Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا زالی، در اولین نشست کمیته تعالی توسعه سلامت پایدار، افزود: نگاه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خصوصاً در حوزه سلامت نگاهی ملی، بر مبنای توجه به منافع مردم است.

وی با اشاره به جایگاه ممتاز مرکز تحقیقات ارتقای ایمنی و پیشگیری از مصدومیت‌های دانشگاه و شورای عالی سلامت در کشور، اظهار امیدواری کرد که با تعامل دوطرفه این دو نهاد، طراحی شاخص‌ها و مداخلات ملی، کشور به جایگاه مناسبی در عرصه توسعه پایدار با تمرکز بر حوزه سلامت دست یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زالی، ترسیم اهداف بلندتر در مسیرهای مترقی‌تر را ضرورت توسعه کشورها دانست و گفت: امروز موضوعات اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی در توسعه کشورها و مؤلفه‌های ایمنی و سلامت نقش اساسی و شگرفی دارند.

به گفته وی، اگر چنانچه برای موضوعاتی نظیر فقرزدایی، افزایش رفاه عمومی، سکونت‌های غیررسمی و حرکت به سمت صنعتی شدن برنامه‌ای نداشته باشیم، در آینده با مشکلات عدیده‌ای روبرو خواهیم شد که هزینه سنگینی را به‌ نظام سلامت تحمیل می‌کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مدل‌سازی، فعالیت بین بخشی و همگرایی را یکی از راهکارهای دست‌یابی به توسعه پایدار در کشور دانست و هدف‌گذاری برای این مهم را ضرورتی انکارناپذیر توصیف کرد.

وی با اشاره به اینکه انسان سالم، محور توسعه پایدار است، توضیح داد: در سلامت انسان‌ها جنبه‌های سلامت در حوزه‌های مختلف روانی، اجتماعی، معنوی، و از همه مهم‌تر توانمندسازی و خلاق بودن افراد مدنظر است.

زالی تأکید کرد: باید با توجه به شرایط کشور، چالش‌های که پیشرفت توسعه پایدار را تهدید می‌کند شناسایی و بررسی کنیم.

وی، ترسیم نقشه راهی متمرکز با توجه به همسان‌سازی نهادها، همگرایی و جهت‌دهی اهداف سلامت، بهره‌مندی از ظرفیت‌های بین‌المللی و برنامه‌ریزی با محوریت سیستماتیک و پیوسته را راهکار مناسبی برای دستیابی به توسعه پایدار کشور ذکر کرد.

زالی، طراحی پیوست‌های سلامت پایدار را یک الزام غیرقابل‌اجتناب دانست و گفت: خوشبختانه جایگاه  کشور در منطقه و در حوزه  سلامت پایدار جایگاه مناسب و رو به رشدی است، باید تلاش کنیم ضمن حفظ این جایگاه و الگویابی از کشورهای پیشرو حرکت روبه‌جلوی کشور را با شتاب بیشتری ادامه دهیم.

وی، حفظ جایگاه فعلی و ارتقاء شاخص‌های توسعه پایدار را ضروری دانست و از اجرای موفق طرح‌های حوزه بهداشت و درمان نظیر واکسیناسیون، کاهش مرگ‌ومیر در زایمان و ایدز، کنترل سل و مالاریا و انتقال آب شرب سالم خبر داد.

زالی، برنامه‌ریزی درباره کاهش حوادث ترافیکی، کنترل آلودگی هوا، ترویج سبک زندگی سالم‌تر، پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های واگیر، افزایش سطح سواد سلامت و آموزش‌های خود مراقبتی را راهکاری مؤثر برای ارتقای شاخص‌های توسعه پایدار کشور دانست.

در ادامه این نشست، حمید سوری رئیس مرکز تحقیقات ارتقای ایمنی و پیشگیری از مصدومیت‌های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به شاخص‌های حوزه سلامت در توسعه پایدار، از وضعیت مطلوب کشور در این حوزه خبر داد و گفت: توجه بیش‌از پیش به شاخص‌هایی نظیر سوانح ترافیکی، سرانه مصرف دخانیات و الکل و تلاش برای کاهش صدمات ناشی از بلایای طبیعی، راهکاری مؤثر در پیشبرد اهداف توسعه پایدار کشور است.

وی، یکی از مهم‌ترین اهداف نشست کمیته تعالی توسعه سلامت پایدار را ارتقا شاخص‌های سلامت در توسعه پایدار کشور  با رویکرد ملی و فرا دانشگاهی عنوان کرد.

