Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، پیروز حناچی شهردار تهران در مراسم هفتمین کنفرانس بین‌المللی ایستگاه‌های آینده اتحادیه بین‌المللی راه‌آهن‌ها با بیان اینکه کلانشهرها از نظر عرصه و سهم جمعیت محدودیت‌های بسیار زیادی داشته است گفت: بخش زیادی از جمعیت در عرصه محدود است و برنامه‌ریزی شهری تلاش می‌کند این عرصه را بازتر نکند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه ورود شهرهای حومه‌ای و جلوگیری از دامن زدن جمعیت اهمیت مهمی با ارتباط سریع و آسان جمعیت کلانشهرها و شهرهای اقماری فراهم می‌کند، گفت: یکی از اقتصادی ترین و امن‌ترین ارتباط بین کلانشهرها و شهرهای اقماری حمل و نقل ریلی است که ایجاد عرصه متعادل جمعیت و فعالیت در این عرصه است.

حناچی با بیان اینکه ما در اتصال ریلی بین شهری و راه‌آهن درون شهری غفلت داشته‌ایم، گفت: شاید هسته اولیه راه‌آهن ما بر اساس بار شکل گرفته و حوزه مسافری نادیده گرفته شده است.

شهردار تهران با بیان اینکه غفلت تاریخی دیگر در این بخش توسعه شهرهای ما به سمت ایستگاه‌های راه‌آهن نبوده به عنوان مثال در کلانشهرهایی مانند تبریز و مشهد فاصله بین ایستگاه‌ها تا مرکز شهر بسیار طولانی بوده است.

بیشتر بخوانید: قیمت ساخت هر واحد مسکن ملی ۳ و نیم میلیون تومان/ ثبت نام ۲۰ هزار نفر در سامانه بافت فرسوده

او گفت: اما ایستگاه مرکزی شهرهای کشورهایی مانند لندن، میلان، پاریس در دل شهر است و جهت توسعه شهر به سمت راه‌آهن بوده است.

حناچی گفت: ما در این زمینه دیر شروع کرده‌ایم اما امروز می‌توانیم گام‌های خوبی در این بخش برداریم.

شهردار تهران با اشاره به اینکه نکته دیگر ارزش‌های ویژه راه‌آهن است، گفت: راه‌آهن ایران چند ویژگی ‌دارد که به جهت ویژگی‌های معماری واجد ارزش‌های جهانی است که در مقیاس جهانی ثبت شده است.

او اظهار کرد: برخی ایستگاه‌های ما نظیر تبریز، مشهد، تهران دارای معماری خاص و شناخته‌ شده‌ای است و یکی از طولانی ترین خط ‌های راه‌آهن جهان در ایران قرار گرفته است.

حناچی بیان کرد: موضوع حمل و نقل و شهرسازی به هم وابسته است و در کلانشهرها این موضوع به عنوان ابزاری برای توسعه شهرها مورد توجه قرار گرفته است.

شهردار تهران بیان کرد: یکپارچگی حمل و نقل و توسعه شهری در مقیاس‌‌های گوناگون باید مورد توجه قرار گیرد و کلانشهرها از هسته اصلی و اقماری تشکیل می‌شود و در این حوزه باید به حمل و نقل ریلی و حومه‌ای و اتصال آن به حمل و نقل شهری توجه خاصی داشت.

انتهای پیام/

راه اندازی طولانی ترین خط ‌های راه‌آهن جهان در ایران

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار راه و شهرسازی اخبار اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۷۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ درصد تصادفات موتورسیکلت سواران در معابر درون شهری استان زنجان

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ مهدی میناخانی ظهر شنبه در مراسم روز حمل و نقل و ایمنی در محل راهداری زنجان، گفت: رعایت ایمنی موتورسیکلت اهمیت بسزایی دارد و این وسیله نسبت به خودرو بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد، بنابراین باید اقدامات پیشگیرانه از تصادفات آن مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه طی سال گذشته چهار درصد از مجموع تصادفات کل استان در جاده‌ها مربوط به موتورسواران بود، ابراز داشت: اغلب این تصادفات نسبت به داخل شهر به فوت راکبان منجر شد.

رئیس اداره کنترل و نظارت بر عملیات جاده‌ای پلیس راه زنجان، گفت: امروزه استفاده از موتورسیکلت به دلیل مزیت‌های فراوان به ویژه سهولت دسترسی آن بیش از گذشته است.

میناخانی تاکید کرد: هم اکنون کارخانجات کشور نیز موتورسیکلت‌های متنوعی را تولید می‌کنند که در مقایسه با خودرو قیمت پایین‌تری دارد.

وی گفت: در بررسی پرونده‌های پزشکی قانونی نیز صدمات وارده به سر در فوتی‌های تصادفات موتورسیکلت بیش از گذشته است، و باید برنامه‌های پیشگیرانه در این خصوص عملیاتی شود که راهداری استان نیز اقدامات خوبی در ارتقای فرهنگ موتورسواری انجام داده است.

رئیس اداره کنترل و نظارت بر عملیات جاده‌ای پلیس راه زنجان بیان داشت: جمعیت راکبان در روستاها بیشتر است و به همین دلیل فرهنگ سازی برای گروه‌های هدف انجام می‌شود.

میناخانی تاکید کرد: کلاه ایمنی در حدود ۷۵ درصد از صدمات سنگین در تصادفات پیشگیری می‌کند و متأسفانه رغبت مردم به استفاده از موتورسیکلت بیش از گذشته افزایش یافته و همین مساله موجب بروز تصادفات در جاده‌ها به ویژه شهرها شده است.

وی افزود: طبق آمارها ۲۰ درصد تصادفات موتورسیکلت سواران در معابر درون شهری استان زنجان رخ می‌دهد و اغلب موتورسواران در هنگام تصادفات از ناحیه سر آسیب می‌بینند که همین مساله از نبود کلاه ایمنی ناشی می‌شود.

کد خبر 6089916

دیگر خبرها

  • معضل بیرون گذاشتن زباله خارج از ساعات تعیین‌شده در قم
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • عزم ملی برای حل مشکلات پایتخت شکل بگیرد/ضرورت استفاده از ظرفیت معتمدین محلات در سایر کلانشهرها
  • با افتتاح نیروگاه زباله‌سوز، معضل زباله ساری حل می‌شود
  • مزایای راه‌اندازی مسیر ریلی افغانستان- قزاقستان و امکان اتصال آن به ایران
  • سقوط وحشتناک یک زن از اتوبوس درون شهری (فیلم)
  • ۲۰ درصد تصادفات موتورسیکلت سواران در معابر درون شهری استان زنجان
  • ۲۰ درصد تصادفات موتورسیکلت سواران در معابر درون شهری رخ می‌دهد
  • (ویدئو) سقوط وحشتناک یک زن از اتوبوس درون شهری
  • شناسایی مهم ترین عامل تصادفات درون‌شهری در کردستان