Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@11:45:01 GMT

امامیان: صداوسیما VODها را رقیب نمی‌داند

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۵۷۲۰۹

امامیان: صداوسیما VODها را رقیب نمی‌داند

بلاتکلیفی نظارت بر VODها در میان دو راهی صداوسیما و وزارت ارتباطات باعث شد تا امامیان به نمایندگی از رسانه‌ملی جوابگوی رسانه‌ها باشد. ۲۰ آبان ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۴ فرهنگی سینما و تئاتر نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، نشست خبری رئیس سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر سازمان صداوسیما امروز در مقابل رسانه‌ها قرار گرفت و به سؤالاتشان پاسخ داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این نشست سیدصادق امامیان رئیس سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر رسانه‌ملی بیان کرد: ظهور VODها و تنوع رسانه‌های مختلف و متعدد هم از نظر محتوا و‌ هم از نظر مخاطب نیازمند نظام‌های حقوقی اساسی و مهمی است که باید تبیین و تنظیم شود. در کشور ما نیز رسانه‌های خصوصی به رسمیت شناخته شدند و در کنار رسانه‌های حاکمیتی به‌کار خود ادامه می‌دهند. این رسانه‌ها نسبت به تکنولوژی خنثی نیستند و بنابراین حوزه‌های فنی آن باید تنظیم شود.

وی در ادامه اظهار کرد: نکته دوم این است که ما با مفهوم همگرایی روبروییم و در این زمینه با ساختار جدید روبرو خواهیم بود.  بخش‌های اپراتور همه باهم در جنبه‌های محتوایی و فنی تداخل دارند. امامیان با بیان اینکه سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر در تعامل کامل با رسانه‌های فعال در این حوزه کار می‌کند، گفت: تاکنون 73 مجوز به این رسانه‌ها اعطا شده و 150 درخواست مجوز نیز در دست بررسی است.

امامیان ضمن اشاره به اینکه رگلاتورهای متعدد داریم بیان کرد: از ابتدای قرن جدید که رسانه‌های نوین به عنوان رسانه‌های متقاضی وارد شدند، ضمن تولید محتوا باید نسبت به آن پاسخگو باشند به خاطر اینکه نمایندگی رسانه محتوایی را برعهده دارند.

این نماینده رسانه‌ ملی به سوال خبرنگار خبرگزاری تسنیم مبنی بر ابهام ماجرای دانلودهای غیرقانونی و ارتباط آنها با VODها اینگونه پاسخ داد: "در جلساتی که با دادستانی داشتیم بیان شد که سایت‌های دانلودی باید طبق قانون کشور عمل و محتواهای خود را طبق قانون منتشر کنند و اگر این سایت‌ها محتوای خود را در این چهارچوب ارائه کنند می‌توانند به کار خود ادامه بدهند. Vodها نیز باید در همین قوانین فعلی کشور به فعالیت ادامه دهند و باتوجه به نپیوستن کشور ما به کنوانسیون‌ها کپی رایت محتواهای خارجی مشکلی بر سر راه آنها نیست. همین‌طور تعدادی از سایت‌های دانلودی برای همکاری با ما وارد مذاکره شدند و چندتا از VODهای مهم و شاخص با ما قرارداد بسته‌اند. "

وی همچنین درباره فعالیت سازمان سینمایی و بخش‌های مرتبط با آن که سؤال دیگر خبرگزاری تسنیم  بود نیز پاسخ داد: بخش‌های مذکور در حوزه شبکه نمایش خانگی به فعالیت خود در حوزه توزیع سی دی‌ها و محتواهایی که برای نمایش در خانه‌ها منتشر می‌شوند و مدیریت آن ادامه می‌دهند، اما حوزه نظارتی آن در فضای مجازی و VODها توسط ما انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه بنابر اصل 44 قانون اساسی، رسانه استثنا شده است، تأکید کرد: در ایران با توجه به اینکه با رسانه صداوسیما مواجهیم و در ضمن اصل 44 درباره خصوصی‌سازی، رسانه‌ها استثنا شده‌اند و می‌تواند طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران فعالیت کنند؛ بنابراین طبق تصمیمی که در سطوح جدید مطرح شد رسانه‌های بخش خصوصی هم  توانستند در این میان به صورت حرفه‌ای وارد کار شوند. دولت و بخش‌های مرتبط با آن نیز باید از سبد رسانه کشور حمایت کنند. 

امامیان اظهار داشت: سازمان صداوسیما رسانه‌های اختصاصی را به‌عنوان رقیب نمی‌بیند اما به‌علت آنکه رسانه‌های اختصاصی دنیا تقریباً رسانه‌های ملی را تسخیر کرده‌اند و رسماً عامل نگرانی رسانه‌های رسمی کشورها شده‌اند، وارد شده است. به عنوان مثال در انگلیس 60 درصد مخاطبین افزایش پیدا کرده‌اند و عملاً مشترک VOD شدند که انگلیس را نگران کرد. این موضوع در رسانه‌های کاربر بدتر است مانند یوتیوب که در هر کشور بالای 90 درصد مخاطب دارد که ‌کشورها را از نظر فرهنگ و اقتصاد ملی نگران کرده است. فرانسه تلاش‌هایی در این زمینه کرده است اما برنامه ما این است که  سهم رسانه ایرانی و سبد مصرف مردم رشد بکند.

وی در پایان گفت: تقاضاهای ما هر روز در این زمینه بیشتر می‌شود و به‌مرور از شکوفایی آنان اصل رسانه  بهره‌مند می‌شوند.

