولیدی خواهد بود بنابراین خارج از این دو گروه واردات کالا نخواهیم داشت.

وی همچنین در خصوص اینکه برخی ها معتقدند تولید باید رقابت پذیر باشد یعنی اجازه دهید کالا از خارج واردات شود تا بتوان توان رقابت پذیری تولید داخل را در کشور تقویت کرد در غیر این صورت یک فضای انحصاری، غیر رقابتی و گلخانه ای برای واحدهای تولیدی ایجاد خواهد شد، افزود: بطورکلی با این نظر مخالف است چون در بسیاری از حوزه ها هیچ کدام از شرایط و شاخصه های بخش تولید و حتی شاخصه های بخش تجارت کشور شرایط برابری با بقیه دنیا ندارد از اینرو باید یک حفاظت و مراقبتی در خصوص تولید داخل انجام شود.

مدرس خیابانی ادامه داد: بدون شک با فرمایشات اخیر رهبر انقلاب و مصوبه سران قوا بحث ممنوعیت ورود کالاهای غیر ضرور و اقلام دارای تولید داخل بیش از پیش در وزارت صمت مورد توجه خواهد بود و در عین حال مراقبت می شود خارج از این موضوع وارداتی صورت نگیرد.

وی تصریح کرد: امروز بهترین فرصت برای بخش تولید کشور است که به لحاظ کمی و کیفی با بیشترین جهش ممکن مواجه شود چون شرایط فعلی واردات به سبب قیمت ارز توجیه پذیری کمتری داشته و در ضمن یک هزار و 650 قلم کالا با ممنوعیت واردات مواجه شده است.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۳۶۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد

بر اساس مصوبه هیئت وزیران برنج و روغن خام در فهرست کالاهای مشمول ارز ۲۸۵۰۰ تومانی قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بر اساس اصلاحیه مصوبه هیئت وزیران برنج و روغن به فهرست کالاهای مشمول دریافت ارز ترجیحی ۲۸۵۰۰ تومانی در سال ۱۴۰۳ اضافه شد.

در فهرست قبلی انواع گوشت تازه یا سرد کرده گوساله و گوسفند، گندم معمولی، جو، ذرت دامی، دانه سویا، دانه کلز، دانه پنبه، دانه آفتابگردان برای روغن کشی، دانه گلرنک، شکر تصفیه شده، کنجاله سویا، کنجاله پنبه، کنجاله آفتابگردان، کنجاله کلزا، کنجاله گلرنگ، کود سوپرفسفات، کود کلریدو پتاسیم، کود سولفات پتاسیم، فسفات دی آمینیوم، مولدهای دام و طیور آبزیان و مواد ژنتیکی مشمول دریافت ارز ترجیحی برای سال ۱۴۰۳ اعلام شد.

در فهرست قبلی برنج و روغن از فهرست کالاهای مشمول ارز ترجیحی حذف شده بود که با پیگیری مسئولان وزارتخانه جهاد کشاورزی دوباره مشمول ارز ۲۸۵۰۰ تومانی شد.

بنا بر آمار گمرک جمهوری اسلامی سالانه ۱۴ تا ۱۶ میلیارد دلار به واردات کالاهای اساسی اختصاص می‌یابد.

کارشناس کشاورزی ابراهیم مرادزاده می‌گوید که واردات این دو محصول با ارز ارزان باعث تعادل قیمت آنها در بازار می‌شود که اختصاص ارز گران‌تر امکان داشت قیمت‌ها را در بازار بالاتر ببرد.

کشور سالانه حدود یک میلیون تن برنج وارد می‌کند و ۹۰ درصد نیاز روغن را از طریق واردات تأمین می‌کند.

کد خبر 751015

دیگر خبرها

  • حمایت از کارآفرینان و بخش خصوصی برای تحقق جهش تولید
  • حمایت از کارآفرینان و بخش خصوصی استان برای تحقق جهش تولید
  • واردات کالا بهانه است؛ هدف اصلی خروج ارز از کشور است
  • بیلبورد‌های شهرداری تهران در حمایت از خرید اتوبوس از چین
  • سانحه جنجالی برای X۵۵؛ کاهش کیفیت و گرانی خودروهای تولید داخل‌ + فیلم
  • باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود
  • افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست
  • رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا: ۲۶۵۰۰ خودرو در انبارهای غیررسمی پیدا کردیم / مسئولان از خودروهای شوتی حمایت می‌کنند
  • ۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد
  • دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم