Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-30@12:09:10 GMT

مجازات نصب نکردن کارتخوان در مشاغل

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۵۲۱۶۲

 علی رستم پور، مدیرکل دفتر تنظیم مقررات و نظارت بر درون سپاری سازمان مالیاتی کشور در تشریح آخرین فرآیند ثبت نام پزشکان برای نصب دستگاه‌های کارتخوان در مطب‌ها اظهار کرد: در رابطه با مشارکت گروه‌های پزشکی برای  نصب کارتخوان رقم عدم همکاری همان ۵۸ درصد است.

اخبار اقتصادی-او ادامه داد: مابقی گروه‌های مشاغل و حرفه ها، مطابق آئین نامه تبصره ماده ۱۶۹ قانون مالیات‌های مستقیم، نسبت به ثبت اطلاعات برای دریافت پایانه‌های فروش در ۲۸ شهریور ۹۸ فراخوانده شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رستم پور ادامه داد: در این فراخوان بیش از ۱۵ شغل و ۵۰ صنف و حرفه به ثبت اطلاعات خوانده شده اند، مهلت ثبت نام این مشاغل از ابتدای مهر تا پایان دی امسال خواهد بود و صاحبان مشاغل از امروز بیش از ۲ ماه برای ثبت اطلاعات زمان خواهند داشت.

آمار ثبت نام مشاغل در سیستم دریافت کارتخوان؛ ثبت نام روزانه ۲۰۰ مودی

مدیرکل دفتر تنظیم مقررات و نظارت بر درون سپاری سازمان مالیاتی کشور در پاسخ به این سوال که روزانه چه میزان ثبت اطلاعات به سیستم مالیاتی کشور گزارش می‌شود؟ گفت: به طور متوسط روزانه بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ مودی نسبت به ثبت اطلاعات حرفه خود برای دریافت کارتخوان اقدام می‌کنند.

رستم پور ادامه داد: انتظار داریم سازمان مالیاتی و دستگاه‌های متولی از جمله اتاق اصناف ایران و کانون وکلای ایران در اطلاع رسانی بهتر به اعضای خود برای دریافت کارتخوان و پرداخت مالیات حقه ما را یاری کنند.

این مقام مسئول اظهار کرد: سازمان امور مالیاتی کشور به هیچ یک از حرفه‌ها و مشاغل به صورت خاص و ویژه جهت اخذ مالیات نگاه نمی‌کند بلکه تمام مشاغل از جمله پزشکان، وکلا و سایر ۵۰ رسته شغلی به یک نحو مشمول عدالت مالیاتی خواهند شد.

 مدیرکل دفتر تنظیم مقررات و نظارت بر درون سپاری سازمان مالیاتی کشور بیان می‌کند: در مسیر اخذ مالیات حقه از مشاغل، هر صنفی که به قانون عمل کند مشمول مشوق‌های مالیاتی و هر یک از تمکین به قانون سرپیچی کند با انواع جرائم قانونی همراه خواهد شد.

این مقام مسئول تاکید کرد: الزام نصب دستگاه کارتخوان برای تمام مشاغل به جز پزشکان برای سال آینده عملیاتی می‌شود. در واقع یعنی در اظهارنامه عملکرد سال ۹۹ مشاغل ملزم به نصب کارتخوان هستند.

 

پزشکان امسال ملزم به نصب کارتخوان هستند؛ سایر مشاغل سال آینده

او در پاسخ به این ابهام که چرا پزشکان امسال ملزم به نصب کارتخوان هستند؟ بیان می‌کند: نصب کارتخوان توسط پزشکان، پیرا پزشکان، دندان پزشکان، دامپزشکان، داروسازان و سایر رسته‌های پزشکی در قانون بودجه سال ۹۸ مقرر و الزام شده بود به همین جهت امسال موضوع نصب کارتخوان در مطب‌ها بسیار مورد تاکید سازمان امورمالیاتی قرار گرفت.

رستم پور در ادامه تشریح کرد: افرادی که در نصب کارتخوان به قانون عمل کرده اند قانون مشوق‌های مالیاتی را وضع کرده است که به موجب این قانون این افراد به مدت ۲ سال، سالیانه ۱۰ درصد از مالیات معاف خواهند شد.

او همچنین جرائم مصوب بر فرار از نصب کارتخوان را منوط به محاسبه مالیات این افراد از سایر بانک‌های اطلاعاتی سازمان مالیاتی دانست و گفت: فردی که در نصب کارتخوان کوتاهی کرده، ۲ درصد از درآمد محاسبه شده توسط سازمان مالیاتی را به صورت جریمه می‌بایست پرداخت کند.

