Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان جهادکشاورزی استان هرمزگان با اشاره به اینکه صنایع فرآوری مواد غذایی و بسته بندی فرصتی مهم برای سرمایه گذاری و اشتغال در این استان می باشد، گفت: صنایع فرآوری بخش کشاورزی نقش بسیار مهمی در اقتصاد ملی دارد و از ارکان مهم تولیدی در این بخش بوده که باعث کاهش ضایعات محصولات کشاورزی خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان ؛  علی باقرزاده همایی با اشاره به اینکه استان هرمزگان، شرایط مناسب جوی و زمین های مناسب جهت تولیدات محصولات باغی و زراعی در فصل زمستان را دارا است و همچنین در زمینه تولیدات زراعی سیستم های مدرن گلخانه ایی با محصولات خیار،گوجه فرنگی و انواع فلفل و بادمجان در کشور پیشرو می باشد، اظهار کرد: اولویت اصلی صنایع تبدیلی در شهرستان های رودان،میناب ، حاجی اباد و بندرعباس که قطب کشاورزی استان بوده ایجاد و گسترش واحدهای بسته بندی و فراوری محصولات زراعی ، باغی و همچنین سردخانه های نگهداری می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین افزود: جذب سرمایه گذار جهت صنایع تبدیلی و غذایی با هدف صادرات محصولات از اولویت های مهم در بخش کشاورزی می باشد.

رییس سازمان جهادکشاورزی استان هرمزگان در ادامه ایجاد ارتباط تنگاتنگ بین صنعت و کشاورزی، جذب محصولات کشاورزی مازاد وتنظیم بازار، نگهداری محصولات کشاورزی، کمک به افزایش صادرات غیر نفتی، ارتقای ارزش افزوده و بهره وری تولیدات کشاورزی، ایجاد اشتغال پایدارو ایجاد انگیزه کافی برای تولید کنندگان جهت ادامه تولید و عرضه محصولات کشاورزی را از مهمترین اهداف توسعه صنایع تبدیلی وغذایی اعلام داشت.

باقرزاده در خصوص وضعیت موجود صنایع تبدیلی و غذایی استان هرمزگان گفت: در بخش باغی 37 واحد فعال با ظرفیت جذب ماده خام 96 هزار تن و در بخش زراعی 31 واحد بسته بندی و فرآوری با ظرفیت 240 هزار تن و در مجموع برای 1400نفر به طور مستقیم ایجاد اشتغال شده است.

وی در ادامه اظهار داشت: 19 واحد صنایع دام و طیور و 38 واحد صنایع شیلاتی با ظرفیت جذب 565 هزار تن ماده خام در استان فعال می باشد، 14 واحد سردخانه مستقل به همراه سردخانه های مکمل واحدهای تولیدی با ظرفیت 40 هزار تن در استان وجود دارند.

این مسوول با بیان اینکه شناسایی زمینه های سرمایه گذاری و بستر سازی جهت جذب سرمایه گذاران از طریق جانمایی شهرک های صنعتی شیلاتی و صنایع تبدیلی در حال انجام می باشد، افزود: تأمین نقدینگی مورد نیاز،کوتاه شدن فرآیند صدور مجوزها و پروانه ها، همکاری با مرکزخدمات سرمایه گذاری، شناسایی و احصاء توسعه زمینه های سرمایه گذاری در کسب و کار کشاورزی با جدیت دنبال می شود.

باقرزاده در ادامه به پروانه های بهره برداری صنایع تبدیلی و غذایی در این استان اشاره کرد و اظهار کرد: تعداد 141 پروانه بهره برداری با 2 میلیارد و 380 میلیون ریال سرمایه گذاری و 3 هزار و 240 نفر اشتغالزایی برای صنایع تبدیلی و غذایی در استان هرمزگان صادر شده است.

وی همچنین در خصوص صادرات محصولات صنایع تبدیلی بیان داشت:  محصولاتی ازقبیل پای مرغ ، ماهی، میگو پرورشی، ماهی یال اسبی، ماهی تجاری، ماهی صنعتی و میگو، خرما، گوجه فرنگی، فرآوردههای کنجدی ، ترشیجات و شوریجات و محصولات گلخانه ای از استان هرمزگان به کشورهای چین، کویت ، روسیه ، افغانستان، هند ، امارات، عمان ، کانادا، ترکیه، ارمنستان صادر می شود.

رییس سازمان جهادکشاورزی استان هرمزگان تصریح کرد: میزان صادرات محصولات صنایع تبدیلی در سال گذشته 8 هزار و 635 با ارزش دلاری 19 میلیون دلار می باشد.

باقرزاده در خصوص وضعیت مجوزهای صادره صنایع تبدیلی و غذایی گفت: از تعداد 411 مجوز صادر شده ، 120 مجوز تاسیس آماده اجرا بوده که به اعتباری بالغ بر 350 میلیارد ریال نیاز است و از اعتبارات تبصره ماده 18 تامین می شود.

وی با بیان اینکه  برای 12 واحد از 40 واحد در دست اجرا تسهیلات سرمایه ایی به میزان 850 میلیارد ریال مصوب شده است، اظهار کرد: این تسهیلات در حال پرداخت اقساط و مراحل پایانی پروژه در حال انجام می باشد.

