Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-03@22:55:00 GMT

مأموریت جدید «سوروس»‌ها چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۵۰۶۳۱

عقب‌ماندگی هسته‌ای آمریکا، «واشنگتن» را مجبور به جلوگیری از اجرای برنامه‌های اتمی روسیه در آسیای مرکزی کرده است.

اخبار بین‌الملل- در همین راستا بود که در قزاقستان تجمع‌های اعتراضی علیه ساخت نیروگاه اتمی و در قرقیزستان تجمع‌های اعتراضی علیه استخراج اروانیوم برگزار شدند.

همچنین در روسیه رسانه‌های منطقه با هدف گسترش ترس از تکنولوژی‌های هسته‌ای مطالب انتقادی را چاپ کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در تمام موارد گسترش ترس بی اساس از تجهیزات هسته‌ای صلح آمیز دیده می‌شود.

انجمن «سوروس» از اعتراضات مردم نسبت به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای حمایت می‌کند و کارشناسان مختلف که از  سازمان‌های غربی حقوق می‌گیرند از نیروگاه‌های هسته‌ای به شدت انتقاد می‌کنند.

معترضان پیشنهاداتی برای جلوگیری از کمبود انرژی مطرح نمی‌کنند و تنها به گسترش شایعات درباره نیروگاه‌های هسته‌ای و حرارتی می‌پردازند.

این اقدامات همچنین به دلیل رقابت شرکت دولت روسی موسوم به «روس اتم» و «Westinghouse» متعلق به آمریکا صورت می‌گیرد.

بر اساس آمار سال 2014 در بازار شرکت‌های فعال در زمینه ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای 2 مؤسسه قوی از جمله روس اتم و Westinghouse قرار داشتند و 41 درصد از تولیدات این بازار متعلق به روس اتم و 23 درصد به Westinghouse متعلق بود.

در سال 2018 سهم روس اتم در این بازار به 67 درصد رسید و نگرانی‌های جدی واشنگتن را در پی داشت و با توجه به سیاست «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا تنش‌ها بین شرکت‌های مذکور افزایش یافت.

دولت روسیه در این زمینه سرمایه گذاری کرده و تجهیزات نوینی دارد در حالی که بخش صنعت هسته‌ای آمریکا عقب مانده و نیازمند هزینه‌های بالا برای افزایش ظرفیت رقابتی خود در بازار جهانی می‌باشد.

به این دلیل آمریکا استراتژی فشار به روس اتم در فضای کشورهای پساشوروی را انتخاب کرد.

در این زمینه سریال موسوم به «چرنوبیل» تولید شبکه تلویزیونی «HBO» آمریکا سال گذشته پخش شد و نقش بزرگی در گسترش اتم هراسی داشت و پس از آن معلوم شد که Westinghouse سفارش دهنده سریال بود و این سریال با سرمایه رقیب اصلی روس اتم تولید شد.

همزمان سازمان‌های غیردولتی غربی موسوم به «اینتر نیوز» و انجمن سوروس مشغول گسترش شایعات هسته‌ای شدند و این اقدامات با هدف جلوگیری از اجرای پروژه‌های روسیه در منطقه انجام شد.

در فضای پساشوروی سازمان‌های غیردولتی آمریکایی شعارهایی مانند دفاع از محیط زیست و کاهش آلودگی هوا را مطرح می‌کنند.

غرب نگران توسعه صنعت در فضای پساشوروی است و خواستار رقابت با شرکت‌های کشورهای این منطقه در بازارهای جهانی نیست.

عقب ماندگی این منطقه در چارچوب منافع غرب است و به نظر آنان استفاده از اورانیوم و تکنولوژی‌های هسته‌ای باید در دستان کشورهای غربی بماند.

روسیه برعکس از توسعه صنعتی آسیای مرکزی حمایت می‌کند زیرا «مسکو» با این منطقه هم‌مرز است و ارزش واقعی ثبات و صلح در فضای پساشوروی را به خوبی می‌داند.

