Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@22:01:29 GMT

تبادلات علمی با طوفان های سیاسی پابرجا است

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۵۴۵۴۰

تبادلات علمی با طوفان های سیاسی پابرجا است

به گزارش خبرنگار مهر، سورنا ستاری امروز در آیین اختتامیه سومین جایزه مصطفی(ص)که با حضور نمایندگان جمعی از دانشمندان برجسته، صاحب منصبان و فعالان فناور کشورهای اسلامی در تالار وحدت برگزار شد، گفت: ایران به‌عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده دانش در جهان اسلام و قدرتی برتر در حوزه فناوری‌های پیشرفته و اکوسیستم دانش‌بنیان، با کمک جوانان خلاق برای رونق و گسترش این همکاری‌ها با کشورها آمادگی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی خطاب به دانشمندان و مسئولان حاضر در آیین اختتامیه جایزه مصطفی گفت: به توفیق الهی و با عنایت پیامبر دانش و نور(ص)، بار دیگر مفتخر شده‌ایم تا از سرمایه‌های امت علم‌دوست و وارسته تجلیل کنیم.

ستاری ادامه داد: اینک زمان یادآوری است؛ یادآوری دوران طلایی علم. دورانی که دانشمندان بلاد اسلام، با تکیه بر ارزش‌های دینی شان، جان جهان را روح تازه‌ای بخشیدند؛ روح صلح و رحمت و برابری. آنچه آموختند، آموزاندند و آنچه کاشتند، به تساوی تقسیم کردند.

معاون علمی خاطر نشان کرد: خانواده‌ علم و فناوری امت اسلامی که در سراسر آفرینش و در میان همه ملت ها و جوامع، جای خود را باز کرده سفیران و منادیان حقیقت‌جویی هستند که مهربانی را سرلوحه دانش و پژوهش قرار داده اند.

وی ادامه داد: مسلمانان و شهروندان جهان اسلام به درستی می دانند بازگشت به دوران درخشان گذشته در حوزه علم و فناوری، با تغییر رویه‌های موجود در نظام کشورداری میسر است و مهم‌تر آنکه، می‌باید به نیروی انسانی خلاق، جوان و بی‌نظیری که در اختیار دارد، ارج و بهایی فراتر از گذشته، اعطا کند.

ستاری افزود: بنابراین حضور تاریخ‌ساز این نسل جوان در حوزه‌های علم، فناوری و کارآفرینی، هنگامی محقق می‌شود که تغییراتی اساسی در فرهنگ و نظام کسب و کار و علم و فناوری روی دهد.

ستاری ادامه داد: کشورهای اسلامی باید بدانند در صورتی پیشرفت خواهند کرد که از نوآوری‌های نسل جوان‌شان حمایت کنند و محیط امنی برای بروز این نوآوری‌ها در اختیار ایشان قرار دهند.

رئیس بنیاد ملی نخبگان گفت: اینک در دورانی به سر می بریم که حرکت چرخ های توسعه دنیای غرب، به کندی و کاستی گراییده است. جماعت شان، پیر شده و انگیزه هایشان، رنگ باخته است. اما امروز می بینیم که دنیای اسلام، با وجود همه فتنه های وارداتی و جنگ های استعماری که بر دامان اش، افتاده، همچنان تاثیرگذار است و جوان و امیدوار. در پس قرن ها دوری از دوران طلایی علم، تسلیم دسیسه ها و ناملایمات نشده است و هنوز هم، پا در میان عمل دارد و دست بر آتش تدبیر. در چنین شرایطی، راهکار اصلی ارتقا و خیزش دوباره جهان اسلام، بهره مندی از سرمایه‌های فکری و آموزش مناسب نیروی انسانی جوان است.

وی تاکید کرد: تبادلات علمی بین کشورهای اسلامی به مانند پل‌های سترگ و برقراری است که با جابجایی دولت‌ها و طوفان‌های بزرگ سیاسی در جامعه جهانی پابرجا باقی می‌ماند  و سبب نزدیکی روزافزون ملت‌های اسلامی خواهد شد.              

ستاری افزود: ما باور داریم که جهان اسلام، لیاقتمندانه می تواند بر صدر دنیای دانش جلوس کند و مومنانه و فروتنانه، جمله آدمیان را به گرد نورانیت مهرش فرا بخواند و در فناوری‌های آینده ساز (Disruptive technology)، هوش مصنوعی، واقعیت مجازی، کلان داده، فناوری فضایی، زیست فناوری، نانو، سلول های بنیادی، فناوری های همگرا و... سرآمد شود.

وی خاطر نشان کرد: ما با اعطای جایزه جهانی مصطفی(ص) به‌عنوان یکی از نمادهای مهم شایستگی و برتری علمی و فناوری در سطح جهان تجلیل می کنیم تا ضمن توسعه علم و فناوری، ارزش‌های والای انسانی و بشری، همچنان رواج یابد و رفاه، امنیت و سلامت در جهان هستی تضمین شود.

