Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، مراسم رسمی آغاز بتن ریزی واحد دوم نیروگاه اتمی بوشهر بعد ازظهر امروز (۱۹ آبان مطابق با ۱۰ نوامبر) با حضور علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان و الکساندر لوکاشین رئیس شرکت اتم استروی اکسپورت پیمانکار روس نیروگاه، برگزار شد.

بتن ریزی واحد دوم نیروگاه اتمی بوشهر به معنای آغاز رسمی ساخت این واحد نیروگاهی امروز آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیش از ۱۱۰ خبرنگار داخلی و خارجی این رویداد را منعکس می‌کنند.

قرارداد ساخت دو واحد جدید هم آبان ۹۳ میان ایران و روسیه امضا و ساخت آن‌ها ۲۰ شهریور سال ۹۵ در محدوده ۷۰ هکتاری آغاز شد.

پس از آغاز ساخت و خاکبرداری محل ساخت راکتور واحد دوم نیروگاه اتمی بوشهر، نوبت به عملیات گودبرداری این محل رسید و این عملیات، نهم آبان ۹۶، شروع شد.

حالا پس از ۲.۵ میلیون متر مکعب خاکبرداری، ۲۵۰۰ تن آرماتور بندی، انجام عملیات تحکیم خاک و ایجاد ۱۶ هزار و ۷۰۰ شمع ایجاد، نوبت به بتن ریزی رسیده است. رویدادی که امروز آغازشد.

واحد‌های جدید نیروگاه اتمی بوشهر هر کدام ظرفیت تولید ۱۰۵۷ مگاوات برق را دارند.

شرکت روس اتم پیش از این اعلام کرده بهره برداری از دومین واحد نیروگاه بوشهر برای اکتبر ۲۰۲۴، حدود پنج سال دیگر، و بهره برداری از واحد سوم این نیروگاه نیز برای آوریل ۲۰۲۶ یعنی هفت سال آینده، برنامه ریزی شده است.

به گفته مجری طرح نیروگاه اتمی بوشهر، نیروگاه‌های اتمی پس از شروع بتن‌ریزی در فهرست نیروگاه‌های در حال ساخت قرار می‌گیرند.

محمود جعفری گفت: واحد‌های جدید نیروگاه، با استفاده از آخرین فناوری‌های نیروگاهی طراحی و ساخته می‌شوند.

او بیان کرد: ۱۱ شرکت ایرانی کار‌های ساختمانی و اجرایی واحد‌های جدید را با کمک ۱۰ هزار نیروی کار برعهده دارند و از پارسال تا کنون ۱۵۰۰ نیرو از افراد آموزش دیده سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای برای کار در نیروگاه اتمی بوشهر جذب شده‌اند.

مجری طرح نیروگاه اتمی بوشهر به روند کار در واحد سوم نیروگاه نیز اشاره و عنوان کرد: هشت درصد از فعالیت‌های مربوط به واحد سوم نیروگاه اتمی بوشهر نیز صورت گرفته و بر اساس برنامه‌ریزی‌ها، بتن‌ریزی واحد سوم ۱۸ ماه بعد آغاز می‌شود.

رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان نیز در جمع خبرنگاران در بوشهر گفته است: واحد‌های جدید نیروگاه در چارچوب مقررات نظام ایمنی هسته‌ای ساخته و تجهیز می‌شوند.

علی اکبر صالحی افزود: تا الان طبق برنامه پیش رفته ایم و از برنامه عقب نیستیم.

او، ابراز امیدواری کرد: طبق برنامه سال ۱۴۰۴ آغاز بهره برداری از راکتور دوم باشد و سال ۱۴۰۶ نیز بهره برداری از راکتور ۳ آغاز شود نخستین واحد نیروگاه اتمی بوشهر با توان تولید هزار مگاوات برق، ۱۲ شهریور سال ۹۰ به شبکه سراسری برق متصل شد و سال ۹۱ به ظرفیت صد درصد رسید.
انتهای پیام/ک

آغاز بتن ریزی واحد دوم نیروگاه اتمی بوشهر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سازمان انرژی هسته ای اخبار اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۴۴۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق

طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق  

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، استاندار مازندران دیروز جمعه در حاشیه بازدید از بخش‌های مختلف نیروگاه شهید سلیمی نکا پس از تماس تلفنی با وزیر نیرو گفت: طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق وابسته به نیروگاه شهید سلیمی نکا با جدیت در دست ساخت بوده و دولت برای تکمیل آن مصمم است. ‎

یوسف نوری افزود: با پیگیری‌های انجام شده از سوی وزیر نیرو، معاون وزیر نیرو و دیگر مسئولان عالی رتبه کشور طرح نیروگاه شهید سلیمی نکا با هدف رفع مشکلات برق منطقه مورد پیگیری قرار گرفته و این طرح حیاتی در مازندران به شدت در حال پیشرفت است.

مقام عالی دولت در مازندران با بیان اینکه پسروی آب دریای خزر یکی از مشکلات تامین برق در مازندران بوده است که برای رفع آن می‌بایست تدابیری در این راستا اندیشیده شود، اظهار داشت: نیروگاه نکا به دلیل قدمت بالا و با توجه به پسروی آب دریای خزر و تجهیز و نوسازی این طرح عظمیم جوابگوی نیاز منطقه نبوده است.

نیروگاه شهید سلیمی نکا با چهار واحد بخار به ظرفیت هرکدام ۴۴۰ مگاوات، ۲ واحد گازی به ظرفیت هریک ۱۳۷.۶ مگاوات و یک واحد بخار سیکل ترکیبی با ظرفیت ۱۶۰ مگاوات با تامین بیش از چهار درصد برق کشور نقش موثری در پایداری شبکه سراسری برق کشور دارد.

 

حمزه پور و گزارشی از این بازدید:

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است
  • پیام زلنسکی در سالگرد فاجعه اتمی چرنوبیل
  • طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید
  • آغاز تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید
  • ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در حال ساخت است / احداث ۵۳ شهرک جدید استانی
  • آغاز ساخت هزار و ۶۸۰ واحد مسکونی در مراغه
  • آغاز ساخت یک هزار و ۶۸۰ واحد مسکونی در مراغه
  • آغاز عملیات طرح یک هزار و ۶۸۰ واحدی نهضت ملی مسکن در مراغه