Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-07@17:15:06 GMT

ویتامینBوD موثر درپیشگیری ازافسردگی

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۵۰۹۰۵

پزشک متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مصرف منابع غذایی حاوی کلسیم در فصل پاییز و زمستان را فراموش نکنید. ناطقان: دکتر امید توپچیان افزود: تغییرات فصلی می تواند بر نیاز های بدن به مواد مغذی مختلف تاثیر بگذارد و با توجه به شیوع بیماری های مربوط به دستگاه تنفسی در فصل زمستان و مستعد شدن فرد به سرما خوردگی، داشتن رژیم غذایی مناسب به منظور تقویت سیستم ایمنی بدن لازم و ضروری به نظر می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: با توجه به کوتاه بودن طول روز در پاییز و زمستان و مایل بودن زاویه تابش خورشید توصیه می شود همه افراد از منابع غذایی حاوی کلسیم استفاده کنند و در صورت دسترسی نداشتن به این منابع به طور حتم با مشورت پزشک از مکمل آن استفاده کنند.

توپچیان مصرف ویتامین های ب و د، را در پیشگیری از افسردگی موثر دانست و یادآور شد: نوشیدن یک فنجان شیر داغ پیش از خواب، مصرف مواد مغذی نظیر سبزیجات، هویج، زرد آلو، تخم مرغ، جگر،فلفل سبز، گل کلم، لیمو، پرتقال، گریپ فروت و... به حفظ سلامت فرد در فصل زمستان کمک می کند.

وی اظهارکرد: بسیاری از افراد به دلیل کوتاه تر شدن طول روز از برخی فعالیت های روزانه نظیر پیاده روی و یا رفتن به باشگاه ممانعت می کنند، این در حالی است که پیاده روی می تواند از طریق تقویت سیستم ایمنی بدن و ... از ابتلا به بیماری های تنفسی پیشگیری کند.

توپچیان به تصور اشتباه عموم اشاره و خاطر نشان کرد: بسیاری از افراد به اشتباه تصور می کنند در فصل زمستان برخلاف فصل تابستان نیاز به مصرف مایعات کمتر است،این در حالی است که برای حفظ سلامت پوست در زمستان، مصرف مایعات حداقل 8 لیوان در روز ضروری است. منبع: ایسنا برچسب ها: افسردگی ، پیشگیری ، ویتامین ب و د

منبع: ناطقان

کلیدواژه: افسردگی پیشگیری ویتامین ب و د

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۰۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟!

فریدون عباسی در ارزیابی این پیشنهاد اظهار داشت: بنده کلا نسبت به طرح‌ها نظر مثبتی ندارم. بنزین ماده‌ای است که در خودرو استفاده می‌شود، چرا باید به افراد بنزین داده شود؟ در هیچ جای دنیا مشکلی بنزین ندارند، سوخت در جایگاه‌ها وجود دارد و مردم مصرف می‌کنند، چون هزینه‌ها در کشور‌های دیگر واقعی است سوخت هم مثل بقیه کالا‌ها است در کشور ما بیش از حد به این موضوع پرداخته می‌شود، بنزین نباید ابزاری برای بهم زدن آرامش مردم شود.

به گزارش اقتصادآنلاین، وی با بیان اینکه تخصیص بنزین به افراد به جای خودرو در راستای اعطای یارانه بیشتر به اقشار کم‌درآمد نیست، افزود: باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که شاید کسی نمی‌خواهد خودرو داشته باشد یا گواهینامه ندارد و یا ترجیح می‌دهد از وسیله نقلیه عمومی استفاده کند، بنابراین لزومی ندارد سوخت به افراد اختصاص داده شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: بهتر است به اصلاح نظام حقوق و دستمزد بپردازیم و ارجح‌تر است که ارزش پول ملی را حفظ و تورم را کنترل کنیم و نسبت به افزایش درآمد کسانی که درآمد ثابت دارند و حقوق‌بگیر هستند اقدام کنیم تا میزان حقوق دریافتی این افراد با تورم سازگار باشد نه اینکه هر سال کمتر از میزان تورم افزایش دستمزد داشته باشیم.

وی تاکید کرد: مشکل کشور در سهمیه‌بندی بنزین نیست، بنزین نباید سهمیه‌بندی شود جز در موارد بحران مثل زمان جنگ آشکار؛ اکنون در جنگ اقتصادی هستیم و بنزین با کارت سوخت در اختیار مردم قرار می‌گیرد، ما باید همین شیوه تخصیص بنزین با کارت را درست اجرا کنیم یعنی هر شخصی با کارت شخصی سوخت را دریافت کند، قیمت هم مشخص باشد و اگر کسی بخواهد بنزین بیشتری مصرف کند باتوجه به اینکه کشور امکان تولید بنزین به میزان تقاضا را ندارد بنزین را با نرخ وارداتی دریافت کند.

عباسی خاطرنشان کرد: واردات بنزین ارزبر است بنابراین هر شخصی بخواهد بنزین بیشتری به مصرف برساند باید قیمت وارداتی یعنی هزینه واردات، حمل نقل و هزینه جایگاه باید در این نرخ گنجانده شده و قمیت واقعی را پرداخت کند و کسی هم مصرف کمتری دارد بنزین تولید داخل را با نرخ یارانه‌ای که دولت در نظر گرفته دریافت کند.

دیگر خبرها

  • خطرات مصرف ویپ و پاد برای افراد
  • در زمستان پیاز سبز بخورید!
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • قبل از مصرف قهوه ژن‌های خود را بررسی کنید!
  • دونگ کوای ؛ جینسنگ زنانه و نسخه ای که می تواند خطرناک باشد(+عکس)
  • قطع داروهای لاغری مانند اوزمپیک و ویگووی باعث اضافه وزن می‌شود؟
  • قبض‌های میلیونی در انتظار این افراد
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟!