Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، بهراد پورمحمدی صبح یک‌شنبه در کارگروه اجتماعی فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده دامغان به میزبانی فرمانداری این شهر ضمن بیان اینکه ۲۰۰ دامغانی مبتلا به بیماری سالک هستند، ابراز داشت: آمار مبتلایان به این بیماری امسال نسبت به سال قبل افزایش انگشت‌شماری داشته و دو برابر شدن بیماران سالک شایعه‌ای بیش نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای مبارزه و درمان بیماری سالک به‌جز ارسال دارو از مرکز استان، ۵۰ میلیون تومان شبکه بهداشت و درمان دامغان نیز هزینه کرده است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان دامغان بابیان اینکه بیماری سالک به‌جز روستاهای شمالی بقیه در روستاهای جنوبی بیشترین شیوع را به خود اختصاص داده که تمام تلاش‌ها برریشه کنی این بیماری است، ابراز داشت: مسئولان دانشگاه علوم پزشکی سمنان و شهرستان دامغان نیز در این امر غفلت نکردند.

پورمحمدی روستاهای جنوب دامغان را بیشترین مراکز شیوع بیماری سالک ذکر کرد و افزود: برای مبارزه با این بیماری طرح‌های مختلفی شامل جلسات هماهنگی درون و برون بخشی، جلسات آموزشی، توزیع پلت آموزشی و نصب بنر از سوی شبکه بهداشت و درمان با همکاری بخشداری امیرآباد و دهیاری‌ها اجرا شد.

وی اضافه کرد: طرح مبارزه با بیماری سالک در مناطق شیوع آن از اردیبهشت تا پایان شهریور طی چهار مرحله با توزیع یک هزار و ۲۰۰ کیلوگرم طعمه آلوده به سم برای جوندگان اجرا شد که این طرح هرساله انجام می‌شود.

مدیر شبکه بهداشت و درمان دامغان بابیان اینکه شش هزار و ۸۰۰ خانوار آموزش‌های مبارزه با بیماری سالک را فراگرفتند، ابراز داشت: بیماری سالک قابل ریشه‌کنی نیست و امکان دارد آمار بیماران مبتلا هرسال کم یا زیاد شود اما ۳۵ درصد از بیماران مبتلابه سالک در دامغان به‌صورت کرایو تراپی درمانی (سرما درمانی) و آمپول گلو کانتیم تحت درمان واقع شدند.

پورمحمدی افزود: دامغان ۳۲ خانه بهداشت و ۱۱ مرکز جامع سلامت شهری و روستایی دارد که از این تعداد یک مرکز جامع سلامت روستایی در روستای فرات و هفت خانه بهداشت در روستاهای حسین‌آباد، خورزان، رشم، کوه زر، علیان، حسینان و شیمی در جنوب این شهرستان قرار دارد.

کد خبر 4767624

منبع: مهر

کلیدواژه: بیماری سالک دامغان دانشگاه علوم پزشكی سمنان یوم الله 13 آبان بوشهر زلزله راهپيمايي 13 آبان ایلام شهرکرد گرگان پدافند غیرعامل تئاتر کودک و نوجوان خطبه های نماز جمعه بیرجند شیراز قزوین مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۳۹۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

این نوع سردرد‌ها که به "سردرد‌های خوشه‌ای" معروف هستند، بسیار دردناک بوده و می‌توانند از ۱۵ دقیقه تا سه ساعت در هر بار طول بکشند. این مطالعه جدید نشان داد افرادی که به این نوع سردرد مبتلا هستند ممکن است بیش از سه برابر بیشتر در معرض سایر بیماری‌های پزشکی مانند بیماری قلبی یا اختلالات روانی قرار داشته باشند.

«کارولین ران»، نویسنده این مطالعه از مؤسسه کارولینسکا در استکهلم سوئد، می‌گوید: «در سرتاسر جهان، سردرد تأثیر بسیار منفی بر کیفیت زندگی افراد، هم از نظر اقتصادی و هم از نظر اجتماعی دارد.»

وی در ادامه می‌افزاید: «نتایج ما نشان می‌دهد که افراد مبتلا به سردرد خوشه‌ای با افزایش خطر ابتلاء به سایر بیماری‌ها مواجه هستند.»

این مطالعه شامل بیش از ۳۲۰۰ سوئدی ۱۶ تا ۶۴ ساله بود که سردرد‌های خوشه‌ای داشتند. بیشتر آن‌ها مرد بودند، زیرا مردان بیشتر در معرض سردرد‌های خوشه‌ای هستند. محققان آن گروه را با ۱۶۲۰۰ نفر بدون سردرد مقایسه کردند که از نظر سن، جنسیت و عوامل دیگر مشابه بودند.

محققان سوابق کاری افراد را بررسی کردند تا مشخص کنند که افراد چند روز در سال به دلیل بیماری و ناتوانی از کار غیبت می‌کنند.

یافته‌ها نشان داد افراد مبتلا به سردرد خوشه‌ای به طور متوسط ۶۳ روز به دلیل بیماری و ناتوانی غیبت از محل کار داشتند درحالیکه افراد بدون سردرد خوشه‌ای ۳۴ روز غیبت از محل کار داشتند.

به گفته محققان، حدود ۹۲ درصد از افرادی که سردرد‌های خوشه‌ای داشتند حداقل یک بیماری دیگر هم داشتند و حدود ۷۸ درصد از افرادی که سردرد خوشه‌ای نداشتند، دو بیماری دیگر داشتند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • شبکه‌های آزمایشگاهی حوزه بهداشت و درمان تشکیل می شود
  • احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • جلوگیری از توزیع مواد غذایی فاسد در مهریز
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست
  • نبود سالن ورزشی مشکل اصلی روستاهای دهستان الوندکوه غربی
  • مراسم تودیع و معارفه مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سیریک