Web Analytics Made Easy - Statcounter

حشمت‌الله عسگری عصر دوشنبه در پایان سفر یک روزه خود به شاهرود که برای بازدید از چند شرکت دانش بنیان انجام شد افزود: در استان سمنان ۵۸ شرکت دانش بنیان فعالیت دارد که محصولات خوبی به بازارهای داخلی و خارجی عرضه می‌کنند.

وی با بیان اینکه تاکنون افزون بر ۳۰۰ میلیارد ریال از صندوق نوآوری و شکوفایی به شرکت‌های دانش بنیان استان سمنان تسهیلات داده شده است افزود: ستاد راهبردی برای تسهیل امور این شرکت‌ها راه‌اندازی شده که فعالیت های آن‌ها را سامان و سرعت بخشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عسگری با بیان اینکه بیش از ۹۰۰ تن در حوزه شرکت های دانش بنیان در استان فعالیت دارند، تصریح کرد: از برنامه های میان مدت و بلند مدت استانداری، ایجاد شهرک های تولید محصولات دانش بنیان است.

وی با بیان اینکه شرکت های دانش بنیان باید در ۲ بخش حمایت شوند، ابراز داشت: بخش نخست استقرار این واحدها در مراحل اولیه تولید محصول است که بتوانند جای خود را در بازار پیدا کنند و در بخش دوم حمایت‌های مربوط به تولید انبوه است که باید در سطح وسیع‌تری در بازار عرضه شوند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری سمنان افزود: حمایت از شرکت‌های دانش بنیان برای شرکت در نمایشگاه‌ها برای عرضه محصولات و همچنین تقبل بخشی از هزینه‌های تولید اولیه به طور بلاعوض ضروری است.

وی توجه به شرکت‌های دانش بنیان را یکی از مباحث محوری توسعه استان خواند و خاطرنشان کرد: از تبصره ۱۸ در بخش کشاورزی و صنعت تسهیلاتی در اختیار است که می توانیم بخشی را به طور موقت در حمایت از شرکت های دانش بنیان به کار گرفت.

عسگری از وجود تفاهم‌نامه‌ای در سطح کشور برای استفاده از تسهیلات یارانه ای برای حمایت از شرکت های دانش بنیان خبر داد و اظهار داشت: این تفاهم نامه مبادله شده اما تاکنون منجر به قرار داد با سیستم بانکی نشده اما در دست اقدام است.

وی با بیان اینکه بخش صنعت باید برای برقراری ارتباط با شرکت های دانش بنیان تشویق شود، افزود: بخش صنعت باید برای بکارگیری محصولات دانش بنیان علاقمندی خود را بیشتر کند.

عسگری، ایجاد بانک حل مساله در مرکز استان را یکی از راه‌های کم کردن فاصله بین صنعت و شرکت های دانش بنیان خواند.

 معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری سمنان در سفر یک روزه به شهرستان شاهرود از چند شرکت دانش بنیان واقع در مرکز رشد واحدهای فناور در پارک علم و فناوری و همچنین از تعدادی شرکت های شهرک صنعتی شاهرود بازدید و در نشست بررسی مسائل و مشکلات شرکت های دانش بنیان هم شرکت کرد.

برچسب‌ها صادرات شاهرود شرکت دانش بنیان پارک علم و فناوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صادرات شاهرود شرکت دانش بنیان پارک علم و فناوری صادرات شاهرود شرکت دانش بنیان پارک علم و فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۶۰۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان هواپیمایی کشوری، جعفر یازرلو سخنگوی این سازمان در این زمینه اظهار داشت: با عنایت به منویات رهبر معظم انقلاب درباره راهبرد حمایت از شرکت‌های دانش بنیان، سازمان هواپیمایی کشوری به عنوان نماینده حاکمیت در هوانوردی غیرنظامی کشور، در راستای مقابله اثربخش‌تر با محدودیت‌های ناشی از تحریم‌های ظالمانه و غیرقانونی این صنعت ابرفناورانه و پیشران، در نظر دارد افزون بر راهبری، پشتیبانی و مشاوره‌های فنی ارائه شده، بستر حمایتی هدفمند جدیدی را برای گسترش فعالیت‌های آنان ایجاد کند.

وی افزود: در این راستا اعطای تسهیلات حمایتی به شرکت‌های دانش‌بنیان در دستور کار سازمان هواپیمایی کشوری قرار گرفته است.

یازرلو تصریح‌کرد: از شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در صنعت هوانوردی واجد شرایط لازم دعوت می‌شود برای دریافت تسهیلات، جهت انجام پروژه‌های مورد نظر در این حوزه درخواست خود را مطابق توضیحات مندرج در پورتال سازمان هواپیمایی کشوری B۲n.ir/caa۱ ارائه کنند.

وی خاطرنشان‌کرد: سقف دریافت تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی که حائز شرایط مندرج در پورتال سازمان هواپیمایی باشند، ۱۵ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان