Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-04@06:29:43 GMT

وقتی درد سینه با عضلات پیوند می‌خورد

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۵۰۹۵۸

وقتی درد سینه با عضلات پیوند می‌خورد

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از عصر ایران، با احساس درد در ناحیه سینه، نخستین دلیلی که در ذهن بسیاری از ما نقش می بندد بروز مشکلی در  قلب ، مانند یک حمله قلبی است. بی تردید، درد سینه مساله ای نیست که نادیده گرفته شود اما باید به این نکته توجه داشت که دلایل دیگری به جز مشکلات قلبی نیز می توانند موجب احساس درد در سینه شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزون بر دردهای مرتبط با قلب، مسائل دیگری مانند مشکلات ریوی، گوارشی، استخوانی، عضلانی یا عصبی نیز می توانند منجر به شکل گیری درد در ناحیه سینه شوند. در ادامه این مطلب با کشیدگی عضلانی که می تواند به ایجاد التهاب، اسپاسم و درد در سینه منجر شود، بیشتر آشنا می شویم. 

کشیدگی عضله

اصطلاح کشیدگی عضله به آسیب دیدگی ناشی از کشیدگی بیش از حد یا پارگی عضله گفته می شود. فرد مبتلا به کشیدگی عضله در ناحیه سینه ممکن است درد ناگهانی و تیزی را در این بخش از بدن تجربه کند. اگرچه شرایطی ناراحت کننده است، اما کشیدگی عضله سینه معمولا یک آسیب دیدگی جزئی بوده و طی چند روز یا چند هفته بهبود می یابد.

دلایل

کشیدگی ماهیچه بین دنده ای شایع‌ترین دلیل درد سینه اسکلتی‌عضلانی است که اغلب به عنوان یک کشیدگی عضله شناخته می شود.

عضلات بین دنده ای گروهی از عضلات هستند که بین دنده ها قرار گرفته و دیواره سینه را شکل می دهند.

این گروه عضلانی شامل سه لایه عضلات بیرونی، درونی، و درونی ترین عضلات بین دنده ای می شود. به همراه هم، آنها قفسه سینه را تثبیت کرده و به تنفس کمک می کنند.

از دلایل کشیدگی عضلات بین دنده ای می توان به موارد زیر اشاره کرد:

- آسیب دیدگی های ورزشی ناشی از کشیدگی بیش از حد، خستگی عضلانی یا انجام حرکات تکراری و اجباری

- آسیب دیدگی های ناشی از برخورد

- گرم نکردن ناکافی بدن پیش از ورزش

- بلند کردن اجسام سنگین

- انعطاف پذیری ضعیف

- پیچش بیش از حد بالا تنه

- بالا نگه داشتن دست ها برای مدت طولانی

- استفاده بیش از حد از عضلات

- وضع اندامی ضعیف

- زمین خوردن

- سرفه شدید

علائم

افرادی که به عضلات دیواره سینه آسیب می رسانند ممکن است علائم زیر را تجربه کنند:

- دردی که به واسطه حرکت سینه یا قسمت بالایی  ستون فقرات  تشدید می شود

- دردی که هنگام تنفس عمیق، عطسه، یا سرفه تشدید می شود

- منطقه ای دردناک یا حساس به لمس در دیواره سینه

- درد قسمت بالایی پشت بدن

- اسپاسم های عضلات بین دنده ای

- کبودی

تشخیص

افرادی که نگران ابتلا به کشیدگی عضله در سینه خود یا دیگر دردهای سینه هستند باید به پزشک مراجعه کنند، به ویژه اگر درباره دلیل بروز درد مطمئن نیستند.

پزشک پرسش هایی درباره علائم و سابقه پزشکی و همچنین فعالیت هایی که ممکن است موجب درد شده یا در شکل گیری آن نقش داشته اند، مطرح می کند.

کشیدگی عضلانی به دو دسته حاد و مزمن تقسیم می شود:

کشیدگی های حاد در نتیجه آسیب دیدگی هایی که بلافاصله پس از ضربه مستقیم، مانند زمین خوردن یا تصادف خودرو، شکل می گیرند، رخ می دهند.

کشیدگی های مزمن در نتیجه فعالیت های بلند مدت‌تر، مانند حرکات تکراری در ورزش ها یا برخی مشاغل رخ می دهند.

اگر یک کشیدگی عضله دلیل بروز درد در سینه است، پزشک آسیب دیدگی را بر اساس سه درجه ای که در ادامه ارائه شده و به شدت آن بستگی دارد، دسته بندی می کند:

درجه 1 (آسیب خفیف):  آسیب دیدگی به کمتر از پنج درصد از فیبرهای عضلانی فرد وارد شده است. قدرت و دامنه حرکت با کمترین اختلال مواجه هستند. ریکاوری به طور کلی بین دو تا سه هفته طول می کشد.