این مقام مسئول ادامه داد: سازمان نظام پزشکی از ابتدا اطلاع رسانی‌ها و همکاری‌های مناسبی را با سازمان مالیاتی کشور داشته است به نحوی که ما از جلسات این سازمان درخصوص اطلاع رسانی به پزشکان نیز مطلع هستیم، عدم همکاری برای نصب کارتخوان در مطب پزشکان یک بحث فردی است و به تصمیمات شخصی پزشکان برمی گردد.

رستم پور گفت: تمکین پزشکان به قانون نصب کارتخوان مالیاتی آن‌ها را از بسیاری از مشوق‌ها مالیاتی و مزیت‌ها بخشودگی از پرداخت مالیات معاف می‌کرد، چرا که بررسی نحوه عملکرد نهاد از سال ۹۸ به بعد با توجه به اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم و عبور از روش سنتی مالیات ستانی تغییر خواهد کرد.

اعمال مالیات مقطوع برای  پزشکان خوش حسابان مالیاتی

او ادامه داد: دیگر مانند سال‌های گذشته نسبت به دریافت مالیات اقدام نخواهیم کرد بلکه نجوه اخذ مالیات تنها از طریق اظهارنامه‌ها طبق روش‌های جدید سازمان امور مالیاتی است. تمام صنوف از جمله پزشکان با تکمیل فرآیند اظهارنامه اعم از اعلام درآمد و هزینه‌ها باید منتظر حسابرسی سازمان امور مالیاتی و اخذ مالیات حقه باشند.

مدیرکل دفتر تنظیم مقررات و نظارت بر درون سپاری سازمان مالیاتی کشور گفت: مشاغل برای ثبت هزینه‌ها در اظهارنامه باید تمام اسناد دال بر هزینه کرد را نگاه دارند، در بحث درآمد‌ها سازمان امور مالیاتی حتی به تراکنش افرادی که کارتخوان نصب نکرده اند نیز دسترسی دارد و می‌تواند آن را محاسبه کند.

رستم پور ادامه داد: در گذشته درآمد پزشکان با ضریب ۲۰ درصدی مشمول مالیات بودند یعنی از هر یک میلیون تومان، تنها ۲۰۰ هزار تومان آن مشمول مالیات ۱۵ تا ۲۵ درصدی بود، اما در قانون جدید فرمول تغییر کرده است، تمام درآمد‌ها با کسر هزینه‌های مستند، مشمول مالیات می‌شوند.

او گفت: افرادی که در نصب کارتخوان تمکین کرده اند، سازمان مالیاتی طبق تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم این اجازه را دارد که پس از تایید خوشحسابی آن‌ها نسبت به وضع مالیات مقطوع برای درآمد آن‌ها اقدام کند. تا دیگر این مشاغل در جمع آوری اسناد هزینه‌ای به زحمت نیفتند.

این مقام مسئول بیان کرد: اجرای این حکم محدودیت دارد، این محدودیت اعلام می‌کند افرادی مشمول مالیات مقطوع می‌شوند که ۱۰ برابر میزان معافیت مالیاتی آن‌ها به حداکثر درآمدشان باشد که این قانون در بودجه امسال ۳۰ درصد عنوان شده است.

او اظهار کرد: این رقم در مجموع بیان می‌کند که اگر مودیان مالیاتی ما که همان پزشکان هستند، درصورت درآمد یک میلیارد تومانی مشمول مالیات مقطوع خواهند شد. البته منظور پزشکانی که نسبت به ثبت کارتخوان اقدام کرده اند.

رستم پور تشریح کرد: عدد مالیاتی توسط سازمان مالیاتی به آن‌ها پیشنهاد می‌شود که درصورت تمایل و نفع پرداخت مالیات مقطوع می‌تواند به صورت نقدی یا الترونیکی نسبت به پرداخت آن اقدام کنند.

او گفت: اگر افراد نسبت به قبول مالیات مقطوع راضی نباشند می‌توانند با تکمیل اظهارنامه منتظر حسابرسی سازمان مالیاتی بوده و مالیات خود را نسبت به اعلام این سازمان پرداخت کنند.

مدیرکل دفتر تنظیم مقررات و نظارت بر درون سپاری سازمان مالیاتی کشور تصریح کرد: مهم‌ترین نکته‌ای که باید در پایان به آن اشاره کرد، محرومیت پزشکانی که در ثبت نام کارتخوان کوتاهی کرده اند از سرویس ویژه سازمان امور مالیاتی یعنی مالیات مقطوع است. 

