Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@04:43:13 GMT

ششمین دوسالانه سرو نقره‌ای با نگاه ویژه به جوانان

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۵۹۷۲۳

ششمین دوسالانه سرو نقره‌ای با نگاه ویژه به جوانان

برنامه‌های ششمین دوسالانه طراحی گرافیک سرو نقره‌ای صبح امروز (۲۰ آبان ماه) تشریح شد.

به گزارش ایسنا، نشست خبری ششمین دوسالانه طراحی گرافیک سرو نقره‌ای دوشنبه
(۲۰ آبان ماه) با حضور محسن سلیمانی (دبیر)، فاطمه کرکه آبادی، مهردخت دارابی، مسعود سپهر و احمد شیخانی از اعضای شورای سیاست‌گذاری و مهدی فاتحی (مدیر هنری دوسالانه) در ساختمان شماره دو خانه هنرمندان ایران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فاطمه کرکه‌آبادی _ رییس هیات مدیره انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران _ در سخنانی اظهار کرد: دوسالانه سرو نقره‌ای محل نمایش کارهای تولیدی طی دو سال فعالیت اعضای انجمن است که قبلا هر سال برگزار می‌شد، اما چهار دوره است که به صورت دوسالانه برگزار می‌شود. در دوسالانه ششم، از هر عضو حداقل یک و حداکثر سه اثر را به نمایش می‌گذاریم که به دلیل محدودیت فضای نمایشگاهی است که در اختیار داریم.

در ادامه محسن سلیمانی _ دبیر دوسالانه سرو نقره‌ای _ یادآور شد: ششمین دوسالانه سرو نقره‌ای همانند دوره‌های پیشین، محلی است برای ارائه آثار اعضای انجمن در طول ۲ سال؛ به نظرم هر هنرمند و شاعر باید جای خوبی را برای ارائه اثرش داشته باشد. 

او افزود: انجمن صنفی طراحان گرافیک جزو معدود انجمن‌هایی است که کارش را به صورت حرفه‌ای انجام داده است. برگزاری نمایشگاه، دوسالانه، هفته گرافیک و ... برای عرضه و ترویج آثار طراحان است. ششمین دوسالانه سرو نقره‌ای نیز همانند دوره‌های پیش، محفلی برای نمایش آثار طراحان گرافیک طی دو سال گذشته است، با این نگاه که هر هنرمند برای عرضه اثر خود جایگاهی داشته باشد.

سلیمانی با اشاره به برپایی داخل انجمنی این دوسالانه با توجه به صنفی بودن انجمن طراحان گرافیک ایران، توضیح داد: انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران جزو اولین انجمن‌هایی بود که ثبت شد و به صورت حرفه‌ای فعالیت خودش را انجام داده است و یکی از اهداف ما این است که نمایشگاه‌ها و دوسالانه‌هایی برای عرضه و ترویج و نمایش آثار اعضای خودمان داشته باشیم. همچنین از دیگر اهداف مان این است که این آثار را به نمایش عمومی بگذاریم تا تاثیرگذاری بیشتری داشته باشد. از طرف دیگر با توجه به وضعیت اقتصادی کشور، در این سال‌ها سفارش به طراحان گرافیک حتی طراحان حرفه‌ای کمتر شده است و به همین دلیل ما سعی داریم با برگزاری دوسالانه‌ها، سازمان‌ها، شرکت‌ها و مردم را ترغیب کنیم تا آثار را ببینند و این اتفاق باعث تقویت سلیقه سفارش‌دهندگان و مردم شود.

دبیر دوسالانه طراحی گرافیک سرو نقره‌ای تصریح کرد: این دوسالانه ممکن است نماینده کل گرافیک ایران نباشد، اما سعی داریم بتوانیم مباحث صنفی، اقتصادی و نمایش آثار و تغییر ذائقه مردم را به منصه ظهور برسانیم. برای رسیدن به این چشم‌انداز نیز نیازمند همراهی سازمان‌ها، نهادها و ارگان‌های مرتبط با هنرهای تجسمی هستیم.

او با اشاره به اینکه مهلت ارسال آثار تا ۲۳ آبان ماه تمدید شده است، افزود: دوسالانه جایگاهی برای طراحان به حساب می‌آید و به همین دلیل مهلت فراخوان را تمدید کردیم تا طراحان فرصت پیدا کنند آثارشان را برای ما بفرستند. در این دوره برای ما مهم بود که نگاه ویژه به جوان‌ها داشته باشیم. قرار شد حضور آنها را پررنگ‌تر در نظر بگیریم و به همین دلیل از ۳ نفر اعضای داوری حتما از یک پیشکسوت استفاده می‌کنیم و حتما یک چهره جوان که حتی ممکن است شناخته شده هم نباشد حضور خواهد داشت.

در ادامه مسعود سپهر _ عضو شورای سیاستگذاری دوسالانه سرو نقره‌ای _ نیز درباره حضور اعضا در این دوره گفت: تعداد اعضای انجمن بیش از ۱۷۰۰ نفر هستند و امیدواریم همه اعضای انجمن در این دوسالانه مشارکت داشته باشند، اما دوره‌های گذشته بین ۵۰ الی ۷۰ درصد اعضا مشارکت داشتند و برای دوسالانه اثر ارسال کردند.

