Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پارلمانی وزارت دفاع گفت که اذن لازم برای اجرای قانون برنامه ششم مبنی بر کسر خدمت فرزندان ایثارگران به ازای هر ماه حضور در جبهه، اسارت و یا درصد جانبازی داده نشده است و لذا قانون برنامه در این باره اجرایی نمی‌شود.

به گزارش ایسنا، سردار رضا طلایی نیک در جلسه علنی امروز (دوشنبه) و در جریان طرح اصلاح بند «د» ماده ۸۸ قانون برنامه ششم توسعه مربوط به کاهش سهمیه معافیت فرزندان ایثارگران گفت: مجلس شورای اسلامی در بند «د» ماده ۸۸ قانون برنامه ششم توسعه مصوب کرد که به ازای هر ماه حضور رزمندگان در جبهه هر درصد جانبازی جانبازان و هر ماه سابقه اسارت آزادگان یک ماه کسر از خدمت به فرزندان آنها داده شود منتها در ابتدای این مصوبه اعلام شد که این موضوع در صورت اذن رهبری رخ می‌دهد، یعنی باید نیازهای دفاعی کشور سنجیده شود و آمار و میزان مشمولین برآورد شده و به تناسب نیاز نیروهای مسلح و شرایط ایجابی این قانون اجرایی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای این موضوع اذن داده نشد چون با ساختار و روند جمعیت آماری کشور میزان مشمولین کاهش پیدا می‌کند.

وی ادامه داد: در این شرایط باید از یک طرف میزان نیاز دفاعی کشور تامین شده و از طرف دیگر سابقه ایثارگران برای معافیت فرزندانشان لحاظ شود. طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی در قانون برنامه ششم اذن رهبری برای به ازای یک ماه کسر خدمت برای فرزندان ایثارگران داده نشد.

معاون پارلمانی وزارت دفاع یادآور شد: جلساتی در دفتر رییس مجلس شورای اسلامی و کمیسیون امنیت ملی با حضور مسئولانی از ستاد کل، فراکسیون ایثارگران و نمایندگان برگزار شد جمع‌بندی این بود که برای یک فرزند ایثارگران به ازای یک ماه حضور در جبهه یا اسارت و یا درصد جانبازی یک ماه معافیت داده شود یعنی اگر کسی بالای ۲۴ ماه آزادگی داشت قطعا یک فرزندش معاف می‌شود و اگر ۴۸ ماه آزادگی داشت دو فرزندش معاف می‌شوند یا اگر ۲۵ درصد جانبازی داشت یک فرزندش از خدمت وظیفه عمومی معاف می‌شود. این شامل ۳۰ ماه سابقه جبهه هم می‌شود.

طلایی‌ نیک افزود: ابهام این بود که آیا درصد جانبازی و میزان آزادگی و حضور در جبهه قابل جمع برای معافیت است که با این طرح این ابهام برطرف می‌شود، لذا مجلس شورای اسلامی در قانون خدمت وظیفه عمومی پیش از این درباره معافیت تعیین تکلیف کرده و ستاد کل هم اذن لازم را گرفته است. اگر کسی بیشتر از میزان معافیت از خدمت وظیفه عمومی، سابقه حضور در جبهه و آزادگی و جانبازی را داشت به ازای هر ماه سابقه بیشتر فرزند دیگرش هم کسر خدمت خواهد داشت. به عبارت دیگر مازاد سابقه ایثارگری می‌تواند برای سایر فرزندان خود در کسر خدمت استفاده کند. البته این موضوع در برنامه ششم اجرا نمی‌شود چون اذن داده نشده است مجلس شورای اسلامی در این طرح به ازای هر ماه سابقه ایثارگری ۱۲ روز کسر خدمت می‌دهد.

در نهایت نمایندگان مجلس شورای اسلامی علی‌رغم این توضیحات با کاهش سهمیه معافیت فرزندان ایثارگران مخالفت کردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: معافیت فرزندان ایثارگران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۲۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم اصفهان در جریان روند خدمت‌رسانی قرار بگیرند

نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری گفت: ضروری است مردم نیز از اقدامات انجام شده مطلع شوند و در جریان روند خدمت‌رسانی قرار بگیرند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، آیت الله مرتضی مقتدایی، نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری در دیدار با استاندار اصفهان گفت: خدمات انجام شده در استان اصفهان مشهود است و امیدواریم این اقدامات مورد عنایت حضرت ولیعصر (عج) نیز قرار بگیرد.

وی ادامه داد: ضروری است مردم نیز از اقدامات انجام شده مطلع شوند و در جریان روند خدمت‌رسانی قرار بگیرند.

نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری در خصوص تأمین آب استان اصفهان گفت: این مورد بارها توسط مردم مطالبه می‌شود و انتظار می‌رود با برنامه‌ریزی مشخص و کاربردی این مسئله اساسی استان اصفهان به بهترین نحو به ثمر برسد.

وی همچنین از دیدارهای بدون واسطه استاندار اصفهان و مدیران کل دستگاه‌های اجرایی استان اصفهان با آحاد مردم در جریان سفرهای شهرستانی و تلاش جهت رفع مسائل مردم تقدیر و قدردانی کرد.

تأمین آب نخستین مطالبه مردم و مسئولان و علما

 استاندار اصفهان نیز در این دیدار گفت: در دیدار با علما و بزرگان استان اصفهان، همه بزرگواران پروژه‌های تأمین آب را مطالبه می‌کنند و ما نیز بر این باور هستیم که تأمین آب استان اصفهان اولویت نخست است.

سیدرضا مرتضوی بیان کرد: البته سایر مشکلات استان اصفهان را زمین نگذاشته‌ایم و در تلاش هستیم با نگاهی جامع زمینه‌های رفع چالش ها و توسعه همه‌جانبه استان اصفهان را رقم بزنیم.

برگزاری مستمر قرارگاه آب اصفهان

وی با اشاره به تشکیل قرارگاه آب در استان اصفهان، بیان کرد: به صورت هفتگی دو روز در هفته جلسات مستمر قرارگاه آب استان را تشکیل می‌دهیم و تأمین آب استان را در سطح ملی نیز بارها پیگیری کرده‌ایم.

استاندار اصفهان گفت: سالها است که آب‌هایی از استان اصفهان خارج می‌شود اما آبی جایگزین آن نشده است، از این رو تقویت آبخوان و حوضه آبریز را در دستور کار قرار داده‌ایم.

وی اجرایی شدن پروژه‌های بلاتکلیف استان اصفهان در حوزه تأمین آب را قدم بعدی مدیریت استان در تأمین آب دانست و خاطرنشان کرد: در این بخش هم اینک اغلب پروژه های متوقف شده، فعال شده است.

مرتضوی با اشاره به خروج بیش از یک میلیارد مترمکعب آب از جنوب استان و لزوم بهره‌مندی از این آب به عنوان یک منبع درون استانی، گفت: مطالعات گسترده‌ای در این خصوص انجام شد و با تأیید ریاست جمهوری پروژه ای را برای بهره گیری از منابع درون استان شروع کردیم و در تلاش هستیم که تا پایان سال به نتیجه برسانیم.

وی با اشاره به تأمین آب استان از دریای جنوب، تصریح کرد: قریب به دو دهه، بحث انتقال آب از دریای جنوب به استان اصفهان مطرح بود، از اواخر مرداد 1401 مراحل اجرایی پروژه شروع شد و در سال نخست از فاصله یک هزار کیلومتری موفق شدیم 500 کیلومتر از مسیر را اجرا کنیم.

مرتضوی گفت: در نظر داریم در سال جاری و سال آینده اجرای خط را به اتمام برسانیم و در مجموع طبق برنامه‌ریزی‌ها اجرای این پروژه در سه سال آینده به سرانجام خواهد رسید. این پروژه با بالاترین سرعت در حال اجراست و در روند اجرا در کشور بی‌نظیر است.

وی با اشاره به مشکل آلودگی هوا به عنوان دومین چالش کلان استان اصفهان، بیان کرد: انجام فیلتراسیون، استانداردسازی و جابه‌جایی برخی واحدهای صنعتی، گسترش حمل‌ونقل عمومی و استانداردسازی سوخت مصرفی خودروها از جمله اقداماتی است که در حوزه آلودگی هوا در حال انجام است.

انتهای پیام/163

دیگر خبرها

  • اجرای طرح ایستگاه قانون در استان همدان
  • هاشمی: با اصلاح قانون جدید ورزشکاران بیشتری شامل معافیت و قانون استخدامی می شوند/ تخصیص ۵٠٠ میلیارد برای نوسازی تجهیزات فدراسیون‌ها
  • توضیح وزیر ورزش در مورد معافیت و قانون استخدامی ورزشکاران
  • خبر خوش به بانوان بهزیستی | فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند
  • اظهارات وزیر کشور رئیسی درباره گشت ارشاد: وظیفه ذاتی پلیس است
  • مردم اصفهان در جریان روند خدمت‌رسانی قرار بگیرند
  • مسئولان در امر حجاب وظیفه حاکمیتی، اخلاقی و اجتماعی دارند
  • فردا؛ آخرین مهلت نام‌نویسی در امریه سربازی مرکز جذب وزارت علوم
  • مجلس مصوب کرد: معافیت بورس از مالیات بر عایدی سرمایه
  • خبر مهم برای مشمولان؛ به جای سربازی در این نهاد خدمت کنید