Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بهزیستی استان زنجان با بیان اینکه برنامه توانبخشی مبتنی بر جامعه در مناطق روستایی و محروم انجام می‌شود، گفت: زنجان جزو ۱۰ استان برتر در اجرای این برنامه است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان و به نقل از روابط عمومی بهزیستی استان زنجان محمد محمدی با اشاره به اینکه این طرح توانبخشی مبتنی بر جامعه از سال 87 در مناطق شهری و روستایی استان و برای افراد معلول اجرا می‌شود، اظهار کرد: از زمان اجرای طرح CBR در روستا‌ها تاکنون بیش از 9 هزار معلول در سطح استان شناسایی و به کمیسیون‌ها هدایت و پرونده آنها در بهزیستی استان تشکیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل بهزیستی استان زنجان افزود: برنامه توانبخشی مبتنی بر جامعه بیشترین تأثیر خود را روی سه رکن اساسی شامل فرد معلول، جامعه و خانواده می‌گذارد که بی شک تعامل این ارکان لازمه تحقق توسعه فراگیر در یک جامعه پویا و مولد است که خوشبختانه این فعالیت‌ها به خوبی انجام شده و این سه رکن نیز همواره همراه ما و بسیار کارساز و مؤثر بوده‌اند.

 

وی در رابطه با صندوق مالی خرد برای معلولان گفت: یکی از رسالت‌های صندوق کارآفرینی و امید، توسعه خدمات مالی خرد بوده که ۳۰ میلیون تومان آن از طریق صندوق، ۲۵ میلیون تومان نیز توسط بهزیستی آغاز بکار می‌کند که خود افراد نیز آورده  اولیه دارند که در نهایت به اشتغال فردی و گروهی منجر می‌شود که استان زنجان نیز در سال آینده مشمول این برنامه خواهد بود.

 

محمدی با اشاره به نقش ورزش به عنوان اهرم توانمندی معلولان تصریح کرد: این طرح از سال آینده به عنوان یکی از مولفه‌های توانبخشی مبتنی بر جامعه و باهدف افزایش مشارکت‌های معلولان در سطح جامعه و رسیدن به استقلال هویتی و خودکفایی اجرا خواهد شد که ارتقای سطح سلامت و توانمندی‌های جسمی، روانی و اجتماعی معلولان ساکن روستا از مزیت‌های اجرای این طرح است، زیرا ورزش به کاهش هزینه‌های درمانی، ایجاد نشاط و مشارکت معلولان به منظور ایجاد شرایط بهتر کمک می‌کند.

 

مدیرکل بهزیستی استان زنجان ادامه داد: همه معلولان روستایی شناسایی شده در برنامه cbr که به تایید کمیسیون پزشکی بهزیستی استان رسیده باشند، می‌توانند بدون محدودیت در این طرح شرکت کنند و تنها علاقه‌مندی آنها به رشته ورزشی، ملاک خواهد بود.

 

وی با اشاره به دیگر برنامه‌های در حال اجرای معاونت توانبخشی بهزیستی استان افزود: در طرح توانمندسازی سالمندان 130 سالمند، و 60 معلول ضایعه نخاعی و 220 نفر ویزیت در منزل و 170 مراقب در منزل از خدمات توانبخشی بهزیستی بهره‌مند می‌باشند.

 

پایان پیام/73

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد هفته وحدت مسجد راهپیمایی 13 آبان شبستان یزد نماز جمعه کانون های فرهنگی هنری مساجد رئیس جمهور 13 آبان مجلس مدیرکل بهزیستی استان زنجان توانبخشی معلولان بهزیستی استان زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۱۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک سال گذشته در آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مهاباد؛ مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌غربی با اشاره به اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی چشم گفت: برنامه پیشگیری از تنبلی چشم سال گذشته در بین ۱۶۲ هزار و ۶۸۲ نفر از کودکان ۳ تا ۶ استان اجرا شد.

پروین محمدپوری، با اشاره به برنامه های اجرایی معاونت پیشگیری بهزیستی استان در سال گذشته افزود: در این مدت پنج هزار و ۱۲۳ تماس با دفتر مشاوره و خدمات روانشناختی بهزیستی برای مشاوره تلفنی با خط ۱۴۸۰ انجام و همچنین طرح آگاه‌سازی با تأکید ویژه بر خود مراقبتی برای یکهزار و ۳۳۱ نفر از دختران و زنان استان از سوی دفتر پیشگیری از آسیبهای اجتماعی اجرا شد.

محمدپوری، با بیان اینکه مأموریت اصلی دفتر امور آسیب دیدگان اجتماعی، توانمندسازی افراد در معرض آسیب و آسیب دیده اجتماعی است،اظهارکرد: ارائه خدمات تخصصی به موقع به گروههای هدف، مطالعه و تحلیل وضعیت موجود آسیبهای اجتماعی، ارائه راهکار لازم به نهادهای مربوطه و شناسایی مناطق آسیب زا در انجام مداخلات لازم از اهداف دفتر آسیب دیدگان اجتماعی بهزیستی است.

مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌غربی، با اشاره به فعالیت اورژانس اجتماعی استان در سال گذشته هم گفت: در این مدت ۹ هزار و ۶۵۳ تماس شامل اختلالات حاد خانوادگی، کودک آزاری، سالمند آزاری، همسرآزاری و معلول آزاری با اورژانس اجتماعی استان برقرار شد که از این تعداد سه هزار مورد پذیرش مداخله انجام و پنج هزار نفر از خدمات سیار بهره مند شدند.

دیگر خبرها

  • اعطای تسهیلات 4 میلیاردی به کارفرمایان در ازای به کارگیری معلولان + جزییات
  • افتتاح مرکز امداد اجتماعی در حرم مطهر شاهچراغ (ع)
  • اعطای تسهیلات 40 میلیاردی به کارفرمایان زنجانی در ازای به کارگیری معلولان + جزییات
  • کارفرمایان زنجانی در ازای به کارگیری معلولان تا ۴۰ میلیارد ریال تسهیلات دریافت می کنند
  • انتظار جامعه از روانشناسان و مشاوران تشخیص درست مسائل هویتی است
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک سال گذشته در آذربایجان‌غربی
  • عملکرد اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران ایلام قابل تقدیر است
  • اجرای موسی عصمتی میلیونی شد+فیلم
  • اجرای طرح خانواده میزبان در فارس
  • پیش‌بینی ردیف جداگانه بودجه برای قانون معلولان