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: قانون ایران مالیات بودجه درآمد سازمان نظام پزشکی مالیات جریمه کارتخوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۲۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم سازوکار مشارکت مردم در بخش مولد را تسهیل خواهد کرد

خلیل بهروزی فر عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار قدس با اشاره به ویژگی های ‌لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم و ضرورت بررسی این لایحه در مجلس گفت:لایحه مالیات های مستقیم به نظر می رسد یک لایحه با احکام موثری باشد انهم در راستای اهدافی که نظام برای رشد اقتصادی کشور در نظر گرفته است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رشد تولید می تواند کشور را از واردات کالاهای خارجی بی نیاز کند، بیان کرد:به واسطه حمایت از بخش تولید ما می توانیم تجهیزاتی که از خارج وارد می شود را خودمان تولید کنیم و مانع از خروج ارز شویم.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به شعار جهش تولید با مشارکت مردم، بیان کرد: این شعار یک اصل بوده و می تواند اینده کشور را به درستی ترسیم و یک بارقه امیدی در جهت رونق اقتصادی باشد.

بهروزی فر با بیان اینکه اجرای صحیح ‌لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم می تواند جلوی فرارهای مالیاتی را گرفته و سایر مشکلات را نیز برطرف کند، بیان کرد: حمایت های مالیاتی پیش بینی شده در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم می تواند در راستای رونق تولید داخلی و سرمایه گذاری در مناطق محروم بسیار موثر باشد چراکه  این سرمایه گذاری می تواند شاخصه های این مناطق را به درستی ارتقا دهد و لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم سازوکار مشارکت مردم در بخش مولد را تسهیل خواهد کرد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه متاسفانه مناطق محروم به شاخصه های حداقلی نیز دست پیدا نکرده اند، تاکید کرد: یکی از دلایلی که سرمایه گذار جهت سرمایه گذاری به این مناطق، رجوع نمی کند، دریافت مالیات های سنگین است  از این رو معافیت های که در این لایحه برای سرمایه گذاری در مناطق محروم در نظر گرفته شده است،بسیار عالی است و باید شرایط بدین نحوه می شد.

وی تاکید کرد: ما نباید از سرمایه گذاری که اهلیت دارد و به دنبال رونق اقتصادی و تولید در مناطق محروم است، مالیات اخذ کنیم. بنده مطمئن هستم اگر سه قوه در برخورد با قانون گریزان، لایحه فوق را مبنا قرار دهند، حتما جلوی فرارهای مالیاتی گرفته شده و امیدی برای آینده کشور ترسیم خواهد شد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر لایحه فوق را مبنای کار قرار داده و به درستی آن را اجرایی کرده و احکام مناسبی در راستای حمایت از تولید در آن پیش بینی کنیم، حتما افق روشنی در رابطه با مباحث اقتصادی ، اشتغال جوانان و همچنین تولید و سرمایه گذاری در مناطق محروم پیش روی خواهیم داشت.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این لایحه می تواند سازوکار مشارکت مردم در اقتصادی را تسهیل کند، بیان کرد: همواره وقتی مردم به موضوعات ورود می کنند، ما در آن بخش ها پیروز می شویم.به هرحال اگر این لایحه اجرایی و مصوب شود عدالت مالیاتی در کشور رخ خواهد داد.

وی تاکید کرد:هر کشوری در سطح دنیا که پیشرفت و توسعه داشته است، از طریق رونق تولید به توسعه دست پیدا کرده اند و یکی از الزامات حمایت از تولید هم معافیت و کاهش های مالیاتی است. بنابراین این لایحه می تواند ترسیم کننده عدالت مالیاتی در کشور باشد.

دیگر خبرها

  • لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم سازوکار مشارکت مردم در بخش مولد را تسهیل خواهد کرد
  • مهلت ارائه اظهارنامه مالیات ارزش افزوده در لرستان تمدید شد
  • بانک مرکزی بزرگترین مالیات دهنده در بین شرکتهای دولتی
  • معافیت‌های هدفمند مالیاتی منجر به افزایش مشارکت مردم در تولید کشور خواهد شد
  • مهلت ۲ روزه برای اصلاح و تکمیل اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده زمستان ۱۴۰۲
  • تمدید ارائه اظهار نامه مالیاتی در لرستان
  • میزان بهره مندی از تسهیلات تبصره ۱۰۰ سه برابر شد
  • سازمان مالیاتی موظف به ارسال درآمدهای اشخاص غیرتجاری به وزارت تعاون شد
  • سازمان امور مالیاتی موظف به ارسال درآمد اشخاص غیرتجاری شد
  • خوش خدمتی عجیب نشریات زنجیره‌ای به دلالان و فراریان مالیاتی دانه درشت