درجه 2 (آسیب گسترده‌تر):  آسیب دیدگی میزان بیشتری از فیبرهای عضلانی فرد را تحت تاثیر قرار داده است اما عضله به طور کامل پاره نشده است. افت چشمگیر قدرت و حرکت رخ داده است. بهبود آسیب دیدگی ممکن است بین دو تا سه ماه طول بکشد.

درجه 3 (پارگی کامل عضله):  پزشک ممکن است طی یک معاینه بدنی قادر به احساس نقص درون عضله باشد. در برخی موارد، فرد ممکن است به انجام عمل جراحی برای اتصال مجدد عضله آسیب دیده نیاز داشته باشد.

در برخی موارد، پزشک شما ممکن است برای حذف دلایل دیگر مانند حمله قلبی، شکستگی های استخوان و مشکلات دیگر انجام آزمایش های زیر را توصیه کند:

- تصویربرداری پرتو اکس

- تصویربرداری ام ‌آر ‌آی

- الکتروکاردیوگرام 

از دیگر دلایل احتمالی درد سینه می توان به موارد زیر اشاره کرد:

- کبودی ناشی از آسیب دیدگی

- حملات اضطراب

- زخم های  دستگاه گوارش

- ناراحتی گوارشی مانند بازگشت اسید معده به مری

- پریکاردیت

از احتمالات جدی‌تر می توان به موارد زیر اشاره کرد:

کاهش جریان خون به قلب (آنژین)

لخته خون در سرخرگ ریوی ریه (آمبولی ریوی)

پارگی در سرخرگ آئورت

درمان و ریکاوری

درمان یک کشیدگی عضله سینه به شدت و درجه آسیب دیدگی بستگی دارد. گزینه های درمان شامل موارد زیر می شوند:

رایس

روش رایس (RICE) - استراحت، یخ، فشرده سازی، بالا بردن - درمان معمول برای کشیدگی عضله سینه به منظور کاهش درد و تورم است:

استراحت:  از فعالیت های شدید به ویژه آنهایی که موجب یا منجر به کشیدگی عضله شده اند، پرهیز کنید.

یخ:  یک بسته یخ را در یک حوله پیچیده و آن را برای 20 دقیقه روی ناحیه تحت تاثیر قرار گرفته بگذارید. این کار را چند بار در روز تکرار کنید.

فشرده سازی:  یک باند فشرده سازی را دور بالا تنه ببندید. برای پیشگیری از آسیب دیدگی بیشتر، چگونگی بستن باند را از پزشک یا پزشک داروخانه پرسش کنید.

بالا بردن:  سعی کنید صاف بنشینید. همچنین، از چند بالش اضافه هنگام خواب استفاده کنید تا سینه بالاتر از بخش های دیگر بدن قرار بگیرد.

پزشک ممکن است روش رایس را برای 24 تا 48 ساعت نخست پس از آسیب دیدگی توصیه کند.

دارو

داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی، مانند ایبوپروفن، می توانند به تسکین درد و التهاب کمک کنند.

برای درد شدید یا پایدار، پزشک ممکن است داروهای مسکن قوی‌تر، شل کننده های عضلات، یا هر دو را برای کاهش اسپاسم های عضلانی دردناک تجویز کند.

گاهی اوقات، کشیدگی عضله در سینه ممکن است به واسطه سرفه پایدار رخ دهد. مصرف داروهای ضد سرفه می تواند به توقف سرفه و به حداقل رساندن فشار بر عضلات بین دنده ای کمک کند.

عمل جراحی

در مواردی که عضلات به طور کامل دچار پارگی می شوند، پزشک ممکن است انجام عمل جراحی برای ترمیم پارگی توصیه کند.

توانبخشی

پزشک ممکن است یک برنامه ورزشی را برای کمک به بازسازی و حفظ عملکرد، قدرت و انعطاف پذیری عضلانی تجویز کند.

چه زمانی به پزشک مراجعه کنیم؟

افراد اگر بر این باورند که درد سینه آنها به واسطه یک بیماری شکل گرفته است یا در صورت تجربه موارد زیر باید به پزشک مراجعه کنند:

- تنفس سریع یا دشواری در تنفس

- دردی که با گذشت زمان تشدید می شود یا به داروی مسکن واکنش نشان نمی دهد

- درد شدید یا بی حسی که بیش از یک ساعت ادامه دارد

- دشواری در حرکت

- ضعف یا بی حالی

- قرمزی یا التهاب بخش تحت تاثیر قرار گرفته

- یک صدای ترکیدن هنگام وقوع آسیب دیدگی

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ذهن قلب آسیب دیدگی تنفس زمین پزشک تصادف عمل جراحی درمان تورم خواب مسکن جراحی آسیب دیدگی پیوند اعضا عمل جراحی کشیدگی عضله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۰۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با این پنج توصیه متخصصان راحت‌تر بخوابید

