Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران در جریان بررسی لایحه شهردار تهران در خصوص "حمایت از اجرای شبکه فاضلاب تهران" در مخالفت با ارائه تخفیف ۵۰ درصدی به شرکت آبفا برای حفاری گفت: شهرداری تهران باید توضیح دهد که چرا در وضعیت بحران مالی، برای شرکت فاضلاب ۵۰ درصد تقاضای تخفیف می کند؟ این موضوع جای نگرانی و شائبه دارد، در حالیکه اینگونه اقدامات هزینه کرد از جیب مردم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون نیز از محل تبصره ۳، واگذاری انشعابات و از آبونمان ها تسهیلات زیادی به شرکت فاضلاب داده شده تا این شرکت وظایف ذاتی خود را انجام دهد، عجیب است که امروز شهرداری تقاضای تخفیف برای این شرکت دارد.

وی ادامه داد: شرکت فاضلاب شهر تهران از بانک توسعه جهانی وام قابل توجهی گرفته، شهرداری تهران نیز هم در گذشته و در حال حاضر همکاری های خوبی در این حوزه با آن ها داشته است. ما در سنوات قبل نیز امتیازات و رقم های زیادی را به این شرکت برای اجرای شبکه های فاضلاب داده ایم در حالیکه این ها جزو ماموریت های دولت است.

عضو شورای شهر تهران تصریح کرد: شبکه فاضلابی که اجرا می شود مشروط بر این که پساب فاضلاب برای آبیاری پارک ها استفاده شود، برای تهران خوب است، نه اینکه این پساب به جنوب شهر برود و برای آبیاری دشت های شهرهای اقماری استفاده شود. اکنون موضوع فرونشست نیز یکی از مشکلات شهر است که وزیر نیرو هم پیشنهاد دادند این موضوع به عنوان یک موضوع اولویت دار در کمیته مشترک شورا، شهرداری و وزارت نیرو مورد بررسی قرار گیرد، از طرف دیگر ما به عنوان کمیسیون شهرسازی با کمیسیون سلامت و محیط زیست صدها ساعت کار کارشناسی انجام دادیم و مدل های مالی برای تهیه قرارداد تهیه کردیم تا اجرای تصفیه خانه های مناطق ۴ و ۲۲  که در دوره گذشته شورا مصوب شده را اجرا کنند، اما شرکت فاضلاب وقتی به مدل های مالی ورود می کند، شبکه اجرا شده   و پساب را نیز جزو آورده خود می داند، در حالیکه بر اساس مصوبه دولت، پساب باید بصورت رایگان در اختیار شهرداری هایی که نسبت به ایجاد تصفیه خانه اقدام می کنند، قرار گیرد.

 سالاری افزود: نهایتا به گونه ای معادلات مالی را در نظر می گیرند که  قیمت پساب چندین برابر آب شربی می شود که به شهر تهران می فروشند، بدین ترتیب دیگر هیچ انگیزه ای برای ورود شهرداری ها به احداث تصفیه خانه ها نمی ماند.

وی با تاکید بر اینکه در مدل مالی باید کمک های شهرداری جزو آورده شهرداری محسوب شود، تاکید کرد: من مخالف صد در صد ارائه تخفیف به این شرکت هستم.

 

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: شورای شهر تهران شهردار تهران شهرداری تهران شهرداری شهر تهران دولت شورای شهر وزارت نیرو سلامت محیط زیست ساعت کار شهرداری حفاری محمد سالاری شرکت آبفا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۴۴۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد مجدد از حصارکشی پارک لاله/ «توضیحات ارائه شده شهرداری مبهم بود»

به گزارش خبرآنلاین، عضو شورای شهر تهران با انتقاد از حصارکشی پارک لاله گفت: شهرداری اگر بخواهد ساخت و سازهایی انجام دهد می‌تواند با استفاده از املاکی که در اختیار دارد و از مسیر تهاتر در جوار پارک‌ها تجهیزات مورد نیاز را ایجاد کند یا می‌تواند با پایش مجدد از فضاهای خالی و غیر قابل استفاده یا فضاهایی که کاربری لازم را ندارد، استفاده کند.

مهدی اقراریان نیز در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح بررسی روند حصارکشی در بوستان‌های تهران به ویژه بوستان لاله افزود: به صورت مستقیم از بوستان لاله بازدید نکردم، ولی هنگامی که متوجه خبر شدیم یکی از اعضای شورا مرتبط با حوزه محیط زیست و حوزه خدمات شهری از بوستان لاله بازدید داشتند و فیلمی از داخل مجموعه حصار کشی شده تهیه و برای بخشی از اعضای شورا ارسال کردند.

وی ادامه داد: فیلم دیگری هم توسط یکی از اساتید دانشگاه منتشر شد که در مورد حصارکشی بوستان لاله صحبت کرده بودند؛ لذا از طریق فضای مجازی این فیلم به دست ما رسید که بر اساس آن پیامی را در فضای مجازی منتشر کردم و اطمینان خاطر به همشهریان دادم که به عنوان نمایندگان آنها موضوع را دنبال می‌کنیم.

عضو شورای شهر تهران افزود: شهرداری تهران در پی این اقداماتی که در بوستان لاله انجام شده توضیحاتی را ارائه کرد که البته توضیحات ارائه شده برای ما مبهم بود و هنوز توضیح مشخصی را دریافت نکردیم. البته ممکن است مجبور باشیم اتوبان یا بزرگراهی احداث کنیم و از مسیری عبور کند که دارای تعدادی درخت باشد، طبیعی است که باید این درختان جابجا و جایگزین شوند.

اقراریان تأکید کرد: چنین موضوعی در طرح‌های بزرگ منطقی و معقول است و در ادوار گذشته هم اتفاق افتاده است که به دلیل توسعه شهر چنین اتفاقی روی داده البته در آنجا هم باید حتماً نکات زیست محیطی مورد توجه قرار گیرد و مطابق دستورالعمل‌ها و پس از سیر مراحل قانونی این کار انجام شود.

حفظ درختان در پارک‌ها ارجح است

این عضو شورای شهر تهران ادامه داد: امروز با فضاهای سبزی مواجه هستیم که در آنها ‌طرحهایی مقرر شده تا اجرا شود که از جنس پروژه‌های کلان و بزرگ شهری نیست. به نظر من در اولویت بین ایجاد سازه و حفظ درخت، حتماً حفظ درختان در پارک‌ها ارجح است. شهرداری تهران اگر بخواهد ساخت و سازهایی انجام دهد می‌تواند با استفاده از املاکی که در اختیار دارد و از مسیر تهاتر در جوار پارک‌ها تجهیزات مورد نیاز را ایجاد کند یا می‌تواند با پایش مجدد از فضاهای خالی و غیر قابل استفاده یا فضاهایی که کاربری لازم را ندارد، استفاده کند.

چیزی که موجب کوچک شدن فضای سبز شهر تهران شود، اشتباه است

کمتر فضای مناسب برای استراحت و آرامش کودکان مادران و بازنشستگان وجود دارد

وی با تأکید بر اینکه هر چیزی که موجب کوچک شدن فضای سبز شهر تهران شود از نظر من اشتباه است، گفت: شرایط زندگی در تهران قابل قبول نیست و آسایش و آرامش مورد نیاز شهروندان با مسائلی همچون افزایش هزینه‌های مسکن در سبد خانوار و تغییر الگوی مصرف دچار مخاطره شده است. امروز زندگی به سمت آپارتمان نشینی رفته و کمتر فضای مناسب برای استراحت و آرامش کودکان مادران و بازنشستگان وجود دارد.

اقراریان اظهار کرد: اگر بخواهیم پارک‌ها را با سازه‌های متنوع و گوناگون بپوشانیم کمتر فضای مناسبی برای این دسته از افراد باقی می‌ماند .اتفاق دیگر نیز ایجاد شهرهای بازی یا مجموعه‌های بازی درون پارک‌هاست که یکی از این موارد را در منطقه ۴ شاهد بودیم که باعث ایجاد نارضایتی شهروندانی است که در محیط پیرامونی پارک‌ها در حال زندگی هستند، چرا که این موارد ایجاد سر و صدا و مزاحمت‌های صوتی را به همراه دارد.

وی در خاتمه افزود: باید حقوق شهروندی را رعایت کنیم؛ این دسته اقدامات باعث نگرانی شهروندان و اعضای شورای شهر تهران می‌شود و حتماً جلوی این دست از اقدامات با ابزارهایی که در اختیار اعضاء است، گرفته خواهد شد.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903386

دیگر خبرها

  • انتقاد مجدد از حصارکشی پارک لاله/ «توضیحات ارائه شده شهرداری مبهم بود»
  • پاسخ عجیب آبفا خوی به بوی بد فاضلاب: مربوط به برخی فصول سال است!
  • مشارکت شهروندان در مدیریت شهری موجب کاهش هزینه‌ها می‌شود
  • تاثیر مردمی‌سازی صندوق‌های بازنشستگی بر سفره بازنشستگان
  • مهدی چمران یک‌تنه پشت اقدامات جنجالی شهرداری در شهر تهران
  • قرارداد شهرداری تهران با چین ابهامی ندارد
  • معاون شهردار تهران: قرارداد چین ابهامی ندارد و باعث افتخار است
  • معاون شهردار تهران: قرارداد چین ابهامی ندارد و باعث افتخار ماست
  • رکورد شهرداری در ایجاد مخازن آب اضطراری | پیرهادی: ۷۰ درصد مخازن در این دوره ایجاد شدند
  • درخواست شهرداری تهران از دولت برای افزایش نرخ معاینه فنی