Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیروز حناچی روز دوشنبه در هشتمین کنفرانس بین‌المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله اظهار داشت: شواهد حاکی از ‌آن است که آمادگی مقابل زلزله در گذشته بیشتر از حال حاضر وجود داشته است.

وی در دانشگاه شهید بهشتی افزود: تهران به دلیل در خطر بودن، پایتخت زلزله ایران نیز هست و باید آمادگی کامل را داشته باشیم. همچنین تمامی کشورها با نسبت‌های مختلف در معرض خطر هستند و ایران در جهان طی سال‌های اخیر بیشترین تعداد زلزله را تجربه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حناچی اظهار داشت: شهرهایی که در پهنه زاگرس قرار دارند، بسیار در معرض زلزله هستند و ایران در شدیدترین زلزله‌های جهان سابقه دارد.

شهردار تهران گفت: پس از ۳۰ سال از برگزاری این کنفرانس‌ها و پیشرفت آن در همه زمینه‌ها اما هنوز آسیب‌های بسیاری می‌بینیم. ساخت و سازهای غیر مجاز، مصالح نا مرغوب، آموزش مردم در مواجهه با حادثه، عدم اجرای صحیح مقررات ملی و عدم رعایت استانداردها از عوامل مهم افزایش خسارت زلزله است.

حناچی ادامه داد: زلزله نسبت به سایر بلایای طبیعی توجه بیشتری به خود در رسانه‌ها جلب می‌کند. در کشور ما یکی از روش‌های کنترل خسارت صنعت بیمه است که خسارات را به حداقل می‌رساند اما به دلیل وجود تحریم‌ها تقویت نشده و دولت موظف است که خسارات زلزله را پرداخت کند در حالی که امکان پذیر نیست.

وی تصریح کرد: تاب آوری تهران در مقابل زلزله موضوع مهمی است که باید پژوهشگاه و دانشگاه‌ها راه حل مناسبی ارائه کنند. تدوین رویکردهای جذب سرمایه‌های نوین در شهر، بیمه‌ها، تقویت ظرفیت‌ها، آگاهی و درک از سرمایه‌های شهر از جمله اقدامات و برنامه‌های در حال اجرا است. همچنین در زمینه آموزش‌های لازم، تاب‌آورسازی زیر ساخت‌های شهری و استراتژی هشدار سریع بسیاری از این زمینه‌ها، در میانه راه هستیم.

حناچی اظهار داشت: ۸ دره که آب‌های آن علت توسعه تهران است که این نوع دره‌ها می‌تواند منشاء نشاط و در صورت عدم رعایت حریم، منشاء مصیبت هستند.
حناچی عنوان کرد: افزایش همکاری‌های بین‌المللی، تحلیل ریسک و داده‌ها از فعالیت‌های مورد توجه است. شهرداری اقداماتی انجام داده اما به تنهایی امکان پذیر نیست و باید تلاش کنیم کمپین تاب آوری را در کلان شهر تهران ایجاد کنیم.

وی تصریح کرد: سازمان ویژه مدریت بحران که به یک مرکز عملیات مجهز است، بیش از ۱۰۰ دکل ارتباطی در هنگام خطر در دست نصب دارد. همچنین در حوزه‌هایی که آسیب پذیر هستیم بافت‌های فرسوده و متراکم با تعداد خانوار بالا تعداد تلفات را بالا می‌برد، برنامه مشارکت مردمی خانه‌ها با استفاده از ۱۰ هزار داوطلب در دستور کار مدریت بحران است.

شهردار تهران ادامه داد: ۱۶۰۰ مدیر مدرسه و ۱۲ هزار و ۲۰۰ دانش آموز آموزش دیده‌اند و بیش از ۱۰۰ پایگاه مدیریت بحران داریم.

برچسب‌ها پیروز حناچی زلزله

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پیروز حناچی زلزله پیروز حناچی زلزله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۴۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقشه پراکندگی نیروهای مقاومت از یمن تا فلسطین

همشهری آنلاین - گروه سیاسی: رسانه‌ها و اندیشکده‌های تحلیلی غربی از حضور قریب به ۱۸۰ هزار نیروی شبه‌نظامی متعلق به گروه‌های مقاومت در خاورمیانه گزارش می‌دهند. پس از جنگ ۷ اکتبر ۲۰۲۳ حماس و اسرائیل توجه به این گروه‌ها تحت عنوان نیروهای نیابتی و همچنین جبهه مقاومت زیاد شده است و یکی از جریان‌های اصلی خبری در رصد تحولات منطقه خاورمیانه شده است. حمایت‌های مستشاری ایران از جریان مقاومت در این منابع در همه تحلیل‌ها مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. این نیروها در عراق، لبنان، فلسطین، یمن و سوریه حضور دارند.

کد خبر 847835 برچسب‌ها لبنان خبر ویژه سوریه ایران و فلسطین فلسطین عراق یمن فلسطین - حماس

دیگر خبرها

  • نقشه پراکندگی نیروهای مقاومت از یمن تا فلسطین
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • اگر نقشه ایران، نقشه یک ساختمان باشد! (تصویری)
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد
  • هشدار جدی درباره نقشه جدید نفوذی‌ها در ایران
  • رفع خطر از ۲۱۲ محل حادثه خیز تهران | ساخت پهلوگاه‌های اضطراری در بزرگراه‌های تهران
  • اتمام طرح تحقیقاتی تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه
  • هشدار جدی روزنامه جمهوری اسلامی درباره نقشه جدید نفوذی ها در ایران
  • اتاق فکر دشمنان چگونه در برابر جمهوری اسلامی شکست خورد؟
  • اهمیت عضویت ایران در کمیسیون بین‌المللی الکتروتکنیک