Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری ششمین دوسالانه طراحی گرافیک «سرو نقره‌ای» ظهر امروز دوشنبه ۲۰ آبان‌ماه با حضور دبیر و اعضای شورای سیاستگذاری این دوسالانه در ساختمان شماره دو خانه هنرمندان ایران برگزار شد.

فاطمه کرکه‌آبادی رییس هیات مدیره انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران در این نشست گفت: دوسالانه سرو نقره‌ای محل نمایش کارهای تولیدی طی ۲ سال فعالیت اعضای انجمن است که قبلا هر سال برگزار می‌شد اما ۴ دوره است که به صورت دوسالانه برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در دوسالانه ششم، از هر عضو حداقل یک و حداکثر ۳ اثر را به نمایش می‌گذاریم که به دلیل محدودیت فضای نمایشگاهی است که در اختیار داریم.

در ادامه محسن سلیمانی دبیر دوسالانه سرو نقره‌ای طی سخنانی اظهار کرد: ششمین دوسالانه سرو نقره‌ای همانند دوره‌های پیشین، محلی است برای ارائه آثار اعضای انجمن در طول ۲ سال؛ به نظرم هر هنرمند و شاعر باید جای خوبی را برای ارائه اثرش داشته باشد.

وی افزود: انجمن صنفی طراحان گرافیک جز معدود انجمن‌هایی است که کارش را به صورت حرفه‌ای انجام داده است. برگزاری نمایشگاه، دوسالانه، هفته گرافیک و... برای عرضه و ترویج آثار طراحان است.

محسن سلیمانی دبیر سرو نقره‌ای نیز گفت: ششمین دوسالانه سرو نقره‌ای نیز همانند دوره‌های پیش، محفلی برای نمایش آثار طراحان گرافیک طی دو سال گذشته است، با این نگاه که هر هنرمند برای عرضه اثر خود جایگاهی داشته باشد.

وی با اشاره به برپایی انجمنی این دوسالانه با توجه به صنفی بودن انجمن طراحان گرافیک ایران، توضیح داد: انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران جزء اولین انجمن‌هایی بود که ثبت شد و به صورت حرفه‌ای فعالیت خودش را انجام داده است و یکی از اهداف ما این است که نمایشگاه‌ها و دوسالانه‌هایی برای عرضه و ترویج و نمایش آثار اعضای خودمان داشته باشیم. همچنین از دیگر اهداف مان این است که این آثار را به نمایش عمومی بگذاریم تا تاثیرگذاری بیشتری داشته باشد. از طرف دیگر با توجه به وضعیت اقتصادی کشور، در این سال‌ها سفارش به طراحان گرافیک حتی طراحان حرفه‌ای کمتر شده است و به همین دلیل ما سعی داریم با برگزاری دوسالانه‌ها، سازمان‌ها، شرکت‌ها و مردم را ترغیب کنیم تا آثار را ببینند و این اتفاق باعث تقویت سلیقه سفارش‌دهندگان و مردم شود.

دبیر دوسالانه طراحی گرافیک سرو نقره‌ای تصریح کرد: این دوسالانه ممکن است نماینده کل گرافیک ایران نباشد اما سعی داریم بتوانیم مباحث صنفی، اقتصادی و نمایش آثار و تغییر ذائقه مردم را به منصه ظهور برسانیم. برای رسیدن به این چشم‌انداز نیز نیازمند همراهی سازمان‌ها، نهادها و ارگان‌های مرتبط با هنرهای تجسمی هستیم.

وی با اشاره به اینکه مهلت ارسال آثار تا ۲۳ آبان ماه تمدید شده است، افزود: دوسالانه جایگاهی برای طراحان به حساب می‌آید و به همین دلیل مهلت فراخوان را تمدید کردیم تا طراحان فرصت پیدا کنند آثارشان را برای ما بفرستند.

سلیمانی همچنین درباره نگاه ویژه به جوانان گفت: در این دوره برای ما مهم بود که نگاه ویژه به جوان‌ها داشته باشیم. قرار شد حضور آنها را پررنگ‌تر در نظر بگیریم به همین دلیل در ترکیب ۳ نفره اعضای داوری حتما از یک پیشکسوت استفاده می کنیم و حتما یک چهره جوان که حتی ممکن است شناخته شده هم نباشد در این ترکیب حضور خواهد داشت.