جزئیاتی از محصولات جدیدی که رئیس صداوسیما رونمایی می‌کندسریال "ملک سلیمان" منتظر تصمیم رئیس صداوسیما/ ماجرای ماکتی از ظهور و تصویری از 3 پیامبر تلویزیونی می‌شودآیا VODها هم غیر قانونی دانلود می‌کنند؟انیمیشن صاحب شبکه تلویزیونی می‌شود/ «سگ مورد علاقه ملکه» در vodها چه‌کار می‌کند؟در میز نقد نمایش خانگی عنوان شد| عرضه فیلم های مستهجن در فرمت VOD وحشتناک است!/ وزارت ارشاد کاری با نمایش خانگی ندارد چون می‌خواهند آلترناتیوی برای تلویزیون باشدپژمانفر در گفتگو با تسنیم: صدا و سیما به انتقادات پاسخگو نیست/ کوتاهی وزارت ارشاد در نظارت بر VODها؛ لزوم ورود دادستانی

انتهای پیام/

R1544/P1397/S4,34,1430/CT11 واژه های کاربردی مرتبط رسانه ملی تلویزیون شبکه نمایش خانگی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رسانه ملی تلویزیون شبکه نمایش خانگی رسانه ملی تلویزیون شبکه نمایش خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۷۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد بین‌المللی «فارِس اواردز ۲۰۲۴» برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد ماجد، کمیسر سازمان جهانی تبلیغات در ایران گفت: این رویداد با نام «فارِس ابراهیم ابوحمد» به عنوان یکی از بزرگترین نسل آفرینان رسانه و تبلیغات در قرن بیستم، نام گذاری شده است. 

ماجد ادامه داد: جایزه «فارِس» در حوزه‌ مسئولیت اجتماعی و پرورش ستارگان آینده، بر معرفی افرادی تمرکز دارد که برای تعالی نسل بعدی و تمهید شرایط رشد استعدادهای جوان نقش ویژه‌ای ایفا کرده‌اند.

 کمیسر IAA در ایران افزود: این رویداد روز پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت از ساعت ۱۴ تا ۱۸ در استیج اینوتکس و با حضور و سخنرانی اساتید برجسته‌ و چهره‌های شاخصی از کشورهای هلند، استرالیا، روسیه، چین، ترکیه، مالزی، لبنان و شماری از اعضای هیئت مدیره سازمان جهانی تبلیغات (IAA) برگزار می‌شود.

ماجد در ادامه با اشاره به سایر برنامه‌های سازمان جهانی تبلیغات در نمایشگاه اینوتکس گفت: به مناسبت ۵۰ سالگی حضور ایران در سازمان جهانی تبلیغات، اعضا و فعالان حوزه رسانه و ارتباطات بازار در سومین روز از برگزاری نمایشگاه اینوتکس گردهم می‌آیند تا به بررسی آخرین وضعیت فعالیت‌های این سازمان بپردازند.

وی تصریح کرد: نشست پنجاه سالگی سازمان جهانی تبلیغات (IAA) در ایران، علاوه بر استفاده از تجربیات اساتید و خبرگان بین‌المللی این حوزه، به بررسی شرایط و زمینه‌های رشد و پیشرفت نسل آینده از منظر اندیشمندان ایرانی می‌پردازد. 

ماجد ادامه داد: سازمان جهانی تبلیغات به عنوان نهاد بین المللی حوزه ارتباطات و بازار (MARCOM) از سال ۱۹۳۸ (۷ سال قبل از شکل گیری سازمان ملل متحد) به استانداردگذاری، نظم گ‌دهی، طراحی رگولاتوری و سلف رگولاتوری‌ها، آموزش، انتقال فناوری و تکثیر و انتقال دانش در عرصه بین‌المللی می‌پردازد و امروز با بیش از ۸۶ عضو جهانی، از بالاترین سطح تأثیرگذاری در بین متخصصان و جوانان حوزه رسانه، مارکتینگ، تبلیغات و توسعه بازار برخوردار است.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، «فارس ابوحمد» نیز که طی پنج دهه فعالیت حرفه‌ای در  سازمان جهانی تبلیغات (IAA)، چهار دوره قائم‌مقام و سه دوره پرزیدنت و دبیرکل این سازمان بوده است، به عنوان موثرترین حامی رشد و تعالی جوانان کشورهای کم‌برخوردار شناخته شده و بسیاری از بزرگان تبلیغات و رسانه در کشورهای آسیایی و اروپایی در زمره شاگردان او هستند.

 اینوتکس ۲۰۲۴ از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود. این نمایشگاه میزبان بیش از ۴۵۰ مجموعه شرکت‌کننده و ۲۰ رویداد و بخش جانبی‌ خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رویداد بین‌المللی «فارِس اواردز» برگزار می‌شود
  • رویداد بین‌المللی «فارِس اواردز ۲۰۲۴» برگزار می‌شود
  • صداوسیما مکلف به رسیدگی به تخلفات رسانه‌های فراگیر شد
  • رازهای لاغری که هر کسی نمی‌داند (فیلم)
  • ساخت ادامه سریال‌های موفق در دستور کار است
  • ترفندی برای خوشمزه‌تر شدن خورش بادمجان که هر کسی نمی‌داند
  • (ویدئو) خدا می‌داند آن چیز‌هایی که در رزمایش‌ها نشان می‌دهیم چیز‌هایی نیست که در زمان جنگ به میدان می‌آوریم
  • توضیحات جبلی درباره ساخت فصل جدید زیرخاکی، نون خ و پایتخت
  • مراسم تشییع مرحوم مسعود اسکویی برگزار شد
  • وزیر جنگ‌طلب، نتانیاهو را تهدید کرد