Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرغم تنش در تجارت جهانی و کاهش سرعت رشد شرکای اصلی تجاری، اقتصادهای قفقاز جنوبی و آسیای مرکزی در سال‌های ۲۰۱۹-۲۰۲۰، ۴.۵٪ رشد خواهند داشت. ۱۹ آبان ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۲ بین الملل ترکیه و اوراسیا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، به نقل از وستنیک قفقاز، رویترز در مقاله‌ای تحت عنوان: "صندوق بین المللی پول (IMF) علیرغم ضعف تجارت، رشد اقتصادی 4.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 درصدی را برای آسیای مرکزی و قفقاز، در سال 2019-2020 پیش بینی می‌کند"، خاطرنشان می‌کند که صندوق بین‌المللی پول از جمهوری‌های شوروی سابق خواسته رقابت میان خود را افزایش داده، از مزایا و منابع خود بهتر استفاده کرده و اقتصادهای خود را به منظور بهره مندی از تجارت و ادغام در زنجیره‌های تولید و فروش جهانی متنوع نمایند.

این بررسی توسط صندوق روی کشورهای: ارمنستان، آذربایجان و گرجستان و همچنین قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ترکمنستان و ازبکستان انجام گرفته است.

علیرغم تضعیف تجارت جهانی، عمدتا به دلیل ضعف در سیاست‌های مالی و افزایش وام‌دهی به بخش خصوصی، رشد کلی در این کشورها در سال‌های 2019-2020 در حدود 4.5٪ باقی خواهد ماند. صندوق بین المللی پول گفت: "با این حال، این امر به اندازه کافی برای افزایش درآمد سرانه تا حد شاخص‌های اروپا یا کاهش بیکاری کافی نخواهد بود."

صندوق بین المللی پول از جمله ریسک‌های خارجی که کشورهای قفقاز جنوبی و آسیای مرکزی با آن روبرو خواهند بود را: افزایش تنش تجاری، کاهش سرعت رشد جهانی، کاهش قیمت مواد اولیه  و افزایش ریسک‌های ژئوپلیتیکی نامیده است. در میان ریسک‌های داخلی، کندی در سرعت اصلاحات مشخص می‌باشد.

صندوق بین المللی پول اظهار داشت، که سیاست‌های کلان اقتصادی باید بر روی مقابله با بخش‌های ضعیف بانکی، تقویت مؤسسات مالی، سرمایه گذاری در زیرساخت‌ها و سرمایه انسانی، ارتقاء چارچوب سیاست‎های پولی جهت حفظ تورم پایدار و پایین و انعطاف پذیری بیشتر نرخ ارز متمرکز شوند.

با توجه به چشم انداز رشد پایدار و پایین آمدن قیمت‌های جهانی انرژی، انتظارات تورمی به طور کلی در بین کشورها پایدار است، اگرچه تورم در ترکمنستان و ازبکستان به ترتیب 13.4 و 14.7٪ دو رقمی باقی مانده است، که عمدتا به دلیل رشد قابل توجه وام و افزایش تعرفه‌های خدمات عمومی است.

صادرات و واردات

پیش بینی می‌شود که رشد صادرات کالا و خدمات توسط کشورهای صادرکننده منطقه در سال‌های 2019-2020، در مقایسه با 23 درصد در سال‌های 2017-2018، تا حدود 1.7 درصد کاهش یابد. نرخ رشد صادرات در کشورهایی که نفت و گاز وارد می‌کنند نیز کاهش خواهد یافت، اما نه چندان جدی. پیش بینی می‌شود که رشد واردات کشورهای صادرکننده انرژی از 10 درصد در سال 2017-2018 به دلیل تقاضای متوسط داخلی در برخی از کشورها، در سال‌های 2019-2020 به 5.6 درصد کاهش یابد.

صادرکنندگان انرژی شامل آذربایجان، قزاقستان و ترکمنستان هستند. ارمنستان، گرجستان، قرقیزستان، ازبکستان و تاجیکستان کلیه یا بیشترین حجم مورد نیاز نفت و گاز خود را وارد می‌کنند. تراز حساب جاری منطقه در مقایسه با مازاد 0.3٪ از تولید ناخالص داخلی در سال 2018، به کسر 1.5٪ از تولید ناخالص داخلی در 2019-2020 کاهش خواهد یافت. صندوق پیش بینی می‌کند که امسال سطح بدهی‌های عمومی پایدار بوده و حدود 23٪ تولید ناخالص داخلی برای صادرکنندگان نفت و گاز و 49.8٪ تولید ناخالص داخلی برای وارد کنندگان انرژی باشد.

صادرات نفت قزاقستان به بلاروسرکورد استخراج 400 هزار بشکه نفت در روز از حوزه کاشاگان قزاقستانگسترش همکاری‌های اقتصادی و تجاری بین قزاقستان و گرجستان

انتهای پیام/

R7650/P36446/S8,1414/CT10 واژه های کاربردی مرتبط آسیای میانه

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آسیای میانه آسیای میانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۴۳۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ ناباروری زنان جوان آمریکایی در حال افزایش است

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، به گفته محققان، داده‌های بررسی ملی رشد خانواده نشان می‌دهد که درصد زنان متأهل ۱۵ تا ۴۹ ساله که نابارور بودند از ۲۰۱۱-۲۰۱۵ (۶.۷٪) به ۲۰۱۵-۲۰۱۹ (۸.۷٪) افزایش یافته است.

محققان داده‌های مبتنی بر ۲۱۰۰۰ مصاحبه با زنان و مردان ۱۵ تا ۴۹ ساله را بررسی کردند.

این تجزیه و تحلیل همچنین به آنچه که محققان آن را «اختلال باروری» می‌نامیدند، نیز پرداخت.

طبق گزارش‌ها، به طور کلی، نرخ باروری مختل بین سال‌های ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۹ ثابت بوده است. در میان زنان متأهل ۱۵ تا ۴۴ ساله، ۱۵.۵ درصد در بررسی قبلی اختلال باروری داشتند، در مقایسه با ۱۶ درصد در بررسی بعدی.

این گزارش تخمین می‌زند که تا سال ۲۰۱۹ بیش از ۸.۵ میلیون زن آمریکایی ۱۵ تا ۴۴ ساله به نوعی مشکل باروری داشتند.

کد خبر 6090457

دیگر خبرها

  • آشنایی با حریفان جوانان ایران در لیگ ملت‌های والیبال آسیای مرکزی
  • رقبای جوانان ایران در لیگ ملت‌های والیبال آسیای مرکزی
  • بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد
  • پیشرفت اجتماعی ایران از سال ۲۰۱۹ کم و در سال ۲۰۲۳ منفی شد / در بخش فرصت ها وضعیت ایران خطرناک است / قربانی‌شدنِ پیشرفت اجتماعی در ساحتِ سیاست و اقتصاد
  • نرخ ناباروری زنان جوان آمریکایی در حال افزایش است
  • دلار و سکه تا کجا کاهش پیدا می کنند؟
  • نگرانی روسیه درباره تهدیدات گروه‌های تروریستی از افغانستان
  • بررسی پرونده صندوق پس انداز کارکنان راه آهن با ۷ هزار شاکی
  • قالیباف به بانک مرکزی اولتیماتوم داد
  • بانک مرکزی آرژانتین، نرخ بهره را کاهش داد