Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای شهر تهران با اشاره به مشکلات حاد قطارهای مترو در پایتخت گفت: اختلال در حرکت یک قطار یا واگن کل خط و حتی شبکه مترو را دچار اختلال می‌کند.

به گزارش ایسنا، محسن هاشمی ظهر امروز در پایان جلسه شورای شهر تهران با حضور در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در جلسه امروز تغییر نام دو خیابان در قالب دو دستور جلسه مجزا بررسی و به تصویب رسید، گفت: امروز لایحه حمایت از شرکت آبفا در جلسه بررسی شد تا توسعه فاضلاب تهران با سرعت بیشتری به نتیجه برسد و ایجاد تصفیه خانه فاضلاب باید در دستور کار قرار بگیرد و با حمایت‌های ویژه از صنعت آب و فاضلاب بتوانیم مشکلاتی همچون فرونشست را حل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه طرح سوت زنان (افشا کنندگان فساد در مدیریت شهری) در مشهد اجرایی شده و آیا این موضوع در تهران نیز اجرا می‌شود، افزود: من گزارشی ندیده‌ام که به شورا آمده باشد اما مسئله قابل بحث است.

هاشمی در مورد خرابی قطارهای مترو و عذرخواهی برخی مدیران در این زمینه گفت: مشکل مترو تهران حاد است و بارها تذکر داده‌ام که باید فکر اساسی به حال آن کرد؛ چرا که در حال حاضر 1300 واگن در مترو فعال هستند که برخی از آنها بیش از یک میلیون کیلومتر کارکرد داشته و حدود 30 درصدشان نیز باید اورهال شوند؛ اما اجبارا باید از این قطارها استفاده کنیم که ممکن است در حین سرویس دهی دچار حادثه یا خرابی شوند.

وی با بیان اینکه خراب شدن یک قطار مترو به مانند اتوبوس نیست، گفت:‌ اگر یک واگن یا یک قطار مترو نتواند خوب کار کند کل سرویس دهی خط را دچار اختلال می‌کند و از مدیریت شهری، دولت، سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی می‌خواهیم که تامین 603 واگن برای تهران را جدی بگیرد. هر چند که به نظرم از سوی دیگر مسئولان شهری نیز باید پاسخگو باشند و صرفا عذرخواهی کردن فایده‌ای ندارد.

رییس شورای شهر تهران همچنین در مورد افزایش آلودگی در تهران با بیان اینکه در مورد مصرف سوخت و کاهش آلودگی قوانین خوبی داریم ولی اکثرا اجرا نمی‌شود، تصریح کرد: باید برخی از یارانه‌ به حمل و نقل عمومی اختصاص یابد اما تا کنون حتی یک ریال نیز اختصاص نیافته است و این در حالیست که باید 4000 میلیارد تومان نیز از محل صرفه جویی در مصرف سوخت به حمل و نقل عمومی داده شود که این اتفاق هم هنوز محقق نشده است.

وی با بیان اینکه بر اساس قانون باید بیش از 25 درصد حمل و نقل عمومی توسط مترو انجام گیرد، گفت: اما حالا این میزان به 10 درصد نیز نرسیده و اگر این قوانین اجرا یا اصلاح نشود آلودگی هوا بیشتر خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شوراي شهر تهران مترو دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۴۳۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه


 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه  ، حمیدرضا کریمی در شورای حفاظت از اراضی و منابع طبیعی و حقوق بیت المال، افزود: در این راستا شرکت آب منطقه‌ای باید تلاش‌های خود را جهت انسداد چاه‌های غیرمجاز تشدید کرده و انسداد چاه‌های مناطق ممنوعه و کسانی که میزان مصرف غیرمجاز بالایی دارند را در اولویت قرار دهد.
دادستان کرمانشاه تصریح کرد: باتوجه به پیامد‌های منفی حفرچاه‌های غیرمجاز در حوزه منابع آبی استان، نیروی انتظامی موظف به پشتیبانی قاطع از اقدامات شرکت آب منطقه‌ای در این حوزه است.
وی یادآورشد: از طرفی در حال حاضر تنها درصد کمی از چاه‌های مجاز نیز دارای کنتور هستند که اکثریت آنها نیز هوشمند نیستند، بنابراین باید تدابیری اندیشیده شود تا هوشمندسازی چاه‌های آب کشاورزی استان براساس اولویت و تفکیک شهرستان‌ها صورت گیرد.
به گفته این مقام قضایی، اولویت با چاه‌هایی خواهد بود که احتمال برداشت‌های غیرمجاز از سوی آنها بیشتر است.
کریمی در ادامه اشاره‌ای هم به اجرای طرح کاداستر (حدنگار) در استان داشت و ضمن ابراز رضایت از روند کلی اجرای کاداستر اراضی کشاورزی در سطح استان در شش ماه دوم سال ۱۴۰۲ و سال جاری، عنوان کرد: در برخی از شهرستان‌های استان اجرای طرح کاداستر اراضی کشاورزی با کندی پیش می‌رود، لذا اجرای این طرح در این شهرستان‌ها باید به صورت ویژه مورد پیگیری قرار گیرد.
وی در ادامه بر لزوم پیشگیری از تغییرکاربری اراضی در سطح استان هم تاکید کرد و افزود: دستگاه‌های خدمات رسان موظف هستند از هرگونه ارائه خدمات و برقراری انشعاب برای افرادی که تغییر کاربری غیرمجاز داشته و مجوز ساخت و ساز نگرفته اند، خودداری کنند و اگر در این زمینه اقدامی داشته باشند، پیگرد قانونی خواهد داشت.
مدعی العموم استان اعلام کرد: دستگاه‌های مذکور باید گزارش عملکرد خود را به صورت منظم به دبیرخانه شورای حفاظت از اراضی و منابع طبیعی و حقوق بیت المال در دادسرای استان ارائه کنند.

دیگر خبرها

  • تلاش برای اتمام خط ۲ مترو شیراز تا ۲ سال آینده / مشکل اصلی، کمبود واگن است
  • تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در سطح استان کرمانشاه
  • تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه
  • تشدید برخورد با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه
  • مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می‌شود
  • مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن های مترو
  • استفاده از ظروف چدنی برای این افراد مشکل‌ساز می‌شود
  • سالم‌ترین و بدترین ظروف برای پخت و پز/ استفاده از ظروف چدنی برای این افراد مشکل‌ساز می‌شود
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن‌های مترو