سلیمانی نیز در این زمینه بیان کرد: یکی از شرایطی که در فراخوان اعلام شد این بود که کارها باید سفارش دهنده داشته باشند، چراکه معتقد به حرفه‌ای بودن صنف هستیم و به همین دلیل شاهد آثاری هستیم که قصد داریم سلیقه و ذائقه عمومی را ارتقا دهیم. البته در بخش تایپ فیس، سفارش‌دهنده را حذف کردیم و استیتمنت را جایگزین کردیم چون طراحان را به سمت ارسال اثر سوق دهیم. هرچند کیفیت مدنظر ما است، اما اگر می‌خواستیم شاهد مشارکت هنرمندان در بخش تایپ فیس باشیم، باید سفارش‌دهنده را حذف می‌کردیم تا با دست باز کارشان را بفرستند.

سلیمانی درباره داوری در فراخوان نیز توضیح داد: هیات انتخاب آثار نداریم، اما در هر بخش تندیس سرو نقره‌ای را اهدا می‌کنیم که به همین دلیل آثار برای دریافت این تندیس توسط سه داور در هر بخش داوری می‌شوند. اگر تعداد آثار در نمایشگاه کم باشند به این دلیل است که محدودیت مکان نمایش داریم.

سپهر نیز در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه تعرفه‌های انجمن و تغییر قیمت‌ها بر چه اساسی سنجیده می‌شود، گفت: دستمزدهای طراحان گرافیک بر این اساس است که افراد شاغل در این حوزه هستند و با این کار تامین معاش می‌کنند و با این حساب دستمزد یک گرافیست حرفه‌ای بر اساس بساط کردن نیست و این نوع نگاه به دلیل حضور افراد غیرحرفه‌ای در این حوزه به وجود آمده است. ایران تلنت سال گذشته آماری ارائه کرده که پایین‌ترین دستمزد در هنرهای تجسمی بوده است بنابراین کمی کم توجهی و بی انصافی را در این حوزه شاهدیم.

مهدی فاتحی _ مدیر هنری سرو نقره‌ای و طراح پوستر  _ نیز درباره این بخش و پوستر دوسالانه ششم گفت: پوستر این دوره با توجه به هویت دوسالانه سرو نقره‌ای طراحی شده است؛ سرو نقره‌ای را با هنر معرق و با همان نگاه و فلسفه از کل به جز طراحی کردم. در بخش نوشتاری نیز نوعی کانسپت و ایده را از سیاه مشق‌ها گرفتم.

سلیمانی در پایان نشست درباره برگزاری سراسری دوسالانه سرو نقره‌ای در استان‌ها گفت: در این مورد چهار استان همچون برگزاری استانی هفته گرافیک، تقاضای برگزاری نمایشگاه سرو نقره‌ای را مطرح کرده‌اند که فعلا شهرهای میزبان قطعی نشده‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دوسالانه سرو نقره ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۹۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس یازدهم نگاه ویژه‌ای به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها داشت

به گزارش خبرنگار مهر، سیدمحمد پاکمهر در آئین نکوداشت شوراهای اسلامی شهر و روستاها که در آمفی‌تئاتر دانشکده فنی و حرفه‌ای اسفراین برگزار شد، اظهار کرد: نظارت یکی از ابعاد مهم وظایف و عملکرد شورای اسلامی شهر و روستا است که به دلیل ضعف قانونی مشکل و ضعف در این زمینه مشاهده می‌شود.

نماینده مردم بجنورد، مانه، سملقان، رازوجرگلان، گرمه و جاجرم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نظارت شورای شهر صرفاً در حیطه شهرداری‌ها خلاصه نمی‌شود و در سایر امور هم مربوط است.

وی در ادامه افزود: با هدف پایدار کردن درآمد شهرداری‌ها و دهیاری‌ها یک درصد از محل مالیات بر ارزش افزوده به این نهادها اضافه شد.

نایب اول رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: قیر رایگان به اندازه مورد نیاز برای استفاده شهرداری‌ها تخصیص پیدا کرده است.

پاکمهر خاطر نشان کرد: مجلس یازدهم نگاه ویژه‌ای به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها داشت.

کد خبر 6095084

دیگر خبرها

  • ضرب سکه نقره ویژه بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت دانشگاهی در ایران از سوی بانک مرکزی
  • مجلس یازدهم نگاه ویژه‌ای به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها داشت
  • نگاه استاد مطهری به آینده جمهوری اسلامی به روایت افروغ
  • مسابقه عکاسی با موضوع آب در ایران برگزار می‌شود
  • ۵۰ هنرجوی مهابادی در دوره‌های فیلم‌سازی شرکت کردند
  • تحریم صهیونیست‌ها در دوسالانه هنری ونیز
  • مجمع جهانی گفتگوی فرهنگ‌ها فرصتی برای انتقال مواضع فرهنگی ایران
  • مجمع جهانی گفتگوی فرهنگ‌ها فرصتی برای انتقال مواضع فرهنگی ایران به نخبگان
  • شمس آذر لایق نگاه ویژه فوتبال ایران است
  • چگونه به هنر نگاه کنیم و واقعا آن را ببینیم؟