رییس سازمان جهادکشاورزی هرمزگان به اهمیت اجرای برنامه های صنایع تبدیلی وکشاورزی و غذایی اشاره کرد و خاطرنشان کرد: فرهنگسازی و هدایت سرمایه گذاران جهت سرمایه گذاری و اخذ مجوز  تاسیس بر اساس اولویت تعیین شده،  افزایش ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی و کاهش ضایعات ،  نظارت بر واحدهای در حال ساخت ، پیگیری جذب اعتبار جدید و معرفی متقاضیان جدید ، ساماندهی قانون تمرکز جهت انتقال پرونده های سازمان صنایع از اولویتهای برنامه اجرایی صنایع کشاورزی و تبدیلی و غذایی می باشد.

باقرزاده با بیان اینکه با جدیت به دنبال پیگیری مشکلات واحدهای تولیدی جهت افزایش صادرات صنایع تبدیلی و غذایی هستیم،  خاطرنشان کرد: مشکلاتی مربوط به ایجاد واحد، روند تولید و بازاریابی محصولات صادراتی وجود داشته که با همکاری سایر دستگاههای متولی دیگر نیز در حال مرتفع شدن است.

وی طرحهای اولویت دار جهت صدور مجوز بخش صنایع شیلاتی و تبدیلی را شامل بسته بندی و فرآوری صیفی جات و سبزیجات، بسته بندی خرما، مرکبات و سردخانه بالای صفر، سردخانه زیرصفر وبالای صفر با اتمسفر کنترل شده ، انواع فرآورده های گوشتی و بسته بندی گوشت و سردخانه زیرصفر، فرآورده جدید شیلاتی ( خمیر ماهی، فیش برگر) ، کنسرو ماهی ساردین، میگو و صدف، مدرن کردن خط تولید واحدهای عمل آوری ماهی و میگو ، خوراک آبزیان و ماهی خشک خوراکی معرفی کرد و افزود: این طرح ها مربوط به  شهرستانهای حاجی آباد، بندرعباس، رودان، میناب ، بستک، جاسک ، بندرلنگه، سیریک و قشم می باشند.

رییس سازمان جهادکشاورزی هرمزگان در پایان ابراز داشت: تعداد 68طرح با مبلغ 2 میلیارد و 860 میلیون ریال از محل تسهیلات صندوق توسعه ملی، اشتغال پایدار روستایی و تبصره 18 در سال جاری به بانکهای عامل معرفی شده است.

 

بیشتر بخوانید: توسعه کشت های گلخانه ای در توکهور-هشتبندی معرفی محصولات صادراتی کشاورزی هرمزگان به خریداران جهانی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اشتغال بخش کشاورزی سرمایه گذاری محصولات کشاورزی هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۳۹۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوار‌ها در سال ۱۴۰۲

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، شعب این بانک در سال 1402 به منظور مشارکت در تامین پروتئین حیوانی سبد غذایی خانوارها در سراسر کشور، بالغ بر 140 هزار فقره تسهیلات به واحدهای پرورش دام، طیور و آبزیان و همچنین کشتارگاه ها، کارخانجات خوراک دام و صنایع عمل آوری، فرآوری، انجماد و بسته بندی محصولات گوشتی پرداخت کرده اند.

بر اساس این گزارش، از مجموع 306 هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداختی فوق الذکر در مقطع یادشده ، بالغ بر 148 هزار میلیارد ریال در راستای تامین مالی واحدهای پرورش دام سبک و سنگین، نزدیک به 110 هزار میلیارد ریال برای احداث و راه اندازی مزارع پرورش طیور گوشتی، حدود 14 هزار میلیارد ریال در حمایت از پرورش آبزیان و 34 هزار میلیارد ریال به منظور ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی مرتبط با گوشت و فرآورده های گوشتی پرداخت شده است.

شایان ذکر است، بانک کشاورزی حمایت از زنجیره تولید و تامین گوشت با هدف تحکیم پایه های امنیت غذایی کشور را یکی از مهمترین اهداف خود می داند و با پرداخت تسهیلات متنوع در تمام مراحل زنجیره تامین، شامل تولید علوفه و خوراک دام تا احداث دامداری ها، مرغداری ها و استخرهای پرورش ماهی، راه اندازی واحد های پرورش ماهی در قفس، احداث کشتارگاه ها و واحدهای فرآوری محصولات گوشتی، صنایع تبدیلی و تکمیلی، تامین ماشین آلات مورد نیاز واحدهای تولیدی، احداث واحدهای بسته بندی و نهایتا حمل و توزیع، از فعالان این حوزه و تامین پروتئین حیوانی در سبد غذایی خانوارها حمایت می کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • گیلان قطب صنایع غذایی در کشور
  • افتتاح نخستین طرح صنعتی گیلان در سال جهش تولید
  • حضور ۱۰ شرکت تولیدی کشاورزی مازندران در نمایشگاه اکسپو
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امضای تفاهم نامه های همکاری است
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امضای تفاهم نامه است
  • نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ فرصتی برای امضای تفاهم نامه‌های دوجانبه و چند جانبه است
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوار‌ها در سال ۱۴۰۲
  • تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور
  • گلستان با ۸۸ درصد تحقق الگوی کشت جزو استان‌های پیش ‌رو است