علی پویا مدیر منطقه‌ای کرسی یونسکو نیز با اشاره به اهداف توسعه پایدار در کشور توضیحاتی درباره محورهای توسعه پایدار در حوزه سلامت، مفاهیم اقتصاد در توسعه پایدار و تاب‌آوری شهری مواردی را مطرح کرد.

ارتقای کیفیت سلامت، برنامه‌ریزی و اجرای اهداف سلامت، ساختار قطب سلامت پایدار و تعاملات بین بخشی و بین‌المللی ازجمله موضوعاتی بود که وی به آن اشاره کرد.

کد خبر 4768694 حبیب احسنی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نظام سلامت وزارت بهداشت سرطان دارو ارتودنسی درمان ناباروری سعید نمکی سازمان بیمه سلامت جامعه پزشکی بیماری های کودکان چاقی ناباروری بیماری های غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سازمان غذا و دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۱۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد

ایسنا/کردستان معاون و نماینده وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، با بیان اینکه تقویت بخش خصوصی و مردمی کردن اقتصاد موفقیت اقتصادی را موجب می شود، گفت: تجربه ثابت کرده است که فاصله گرفتن از دولتی بودن امور اقتصادی همیشه منفعت های زیادی برای جامعه داشته است.

مهرداد عظیمی امروز دوشنبه (۱۱ اردیبهشت) در مراسم گرامیداشت هفته کارگر در مجتمع فجر سنندج، با اشاره به اینکه کردستان، برگ های زرین تاریخ کشور را به خود اختصاص داده و نقش مهم مردمان این دیار در پایداری انقلاب بی بدیل است، اظهار کرد: نیروی انسانی درخشان مهمترین ظرفیت استان کردستان علاوه بر ظرفیت‌های خدادادی است.

وی معرفی درست و به جای ظرفیت های انسانی استان را رسالت مهم رسانه های استان ذکر کرد و افزود: ظرفیت های برجسته کردستان و آیین های سنتی این دیار در این برهه زمانی به همت دولت به بالاترین جایگاه خود رسیده و به همگان معرفی شده است.

رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور با تبریک هفته کارگر، عنوان کرد: کارگران مجاهدان عرصه اقتصادی هستند و در شرایطی که دشمنان در صدد تنگ کردن عرصه اقتصادی به مردم هستند، رهبر معظم انقلاب شعار سال را بر پایه اقتصادی انتخاب کرده و مشارکت مردم را مبنای تحقق آن قرارداده است.

وی، با بیان اینکه تقویت بخش خصوصی و مردمی کردن اقتصاد موفقیت اقتصادی را موجب می شود، ادامه داد: تجربه ثابت کرده است که فاصله گرفتن از دولتی بودن امور اقتصادی همیشه منفعت‌های زیادی برای جامعه داشته است.

عظیمی، توجه به کارگران به ویژه کارگران ساختمانی اعلام کرد که دولت مکلف شد که بخشی از اعتبارات عمرانی سالانه دستگاه های اجرایی تحت عنوان تملک دارایی را صرف آموزش مهارت کارگران کنند و این امر از دستاوردهای مهم دولت سیزدهم به شمار می‌رود.

افزایش ۵۰ درصدی مراکز جوار کارگاهی

معاون وزیر کار تصریح کرد: یکی از راهبردهای جدی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در سال جاری افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی است.

عظیمی، کاهش بی‌سابقه نرخ بیکاری را جز افتخارات دولت عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: توانمندسازی دهک‌های ضعیف جامعه نیز از دیگر اقدامات و توفیقات دولت و این وزارتخانه بوده که این روند به خوبی جلو می‌رود و در وزارتخانه در قالب یک قرارگاه در راستای تحقق منویات و مطالبات مقام معظم رهبری تلاش می کنیم و امیدواریم بتوانیم با برنامه ریزی‌های مختلف در قالب این قرارگاه شاهد تحقق منویات رهبری و پاسخگویی به مطالبات مردم عزیز ایران باشیم.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است
  • مناطق آزاد کشور ؛ چالش ها وراهکارها
  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد
  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است / موازی‌کاری فرهنگی داریم!
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • گران شدن ورزش به معنای تحمیل هزینه های بیشتر درمانی در آینده است
  • پویش «مشهد مهربان»، عامل یکپارچه‌سازی اجتماعی مشهد مقدس
  • تجلیل از نخبگان جامعه کار و تولید استان قزوین 
  • شورا رکن چهارم نظام تصمیم‌گیری کشور/ انتقاد از تضعیف جایگاه شوراها
  • آمریکا هزینه سنگینی برای انحراف ذهن و فکر دختران ما داده است