ایتنا - اگر همه اینها کار نکرد و تقلایتان برای خواب کافی و مفید یک ماه طول کشید، بهتر است به پزشک مراجعه کنید، به‌ویژه وقتی شب‌های بی‌خوابی در عملکرد شغلی یا بر خلق‌وخوتان تاثیر منفی دارد. 
افراد زیادی در سراسر جهان به ۷ تا ۸ ساعت خواب مفیدی که متخصصان توصیه می‌کنند دست نمی‌یابند. به گزارش‌ اسوشیتدپرس، مولی اتوود، استادیار روان‌پزشکی و علوم رفتاری دانشکده پزشکی جان هاپکینز، می‌گوید: نیازهای بدنتان را بشناسید و آن‌ها را اولویت‌بندی کنید نه اینکه خیال کنید در عملکرد روزانه‌تان فقط خواب است مشکل دارد.

متخصصان خواب می‌گویند به جای آنکه دنبال روش‌های عجیب و غریب بگردید این ترفندهای ساده را امتحان کنید.

زمان امن و آرامی را برای خودتان ایجاد کنید
استرس‌ ناشی از کار اجتناب‌ناپذیر است و دوری گزیدن از آن دشوار. سعی کنید بین پایان روز کاری و رفتن به رختخواب «زمان امن و آرامی» را ایجاد کنید. متخصصان می‌گویند که مسائل کاری و وظایف روزانه را یک ساعت قبل از خواب کنار بگذارید. از چک کردن ایمیل‌ها، پرداخت قبض‌ها، انجام کارهای خانه و گشت‌وگذار بی‌وقفه در شبکه‌های اجتماعی بپرهیزید و به جای این کارها با خواندن کتاب آرامش بگیرید، خودتان را با بازی سرگرم کنید یا وقتتان را با عزیزانتان سپری کنید.

حواستان به غذا خوردن باشد
خوردن وعده غذایی سنگین پیش از رفتن به رختخواب خواب را مختل می‌کند. بنابراین غذایتان را اول شب میل کنید.

آتوود می‌گوید، تاثیر خوردن غذای سنگین مثل این است که درست قبل از خواب، وقتی قرار است همه چیز رو به خاموشی و آرامش برود، به بدنتان کار مهمی واگذار کنید تا انجام دهد.  

اما خیلی گرسنه هم به رختخواب نروید. میان‌وعده‌های حاوی پروتئین یا چربی‌های سالم مانند پنیر، بادام یا کره بادام زمینی با نان غلات کامل را امتحان کنید.

از کافئین و الکل اجتناب کنید
نوشیدن مشروب یا قهوه اسپرسو بعد از شام شاید آرامتان کند اما شب طولانی را به‌دنبال خواهد داشت. با وجود آنکه الکل در ابتدا ممکن است کمک ‌کند بهتر به خواب بروید، اما چرخه خوابتان را برهم می‌زند و کیفیت خواب را کاهش می‌دهد، همچنین احتمال بیدار شدن در نیمه‌های شب را افزایش می‌دهد.

استفاده از فناوری را محدود کنید
نور گوشی همراه و صفحه کامپیوتر با سرکوب هورمون ملاتونین، که به خواب کمک می‌کند،‌ ضرب‌آهنگ شبانه‌روزی یا ساعت زیستی بدن را برهم می‌زند. کارشناسان می‌گویند برای توقف جست‌وجوی صفحات اجتماعی در گوشی‌ همراه به خودانضباطی نیاز دارید.  

با پزشک مشورت کنید
اگر همه اینها کار نکرد و تقلایتان برای خواب کافی و مفید یک ماه طول کشید، بهتر است به پزشک مراجعه کنید، به‌ویژه وقتی شب‌های بی‌خوابی در عملکرد شغلی یا بر خلق‌وخوتان تاثیر منفی دارد. 

دیگر خبرها

  • آسیب‌دیدگی یک نفر در پی سقوط از کوه صفه
  • عکس| دست نکونام در خط حمله بازتر شد
  • دست نکونام در خط حمله بازتر شد (عکس)
  • چرا بدن درد می‌گیریم؟
  • چرا بدن‌درد می‌گیریم؟
  • با این پنج توصیه متخصصان راحت‌تر بخوابید
  • علت اصلی سیاه شدن لثه و درمان فوری تیرگی لثه با طب سنتی
  • لوکاس هرناندز رباط پاره کرد
  • آخرین وضعیت ادرسون مورائس پس از آسیب دیدگی مقابل ناتینگهام فارست
  • فیلم| جزئیات جدید از آسیب دیدگی سعیدآقاخانی در سریال «نون خ»