Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،  زندگی در شهر‌های مدرن می‌تواند عوارض جانبی ناخواسته‌ای داشته باشد. یکی از این عوارض جانبی، آلودگی هوا است. حتی اگر تصمیم بگیرید در روز‌های آلوده به بیرون از منزل نروید، این آلودگی می‌تواند به فضای داخل خانه هم سرایت کند. کمبود جریان هوا باعث می‌شود آلودگی هوا در محیط داخلی باقی بماند و مشکلات بهداشتی مانند آسم ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از طرفی مبلمان مدرن، مصالح ساختمانی مصنوعی و حتی فرش خانه شما ممکن است مواد شیمیایی بیشتری از آنچه انتظار می‌رود داشته باشد. این مواد شیمیایی می‌توانند تا ۹۰ درصد آلودگی هوا در محیط داخلی را تشکیل دهند.

در سال ۱۹۸۹، ناسا کشف کرد که گیاهان خانگی می‌توانند سموم مضر را از هوا به ویژه در فضا‌های محصور شده با جریان هوا کم جذب کنند، این مطالعه مبنای مطالعات جدیدتری در مورد گیاهان و توانایی آن‌ها در این زمینه بوده است. در حالی که گیاهان نسبت به دستگاه تصفیه هوا قدرت کمتری دارند، اما طبیعی تر، مقرون به صرفه‌تر و دارای خواص درمانی کم عوارض تری هستند.

گیاهان همچنین موجب افزایش خلق و خو و بهره وری، بهبود قدرت حافظه می‌شوند و استرس و خستگی را کاهش می‌دهند. ناسا نگه داری دو یا سه گیاه را در گلدان‌های ۸ تا ۱۰ اینچی برای هر ۱۰۰ فوت مربع در فضای بسته منازل را توصیه می‌کند.

بعضی از گیاهان نسبت به سایرین در حذف برخی مواد شیمیایی کارآمدتر هستند. در ادامه با برخی از گیاهانی که برای تصفیه هوای خانه‌ها توصیه شده اند اشاره می‌کنیم.

گیاهان عنکبوتی (Chlorophytum comosum)

گیاهان عنکبوتی که به عنوان گیاهان تصفیه کننده هوا شناخته می‌شوند به سرعت رشد می‌کنند و در سبد‌های حلق آویز به خصوص در فضای کاری بسیار عالی به نظر می‌رسند. این گیاهان گیاهان عنکبوتی بیش از ۲۰۰ گونه دارند و برای کودکان بی خطر هستند. این گیاهان در از بین بردن آلودگی‌های فرمالدئید و زایلن موثر هستند.

بیشتر بخوانید: خوردنی‌هایی که در هوای سرد، بدنتان را گرم نگه می‌دارند

گل داوودی (Chrysanthemum morifolium)

گل‌های داودی‌های در بالاترین رتبه برای تصفیه هوا قرار دارند. نشان داده شده است که آن‌ها حتی سموم معمول و آمونیاک را هم از بین می‌برند. این گیاه ترکیات سمی نظیر فرمالدئید، زایلن، بنزن و آمونیاک را از بین می‌برد.

Ficus elastic

این گیاهان زیبا قادرند آلودگی‌های مونوکسید کربن، فرمالدئید، تری کلر اتیلن و موارد دیگر را از فضای داخلی خانه کاملا پاک کنند.

 سانسِوِریا (گیاه ماری)

این گیاه یکی از بهترین گیاهان تصفیه‌کننده‌ی فرمالدئید است. فرمالدئید در مواد تمیزکننده، دستمال توالت، دستمال کاغذی، و محصولات بهداشت فردی استفاده می‌شود. از طرفی این گیاه شب‌ها دی‌اکسیدکربن را جذب کند و اکسیژن می‌سازد.

انتهای پیام/

بهترین گیاهان برای تصفیه هوای درون خانه ها را بشناسید

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار علمی اخبار پزشکی اخبار سلامت آلودگی هوا گیاهان تصفیه کننده هوا گیاهان آپارتمانی بیماری تنفسی آسم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۳۷۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزوده شدن ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس

علی جان صادق‌پور با اشاره به عملکرد این شرکت در توسعه طرح‌های فاضلاب طی دو سال اخیر گفت: بالغ بر ۲۸ هزار متر مکعب در شبانه‌روز به ظرفیت تصفیه‌خانه‌ها و بیش از ۸۰ هزارمتر به خطوط انتقال و شبکه‌های جمع‌آوری فاضلاب اضافه شده است.

او با بیان اینکه وزارت نیرو برنامه‌های خود در بخش فاضلاب را مبتنی بر افزایش سرانه بهره‌مندی از سامانه‌های جمع‌آوری و دفع بهداشتی فاضلاب شهری و روستایی تدوین کرده است، افزود: بر همین اساس در دو سال گذشته گام‌های بسیار بلندی در حوزه بهره‌مندی مردم استان از خدمات زیست محیطی فاضلاب برداشته شده است.

صادق‌پور تصریح کرد: یکی از سیاست‌های کلان شرکت آبفا استان فارس، افزایش سرانه بهره‌مندی جوامع شهری و روستایی استان از خدمات جمع‌آوری و دفع بهداشتی فاضلاب بود که در این راستا اقدامات مطلوبی نیز صورت پذیرفت.

مدیرعامل شرکت آبفا فارس علاوه بر اجرای طرح‌های توسعه‌ای، مرمت و نگهداری تأسیسات و همچنین ارتقای بهره‌وری آنها را از دیگر اهداف شرکت آبفا فارس در دو سال گذشته عنوان کرد و افزود: با کار کارشناسی مداوم در تأسیسات فاضلاب، بهره‌وری در بخش‌های مختلف ارتقا داده شد.

او ادامه داد: علاوه بر ارتقای کیفیت تصفیه‌خانه‌های موجود، تسریع در عملیات اجرا و بهره‌برداری از طرح‌ها و پروژه‌های ناتمام فاضلاب از مهم‌ترین اولویت‌های شرکت طی دو سال گذشته بوده است. همچنین جذب سرمایه گذار و انعقاد تفاهم نامه همکاری با بخش خصوصی و صنایع محلی در شهرستان‌های فارس به منظور اجرای طرح‌های جدید فاضلاب و همینطور فروش پساب تصفیه خانه‌های فاضلاب را نیز می‌توان به عنوان گام‌های قابل توجهی در راستای گسترش سطح بهره‌مندی مردم فارس از خدمات دفع بهداشتی فاضلاب و ارتقای بهداشت عمومی شهر‌ها و روستا‌های منتفع نام برد.

صادق‌پور اضافه کرد: طی دوسال گذشته تعداد ۵ تصفیه‌خانه فاضلاب، شامل تصفیه‌خانه فاضلاب شهر‌های کازرون و آباده و تصفیه‌خانه‌های فاضلاب روستا‌های امیر آباد کافتر و شهر میان در شهرستان اقلید و همچنین پکیج تصفیه فاضلاب روستای شهیدآباد شهرستان خرم‌بید در مدار بهره‌برداری قرار گرفته است.

رئیس هیئت مدیره شرکت آبفا استان فارس اضافه کرد: با گشایش این تصفیه‌خانه‌ها ۲۷هزار و ۱۰۰ متر مکعب به ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب شهری و ۹۱۰ متر مکعب در شبانه‌روز به ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب روستایی اضافه شده است.

او با بیان اینکه در همین بازه زمانی افزون بر ۸۰ هزار متر خطوط انتقال و شبکه جمع‌آوری فاضلاب نیز در شهر‌ها و روستا‌های استان اجرا شده است، افزود: تصفیه‌خانه، خطوط انتقال و شبکه جمع‌آوری فاضلاب شهر داراب نیز در آینده‌ای نزدیک گشایش خواهد یافت.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • شرنگ شیرابه در کام خزر
  • شرنگ شیرابه در کام خزر/ میلیون‌ها مسافر به شوق شنا از راه می‌رسند
  • میمند ۲ هزار هکتار گل محمدی زیرکشت دارد/وجود ۳۶۰ گونه گیاه دارویی
  • بوی خوش گیاهان بهاری درسفره گروسی‌ها/۱۳۵ نوع گیاه خوراکی در بیجار
  • افزوده شدن ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس
  • گیاهان خوراکی خودرو؛ گنجینه‌ای ارزشمند در چهارمحال و بخیاری
  • تنوع کشت گیاهان دارویی رونق‌بخش اقتصاد در کردستان
  • یک سفر خبری خوشمزه!
  • تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت
  • به صدا درآمدن زنگ خطر انقراض ۵۰ گونه گیاه دارویی وخوراکی درآذربایجان غربی