Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمال عرف رئیس ستاد انتخابات کشور در همایش مدیران فناوری اطلاعات استانداری‌ها با محوریت انتخابات سال جاری، ضمن تبریک هفته وحدت و میلاد با سعادت پیامبر اعظم (ص) اظهار داشت: ستاد انتخابات از دوشنبه (۲۰ آبان) با افتتاح ستاد توسط وزیر کشور وارد فاز عملیاتی تری خواهد شد هر چند که از اردیبهشت ماه سال جاری اقدامات را شروع کردیم و در این مدت آموزش عوامل اجرایی و ارزیابی استان‌ها در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار سیاسی- رئیس ستاد انتخابات کشور با اشاره به لزوم انجام همزمان اقدامات اساسی در حوزه فناوری اطلاعات، بهره برداری از ظرفیت‌های فناوری‌های نوین مطرح در سیاست‌های کلی انتخابات ابلاغی مقام معظم رهبری را یکی از اقدامات ضروری در حوزه فناوری اطلاعات دانست و ادامه داد: تلاش می‌کنیم که اجماع بیشتری در جهت انجام کار میان عوامل اجرایی ستاد انتخابات و سایر نهاد‌های ذیربط صورت پذیرد.

عرف همچنین اظهار کرد: هماهنگی‌هایی با شورای نگهبان در حال انجام است که پیشنهاد مشخص ما به شورا برای انتخاب حوزه‌های برگزاری انتخابات تمام الکترونیک، سه پیشنهاد است یکی اینکه ۱۱ استان که اغلب حوزه‌های آن‌ها تک نماینده هستند و تعداد محدودی از حوزه‌های آن‌ها ۲ نماینده‌ای هستند و پیشنهاد دیگر این است که ۱۷۴ حوزه تک نماینده داریم که از آن‌ها تعدادی انتخاب شود؛ و در نهایت همان تعداد شهرستانی که در انتخابات شورای اسلامی بصورت الکترونیک انتخابات برگزار شد.

رئیس ستاد انتخابات کشور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت بحث امنیت فضای مجازی، شبکه‌های اجتماعی را یکی از بستر‌های اصلی تولید و نشر اخبار دانست و بر ضرورت رصد جدی در این حوزه تاکید کرد.

عرف ضمن تاکید بر اهمیت و نقش شبکه‌های اجتماعی در انعکاس اخبار به صورت ملی و فراملی تصریح کرد: در مجموع از حیث ایجاد بستر‌های ایجابی نسبت به برگزاری انتخابات در فضای سالم، امن و قانونمند و آمادگی کامل درمقابل اقدامات سلبی که ممکن است معاندان نظام در دستور کار داشته باشند.

رئیس ستاد انتخابات کشور بر لزوم نگاه فرا بعدی به حوزه فناوری اطلاعات تاکید کرد و اظهار داشت: بخش عمده‌ای از سلامت و امنیت انتخابات بر دوش مجموعه فناوری اطلاعات است.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد: با تدبیری که در این دوره صورت می‌گیرد امیدواریم انتخاباتی در شان و تراز جمهوری اسلامی ایران برگزار کنیم که خروجی آن مجلسی کارآمد باشد و آنچه که مردم با مشارکت حداکثری انتخاب می‌کنند منجر به افزایش کارآمدی و انسجام در کشور شود.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: فناوری اطلاعات وزیر کشور رئیس ستاد انتخابات جمال عرف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۴۸۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۱ اردیبهشت؛ تعیین تکلیف ۴۵ کرسی مجلس

احمد وحیدی وزیر کشور با اشاره به مرحله دوم انتخابات مجلس گفت: در مرحله اول انتخابات دوازدهمین دوره مجلس، ۲۴۵ نماینده انتخاب شدند و تعیین تکلیف ۴۵ کرسی به دور دوم کشید.   وی افزود: انتخاب این ۴۵ نماینده در ۲۲ حوزه انتخابیه و بالغ بر ۱۱۰۰۰ شعبه صورت می‌گیرد؛ همچنین انتخابات در ۸ حوزه به صورت کاملاً الکترونیکی انجام می‌گیرد. در این حوزه‌ها علاوه بر اینکه احراز هویت الکترونیکی است، شمارش آراء هم به صورت الکترونیکی انجام می‌شود. آموزش‌های لازم در این زمینه انجام شده است و امیدواریم مردم در دور دوم نیز حضور پرشور و ارزشمندی را رقم بزنند.   وزیر کشور همچنین با ارائه توضیحاتی درباره بودجه اختصاص یافته به مبلغ ۳ میلیارد دلار به دیوار کشی در استان سیستان و بلوچستان، تصریح کرد: این طرح در گذشته تصویب شده بود که رئیس جمهور دستور آن را صادر کردند، البته این منابع مربوط به یک سال نیست بلکه مربوط به کل طرح است.   وی اضافه کرد: یکی از موضوعات مهم ما انسداد مرزهاست و با توجه به حساسیتی که رئیس جمهور بر این موضوع دارند، دستور آن را صادر کرده و کار‌های آن در حال انجام است. این اتفاق قرار است در تمام مرز‌های کشور بیفتد، اما با توجه به حساسیت، مرز‌های شرق و غرب به ویژه مرز‌های شرقی اولویت دارد.   وحیدی هم در پاسخ به سوال که تکلیف حوزه انتخابیه تهران، ری و شمیرانات با تصویب لایحه دولت برای تشکیل استان تهران شرقی و غربی چه می‌شود، گفت: بحث طرح استان تهران شرقی و تهران غربی مورد بررسی است، هرچند باید مراحل بررسی و قانونی شدن این لایحه انجام شود، در صورت به نتیجه رسیدن هم ری و شمیرانات همچنان در حوزه تهران باقی خواهند ماند.     باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • ‌وزارت کشور بر افزایش مشارکت دور دوم انتخابات‌ تاکید دارد
  • ۲۱ اردیبهشت؛ تعیین تکلیف ۴۵ کرسی مجلس
  • اسلامی: نتایج انتخابات الکترونیکی یک‌ساعته حاضر می‌شود
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • نتایج انتخابات الکترونیکی یک‌ساعته حاضر می‌شود
  • مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری اوایل خرداد آغاز می‌شوند
  • ۱۱۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات فعال است / استقرار ۴ صندوق الکترونیکی در شعب تهران
  • رقابت ۹۰ نفر برای ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس دوازدهم /خبر ستاد انتخابات درباره تعرفه ها
  • استقرار ۴ صندوق الکترونیکی در شعب تهران
  • ۲۰۰ تاجر آفریقایی برای توسعه تجارت شناسایی شد