در ادامه مسعود سپهر عضو شورای سیاستگذاری دوسالانه سرو نقره‌ای نیز درباره حضور اعضا در این دوره گفت: تعداد اعضای انجمن بیش از ۱۷۰۰ نفر هستند و امیدواریم همه اعضای انجمن در این دوسالانه مشارکت داشته باشند اما دوره‌های گذشته بین ۵۰ الی ۷۰ درصد اعضا مشارکت داشتند و برای دوسالانه اثر ارسال کردند.

سلیمانی نیز در این باره بیان کرد: یکی از شرایطی که در فراخوان اعلام شد این بود که کارها باید سفارش دهنده داشته باشند چراکه معتقد به حرفه‌ای بودن صنف هستیم و به همین دلیل شاهد آثاری هستیم که قصد داریم سلیقه و ذائقه عمومی را ارتقا دهیم.

وی افزود: البته در بخش تایپ فیس، سفارش‌دهنده را حذف کردیم و استیتمنت را جایگزین کردیم چون طراحان را به سمت ارسال اثر سوق دهیم. هرچند کیفیت مدنظر ماست اما اگر می‌خواستیم شاهد مشارکت هنرمندان در بخش تایپ فیس باشیم، باید سفارش‌دهنده را حذف می‌کردیم تا با دست باز کارشان را بفرستند.

سلیمانی در پاسخ به پرسشی درباره حمایت اداره کل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: خوشبختانه دوسالانه سرو نقره‌ای کاملا صنفی است اما قاعدتا ما به عنوان انجمن صنفی نمی‌توانیم به تنهایی کارهای دوسالانه را پیش ببریم و به همین دلیل از حضور سازمان‌ها و نهادهای مرتبط با گرافیک و هنرهای تجسمی استقبال می‌کنیم. در این زمینه، مدیرکل هنرهای تجسمی نیز قول مساعدت به ما داده‌اند و همراهی ایشان را در اختیار خواهیم داشت.

وی درباره بحث داوری در فراخوان نیز توضیح داد: هیات انتخاب آثار نداریم اما در هر بخش تندیس سرو نقره‌ای را اهدا می‌کنیم که به همین دلیل آثار برای دریافت این تندیس توسط سه داور در هر بخش داوری می‌شوند. اگر تعداد آثار در نمایشگاه کم باشند به این دلیل است که محدودیت مکان نمایش داریم.

سپهر نیز در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه تعرفه‌های انجمن و تغییر قیمت‌ها بر چه اساسی سنجیده می‌شود، گفت: دستمزدهای طراحان گرافیک بر این اساس است که افراد شاغل در این حوزه هستند و با این کار تامین معاش می‌کنند و با این حساب دستمزد یک گرافیست حرفه‌ای بر اساس بساط کردن نیست و این نوع نگاه به دلیل حضور افراد غیرحرفه‌ای در این حوزه به وجود آمده است. ایران تلنت سال گذشته آماری ارائه کرده که پایین‌ترین دستمزد در هنرهای تجسمی بوده است بنابراین کمی کم توجهی و بی انصافی را در این حوزه شاهدیم.

مهدی فاتحی مدیر هنری سرو نقره‌ای و طراح پوستر نیز درباره این بخش و پوستر دوسالانه ششم گفت: پوستر این دوره با توجه به هویت دوسالانه سرو نقره‌ای طراحی شده است؛ سرو نقره‌ای را با هنر معرق و با همان نگاه و فلسفه از کل به جز طراحی کردم. در بخش نوشتاری نیز نوعی کانسپت و ایده را از سیاه مشق‌ها گرفتم.

سلیمانی در پایان نشست درباره برگزاری سراسری دوسالانه سرو نقره‌ای در استان‌ها گفت: در این مورد چهار استان همچون برگزاری استانی هفته گرافیک، تقاضای برگزاری نمایشگاه سرو نقره‌ای را مطرح کرده‌اند که فعلا شهرهای میزبان قطعی نشده‌اند.

