Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهیه کننده ایرانی با اشاره به نقش مهم نوجوانان در آینده کشور گفت: متاسفانه در کشور فیلم مناسب قشر نوجوان نداریم و فیلم منطقه پرواز ممنوع با دغدغه جوانان ساخته شده و عزت نفس را در جوان افزایش می دهد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حامد بامروت نژاد، تهیه کننده فیلم "منطقه پرواز ممنوع" در گفتگو با خبرنگار عصر همدان؛ با بیان اینکه این فیلم با دغدغه جوانان و نوجوانان ساخته شده است افزود: در حوزه نوجوانان فیلم خاصی در سینما نداریم در حالیکه جوانان مخاطبان سینما و در حقیقت آینده سازان این کشور هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه جوانان به فیلم های پرمحتوا و محصولات فرهنگی نیاز دارند افزود: جوانان ایرانی کمتر فیلمی در سینمای ایران دارند و ما در این فیلم سعی کردیم تا حدودی دغدغه نداشتن فیلم مناسب برای جوانان را حل کنیم تا خانواده ها با خیال راحت تری به تماشای فیلم با جوانان بپردازند.

بامروت نژاد ادامه داد: جوان در این فیلم رویا سازی می کند و با قهرمانان آشنا می شود و در نتیجه اعتماد بنفس و عزت نفس در ضمیر ناخودآگاهش پرورش می یابد.

این فعال فرهنگی با اشاره به استقبال بی نظیر مردم در اکثر استانها گفت: در بیشتر استانها و شهرهای مختلف اکران های زیاد داشته ایم و خانواده هایی که تا بحال به سینما نیامده اند بدون دغدغه با فرزندانشان حضور پیدا کرده اند.

"منطقه پرواز ممنوع" وطن دوستی و امید به آینده را نشان می دهد

محمد صادق منصور مسئول اکران فیلم در استان نیز به خبرنگار ما گفت: اکران رسمی فیلم از چهارشنبه 15 آبانماه شروع شده و مدارس و سازمان های مختلف و همچنین عموم مردم تا بحال استقبال خوبی داشته اند.

وی با اشاره به استقبال بی نظیر جوانان افزود: در سه شهرستان نهاوند و اسدآباد و همچنین سینما بهمن ملایر اکران فیلم داریم.

منصور با تاکید به حضور نوجوانان در سینماها و نبودن فیلم مناسب گفت: از خانواده هایی که فیلم را ندیده اند درخواست دارم که حتما آن را با فرزندانشان مشاهده کنند چرا که حس وطن دوستی و امید به آینده را در جوان بیدار می کند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۴۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف گذاری شیلات گیلان بر روی توسعه آبزی پروری با تکنولوژی‌های برتر

ایسنا/گیلان مدیرکل شیلات گیلان گفت: در سال جاری، برنامه ویژه شیلات استان در راستای توسعه آبزی پروری؛ بهره‌گیری از تکنولوژی‌های برتر و شرکت‌های دانش بنیان برای استفاده از تجهیزات و امکانات روز، جهت توسعه عمودی و استفاده از ظرفیت‌های فعلی در تولید چند برابری است.

کوروش خلیلی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به آخرین مصوبات شورای مدیران سازمان شیلات ایران در اواخر فروردین ماه سال جاری، اظهار کرد: تمام استان‌ها ملزم به هدف‌گذاری دقیق، اجرایی و عملیاتی در استفاده از تجهیزات نوین در توسعه آبزی پروری شدند و استان گیلان هم طی چند سال اخیر با استفاده از تسهیلاتی که در شبکه بانکی و بنیادهای مختلف اقتصادی داشته برای نوسازی و افزایش تجهیزات گام برداشته است.

خلیلی تصریح کرد: در همین راستا استفاده از سیستم‌های پایدارساز اکسیژن همچنین نانو حباب‌سازها برای توسعه واحدهای پرورش ماهی با ظرفیت چند برابری تولید فعلی، در حال پیگیری است از جمله مذاکراتی با چند شرکت انجام و یکی از مزارع نمونه که پیشگام در سطح کشور است و محصولات با کیفیت تولید می‌کند را وارد این قضیه کردیم.

وی با بیان اینکه در تلاشیم تا اواخر اردیبهشت ماه سال جاری بسته‌های تسهیلاتی استفاده از این تکنولوژی های نوین آماده ارائه به متقاضیان شود، افزود: پس از فراخوان، متقاضیان جهت دریافت تسهیلات به بانک‌های عامل معرفی می‌ شوند.

مدیرکل شیلات استان گیلان با تاکید بر اینکه استفاده از این تجهیزات علاوه بر افزایش کمیت؛ کیفی‌سازی تولید را به همراه دارد، گفت: با استفاده از این تکنولوژی کیفیت گوشت ماهی‌ها نیز قطعاً و مطمئناً بسیار مناسب‌تر خواهد شد و این مساله به ویژه برای فعالان عرصه پرورش ماهیان خاویاری که بازار صادرات برایشان بسیار اهمیت دارد نکته بسیار حیاتی و کلیدی است.

خلیلی با بیان اینکه پیش بینی می شود با استفاده از این روش، علاوه بر تولیدات فعلی شاهد افزایش هزار تنی در تولیدات بخش های مختلف اعم از گرم‌آبی، سردابی و خاویاری باشیم که استفاده از روش های افزاینده تولید آبزیان در واحد سطح  یکی از برنامه های عملیات اجرایی افزایش تولید در سال ۱۴۰۳ حسب دستور مقام معظم رهبری خواهد بود.

وی همچنین در خصوص راهبری تجهیزات افزاینده تولید با این تجهیزات گفت: شرکت های تامین کننده تجهیزات می‌بایست خدمات پس از فروش همچنین پشتیبانی محصول را داشته باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیکاری جوانان از مهم‌ترین معضلات آبادان است
  • تمدید مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی
  • اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • جزئیات مست عشق؛ مولانا و شمس در پرده سینما
  • اعضای شورای سیاستگذاری سی و ششمین جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه های کتابخوانی تمدید شد
  • برگزاری جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • هدف گذاری شیلات گیلان بر روی توسعه آبزی پروری با تکنولوژی‌های برتر
  • برگزاری جام باشگاه های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • جامعه امروز ما نیاز به تفکر معلمان شهید دارد