آمریکا از نابود کردن زیرساخت‌های صنعتی منطقه سود می‌برد و به این دلیل واشنگتن گسترش ترس از تکنولوژی‌های نوین و تخریب اعتماد به نفس مردم این منطقه را هدف‌گذاری کرده است.

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: روسیه قزاقستان قرقیزستان اورانیوم واشنگتن قزاقستان سوروس دونالد ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۰۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا از چین و روسیه خواست کنترل سلاح‌های هسته‌ای را به «هوش مصنوعی» نسپارند

ایتنا - یک مقام ارشد آمریکایی از چین و روسیه خواست تا مانند ایالات متحده تعهد کنند که تنها انسان‌ها کنترل سلاح‌های هسته‌ای را در اختیار داشته باشند د و هوش مصنوعی از فرآیندهای تصمیم گیری در این مورد حذف شود.
پل دین، یک مقام مسئول در دفتر کنترل تسلیحات وزارت امور خارجه آمریکا روز پنجشنبه گفت واشنگتن «تعهد واضح و محکم» داده است که انسان ها کنترل کامل سلاح های هسته ای را خواهند داشت و افزود که فرانسه و بریتانیا نیز همین کار را کرده‌اند.

او از چین و روسیه نیز خواست تا از این روند پیروی کنند.

اظهارات این مقام ارشد آمریکایی در حالی بیان می‌شود که دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده، تلاش می‌کند تا بحث‌های جداگانه با چین را بر سر سیاست تسلیحات هسته‌ای و رشد هوش مصنوعی پیش ببرد.

روابط چین با روسیه، تهدیدهای مداوم چین علیه تایوان، اختلافات مرزی در دریای جنوبی چین و مسائل مرتبط با تجارت منصفانه مدت‌ها است که روابط پکن با واشنگتن را تیره کرده است.

گسترش فناوری هوش مصنوعی در جریان گفتگوهای گسترده بین آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده و وانگ یی، وزیر امور خارجه چین در ۲۶ آپریل در پکن مطرح شد.

بلینکن در آن سفر گفته بود «دو طرف توافق کردند که در هفته‌های آینده اولین گفتگوهای دوجانبه خود را در مورد هوش مصنوعی برگزار کنند و افزود که نظرات خود را در مورد بهترین نحوه مدیریت خطرات و ایمنی پیرامون این فناوری به اشتراک خواهند گذاشت.»

چین، بزرگترین تأمین‌کننده ماشین‌آلات، میکروالکترونیک، و نیتروسلولز است که برای ساخت مهمات و سوخت موشک و سایر موارد با کاربرد دوگانه‌ به کار می‌روند و مسکو از آنها برای تقویت پایگاه صنعتی دفاعی خود استفاده می‌کند.
پیشتر مقامات چینی از کشورهای دارای سلاح هسته‌ای خواسته بود که درباره عدم استفاده اولیه از سلاح‌های هسته‌ای علیه یکدیگر مذاکره کنند یا یک بیانیه سیاسی دراین‌باره صادر کنند.

دیگر خبرها

  • گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است
  • افتتاح پروژه سد و نیروگاه اومااویا در کشور سریلانکا + فیلم
  • محدودیت سختگیرانه در ترخیص کالاهای ملوانی خسارت به بار می آورد
  • آیا نفوذ روسیه در قفقاز جنوبی کاهش یافته است؟
  • چرا ایران هسته ای برای منطقه و جهان امنیت‌زا است؟
  • چرا ایران دارای سلاح هسته‌ ای برای منطقه و جهان امنیت‌زا است؟
  • آمریکا از چین و روسیه خواست کنترل سلاح‌های هسته‌ای را به «هوش مصنوعی» نسپارند
  • مأموریت دشوار بلینکن
  • چین به بحث کنترل تسلیحات هسته‌ای ورود نمی‌کند
  • ادعای حامیان رژیم اسرائیل: جورج سوروس پول اعتراضات دانشجویان در دانشگاه‌های آمریکا را می‌دهد!