کد خبر 4769194

منبع: مهر

کلیدواژه: دوسالانه سرو نقره ای محسن سلیمانی مهدی فاتحی تئاتر ایران فیلم سینمایی فیلم کوتاه دوازدهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران کنسرت موسیقی کارگردان تئاتر موسیقی نواحی موسیقی ایرانی سینمای مستند بازیگر سینما جشنواره تئاتر فتح خرمشهر موسیقی کلاسیک سریال ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۷۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدید مهلت انتخاب رشته آزمون دکتری تا 12 اردیبهشت 1403

به گزارش صدای ایران از ایرنا، در اطلاعیه سازمان سنجش آمده است: پیرو انتشار دفترچه راهنمای انتخاب رشته (دفترچه شماره ۲) آزمون ورودی مقطع دکتری (Ph.D.) نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۳ در تاریخ ۲۸ فروردین ماه و اطلاعیه‌های تاریخ ۲ و ۵ و ۸ اردیبهشت ماه، ضمن اعلام رشته‌محل‌های جدید، تغییر ظرفیت یا حذف برخی رشته‌محل‌ها به اطلاع داوطلبان مجاز به انتخاب رشته می‌رساند به منظور فراهم کردن تسهیلات بیشتر برای آن دسته از داوطلبانی که تا امروز (۱۰ اردیبهشت) برای انتخاب رشته اقدام نکرده‌اند، ترتیبی اتخاذ شده است که بتوانند تا پایان روز چهارشنبه به‌تاریخ ۱۴۰۳/۰۲/۱۲ نسبت به ویرایش و ثبت رشته‌محل‌های انتخابی خود اقدام کنند.

براساس این اطلاعیه، داوطلبان ضرورت دارد پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنمای انتخاب رشته، اطلاعیه‌های مذکور و این اطلاعیه، در صورت نیاز در مهلت در نظر گرفته شده مذکور به درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان مراجعه و نسبت به بروزرسانی فهرست رشته‌محل‌های انتخابی خود اقدام کنند.

در ضمن آن دسته از داوطلبانی که پیش از این نسبت به انتخاب کدرشته‌محل‌های تحصیلی اقدام کرده‌اند، می‌توانند در صورت تمایل تا تاریخ ۱۲ اردیبهشت ماه نسبت به ویرایش فهرست رشته‌محل‌های انتخابی خود اقدام کنند.

برای مشاهده سری چهارم اصلاحات دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون ورودی دکتری ۱۴۰۳ این پوشه پی دی اف را مطالعه کنید.

آزمون مقطع دکتری نیمه‌متمرکز ۱۴۰۳، چهارم اسفند ۱۴۰۲ در ۱۵۴ شهر کشور؛ شامل ۱۸۶ حوزه اصلی و ۵۶۸ حوزه فرعی در هفت گروه امتحانی شامل علوم انسانی، علوم پایه، فنی و مهندسی، کشاورزی و منابع طبیعی، هنر، دامپزشکی و زبان برگزار شد.

همچنین در این آزمون بر اساس آمار سازمان سنجش آموزش کشور ۱۵۱ هزار و ۶۴۱ نفر داوطلب شرکت کردند که از این تعداد ۶۷ هزار و ۵۶۴ نفر (۴۵ درصد) زن و ۸۴ هزار و ۷۹ نفر (۵۵ درصد) مرد بودند. افزون بر این، بر اساس آخرین آمار سازمان سنجش حدود ۱۲۸ هزار نفر از این افراد برای شرکت در آزمون کارت دریافت کردند.

کارنامه نتایج اولیه آزمون ورودی دوره دکتری ۱۴۰۳، ۲۸ فروردین منتشر شد و روی درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان قرار گرفت. بر اساس اطلاعات سازمان سنجش از مجموع ۱۵۱ هزار و ۶۴۳ داوطلب شرکت کننده در آزمون دکتری ۱۴۰۳ تعداد ۱۲۵ هزار و ۱۷۴ نفر مجاز به انتخاب رشته شدند.

دیگر خبرها

  • تمدید مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی
  • تمدید مهلت ثبت‌نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیام نور
  • مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه های کتابخوانی تمدید شد
  • تمدید مهلت ارسال آثار به دبیرخانه دومین جایزه ملی جوانی جمعیت
  • مهلت انتخاب رشته دکتری برای بار سوم تمدید شد
  • تمدید مهلت ارسال آثار به دبیرخانه دومین جایزه ملی جوانی
  • تمدید مهلت انتخاب رشته آزمون دکتری تا 12 اردیبهشت 1403
  • لزوم برندینگ شهری با احیای گرافیک محیطی
  • مهلت انتخاب رشته در آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ برای بار سوم تمدید شد
  • تمدید مهلت ارسال اثر به دبیرخانه دومین جایزه ملی جوانی جمعیت