ستاری با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده دانش در جهان اسلام و قدرتی برتر در حوزه فناوری‌های پیشرفته و اکوسیستم دانش‌بنیان، با تکیه بر جوانان اندیشمند و خستگی‌ناپذیرش، امروز به یکی از پتانسیلهای جهان اسلام تبدیل شده است گفت: در بسیاری از زمینه های تولید علم همچون پزشکی، فنی و مهندسی، صاحب آمارهای درخشان بین المللی است که به عنوان عضوی از جهان بزرگ اسلام، افتخارآفریده است.

وی با تاکید بر اینکه جوانان دانشمند و کارآفرینان موفق ما می توانند به‌خوبی در تبادل با کشورهای اسلامی به توانمندسازی آنها یاری رسانند گفت:جوانان ایرانی توانسته اند در عرصه علوم نوین و پیشرفته همچون نانو، زیست فناوری و سلول های بنیادی، با قدرت های غربی، برابری کند یا در برخی موارد از آنان نیز پیشی بگیرد.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور افزود: این افتخار و جایگاه نه با تکیه بر نفت و منابع زمینی، بلکه با اتکا به نیروی انسانی و ایمانی کسب شده است و همین الگو می تواند در سراسر جهان اسلام به کار گرفته شود و ثمرات شیرین به کام مسلمانان بنشاند.

ستاری تاکید کرد: اقتدار اسلامی که بر پایه انسانیت و شرافت انسانی بنا شده است، با همکاری علمی و دانشی همه مسلمانان، در همه جهان برقرار و تسری خواهد یافت.

کد خبر 4768962 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: سورنا ستاری بنیاد ملی نخبگان معاون علمی رییس جمهور نوآوری فناوری نانو تحقیقات علمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان هوش مصنوعی ربات امنیت اطلاعات فناوری فضایی موبایل گوگل تولید خودروی برقی صنعت خودروسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۴۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۰۰ درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات «وعده صادق»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری سالانه روح اله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری پیش از ظهر امروز در محل این معاونت برگزار شد.

وی در این نشست به سوالات خبرنگاران رسانه های مختلف در خصوص شرکت‌های دانش‌بنیان، تسهیلات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به اکوسیستم فناوری و نوآوری پاسخ داد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور از رشد صد درصدی دانش‌بنیان ها در بورس تا پایان سال خبر داد و گفت: علم و فناوری، استفاده از این تکنولوژی ها دوبال عملیات صادق بودند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری سالانه روح اله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری پیش از ظهر امروز در محل این معاونت برگزار شد.

وی در این نشست به سوالات خبرنگاران رسانه های مختلف در خصوص شرکت‌های دانش‌بنیان، تسهیلات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به اکوسیستم فناوری و نوآوری پاسخ داد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درخصوص حضور شرکت‌های دانش بنیان در بورس گفت: تاکنون ۱۰۸ شرکت در بازار سرمایه حضور دارند کا تا پایان سال رشد صد درصدی خواهند داشت.

وی با بیان اینکه شرکت‌هایی که وارد بورس می‌شوند سوابقی دارند، گفت: این شرکت‌ها باید امنیت داشته باشند و بحث جدی فنی دارند که وارد بورس شده اند، گفت: این شرکت‌ها امید به رشد و افزایش سرمایه مردم را دارند، اما هیچ لزومی ندارد که شرکتی برای ورود به بورس مورد تایید معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری قرار بگیرد

وی ادامه داد: برای شرکت‌هایی که مسائلی مستقیما با ابعاد حکمرانی داشته و داده‌های کلان مردم را در اختیار دارند و بحث امینت ملی مطرح می‌شود را توسط کارگروهی در معاونت ارزیابی می‌کنیم.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور ادامه داد:به همین دلیل این کارگروه وضعیت شرکت‌های متقاضی برای ورود به بورس را بررسی می‌کند تا داده‌های مردم و سرمایه گذاری‌های آنان را حفظ کند.

دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه خوشبختانه ایجاد بازار تخصصی در بورس و شاخص‌های ویژه نماد دانش بنیان تعریف شد، گفت: بناست که تا پایان سال حضور دانش بنیان‌ها در بازار بورس رشد صد درصدی خواهند داشت.

وی در بخش دیگری از سخن خود به عملیات وعده صادق اشاره کرد و گفت: عملیات وعده صادق دو بال داشت؛ علم و فناوری و شجاعت و تدبیر در استفاده از علم و فناوری دوبال وعده صادق بود.

ادامه دارد...

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • راه‌اندازی اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی در کشور
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • آدرس غلط در بحث ایمنی خودرو‌ها | تحول در حوزه هوش مصنوعی 
  • اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود
  • رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال
  • رشد ۱۰۰ درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات «وعده صادق»
  • ایران رتبه ۱۷ هوش مصنوعی را در جهان دارد